Vaccination Paraguay

Teplantage med den paraguayske te, yerba-mate

Herunder finder du en oversigt over de vaccinationer, der anbefales ved rejser til Paraguay

Vaccinationer

Kort rejse, under 3 uger, til turistområder: hepatitis A - difteri/stivkrampe - gul feber
Rejse over 3 uger, desuden: tyfus - evt. hepatitis B
Længere ophold, desuden: hepatitis B - evt. rabies (hundegalskab) - tuberkulose


Gul feber
Gul feber-vaccinationscertificat kræves af rejsende, der kommer fra et gul feber-område. En vaccine mod gul feber skulle tidligere fornyes hvert 10. år. Det er nu ændret, så en vaccine gør dig immun over for gul feber hele livet.

Nogle ældre personer har tendens til at få svære bivirkninger af vaccinen mod gul feber. Derfor er mange læger  forsigtige med at vaccinere ældre personer. Hvis du af den grund ikke ønsker at blive vaccineret mod gul feber, kan du få din læge eller klinikken, hvor du bliver vaccineret, til at skrive i dit vaccinationskort, at du af medicinske årsager ikke er vaccineret mod gul feber. Dette accepteres af immigrationsmyndighederne.

Malaria
Der er risiko for malaria i det meste af landet i perioden fra oktober til maj. Man skal være meget omhyggelig med forebyggelse af myggestik, brug myggespray med DEET eller AUTAN og anvend imprægneret myggenet eller bo på hoteller med aircondition. Malariamyggen stikker først efter mørkets frembrud.

Denguefeber
Der er denguefeber i hele Paraguay, også i byerne. Der findes ingen vaccine eller medicin, man kan tage forebyggende. Man skal være omhyggelig med at beskytte sig mod myggen med myggespray med DEET eller AUTAN. Denguemyggen stikker hyppigst lige omkring solopgang og solnedgang.

Du kan få mere information om de sygdomme, der foranlediger de forskellige vaccinationer her: Almindeligt forekommende sygdomme

Listen er udarbejdet af Albatros Vaccinationsklinik ved læge Mogens Rishøj og sygeplejerske Karin Rishøj. Bestil tid til vaccination og læs mere om Albatros Vaccinationsklinik

Maks. 24 deltagere

Sydamerikas hjerte

En Albatrosrejse for livsnydere! Storslåede oplevelser i Argentina, Paraguay og Brasilien

4,5
  • 4 afrejser
  • 13 dage
  • Fra 24.998,–
fra Billund