Færøske forårsfornemmelser

Oplev Færøernes uberørte naturlige skønhed, og mærk historiens vingesus med udgangspunkt i den charmerende hovedstad Tórshavn

Albatros tager dig med på en fantastisk rejse, hvor du på fem dage får de bedste oplevelser, som Færøerne har at byde på. Sollyset er på sit højeste og har for længst vundet over nætterne i forårsmånederne. På denne tid af året er mængden af regn på sit laveste. Med udgangspunkt i en af verdens mindste og mest charmerende hovedstæder, Tórshavn, får du rig lejlighed til at nyde den storslåede færøske natur, fordybe dig i ørigets spændende historie og udforske hovedstadens moderne design, kunst, musik og gourmetmad lavet af friske, lokale råvarer.

I bygden Kirkjubøur rejser vi tilbage i tiden og hører, hvorfor den kristne tro betyder så meget for den færøske kultur. Vi vandrer over fjeldet, hvor naturen fascinerer med sin svimlende himmel, evigt skiftende lys og rå klipper, og vi besøger fugleparadiset på øen Mykines, Færøernes vestligste punkt. Nyd også en dag på egen hånd i Tórshavn, eller køb en ekstra udflugt til øen Eysturoy, der byder på enestående udsigtspunkter og besøg hos en lokal familie. Som afslutning på rejsen har du mulighed for at tilkøbe en dejlig lokal middag på en af Tórshavns gourmetrestauranter.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Grupperejse, Albatros aktiv

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Færøske kroner. Danske kroner

Dagsprogram
Dag 1 Billund – Færøerne. Indkvartering på hotel i Tórshavn
Dag 2 Tórshavn. Heldagstur til øen Mykines med mulighed for at se suler og søpapegøjer inkl. madpakke
Dag 3 Tórshavn. Vandretur over fjeldet Kirkjubøreyn til det kulturelle centrum Kirkjubøur med kaffe og småkager inkl. madpakke. Byvandring i Tórshavn
Dag 4 Tórshavn på egen hånd. Heldagstur til Eysturoy med besøg hos lokal familie (tilkøb) samt middag i Torshavn (tilkøb)
Dag 5 Færøerne – Billund

Hoteller

Hotel Steym

 • 26 værelser
 • 550 meter i gåafstand til centrum
 • Reception er åben 07:00 – 22:00
 • Restaurant er åben for morgenmad
 • Gratis wi-fi

Hotel Streym

Naturen og oplevelserne er i centrum på en rejse til Færøerne, og derfor har vi valgt at bo lidt mere simpelt, end du ellers er vant til på en Albatrosrejse. Til gengæld er der masser af hygge og afslappet atmosfære på hotel Streym.

Hotel ligger tæt på centrum af Tórshavn med den gamle bydel og havnen. Hotellet er klassisk indrettet, og alle værelser er lyse og luftige. I lobbyen har hotellet en morgenmadsrestaurant, og her finder du også et hyggeligt fællesområde med sofaer og gratis varme drikke til afslapning efter dagens oplevelser. Værelserne er simpelt indrettet med eget bad/toilet, satellit-tv, gratis trådløst internet, skrivebord og elegante lænestole.

Læs mere om hotellet http://hotelstreym.com

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejselufthavn Bemærk
7.598,–
Billund
Udsolgt
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Billund – Færøerne. Indkvartering på hotel i Tórshavn
Vi ankommer til hovedstaden Tórshavn

Vi rejser fra Billund, og efter en flyvetur på cirka to timer lander vi på Vágar, som er en af Færøernes 18 smukke øer. Herefter kører vi til vores hotel i hovedstaden Tórshavn, som ligger på nabøoen Streymoy - den største og folkerigeste ø på Færøerne. Tórshavn ligger på Streymoys sydlige ende, godt beskyttet mod vind og vejr af øen Nólsoy. Busturen til Tórshavn varer cirka 45 minutter og er i klart vejr en meget flot tur, der allerede giver en fornemmelse af den storslåede færøske natur.

