Pas og visum Namibia

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Namibia her.

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Namibia. Der kræves ikke visum for danske statsborgere på ophold i Namibia under 90 dage. Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen. På nogle af vores rejser til Namibia skal du sende os en kopi af fotosiden i dit pas. Dette vil fremgå af din faktura.

 

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Ovenstående gælder for alle, uanset, om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.

 

Inresekrav till Namibia

Alle rejsende skal kunne fremvise en negativ Covid-19 PCR test, som er taget max 72 timer før afrejsetidspunktet.

Man skal registrere og validere sin negative test hos:

African Trusted Travel

eller 

UNDP Global Haven

Man skaber en konto på en af disse sider og derefter udfylder man hvor man har fået sin test og uploader Covid-19 testcertifikatet.

Man kan evt. blive stikprøve testet ved ankomst af myndighederne.