Albatros lancerer Adventure Money®

Betal din næste Albatros-rejse med Adventure Money
Brug dine tidligere rejser som betaling for din næste Albatros-rejse

1. april 2017

Du kender måske allerede begrebet art money skabt af kunstneren Joku Diena. Med de såkaldte art money kan et antal registrerede kunstnere fremstille deres egne penge i form af kunstværker, som kan købes af forbrugerne og bruges som betaling i en række navngivne butikker. Hos Albatros har vi ladet os inspirere af dette koncept og skabt vores helt egen valuta – Adventure Money®.

Albatros’ kundechef Thomas Stack fortæller om baggrunden for konceptet: ”Sociologerne har længe opereret med begrebet kulturel kapital, som dækker over en persons viden og intellektuelle evner. At rejse ud i verden gør os klogere og mere nuancerede i vores verdenssyn, hvilket vi hos Albatros selvfølgelig går 100% ind for. Vi vil derfor gerne belønne de af vores gæster, som rejser meget, og samtidig opmuntre folk til at rejse endnu mere.”

Med Adventure Money kan du som Albatros-rejsende bruge dine tidligere rejseoplevelser til at betale for dine rejser. Det er planen, at op til 10% af en Albatros-rejse kan betales med Adventure Money. Alle dine tidligere rejser – både i og uden for Albatros-regi – kan konverteres til monetære enheder i Adventure Money, og vi giver flere enheder for de mere eksotiske rejsemål. En måneds rejse til fx Fiji vil således give betydeligt flere enheder end en smuttur til Hamborg.

De endelige detaljer er ikke helt på plads endnu, men vi forventer at gå i luften med dette nye betalingsmiddel om en måned. Den 1. maj 2017 vil du således kunne læse meget mere om, hvordan du konverterer dine rejser til Adventure Money og bruger dem til betaling på Albatros’ hjemmeside.