I Tórshavn bliver vi indlogeret på det hyggelige Hotel Steym, som ligger med en dejlig udsigt ud over havet. Her har du et perfekt udgangspunkt til at opleve den charmerende hovedstad og møde de gæstfri færinger.

Om aftenen er der middag på egen hånd. Rejselederen hjælper gerne med forslag til dejlig lokal mad.

Dag 2
Tórshavn. Heldagstur til øen Mykines med mulighed for at se suler og søpapegøjer inkl. madpakke
Vi tager på udkig efter sulen på øen Mykines

Efter morgenmaden kører vi til bygden Sørvágur på naboøen Vágar. Vi kører gennem undervandstunnellen, der forbinder Streymoy med Vágar. Selv om fortiden bød på en isoleret tilværelse på de 18 øer, så er Færøerne i dag et moderne samfund med et veludbygget vej- og transportsystem, der gør det let at færdes på øerne.

Fra Sørvágur sejler vi til Mykines, den vestligste ø, som er et sandt fugleparadis. Her har vi mulighed for at se sulen, også kendt som “havets dronning”, samt komme tæt på søpapegøjer - de små charmerende fugle med det farverige næb. På Mykines er der i dag kun omkring 10 fastboende indbyggere, men øen er et yndet sommerferiested for turister såvel som lokale, så om sommeren kommer der atter liv i de farvestrålende huse med græstag.

For at nå Mykines Holm, som er Færøernes vestligste punkt, og fyret på holmen, skal vi gå over broen, der krydser Atlanterhavet. Det giver et sug i maven at se på den evige brænding dybt, dybt nede og vide, at næste stop efter fyret er det åben havn og Nordamerika. Ved fyret yngler sulen, den store, kridhvide flyver, der har sin yndlingsplads på de fritstående klippesøjler. På Mykines Holm yngler også søpapegøjer i tusindvis. De bygger deres reder på klippehylder og græsklædte skråninger, hvor de lægger et enkelt æg. På Færøerne drives der fortsat jagt på de små fugle, der er en lokal delikatesse og i dag er underlagt regulering for at undgå fortidens overfangst. Undervejs spiser vi vores medbragte madpakke.

(Bemærk venligst, at dagens tur afhænger af vejret. Skulle det ske, at denne tur må aflyses, arrangeres der en sightseeingtur på øen Vágar).

Om aftenen er der middag på egen hånd. Rejselederen kommer gerne med forslag til, hvor du kan spise god, lokal mad.

Dag 3
Tórshavn. Vandretur over fjeldet Kirkjubøreyn til det kulturelle centrum Kirkjubøur med kaffe og småkager inkl. madpakke. Byvandring i Tórshavn
Den 900 år gamle træbygning "roykstovan" i Kirkjubøur

I dag skal vi på en rejse tilbage i historien, når vi vandrer over fjeldet Kirkubøreyn og besøger bygden Kirkjubøur, som er Færøernes kulturelle og åndelige centrum. En rejse til Færøerne er en rejse tilbage i historien, for her holdes gamle traditioner og skikke i hævd. Kvadene fra middelalderen synges stadigvæk, tørret fårekød er en stor delikatesse, og er vi heldige, kan vi opleve den nervepirrende fuglefangst i fjeldene. Men en lige så naturlig del af de omkring 49.000 færingers hverdag er popmusik, italiensk madlavning og hjemme-PC. Netop denne pragtfulde sammenblanding af gammelt og nyt gør Færøerne til noget ganske særligt.

Vi kører fra Tórshavn med den lokale bus ud til en afmærket vandrerute, hvorfra vores vandretur over fjeldet begynder. Vandreturen er kendt fra romanklassikeren Barbara, hvor hr. Poul styrter af sted i tågen mod hovedstaden. Vi tager turen i et mere roligt tempo, og hvis vejret er klart, kan vi nyde den storslåede udsigt over øerne Sandoy, Hestur, Kotur og Vágar. Vandreturen varer cirka to timer og kan kategoriseres som en let tur. Vores vandretur ender i bygden Kirkjubøur, som vi skal se nærmere på. Undervejs spiser vi vores medbragte madpakke.

