Pas og visum Australien

Det ikoniske operahus gør Sydneys horisontlinje endnu smukkere

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Australien her.

Pas

Når du rejser med Albatros Travel skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsen. Dette krav er i tilfælde af, at der skulle komme ændringer eller uforudsete hændelser på rejsen. Hvis du rejser med et pas der har under 6 måneders gyldighed, vil dette være på eget ansvar.  Alle lande har deres egne regler for gyldigheden på passet og disse kan ses på UM’s hjemmeside: https://um.dk/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum.

Børn skal være i besiddelse af eget pas uanset alder.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Visum

Der kræves visum for danske statsborgere på rejser til Australien. Man ansøger selv om australsk turistvisum (eVisitor), som giver adgang til ophold i Australien i 3 måneder ad gangen og som gælder i 12 måneder fra udstedelsesdatoen. Ansøgningen er gratis og foretages online, hvorefter dit visum bliver vedhæftet passet elektronisk. Læs mere nedenfor. 

Det kan tage op til 72 timer før visumansøgningen er gået igennem, så vi anbefaler derfor at ansøge i ordentlig tid før afrejse. Vi anbefaler ligeledes at udskrive bekræftelsen (IMMI Grant Notification) og medbringe den på rejsen.

Afgivelse af oplysninger til visummet, samt rigtigheden af disse, påhviler alene dig som rejsende, og manglende eller mangelfuld afgivelse af oplysninger kan i værste fald føre til afvisning ved check-in og dermed tab af rejse. 

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Indrejsekrav til Australien

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Ovenstående gælder for alle, uanset, om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.

Klik her for vejledningen til eVisitor Australien:

https://documents.albatros-travel.com/dk/Vejledning_eVisitor_Australien.pdf

Klik her for formularen til eVisitor Australien:

https://immi.homeaffairs.gov.au/visas/getting-a-visa/visa-listing/evisitor-651

Australiens-
rejser

 • New Zealand – Kiwiernes Land

  Naturoplevelser i særklasse – Den komplette rundrejse i New Zealand fra nord til syd. Ophold i Sydney også inkluderet.

  4,3
  • 4 afrejser
  • 21 dage
  • Fra 52.998,–
  fra København
 • Australien & New Zealand

  Det ultimative rundrejse til Australien og New Zealand; Sydney, Ayers Rock og den røde Outback krydret med naturoplevelser i verdensklasse på New Zealand.

  4,4
  • 3 afrejser
  • 21 dage
  • Fra 62.998,–
  fra København
Kontakt os

Ring til os på
tlf. 36 98 98 98
og hør nærmere