Pas og visum Laos

Et kig ud på Mekongfloden
Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Laos her.

Pas
Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Laos.

Visum
Der er visumpligt ved indrejse til Laos. Ansøgningen skal udfyldes ved grænsen til Laos.

Statsborgere inden for EU kan få visum ved ankomst til Laos mod et gebyr på 30 US-dollars. Gebyret skal betales kontant. Husk derfor at veksle dette beløb hjemmefra og have det klar ved viseringen.

Statsborgere uden for EU henvises til Udenrigsministeriets hjemmeside for yderligere information.

Pasfoto
Der kræves ét pasfoto til udstedelse af visum. Det er derfor meget vigtigt at medbringe et pasfoto hjemmefra.

Pasfotoet skal opfylde de gældende krav til pasfotos samt følgende:

  • Pasfotoet skal være på fotopapir
  • Pasfotoet skal være i farver
  • Pasfotoet skal måle 3,5 x 4,5 cm
  • Pasfotoet må ikke være mere end 6 måneder gammelt

Laos - landet bag bjergene

Gamle kongebyer, enestående naturscenerier og den frodige Mekongflod venter på denne eventyrsrejse

4,6
  • 2 afrejser
  • 14 dage
  • Fra 20.998,–
fra København