Kirkjubøur blev bygget som en del af det færøske katolske bispesæde, og vi skal se Færøernes ældst bevarede kirke. Hovedbygningen var Magnus-katedralen, som i dag er en imponerende ruin. Katedralen er et monument over kristningen af Færøerne, som har haft stor betydning for udviklingen af hele den færøske kultur frem til i dag.

I Kirkjubøur besøger vi også den 900 år gamle ”roykstovan”, der er en af verdens ældste bevarede træbygninger. Bygningen var en del af den oprindelige bispegård, og man mener, at det store bjælkehus er bygget af drivtømmer, som var drevet til Færøerne fra Norge. Gården har været i samme families besiddelse gennem 17 generationer. Efter besøget serveres der kaffe og småkager.

Vi kører tilbage til Tórshavn med lokalbussen.

Sidst på eftermiddagen går vi en tur i Tórshavn og ser nærmere på byen, der med sine cirka 18.000 indbyggere er ørigets største. Tórshavn er en pragtfuld blanding af moderne metropol og tusind år gamle traditioner. Byens historie opleves ikke mindst i den gamle bydel Tinganes med dens smukke bygninger med græsklædte tage og brolagte gader.

Om aftenen er der middag på egen hånd. Spørg rejselederen, hvis du vil have tips til gode spisesteder.

Dag 4
Tórshavn på egen hånd. Heldagstur til Eysturoy med besøg hos lokal familie (tilkøb) samt middag i Torshavn (tilkøb)
Nyd den sidste dag i Tórshavn i dit eget tempo

Dagen er til fri disposition. Du kan for eksempel gå på opdagelse i Tórshavn på egen hånd, kigge på byens butikker eller besøge kulturhuset Nordens Hus, inden vores rejse på Færøerne slutter. Du kan også vælge at tage med på dagens tilkøbsudflugt til Eysturoy.

Dagens tilkøbsudflugt er en heldagstur til Færøernes næstørste ø, Eysturoy, der byder på vidtstrakte landskaber, fantastisk udsigt og snørklede småveje til ensomt beliggende bygder med hver sit særkende. Vi starter med at køre fra Streymoy over broen til Eysturoy, som færingerne stolt kalder ”verdens eneste bro over Atlanterhavet”. Vi fortsætter nordpå langs kysten til den nordlige del af øen, hvor Færøernes højeste fjeld, det 882 meter høje taffelbjerg Slættaratindur, ligger frit og med den karakteristiske flade top. Undervejs kommer vi forbi Eidi og gør holdt for at nyde udsigten og den kendte stenformation i havet ”Kæmpen og Kællingen”.

Vi når frem til den lille bygd Gjógv, der ligger på nordøstsiden af Eysturoy. Bygden har navn efter den slugt (på færøsk gjógv), som beskytter bygdens lille naturhavn. De små fiskerbåde sejler helt ind i bunden af slugten, hvor de hives op på land. Fra havnen er der en fantastisk udsigt mod Kalsoy. Vi går en tur i bygden og ser på de velbevarede huse. Vi spiser frokost på det hyggelige lokale hotel.

Efter frokost kører vi sydpå gennem Funningsfjorden ud langs Skálafjorden til bygden Gøta, som i modsætning til Gjógv er en moderne, kulturbevidst storbygd, der snart runder de 1000 indbyggere. Før vi kommer til Gøta, stopper vi ved museet i Blásastova for at se et gammelt bondehus og kirken, hvor vi får et levende indtryk af livet på Færøerne i 1800-tallet. Dengang var gården den største i området. På vej tilbage mod Tórshavn stopper vi ved et traditionelt færøsk hjem, hvor vi inviteres indenfor til kaffe og kage, mens værten underholder med gode historier - en helt særlig oplevelse.

Om aftenen har du mulighed for at spise en dejlig lokal 3-retters middag på en af Tórshavns gourmetrestauranter, hvor du får chancen for at smage noget af bedste, Færøerne har at byde på.

