Læserrejser

Er I en hel gruppe, der vil rejse sammen? Så er I kommet til det rette sted
Grupperejser for foreninger, fagblade og mediehuse – tilpasset efter dine ønsker

Har I fået inspiration fra nogle af vore mange rundrejser, eller mangler I input til, hvor næste rejse skal gå hen? Hvad enten I er en forening, et fagblad eller mediehus, så er I kommet til første stop på rejsen – vi glæder os til at byde velkommen til en verden fuld af oplevelser!

Foreninger – rejs med fælles baggrund
Ønsker I som forening at opleve verden på jeres helt egen grupperejse – sammen med en af vores dygtige danske rejseledere?

Lad os være jeres professionelle samarbejdspartner og planlægge jeres næste spændende rejse i tæt samspil med jer. Vi tilpasser rejsens indhold, så den matcher lige netop jeres forventninger og interesser, f.eks. opera i Verona, incentive på Sydafrikas savanne, kick-off i Norditalien,  børnehave i Cape Town eller noget helt andet.

Denne type rejse giver mulighed for et rigt socialt samvær og store fælles oplevelser.

Mediehuse og fagblade – læserrejser der gør en forskel
Ønsker I som mediehus at forkæle jeres læsere eller seere med en rejseoplevelse ud over det sædvanlige? Eller ønsker I som fagblad at tilbyde jeres medlemmer en rejse med store oplevelser og fagligt relevant indhold? Så lad os få en snak om, hvad vi kan gøre for at få skruet det bedste rejsetilbud sammen.

Hent inspiration på vores hjemmeside, og find en af vores mange fantastiske rejser, der alle kan krydres med sociale og faglige oplevelser, som f.eks. besøg på en skole, et hospital, en byggeplads, eller andet, der matcher jeres publikation.

Eksempler på samarbejdspartnere
Vi har succesfuldt sendt en masse tilfredse rejsende af sted til hele verden i samarbejde med diverse landbrugsforeninger, Kristeligt Dagblad, Ugeskrift for Læger, Samvirke, Autobranchen, Arken, Ældre Sagen, diverse aviser o.m.a.

Kontakt
Næste skridt på vejen til en vellykket rejseoplevelse er en snak med vores specialister. Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice.

Tlf. 3698 9898

Vi glæder os til at høre fra dig!