Gratis foredrag om klassisk safari i Sydafrika med fokus på løver

Foredragsholder Kim Skalborg Simonsen fra GIVSKUD ZOO

Besøg to smukke og vidt forskellige ”Big Five” naturområder, og oplev intensiv safari med løveekspert fra GIVSKUD ZOO som rejseleder. Rejsen bringer os til Entabeni Vildtreservat, Manyeleti Vildtreservat, der er en del af Greater Kruger National Park, og videre ad Panoramaruten. Rejsen rundes af med et ophold på den dejlige Zebra Stables Lodge og med et besøg i det lille, men spændende Ritvlei Nature Reserve.

Foredragsholder er Kim Skalborg Simonsen, og hvis nogen kender løver, er det Kim. Gennem 12 år i GIVSKUD ZOO har han arbejdet med rigtig mange af de dyr, man kan møde på turen til Sydafrika – bl.a. næsehorn, bøfler og flere antilopearter. Men det dyr, han kender bedst, er løven. Han har bl.a. startet et projekt, der skal afdække den genetiske oprindelse af alle løver i fangenskab i Europa, samt startet en stambog op for arten. Til foredraget vil Kim også fortælle om sit særlige forhold til løver generelt og til GIVSKUD ZOOs løveflok i særdeleshed.

Læs mere om rejsen 

Foredraget holdes onsdag den 4. april kl. 17-19, Løveparkvej 3, Givskud, 7323 Give
Foredraget afholdes i GIVSKUD ZOOs restaurant ZoOasen. Der er indgang fra parkeringspladsen foran parken, ca. 50 meter til venstre for billetsalget ved hovedindgangen.

Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendig.

Tilmeld dig her