Gratis rejseforedrag om USA

Foredragsholder Ebbe Weile

USA er et meget populært feriemål, men det kan være svært at vælge den rigtige rejse. Kom derfor med til foredrag, og hør om vores USA-rejser, når vi fortæller om de populære klassikere Det Vilde Vesten, Borte med Blæsten, Tværs over USA, Østkystens Højdepunkter, New York, New York – Start spreading the news!, California Dreamin, Crazy Horse, Custer og Little Bighorn samt nyhederne Solskinsstaten Florida, Det Vilde Nordvesten, Deep South – på tværs af USA´s grænse og Drømmenes Californien og Las Vegas. 

Til foredraget vil du blive klogere på rejsernes mange højdepunkter, herunder de flotte naturparker, som vi besøger. Hør, hvad vi skal se i øst, vest, nord og syd, og hvorfor vi lægger ruterne, som vi gør. Du kommer hjem med et overblik over Albatros’ USA-rundrejser og et indblik i, hvad hver rejse tilbyder. 

Læs mere om rejserne: Klik her

Foredragsholder Ebbe Weile har en baggrund som journalist, oversætter og musiker, og har været rejseleder for Albatros i 10 år med Nordamerika som speciale. Ebbe kom første gang til USA som ganske ung i 1977 og elsker at formidle landets historie, geografi, politik og kultur på sine mange rejser med Albatros.

Foredraget holdes 26. februar 2020 kl. 17.30-19.00 i Tøndergade 16, 6. sal, 1752 København V.

NB: Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendig.

Tilmeld dig her