Ludvig 2.s Bayern og Tyrol

Rejs med til de tyske og østrigske Alper og til Ludvig 2.s drømmeslot Neuschwanstein, Krimmler-vandfaldene samt besøg i München, Innsbruck og Salzburg

I alpelandet mellem Tyskland og Østrig oplever vi den enestående kombination af interessant historie, spændende kultur og utrolig smuk natur. Her spejler frodige skove sig i smaragdgrønne søer for foden af de skyhøje alpetoppe.

Vi ser Ludvig 2.s ultimative drømmeslot, Neuschwanstein, drikker den lokale øl ved Andechs-klosteret, betragter de habsburgske familieportrætter på det imponerende Ambras-slot og knipser løs med kameraet ved Østrigs højeste vandfald.

Undervejs sejler vi ud med hjuldamper på Ammersee, kører med tog gennem Salzachdalen, begiver os ud på korte vandringer i naturen og ser byerne München, Salzburg og Innsbruck.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Fly København – München. Videre til Peiting
Dag 2 Peiting. Sejltur med hjuldamper på Ammersee og besøg i Andechs-klosteret
Dag 3 Peiting – Füssen – Garmisch-Partenkirchen – Thaur. Byvandring i Füssen og besøg på Neuschwanstein
Dag 4 Thaur. Udflugt til Innsbruck med den olympiske skihopbakke og slottet Ambras
Dag 5 Thaur. Udflugt til Kitzbühel og togtur gennem Salzach-dalen til Krimmler-vandfaldene
Dag 6 Thaur – Zell am See og Schüttdorf. Besøg i St. Johann in Tirol. Svævebane til Schmittenhöhe, sejltur på Zellersøen og museumsbesøg
Dag 7 Schüttdorf. Udflugt til Salzburg med frokost og tid på egen hånd
Dag 8 Schüttdorf – Chiemsee – München. Fly München – København

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejselufthavn Bemærk
7.498,–
København
Udsolgt
7.698,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – München. Videre til Peiting Ca. 175 km
Velkommen til München

Efter ankomst til München lufthavn kører vi ind i centrum af München og ser det centrale centrum omkring Altstadt, Englischer Garten, Maximillianstrasse og Marienplatz. Vi fortsætter forbi det olympiske stadion og fortsætter til Peiting, hvor vi skal bo de næste par nætter.

Indkvartering og middag på hotellet.

Dag 2
Peiting. Sejltur med hjuldamper på Ammersee og besøg i Andechs-klosteret Ca. 100 km
Med hjuldamper på Ammersee

En dejlig afslappende dag i nærområdet omkring Peiting venter. Efter morgenmad kører vi til Ammersee, en af de kønneste og største søer i Bayern. Vi sejler med hjuldamper på søen og smager undervejs den typiske bayerske hvide og smagfulde Weisswurst sammen med saltet Pretzel-brød.

Efter sejlturen skal vi videre til Andechs, en mindre by med et imponerende kloster. Stedet er kendt for sin klosterkælder og den gode klosterøl, Kloster Andechs, der har fremragende både mørk og lys øl. Vi ser først klostrets kirke fra 1400-tallet, som stadig er i brug. Her ligger i øvrigt komponisten bag musikken til Carmina Burana, Carl Orff, begravet. Efter kloster- og kirkebesøget serveres et godt glas øl på klosterkroen ledsaget af et indblik i selve brygningen af øl og dens historie her på stedet.

Vi vender tilbage til hotellet og middag.

Dag 3
Peiting – Füssen – Garmisch-Partenkirchen – Thaur. Byvandring i Füssen og besøg på Neuschwanstein Ca. 185 km
Ludvig 2.s drømmeslot Neuschwanstein

Vi forlader Peiting og kører til Füssen ved den østrigske grænse. Vi er nu i det sydligste Bayern, et eventyrligt landskab og meget frodigt og rigt landområde, der blev til et kongerige under Ludvig 1. i 1806. I 1871 blev Bayern, under hans søn Ludvig 2., en del af kejserriget Stortyskland under kejser Vilhelm 1.

Bayern er i dag det rigeste og fremmeste af de tyske forbundslande og drivkraften bag den tyske økonomi. Men det er ikke det moderne Tyskland, vi skal opleve i dag, men en af det romantiske Tysklands største historiske attraktioner – slottet Neuschwanstein.

