Oman Pas og visum

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Oman her. 

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Oman. Har du et stempel fra Israel i dit pas, nægtes du indrejse i Oman, og du bør derfor anskaffe dig et ekstra pas.

Danske, norske og svenske statsborgere får ved indrejsen udstedt et turistvisum (mod betaling) med en gyldighed på 30 dage. Turistvisum kan forlænges med yderligere 30 dage mod betaling. Oman samarbejder med de to emirater Dubai og Qatar, og du behøver derfor ikke anskaffe et turistvisum til Oman, hvis du rejser til Oman fra enten Dubai eller Qatar (du skal blot medbringe det turistvisum, du fik ved indrejsen til Dubai eller Qatar). På enkelte af vores rejser til Oman bedes du forinden sende os en kopi af fotosiden i dit pas. Det vil fremgå af din faktura om nødvendigt.

Er du ikke dansk, norsk eller svensk statsborger, skal du selv undersøge, hvilke visumregler der gælder for dig. Kontakt venligst Omans ambassade i Berlin på www.uae-embassy.de (du kan skifte sprog til engelsk eller tysk øverst i venstre hjørne). Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen. Eventuelle udgifter i forbindelse med dette skal du selv betale, og rejsens pris reduceres ikke.