(Dagens tilkøbsudflugt og middag er ikke inkluderet i rejsens pris. Udflugterne købes særskilt, se under prisinformation)

Dag 5
Færøerne – Billund
Om morgenen bliver vi hentet på hotellet og kører mod lufthavnen på Vágar, hvor flyet hjem til Danmark venter.

Ekstra udflugt

Heldagstur til Eysuroy med besøg hos lokal familie

Der er mulighed for at deltage på en spændende tur til Eysturoy, hvor vi skal opleve det vidtstrakte landskab, en fantastisk udsigt og snørklede småveje, og hvor vi besøger små, ensomt beliggende bygder. Vi slutter dagen med en invitation til kaffe og kage hos en lokal familie, hvor værten underholder med historier.

Udflugten er ledet af en lokal, dansktalende guide og gennemføres ved min. 10 deltagere. Frokost er inkl.

Vejr-, vind- og strømforhold mv. kan gøre, at udflugterne må ændres eller aflyses. Udflugten skal bestilles og betales hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Pris: 868,- per person

Middag i Tórshavn

Middag i Tórshavn

Den sidste aften på Færøerne er der mulighed for at spise en hyggelig 3 retters middag med dejlig lokal mad på en af Tórshavn gourmet restauranter. Her er der mulighed for at smage noget af det bedste Færøerne har at byde på.  Pris pr. person kr. 648,-

Middagen skal bestilles og betales hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Prisinformation

Tillæg for enkeltværelse
1.198,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
 • Fly Billund – Færøerne t/r
 • Transport t/r til lufthavnen på Færøerne
 • Gåtur i Tórshavn
 • Heldagsudflugt til fugleparadiset Mykines inkl. madpakke
 • Vandretur og besøg i Kirkjubøur inkl. kaffe og småkager
 • 4 nætter på Hotel Steym i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
 • Madpakke, dag 2 og 3
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tilkøbsudflugt: Heldagstur til Eysturoy med besøg hos lokal familie, dag 4
 • Tilkøb: 3-retters middag i Tórshavn, dag 4
 • Eventuelle ekstraarrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Eventuelt drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr per faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Rejs med vejret

Høj sol, blå himmel, tåge og storm hører til den færøske hverdag, og alle vejrtyperne er en del af oplevelsen på en oceanø langt fra det nærmeste fastland. Sollyset er på sit højeste og har for længst vundet over nætterne i forårsmånederne. På denne tid af året er mængden af regn på sit laveste, og temperaturen ligger mellem 5-10 grader.

På Færøerne kan vejret skifte meget hurtigt og variere meget fra sted til sted. Derfor kan man aldrig forvente, at en rejse gennemføres helt efter planen. En lukket lufthavn og forsinkelser er måske ikke ligefrem reglen, men det er tæt på. Derfor ydes ingen kompensation eller erstatning for de første 24 timers forsinkelse eller rejseændringer. Tag det som en del af oplevelsen.

Forbehold/ændringer

Vi gør opmærksom på, at en rejse til Færøerne er underlagt lokale forhold, hvor i særdeleshed naturkræfter og også levevis er anderledes end i Danmark. Dvs. at force majeure-situationer kan opstå med tilhørende forsinkelser og aflysninger, der vil medføre ændringer i rejseplanen. Vejrforhold, problemer med køretøjer, gæsternes fysiske formåen og forsinkede fly-afgange kan medføre ændringer i rejsen, og punkter i dagsprogrammet kan risikere at udgå.

For de raske og rørige

På en rejse til Færøerne kræves det, at du er mobil, selvhjulpen og kan færdes uden hjælp i kuperet og ujævnt terræn. Personer under 18 år skal rejse i følge med og bo sammen med personer over 18 år.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Mere om Færøerne

Her kan du få mere at vide om Færøerne: http://www.albatros-travel.dk/destinationer/europa/faeroeerne
Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere

De fleste af Albatros Travels rejser er ledet af en dansk rejseleder, som enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder. Alle vores rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Enkelte af vores rejser er uden rejseleder; det vil altid tydeligt fremgå af programmet, hvorvidt rejsen er ledet af en rejseleder eller ej.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager fra rejseledere og kunder efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Lignende rejser

17FORTR01EDK0705