Pas og visum Nord-makedonien

Slottet i Ohrid

Læs om regler for pas og visum ved rejser til Nord-makedonien herunder.

Dit pas skal være gyldigt i mindst 3 måneder fra din hjemrejse fra Nord-makedonien. Der kræves ikke visum til Nord-makedonien for danske statsborgere ved ophold under 90 dage.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.
 

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Ovenstående gælder for alle, uanset, om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.
 

Indrejsekrav til Nordmakedonien

Hvis du er færdigvaccineret og har et gyldigt coronapas, behøver du kun at medbringe dit coronapas. Vi anbefaler dig at hente og printe dit EU coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og medbringer det på hele rejsen.

Hvis du ikke er færdigvaccineret, kan du finde de indrejserestriktioner, der gælder for dig via Udenrigsministeriet. Vær opmærksom på, at test og dokumentationskrav kan ændre sig løbende og med kort frist.

Læs mere og hold dig opdateret via Udenrigsministeriet:

Udenrigsministeriet:
 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et gyldigt coronapas?

Udenrigsministeriet skriver følgende:

 • Immunisering (vaccination) certifikat / bekræftelse mod SARS-CoV-2-virus, dvs. modtaget mindst to doser vaccine mod Covid-19;
   
 • Et certifikat / dokument på tidligere COVID-19 smitte. Du skal have været smittet mindst 45 dage inden indrejsetidspunktet.

Nord-makedonien­rejser

 • Alexander den Stores verden

  Tag med på en unik kulturhistorisk rejse til en skøn og glemt del af Middelhavet og oplev Nordmakedonien, Grækenland og Tyrkiet på samme tur.

  4,3
  • 2 afrejser
  • 9 dage
  • Fra 10.998,–
  fra København
 • Den store Balkanrejse

  Den store Balkan rundrejse – historisk odysse gennem det tidligere Jugoslavien

  4,4
  • 8 afrejser
  • 12 dage
  • Fra 12.998,–
  fra Billund
Kontakt os

Ring til os på
tlf. 36 98 98 98
og hør nærmere