Først ser vi nærmere på Füssen, hvor ærkebiskopperne fra Augsburg holdt hof fra det 15. til det 18. århundrede på Hohes Schloss. Ikke langt fra Füssen ligger slottet Hohenschwangau, der blev bygget af Ludvig 1., og det var her hans søn Ludvig 2. voksede op. Hans far døde tidligt, og den unge og meget uerfarne Ludvig 2. blev konge af Bayern som 18-årig.

Ludvig 2. opførte i sit korte liv (han blev blot 41 år) fire slotte og havde flere på tegnebrættet, før han i 1886 blev erklæret for sindssyg og fjernet fra tronen. Han og hans livlæge blev få dage efter fundet druknet i Starnberger See under mystiske omstændigheder.

Vi besøger det mest fotograferede og måske mest kendte slot i verden, Neuschwanstein, som har opnået noget af sin berømmelse gennem Walt Disneys tegnefilm Tornerose. Beliggenheden på et højdedrag og med udsigt over flere søer, Füssen og slottet Hohenschwangau (som ligger blot 500 meter væk) er enestående.

Slottet er ligeså imponerende indvendigt og vidner om, at Ludvig 2. virkelig var en drømmer og romantiker. Slottet er indvendigt dekoreret med scener fra Richard Wagners sagnoperaer eller kulisser fra opsætningerne. Ludvig 2. var en stor beundrer af Wagners operaer, og han havde ofte besøg af komponisten og hjalp denne, da han var i både politisk og økonomisk unåde. På slottet ser vi bl.a. illustrationer fra Tristan og Isolde, Tannhäuser og Nibelungens Ring.

Efter det spændende besøg forsætter vi til den kendte skisportsby Garmisch-Partenkirchen. Vi får en flot udsigt over Tysklands højeste bjerg, Zugspitze, som ligger i knap 3.000 meters højde. Den stemningsfulde by er om foråret og sommeren fuld af blomster, og vi kommer rundt i den på en mindre rundvisning. Efter besøget returnerer vi til Østrig og kører til Thaur, en forstad til Innsbruck, hvor vi bor de næste tre nætter.

Middag på hotellet.

Dag 4
Thaur. Udflugt til Innsbruck med den olympiske skihopbakke og slottet Ambras Ca. 30 km
Det smukt beliggende Ambras-slot

Dagen er dedikeret til byen Innsbruck, som er hovedbyen i forbundslandsdelen Tyrol. Byen er vigtig på grund af sin placering og ligger på en af de største hovedfærdselsårer i Europa og Østrig. Fra Innsbruck går det sydover opad mod Brennerpasset til Italien, mod vest er den store transportkorridor gennem Lachtaler-dalen til Schweiz og Stuttgart, og mod øst og nord fortsætter vejen igennem det vestlige Østrig til Rosenheim og München. Beliggenheden har præget Innsbrucks lange og spændende historie, og i nyere tid – fra 1500-tallet – slog de kejserlige habsburgerne i perioder sig ned i byen. Byens centrum er præget af spændende minder fra fordums storhedstid med den kejserlige residens Hofburg og den tilhørende kirke Hofkirche. Vi skal også se Goldenes Dachl, det forgyldte tag, Maria Theresian Strasse og rådhuset i den gamle bydel.

Byrundturen fortsætter til det olympiske skishopstadion lige udenfor byen. Innsbruck var vært for olympiske vinterlege i 1964 og blev tildelt værtskabet igen i 1976, da Denver blev fravalgt pga. økonomi- og miljøhensyn.

Vi har en flot udsigt over byen og Inn-dalen fra toppen af skihoptårnet, som siden legene er udbygget, renoveret og er lille mesterværk i sig selv tegnet af Zaha Hadid.

Skihoppet i Innsbruck er i dag en del af den kendte fire-bakke-turnering, der hvert år afholdes omkring nytår. Det er tredje del af de fire turneringer og afholdes efter Garmich-Partenkirchen, der traditionelt altid hoppes 1. januar.

