Pas, visum og indrejse De Forenede Arabiske Emirater

Den kunstige øgruppe Palm Islands i Dubai

Læs om regler ved indrejse til De Forenede Arabiske Emirater herunder.

Pas

Når du rejser med Albatros Travel skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsen. Dette krav er i tilfælde af, at der skulle komme ændringer eller uforudsete hændelser på rejsen. Hvis du rejser med et pas der har under 6 måneders gyldighed, vil dette være på eget ansvar.  Alle lande har deres egne regler for gyldigheden på passet og disse kan ses på UM’s hjemmeside: https://um.dk/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger.

Børn skal være i besiddelse af eget pas uanset alder.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Har du et stempel fra Israel i dit pas, kan du risikere at blive afvist i immigrationskontrollen ved ankomst.

Visum

Ophold i De Forenede Arabiske Emirater er visumfrie under ophold i op til 90 dage.

På nogle af vores rejser til De Forenede Arabiske Emirater skal du sende os en kopi af fotosiden i dit pas. Dette vil fremgå af din faktura.

Indrejsekrav til De Forenede Arabiske Emirater

Der er I øjeblikket ingen særlige indrejsekrav for rejsende fra Danmark til De Forenede Arabiske Emirater.

Albatros Indrejsecheck

I Albatros indrejsecheck kan du nemt og behændigt skabe dig et overblik af hvilke eventuelle visumkrav og særlige indrejsekrav der er til dit rejseland. Albatros indrejsecheck er udviklet i samarbejde med Sherpa der tilbyder visumservice til gæster fra hele verden. Sherpa hjælper mod et administrationgebyr med at søge e-visum til de rejselande hvor det er påkrævet. Vær opmærksom på at dette er en service, du betaler ekstra for, og det vil altid være muligt for dig at søge e-visum direkte. Vær også opmærksom på at Albatros på udvalgte destinationer hjælper til med gruppevisum eller ankomstvisum. Hvis dette er tilfældet fremgår det i den ovenstående tekst.

Dubai og Big Five-safari i Sydafrika på Albatros' camp

Storby og storvildt til suverænt lav pris! Et moderne 1001 nats eventyr i Dubai kombineret med Big Five-safari i Sydafrika

4,6
  • 05-03-2024
  • 10 dage
  • 17.998,–
fra København