Rejseforedrag om Peru og Colombia

Kom tæt på to af Sydamerikas mest interessante lande til foredrag med rejseleder Juan

Kom til et spændende foredrag om hele to drømmerejser – nemlig Peru - i hjertet af Inkariget og Colombia – kaffe, kærlighed og kulturarv.

På rejsen Peru – i hjertet af Inkariget oplever du Perus største højdepunkter; Inkarigets imponerende bygninger – inkl. det enestående Machu Picchu og den gamle hovedstad Cusco, Titicacasøen, indianerkultur og de store kondorer.

På rejsen Colombia – kaffe, kærlighed og kulturarv oplever vi nogle af landets mange facetter, når vi bl.a. besøger hovedstaden Bogotá med dens enestående Guldmuseum; UNESCO-fredede Cartagena og Medellín, der flere gange er kåret som Latinamerikas mest innovative by. I det frodige kaffeområde er vi inviteret indenfor hos en dansk kaffefarmer, der har skabt sit eget lille paradis. Vi tager også på opdagelse i mangroveskoven, spiser grillmiddag i det fri og skuer ud over Andesbjergene fra mere end 3.000 meters højde.

Foredragsholder Juan Ramirez har rejst Sydamerika tyndt. Han er uddannet lokalguide, sømand og rejseleder. Juan har været rejseleder i bl.a. Peru og Colombia i mange år, og han siger, at han aldrig bliver træt af at opleve eller fortælle om Sydamerika.

Foredraget holdes tirsdag d. 4/7 2017 kl. 17.30 i Tøndergade 16, 6. sal, 1752 København V.

Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her

Læs mere om rejserne:
Peru – i hjertet af Inkariget
Colombia – kaffe kærlighed og kulturarv