Om eftermiddagen besøger vi endnu et historisk højdepunkt, nemlig slottet Ambras. Middelalderborgen fra 1200-tallet blev i 1561 ombygget til et renæssanceslot for ærkehertug Ferdinand 2. Han var samler med stort S, og på museet findes noget af hans store og uvurderlige samling af bl.a. kunst og våben. Slottets spanske sal er et af de mest imponerende rum fra renæssancen, og på slottet kan vi også se en hel afdeling med portrætter af habsburgerne; en af de mest betydningsfulde fyrstefamilier i Europa.

Vi vender tilbage til Thaur efter en dejlig dag i Innsbruck og spiser middag på hotellet.

Dag 5
Thaur. Udflugt til Kitzbühel og togtur gennem Salzach-dalen til Krimmler-vandfaldene Ca. 240 km
De imponerende Krimmler-vandfald

Dagen står i naturoplevelsernes tegn. Fra Thaur kører vi til Kitzbühel, et af de ældste, mest kendte og engang mest mondæne skisportssteder i Europa. Byen har stadig et magisk skær over sig, og skisporten lever i bedste velgående. Ikke mindst takket være det djævelsk farlige styrtløb, Hahnenkammrennen, som trækker et væld af turister til byen i januar under World Cup. Vi spadserer en tur i brostensgaderne i den smukt beliggende og charmerende by, hvor priserne stadigvæk er noget højere end i andre byer.

Vi fortsætter over passet Pas Thurn i 1.274 meters højde på vej til Mittersill. Her stiger vi om bord på et tog, som kører os gennem Salzach-dalen og Hohe Taurn nationalpark  til Krimml. Her ser vi Europas højeste og verdens 5. højeste vandfald, Krimmler-vandfaldene. Selve togturen er meget smuk, og til fods går vi ud til vandfaldene, hvor foto- og naturelskere er garanteret en oplevelse for livet.

Efter disse herlige oplevelser vender vi tilbage til Thaur og indtager vores middag på hotellet.

Dag 6
Thaur – Zell am See og Schüttdorf. Besøg i St. Johann in Tirol. Svævebane til Schmittenhöhe, sejltur på Zellersøen og museumsbesøg Ca. 145 km
Smuk tur til toppen af bjerget Smittenhöhe

Efter morgenmaden forlader vi Thaur og kører mod Zell am See. Undervejs stopper vi i St. Johann in Tirol, som er en hyggelig by med et gammelt centrum og barok-bygninger. Herfra tager vi den kønne tur over Fieberbrunn til Saalfelden og er nu i Salzburgerland. Vi når frem til Zell am See og ser byen, der har rødder helt tilbage i bronzealderen. Vi tager svævebanen op til toppen af bjerget Smittenhöhe, som med en højde på 1.965 meter over havet kan tilbyde en helt vidunderlig udsigt over Zeller-søen, Zell am See og ikke mindst til Kaprun-gletsjeren.

Nede i byen, hvor hotellerne er vant til både at servicere vinter- og sommergæster, tager vi på sejltur på søen og besøger lokalmuseet Vogtturm, før vi kører til vores hotel i Schüttdorf lidt syd for Zell am See. Begge steder er kendte skisportssteder, som også er velbesøgte af danskere i vintermånederne.

Vi bor i Schüttdorf de næste to nætter og spiser middag på hotellet.

Dag 7
Schüttdorf. Udflugt til Salzburg med frokost og tid på egen hånd Ca. km 220
Vidunderlige Salzburg

Efter morgenmaden kører vi til Salzburg, hovedstad i delstaten af samme navn og smukt beliggende ved floden Salzach. Navnet ”Salz-” stammer fra de store saltdepoter i området, og allerede på kelternes tid udvandt man salt her. I dag er Salzburg mest af alt kendt som Mozarts hjemby, og alt fra statuer til bagværk henleder til den berømte komponist.

Vi kommer blandt andet forbi Mirabell-haven, en smuk barokhave ved sommerslottet Mirabell fra 1600-tallet. Her ligger også det berømte Salzburg marionetteater, hvor klassiske operaer og operetter er blevet opført siden 1913. Fra Mirabell-haven er der en flot udsigt til Salzburgs vartegn og Europas største fæstningsanlæg, Hohensalzburg, der knejser over byens historiske centrum.

