Opgrader din flyrejse

Du har mulighed for at opgradere din flyrejse, så du eksempelvis får mere komfort eller andre fordele på din flyvetur.

Det er meget individuelt fra flyselskab til flyselskab, hvilke serviceklasser og fordele der tilbydes, men typisk kan du opgradere til mellemklasse, businessclass eller første klasse.

Hvis der er plads
Opgraderingen kan kun lade sig gøre, hvis der er plads på den ønskede afgang, så vi kan desværre ikke garantere, at dit ønske bliver opfyldt. Så snart vi har modtaget besked fra flyselskabet, om det kan imødekomme din forespørgsel, kontakter vi dig med en pris og vilkår.

Accepterer du pris og vilkår, sender vi dig en ny revideret faktura med den endelige bekræftelse af din opgradering.

Vær opmærksom på, at der gælder særlige regler for betaling af opgraderinger, som betyder, at du typisk skal betale inden for 48 timer. På grupperejser er der også visse restriktioner, som gør, at du ikke kan ændre navn, dato, rute eller destination, ligesom billetten ikke kan ændres eller refunderes.

Pris
En opgradering til mellemklasse (fx Premium Economy) koster typisk 8.000-10.000 kr. pr. person, mens en opgradering til businessclass som regel koster 20.000-30.000 kr. pr. person.

Prisen varierer betragteligt fra flyselskab til flyselskab, og vi kan først oplyse den endelige pris, når både plads og pris er bekræftet af det specifikke flyselskab.

Kontakt os
Ring eller skriv til os, hvis du ønsker at opgradere din flyrejse. Skriv dit ønske og dit fakturanummer. Bemærk venligst, at vi først behandler din forespørgsel, når du har betalt depositum for rejsen.

Vi vender tilbage hurtigst muligt, og beder dig have tålmodighed, da der i perioder er mange forespørgsler.

www.albatros-travel.dk/kontakt