Pas, visum og indrejsekrav til Mauritius

Læs om regler for pas og visum i forbindelse med rejser til Mauritius her.

Indrejsekrav til Mauritius

Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold i Mauritius. Der kræves ikke visum til Mauritius for danske statsborgere, men vi anbefaler, at du udfylder rejseskemaet hjemmefra.

Hvis du ikke er dansk statsborger, skal du tjekke, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sikre, at du har de rigtige rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

I tiden før dine rejser vil vi informere dig om de indrejseregler, der gælder for din destination. Ændringer i disse indrejseregler kan dog forekomme helt frem til afrejsen. Derfor er det vigtigt, at du holder dig opdateret både på https:/ /um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan pålægge yderligere krav. For eksempel hvilke typer masker, der skal bæres, eller hvilke test indrejselandet kræver. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres adgangskrav, for eksempel test og registrering.

Samtidig skal vi gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre, at du kan opfylde de krav for indrejse i landet, der måtte gælde på udrejsetidspunktet. Skulle du ikke kunne gøre dette, vil rejsen gå tabt, og der vil ikke blive refunderet.

Ovenstående gælder for alle, uanset om du er vaccineret, uvaccineret eller tidligere smittet.

Adgangskrav til Mauritius

Hvis du er fuldt vaccineret og har et gyldigt coronapas, skal du blot medbringe dit coronapas. Hvis du bliver bedt om det, skal du kunne fremvise din vaccinationsattest. Vi anbefaler, at du downloader og printer dit EU-coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og tager det med dig under hele rejsen.

Hvis du ikke er færdigvaccineret, kan du via Udenrigsministeriet finde de adgangsbegrænsninger, der gælder for dig. Vær opmærksom på, at krav til test og dokumentation kan ændres løbende og med kort varsel.

Læs mere og bliv opdateret via Udenrigsministeriet: https://www.canva.com/design/DAE7oXJGoFI/vYuC6F9hXqalFYBd4ZRnbg/view

Tilmeldingsformular

Inden afgang fra Danmark til Mauritius anbefales det at udfylde deres All-in-One Travel Form, for at undgå at vente i lufthavnen ved ankomsten.

Medbring en udskrift af dit rejseskema, så du kan vise det til myndighederne ved ankomsten.

Klik her for at udfylde rejseformularen:

https://safemauritius.govmu.org/