Rejseforedrag om "Galápagos – kæmpeskildpaddens paradis"

Hør om kæmpeskildpadderne fra én som kender dem rigtig godt

Rejsen "Galápagos – kæmpeskildpaddens paradis" er den ideelle rejse for dig, der ønsker ekstra mange oplevelser på Galápagos, hvor vi tilbringer 6 dage på et lille komfortabelt krydstogtskib. På den omfattende sejlads ser vi både den vestligste og østligste del af øerne. Hver dag har vi spændende vandre- og bådture, hvor vi kommer helt tæt på det fascinerende dyreliv. Læs mere om Galápagos – kæmpeskildpaddens paradis her

Foredragsholder Jens Østerby er uddannet geolog fra Aarhus Universitet samt naturguide på Galápagos. Han har arbejdet som fuldtidsguide på Galápagos i 1½ år, og siden han i 1987 flyttede til Danmark, har han  arbejdet som rejseleder i Latinamerika fra Cuba over Mellemamerika til Argentina og Chile, og selvfølgelig Ecuador og Galápagos. Jens besøger Galápagos en til tre gange om året.

Foredraget foregår i auditoriet i København Zoo, onsdag den 29. marts 2017 kl. 18.00-19.30

Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendig.

Indgangen til auditoriet ligger ved siden af hovedindgangen til København Zoo (indgangsbillet til Zoo er ikke nødvendig), og der vil være et synligt Albatros-skilt, så du ikke er i tvivl om, hvor du kan finde os.

Adresse: Zoologisk Have, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg

Tilmeld dig her