Pas og visum Botswana

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Botswana her.

 

 

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Botswana og have mindst 2 blanke sider til stempler fra immigrationsmyndighederne. Der kræves ikke visum for danske statsborgere på ophold i Botswana under 90 dage. Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

På nogle af vores rejser til Botswana skal du sende os en kopi af fotosiden i dit pas. Dette vil fremgå af din faktura.

Børn under 18 år
De botswanske myndigheder kræver, at du som rejsende med børn under 18 år til/fra Botswana medbringer barnets originale fødsels-/dåbsattest. Attesten skal være oversat til engelsk og kan indhentes på det sognekontor, som i sin tid udstedte barnets dåbs- eller navneattest. Attesten skal også være påført en Apostille (officielt godkendelsesstempel) hos Udenrigsministeriets Borgerservice. En enkelt fødsels-/dåbsattest gælder på samtlige destinationer.

Vær opmærksom på, at udarbejdelse og godkendelse af sådanne attester kan tage op til flere uger, hvorfor vi opfordrer dig til at kontakte dit sognekontor snarest muligt efter din bestilling af rejsen.

Formålet med dette dokumentationskrav er at bekæmpe menneskehandel, hvor børn er involveret.

Bemærk, at kravet om at medbringe barnets fødsels-/dåbsattest gælder ved såvel ind- som udrejse samt ved transit i Botswana. Undlader du at medbringe barnets fødsels-/dåbsattest, nægtes du indrejse til Botswana, ligesom du vil blive afvist ved check-in.

Vær også opmærksom på, at hvis du rejser alene som forælder med dine børn kræves yderligere dokumentation. Hvis du rejser med børn, som ikke er dine biologiske børn, skal I medbringe særlig dokumentation, som ligeledes skal være på engelsk og påført en Apostille. Kontakt Borgerservice for mere information om disse krav.