Hvor skal jeg rejse hen i 2017?

Hvorfor blive hjemme, når man kan tage til Cuba i 2017?
2017 er godt i gang, og selvfølgelig skal du ud at rejse

Vi har samlet 7 anbefalinger til dig, der endnu ikke har besluttet, hvor i verden du vil rejse hen i 2017.

Læs med nedenfor eller se alle rundrejser i 2017

New Zealand

Når vi har vinter, er det sommer på den sydlige halvkugle. Så i stedet for at gå og fryse i januars mørke skal du naturligvis rejse om på den anden side af jorden. Fx til New Zealand, hvor januar betyder grønklædte bjergskråningerne og glitrende solstråler i de blanke fjorde. New Zealand er stedet, hvor du henter de utroligste naturoplevelser. Føl dig som en stjerne fra filmene om Ringenes Herre i den vulkanrige Tongarino Nationalpark. Se de snetoppede bjergtinder spejle sig i Lake Tekapos fornuftsstridigt blågrønne vand, eller gå en tur på Fox-gletsjeren – stedet hvor is møder regnskov.

Læs mere om New Zealand, eller se alle rejser til New Zealand i 2017

Lupiner med Lake Tekapo i baggrunden

Cuba

En anden oplagt rejsedestination i de kolde vintermåneder er caribiske Cuba. Fidel Castro blev 90 år i august 2016 og holder nok ikke evigt. USA og Cuba har taget indtil flere skridt nærmere mod at blive perlevenner i løbet af de sidste par år. Vi forudser, at Cuba kommer til at ændre sig drastisk, også som rejseland. Så vil du opleve det originale, autentiske Cuba, er det snart sidste chance. Du skal rejse til Cuba, hvis du er til vuggende salsarytmer, indbydende sandstrande, UNESCO-beskyttede kolonitidsbygninger og et farverigt gadeliv fuld af charme og gamle amerikanerbiler. Og selvfølgelig hvis du vil opleve et hjørne af verden, hvor historien kigger frem overalt, og hvor den har opført sig helt anderledes end i de fleste andre lande.

Læs mere om at rejse i Cuba, eller se hvornår du kan komme til Cuba i 2017

Vi spår, at Cuba snart bliver helt, helt anderledes

Japan

Foråret er dejligt i Danmark, men endnu bedre i Japan. Og det er ikke kun på grund af kirsebærtræerne, som fylder gader og parker med et smukt løserødt skær i det tidlige forår. Du skal rejse til Japan, hvis du er vild med tanken om Tokyos myldrende storbyliv, Kyotos stemningsfulde templer og vulkanøer med alverdens former for naturlige spa-oplevelser. Transporten på vores rejser i Japan foregår naturligvis på ægte japansk vis med det verdensberømte lyntog Skinkansen.

Læs mere om Japan, eller se vores aktuelle rundrejser i Japan

Tag med til Japan og oplev traditionen møde fremtiden

Rhinen

Hen over hele sommeren 2017 kan du komme på flodkrydstogt på Rhinen. Floden har i århundreder været en af Europas vigtigste transportveje og dannede i sin tid en del af Romerrigets grænse mod nord. Hopper du om bord på Albatros’ flodkrydstogtskib, Sound of Music, er der derfor lagt op til en rejse gennem historien. Middelalderbygninger og borgruiner venter i Strasbourg og i den UNESCO-fredede floddal Mittlerhein. Læg dertil bakkeskråninger overstrøet med struttende vinstokke, som du kan nyde udsigten til, mens skibets besætning forkæler dig med lækre middage og drinks på soldækket.

Se alle vores aktuelle krydstogter på Rhinen, eller læs mere om at være på flodkrydstogt

Få en afslappende og oplevelsesrig ferie på krydstogt ad Rhinen

USA’s sydstater

I august 2017 sætter de amerikanske sydstater scenen for en kosmisk begivenhed af de helt store. Her vil nemlig finde en total solformørkelse sted, og den skal du selvfølgelig se. Det er en utrolig oplevelse at se månen gradvist dække mere og mere af solskiven og henlægge landskabet i tusmørke. Når solen, månen og jorden står præcis på linje, kan vi i tilfælde af skyfrit vejr se solen forvandle sig til den såkaldte diamantring. Det bliver nu næsten helt mørkt, blomsterne lukker sig, og fuglene standser deres sang. Derefter får vi det hele en gang til, blot i omvendt rækkefølge. Ud over solformørkelsen får du charmerende sydstatsstemning og storbyliv i Atlanta. Du kan vælge mellem varianter på 6 dage og 13 dage – hvis du skynder dig.

Læs alt om rejsen Total solformørkelse i USA

Tag med til USA og oplev universets storhed

Kenya

Safari i Kenya har været helt ude af det danske rejselandskab i nogle år, men er nu stærkt tilbage. Efterårsmånederne, hvor gnuerne og zebraerne skifter græsgange, er et af de bedste tidspunkter at opleve Kenyas vilde savanner. Vi har udvalgt Kenyas tre bedste nationalparker, som samtidig viser os landets varierede natur og dyreliv. Vi skal kigge efter næsehorn, elefanter og de helt specielle antilopearter i den tørre halvørken i Samburu Nationalpark. Vi skal se – og høre – de tusindvis af flamingoer og pelikaner ved Lake Nakuru. Og vi skal med til løvernes overdådighedsgilde, når Masai Maras millioner af gnuer vandrer mod syd og gør sig selv til et let bytte for sultne rovdyr. Overnatningen foregår på dejlige camps og lodges placeret midt i den vilde natur.

Se dine muligheder for at komme på safari i Kenya, eller se alle rundrejser i Kenya

Hvis du er heldig, møder du ham her på din safari i Kenya

Ecuador og Galápagos

Er du til regnskov, indianerkultur og et helt unikt dyreliv, skal du rejse til Ecuador og Galápagos. Et besøg på Galápagos-øerne langt ude i Stillehavet er som en kombineret ferie og naturuddannelse. Ingen forlader Galápagos uden at være blevet klogere på både evolutionsteori, vulkaner og ikke mindst dyr. Du kommer til at føle dig som Charles Darwin selv, når du kommer overraskende tæt på havskildpadder, søløver, fregatfugle og havleguaner. På fastlandet i Ecuador venter de lokale indianeres farvestrålende marked i Otavalo, vandreture i regnskovens frodige grønhed og termiske bade med en fortryllende udsigt i Andesbjergene.

Se alle rundrejser i Ecuador eller krydstogter på Galápagos

Galápagos' søløver daser på stranden