Pas og visum Australien

Det ikoniske operahus gør Sydneys horisontlinje endnu smukkere

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Australien her.

Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejsen.

Der kræves visum på rejser til Australien. Man ansøger selv om australsk turistvisum, som giver adgang til ophold i Australien i 3 måneder ad gangen og som gælder i 12 måneder fra udstedelsesdatoen. Ansøgningen er gratis og foretages online, hvorefter dit visum bliver vedhæftet passet elektronisk. 

Det kan tage op til 72 timer før visumansøgningen er gået igennem, så vi anbefaler derfor at ansøge i ordentlig tid før afrejse. Vi anbefaler ligeledes at udskrive bekræftelsen (IMMI Grant Notification) og medbringe den på rejsen.

Afgivelse af oplysninger til visummet, samt rigtigheden af disse, påhviler alene dig som rejsende, og manglende eller mangelfuld afgivelse af oplysninger kan i værste fald føre til afvisning ved check-in og dermed tab af rejse. 

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Ovenstående gælder for alle, uanset, om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.

Klik her for vejledningen til eVisitor Australien:

https://documents.albatros-travel.com/dk/Vejledning_eVisitor_Australien.pdf

Klik her for formularen til eVisitor Australien:

https://immi.homeaffairs.gov.au/visas/getting-a-visa/visa-listing/evisitor-651

New Zealand – Kiwiernes Land

Naturoplevelser i særklasse – Den komplette rundrejse i New Zealand fra nord til syd. Ophold i Sydney også inkluderet.

  • 6 afrejser
  • 21 dage
  • Fra 48.998,–
fra København