• Forside
  • Gå på opdagelse
  • Gratis rejseforedrag i København Zoo om rejsen ”Elefanternes kongerige og Victoria Falls”

Gratis rejseforedrag i København Zoo om rejsen ”Elefanternes kongerige og Victoria Falls”

Kom og hør om indbegrebet af en drømme-safari! På Albatros’ oplevelsesrige rejse bor vi på en lodge ved Chobe Nationalpark og tager i åbne jeeps og i motorbåde på opdagelse i Botswanas storslåede natur. Her er vi på udkig efter The Big Five – løve, elefant, bøffel, leopard og næsehorn. Rejsen indledes med et besøg ved Victoria Falls, hvor vi får mulighed for at opleve de mægtige naturkræfter bl.a. på en gåtur tæt på de enorme vandfald! Alt dette og mere fortæller foredragsholder Sami Widell om til foredraget den 26. oktober 2016.

Foredragsholder Sami Widell har til daglig sin gang i København Zoo, hvor han arbejder som divisionschef for arrangementer, salg og kommunikation. Sideløbende med hans arbejde i København Zoo har han de sidste 12 år været rejseleder på et hav af Albatros´ mange Afrika-rejser b.la. pga. hans store viden om de dyr, vi ser på Albatros’ rejser.

Foredraget foregår i auditoriet i København Zoo, onsdag den 26. oktober 2016 kl. 18.00-19.30 

Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendig.

Indgangen til auditoriet ligger ved siden af hovedindgangen til København Zoo (indgangsbillet til Zoo er ikke nødvendig), og der vil være et synligt Albatros-skilt, så du ikke er i tvivl om, hvor du kan finde os.

Adresse: Zoologisk Have, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg

Tilmeld dig her

Læs mere om rejsen ”Elefanternes kongerige og Victoria Falls” – klik her
Afrejse 2. februar 2017
Pris kr. 21.998,-