Royal Albatros

Kruger Nationalpark i Sydafrika
Fordelsklub for rejselystne Albatros-gæster

Når vi sætter det bedste foran Albatros, bliver det til Royal Albatros, eller på dansk: kongealbatros. Fuglen er en af verdens største og bedste flyvere med et vingefang på over tre meter og næsten altid på vingerne – og det passer jo meget godt til vores berejste gæster. Royal Albatros er også navnet på Albatros’ fordelsprogram, som vi tilbyder vores gæster. For at blive medlem af Royal Albatros skal du have rejst med Albatros.

Som medlem af Royal Albatros får du (gældende fra 1/1 2020):

  • 3% Royal Albatros-rabat på alle rejser *
  • Information om nye Albatros-rejser før alle andre
  • Intet ekspeditionsgebyr ved bestilling (du sparer 130 kr. per bestilling)
  • Mulighed for at deltage i særarrangementer samt rejse- og inspirationsforedrag
  • Mulighed for at se din rejsehistorik siden 2013 (under udvikling)

* Rabat på alle rejser gælder kun for Royal Albatros-medlemmer. Rabatten gives af hele beløbet ekskl. rejseforsikringer. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabat-/bonus-ordninger. Du skal blot oplyse dit Royal Albatros-medlemsnummer, når du bestiller en rejse, så får du rabatten.

Kontakt os på royalalbatros@albatros-travel.dk, hvis du gerne vil være medlem. Medlemskabet er gratis, og du kan til enhver tid melde dig ud.

Royal Albatros-login Denne log-in-side er kun for Royal Albatros-medlemmer registreret før 1/5 2019. Vi udvikler i øjeblikket en ny personlig side til alle medlemmer, og derfor opdateres Royal Albatros-log-in-siden ikke længere. Vi lukker den ned, når den nye personlige side er klar.