Via broen Staatsbrücke begiver vi os over floden og ind i den UNESCO-fredede gamle bydel, hvor vi blandt andet finder Mozarts fødehjem og markedet på Universitätsplatz. Vi ser også Grosses Festspielhaus, hvor Salzburg-festivalen bliver afholdt. Med en bredde på 100 meter er scenen en af verdens største, og salen rummer ikke færre end 2.179 sæder! Herfra er der blot en kort gåtur til den romerskkatolske franciskanerkirke og Die Alte Residenz, der tidligere var fyrsternes hjem. Den gamle fyrsteresidens ligger ved siden af den store domkirke fra 1600-tallet med sine imponerende bronzeporte. Katedralen – bygget i barokstil – blev beskadiget under anden verdenskrig, men blev i 1959 repareret og står nu smukkere end nogensinde.

Vi nyder en god frokost i Stiftskeller midt i Salzburg. Eftermiddagen er på egen hånd, og måske har du lyst til at gå på café, kigge butikker eller besøge Hohensalzburg. Eller måske vil du se Mozarts hjem? Den smukke by har masser at byde på.

Dag 8
Schüttdorf – Chiemsee – München. Fly München – København Ca. 250 km

Efter morgenmad er det tid at begynde hjemrejsen. Vi har god tid og kører mod München. Undervejs passerer vi Chiemsee, hvor vi gør et ophold. Chiemsee er Bayerns største sø, og her på øen Herrenchiemsee ligger Ludvig 2.s fjerde slot – Herrenchiemsee slot. Hans penge slap op, og det Versailles-inspirerede slot er aldrig bygget færdigt. Vi kommer ikke ud til slottet, men dette fjerde og ufærdige slots historie afrunder på fineste vis beretningen om Ludvig 2.

Fra Chiemsee kører vi til lufthavnen i München og flyver hjem.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 7.698,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – München tur/retur
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse på gode hoteller
 • Udflugter og transport jf. program
 • Halvpension
 • 2 nætter i Peiting i Bayern (morgenmad og middag på hotellet)
 • 3 nætter i Thau ved Innsbruck (morgenmad og middag på hotellet)
 • 2 nætter i Schüttdorf ved Zell am See (morgenmad og middag på hotellet)
 • Frokost dag 7 i Salzburg
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguide, chauffør m.v. (beregn ca. kr. 300,- pr. person)
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Personlige fornødenheder
 • Alt ikke nævnt under prisen inkluderer

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Programændringer

På denne rejse kommer vi steder, hvor vejret kan have stor indflydelse på turens program. Sejlture, svævebaneture og Krimmler-vandfaldene kan være lukkede eller umulige at besøge. Vi vil i samarbejde med vores lokale samarbejdspartner altid forsøge at ændre og tilrette programmet efter vind og vejr, men nogle gange er dette umuligt, og så finder vi gode alternativer.

Hotel

Du får navne på hotellerne før afrejse. Vi bor på gode, familiedrevne mellemklasse hoteller med tysk/østrigsk mad.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtet til at refundere rejsens pris.

Køretider

Se dagsprogram for længder.

Bagage

Man må medbringe 1 stk. bagage per person på maks. 20 kg + håndbagage (maks. 8 kg). Håndbagagens dimensioner må maksimalt udgøre 118 cm totalt (længde x bredde x højde = fx 55 cm x 40 cm x 23 cm).

Det er en god idé at medbringe en mindre rygsæk eller taske til udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Påklædning

I foråret og efteråret kan det være køligt morgen og aften, og regnbyger kan forekomme. Hverken østrigere eller tyskere er ikke særlig formelle, og almindelig pæn påklædning til restaurantbesøg er passende. Husk at medbringe et par gode travesko til spadsereture i naturen og i byerne.

Hånden på hjertet

Vi har valgt rustikke mellemklasse-hoteller og fokuserer mere på rejsens indhold end på hotellerne, hvor vi overnatter. Rejsens program og de steder, vi besøger, egner sig ikke for gangbesværede. For at deltage i denne rundrejse bør du være i almindeligt gående og i nogenlunde god form.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere

De fleste af Albatros Travels rejser er ledet af en dansk rejseleder, som enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder. Alle vores rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Enkelte af vores rejser er uden rejseleder; det vil altid tydeligt fremgå af programmet, hvorvidt rejsen er ledet af en rejseleder eller ej.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager fra rejseledere og kunder efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Lignende rejser

17DERTR04ADK2908