Pas og visum Thailand

Strandidyl på Koh Chang

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Thailand her.

Dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder fra hjemrejsedatoen i Thailand. Danske statsborgere på turistrejse kan opholde sig i Thailand uden visum i op til 30 dage. Ved indrejse får du et indrejsestempel i dit pas, som giver dig ret til 30 dages ophold. Ophold på mere end 30 dage kræver visum, som du skal søge inden afrejse.

Vi anbefaler, at du som ekstra sikring medbringer en fotokopi af passet på rejsen. Ved indrejse i Thailand får du et sæt ind- og udrejsepapirer samt en tolderklæring, som bliver udleveret i fly til første destination i Thailand. Det er vigtigt at passe på udrejsepapirerne, som du skal aflevere, når landet forlades.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Pasoplysninger
For at kunne udstede flybilletter skal vi bruge pasoplysninger på samtlige rejsende.

Oplysningerne kan tastes ind på følgende link:
https://www.albatros-travel.dk/pas

 

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Ovenstående gælder for alle, uanset, om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.

 

Indrejsekrav til Thailand

Der er ingen restriktioner for rejsende til Thailand, men vi anbefaler, at du printer dit EU coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og medbringer det på hele rejsen, da kravene kan ændres med kort varsel.

Af samme årsag bør du holde dig løbende opdateret og følge lokale myndigheders anvisning.

Læs mere og hold dig opdateret via UM: https://thailand.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19

Thailandrejser

 • Khmerernes rige – Thailand, Cambodja og Vietnam

  Følg i fodsporene på khmerernes stolte højkultur gennem Thailand, Cambodja og Vietnam inkl. Angkor Wat og sejlads ad Mekongfloden til Mekongdeltaet

  4,8
  • 15 afrejser
  • 15 dage
  • Fra 16.998,–
  fra København
 • Thailand - rundrejse og badeferie

  Templer og paladser i Bangkok, den gamle hovedstad Ayutthaya, naturoplevelser ved floden Kwai og 6 dages badeferie på Koh Chang

  4,5
  • 8 afrejser
  • 16 dage
  • Fra 15.998,–
  fra København
 • Krydstogt på Mekongfloden

  Sejl fra Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam til Angkor Wat i Cambodja med charmerende flodbåd,og kom tæt på templer, storbyer,hverdagsliv og natur undervejs

  4,8
  • 4 afrejser
  • 14 dage
  • Fra 23.998,–
  fra København