Pas og visum Thailand

Strandidyl på Koh Chang

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Thailand her.

Dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder fra hjemrejsedatoen i Thailand. Danske statsborgere på turistrejse kan opholde sig i Thailand uden visum i op til 30 dage. Ved indrejse får du et indrejsestempel i dit pas, som giver dig ret til 30 dages ophold. Ophold på mere end 30 dage kræver visum, som du skal søge inden afrejse.

Vi anbefaler, at du som ekstra sikring medbringer en fotokopi af passet på rejsen. Ved indrejse i Thailand får du et sæt ind- og udrejsepapirer samt en tolderklæring, som bliver udleveret i fly til første destination i Thailand. Det er vigtigt at passe på udrejsepapirerne, som du skal aflevere, når landet forlades.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Pasoplysninger
For at kunne udstede flybilletter skal vi bruge pasoplysninger på samtlige rejsende.

Oplysningerne kan tastes ind på følgende link:
https://www.albatros-travel.dk/pas

 

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Ovenstående gælder for alle, uanset, om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.

 

Indrejsekrav til Thailand

Hvis du er færdigvaccineret og har et gyldigt EU coronapas, behøver du at medbringe dit coronapas.

Vi anbefaler at du henter og printer dit EU coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og medbringer det på hele rejsen.

 • Rejsende, som er færdigvaccinerede, er undtaget krav om test ved indrejse i Thailand.
 • Thailand har ikke taget stilling til, hvor længe færdigvaccinationer er gyldige.
 • Du er anset som færdigvaccineret, hvis du har modtaget min. 2 vaccinestik, eller 1 vaccinestik med Janssen® vaccine (Johnson&Johnson) minimum 14 dage før afrejse.

Vi anbefaler at man tjekker sin forsikring inden afrejse, da det ikke er alle rejseforsikringer der dækker, hvis man er formodet smittet, men kun hvis man selv er testet positiv.

Hvis du ikke er færdigvaccineret, kan du finde de indrejserestriktioner, der gælder for dig via Udenrigsministeriet. Vær opmærksom på, at test og dokumentationskrav kan ændre sig løbende og med kort frist.

Læs mere og hold dig opdateret via Udenrigsministeriet:

https://thailand.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19  
 

Vigtig info:

Med de nuværende Covid-19 restriktioner, der gælder i Thailand, skal vi gøre opmærksom på, at det er nødvendigt at være vaccineret mod Covid-19 for at kunne deltage i vores rejser til Thailand. Hvis dette foranlediger spørgsmål, beder vi dig om at kontakte vores kundeservice snarest muligt.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør jeg hvis jeg har problemer med at udfylde indrejseformularen?
Brug vores vejledning og tag det et skridt af gangen. Få evt. hjælp af ven eller familie, hvis du ved at det kan give dig udfordringer.

Skal jeg udfylde alle felter?
Vi anbefaler at du kun udfylder dem, der er krævet og springer alt der er valgfrit over.

Skal jeg have en indrejseformular per person eller per booking?
Alle over 18 år skal  have udfyldt en individuel indrejseformular

Skal jeg betale noget for indrejseformularen?

Nej, formularen er gratis at udfylde. Hvis du bliver bedt om at betale, er du sandsynligvis det forkerte sted på nettet. Følg det link og den vejledning, vi har her på siden.

Thailandrejser

 • Khmerernes rige – Thailand, Cambodja og Vietnam

  Følg i fodsporene på khmerernes stolte højkultur gennem Thailand, Cambodja og Vietnam inkl. Angkor Wat og sejlads ad Mekongfloden til Mekongdeltaet

  4,8
  • 12 afrejser
  • 15 dage
  • Fra 16.998,–
  fra København
 • Thailand - rundrejse og badeferie

  Templer og paladser i Bangkok, den gamle hovedstad Ayutthaya, naturoplevelser ved floden Kwai og 6 dages badeferie på Koh Chang

  4,5
  • 3 afrejser
  • 16 dage
  • Fra 14.998,–
  fra Billund