Pas og visum Argentina

Masser af farver i Buenos Aires-bydelen La Boca

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Argentina her. 

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Argentina. Der kræves ikke visum til Argentina for ophold under 90 dage, hvis du er dansk statsborger.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.
 

I tiden inden din rejse vil vi naturligvis informere dig om, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål, dog kan der helt frem til afrejse ske ændringer i disse indrejseregler, hvorfor det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret både på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan stille yderligere krav til eksempelvis brug af typer masker eller test end indrejselandet gør. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres mulige indrejsekrav eksempelvis test og registrering.

Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre dig, at du kan indfri de krav til indrejse, der måtte være gældende på afrejsetidspunktet, og skulle du ikke være i stand til dette, så vil rejsen som udgangspunkt være tabt.

Ovenstående gælder for alle, uanset, om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.
 

Indrejsekrav til Argentina

Alle rejsende skal have udfyldt en indrejseformular, tidligst 48 timer inden check-in i afrejselufthavnen. Når den er udfyldt, modtager du et dokument via mail som vi anbefaler du printer, da det skal fremvises ved check-in og ankomst til Argentina.

Udover denne formular er der lidt forskellige regler for indrejse til Argentina.

Hvis du er færdigvaccineret behøver du at medbringe dokumentation for en negativ PCR-test, som er max 72 timer gammel eller en negativ antigentest foretaget tidligst 48 timer inden afrejse og derudover medbringe dit gyldige coronapas. Vi anbefaler at du henter og printer dit EU coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og medbringer det på hele rejsen.

Der kræves også dokumentation for rejseforsikring med lægedækning af hospitalsindlæggelse og isolation.

Defineret af argentinerne selv: "Alle personer skal have COVID-19 og dødsfaldsforsikring, inklusive isolation, overførsel, hospitalsindlæggelse og hjemsendelse. Forsikringen bør også dække kosten for isolering og transport i en formodet nærkontaktsag. Derudover bør rejsen også være dækket i tilfælde af aflysning.

Vi anbefaler at man tjekker sin forsikring inden afrejse, da det ikke er alle rejseforsikringer der dækker, hvis man er formodet smittet, men kun hvis man selv er testet positivt.

Goudas Super enkelrejseforsikring dækker og kan købes helt frem til dagen før afrejse.

Derudover skal alle rejsende under 70 år udfylde indrejseformularen, som beskrevet her på siden.

Hvis du ikke er færdigvaccineret, kan du finde de indrejserestriktioner, der gælder for dig via Udenrigsministeriet. Vær opmærksom på, at test og dokumentationskrav kan ændre sig løbende og med kort frist.

Læs mere og hold dig opdateret via Udenrigsministeriet:

https://argentina.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19

Indrejseformular (DDJJ-formular)

Inden afrejse fra Danmark til Argentina skal alle rejsende op til 70 år, have udfyldt en DDJJ-formular (Declaraciones Juradas).

Selvom du er fyldt 70 år, anbefaler vi på det kraftigste at du udfylder formularen, da disse regler kan ændres løbende og med kort frist.

Vi har udarbejdet en vejledning til udfyldelse af formularen, som vi anbefaler at du følger, for at sikre at alt bliver gjort korrekt. Vi foreslår at man printer vejledningen ud, eller har den åben i en anden fane, mens man udfylder formularen.

Har man ikke udfyldt indrejseformularen, kan man blive afvist i afrejselufthavnen. Skulle dette ske kan rejsen ikke refunderes.

Som rejsende er det dit ansvar, at indrejseformularen er udfyldt korrekt og rettidigt inden afrejse.

Fremvisning af kode i lufthavnen

Når formularen er udfyldt, modtager du en kode via mail, som skal fremvises i afrejselufthaven og ved ankomst til Argentina. Denne kode kan fremvises i printet eller digital version, men vi anbefaler at man medbringer den printet.

Klik her for at hente Albatros vejledning til indrejseformularen:

https://documents.albatros-travel.com/dk/vejledning_plf_Argentina.pdf

Klik her for at udfylde indrejseformularen:

https://ddjj.migraciones.gob.ar/app/home.php

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan jeg begynde med at udfylde formularen?
Du kan tidligst begynde 48 timer før afrejse.

Hvornår får jeg information om mit sædenummer på flyet?
Det kommer an på hvornår Albatros modtager denne information fra flyselskabet, men du får enten information via afrejsebrevet senest en uge før afrejse eller i en separat e-mail senest 48 timer inden afrejse. Hvis dit sædenummer ændres undervejs er det vores anbefaling at lade det være. Flyselskabet har jeres korrekte sædenummer, hvis der bliver behov for det i forbindelse med en evt. smitteopsporing.

Hvad gør jeg hvis jeg har problemer med at udfylde indrejseformularen?
Brug vores vejledning og tag det et skridt af gangen. Få evt. hjælp af ven eller familie, hvis du ved at det kan give dig udfordringer.

Skal jeg udfylde alle felter?
Vi anbefaler at du kun udfylder dem, der er krævet og springer alt der er valgfrit over.

Skal jeg have en DDJJ-formular per person eller per booking?
Alle under 70 år skal  have udfyldt en individuel DDJJ-formular.

Skal jeg betale noget for DDJJ-formularen?

Nej, formularen er gratis at udfylde. Hvis du bliver bedt om at betale, er du sandsynligvis det forkerte sted på nettet. Følg det link og den vejledning, vi har her på siden.

Skal jeg udfylde en DDJJ-formular for mine børn?

Ja, alle rejsende skal have udfyldt en formular.

Argentina­rejser

 • Sydamerikas hjerte

  En Albatrosrejse for livsnydere! Storslåede oplevelser i Argentina, Paraguay og Brasilien

  4,5
  • 4 afrejser
  • 13 dage
  • Fra 23.998,–
  fra København
 • Albatros’ eget skib

  Ekspeditionskrydstogt til Patagonien & Chiles skærgård

  Fantastisk rejse med Albatros’ nybyggede luksusskib gennem Beaglekanalen rundt om Kap Horn, Glacier Highway og Magellanstrædet til Chiles skærgård

  • 24-03-2023
  • 19 dage
  • 59.998,–
  fra København
 • Albatros’ skib

  Albatros’ togt til Antarktis og South Georgia

  Enestående rejse med Albatros’ eget nybyggede ekspeditionsskib, Ocean Victory

  4,9
  • 28-01-2023
  • 24 dage
  • 117.998,–
  fra København