Pas og visum Kenya

Løver i Masai Mara

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Kenya her.

Pas

Når du rejser med Albatros Travel skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsen. Dette krav er i tilfælde af, at der skulle komme ændringer eller uforudsete hændelser på rejsen. Hvis du rejser med et pas der har under 6 måneders gyldighed, vil dette være på eget ansvar.  Alle lande har deres egne regler for gyldigheden på passet og disse kan ses på UM’s hjemmeside: https://um.dk/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum.

Børn skal være i besiddelse af eget pas uanset alder.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Visum

Der skal søges e-visa hjemmefra – et ”single entry” e-visa gælder i 90 dage og koster 50 USD + gebyr. For at søge skal du bruge en paskopi + pasfoto. Du søger e-visum her: http://evisa.go.ke/evisa.html.

I Kenya arbejder myndighederne på at e-visa skal erstatte den manuelle ansøgningsproces ved ankomst. Det er dog stadig muligt, først at ansøge om visum til Kenya ved ankomst til landet. Her skal udfyldes et ansøgningsskema, og det kræver ikke pasfoto. Visummet koster 50 USD som skal medbringes i kontanter. Vær dog opmærksom på at denne proces kan være meget tidskrævende.

Hvis du ikke er dansk statsborger, er det vigtigt, at du undersøger, hvilke visumregler der gælder for dig. Det er dit ansvar at have de rigtige dokumenter, når du møder i lufthavnen.

Indrejsekrav til Kenya

Vi skal gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre, at du kan opfylde de krav for indrejse i landet, der måtte gælde på udrejsetidspunktet. Skulle du ikke være i stand til at gøre dette, vil rejsen gå tabt, og der vil ikke blive refunderet.

Ovenstående gælder for alle, uanset om du er vaccineret, uvaccineret eller tidligere smittet.

Adgangskrav til Kenya

Hvis du er fuldt vaccineret og har et gyldigt coronapas, skal du blot medbringe dit coronapas. Hvis du bliver bedt om det, skal du kunne fremvise din vaccinationsattest. Vi anbefaler, at du downloader og printer dit EU-coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og tager det med dig under hele rejsen.

Hvis du ikke er færdigvaccineret, kan du via Udenrigsministeriet finde de adgangsbegrænsninger, der gælder for dig. Vær opmærksom på, at krav til test og dokumentation kan ændres løbende og med kort varsel.

Læs mere og hold dig opdateret via Udenrigsministeriet: https://kenya.um.dk/en/travel-and-residence/nycoronavirus-covid19-kenya

MAX 18 DELTAGERE

Albatros’ safarieventyr i Kenya: Den store migration

Få en førsteklasses safarioplevelse og kom på tæt hold af den store vildtvandring i Masai Mara og Serengeti-økosystemet

  • 27-09-2023
  • 14 dage
  • 34.998,–
fra København