Information om coronavirus fra Albatros Travel

Her kan du læse mere om den nuværende situation

Udenrigsministeriets rejsevejledninger er fredag den 13. marts kl. 16.02 blevet ændret. Der frarådes nu alle ikke-nødvendige rejser til alle lande pga. coronavirus/COVID-19 fra den 13. marts og en måned frem. Du kan nedenfor læse mere om, hvordan dette påvirker dig som rejsende.

Vi kan forsikre jer om, at vi på Albatros altid har fuldt fokus på vores gæsters sikkerhed og altid følger myndighedernes anbefalinger, både hjemme og i de lande vi rejser til.

Alle rejser er aflyst frem til de 13. april 2020
Hvis du er booket ind på en rejse mellem den 13. marts og den 13. april er den aflyst i henhold til Udenrigsministeriets frarådelse. 

Jeg skal ud og rejse efter den 14. april - hvad skal jeg gøre?
Med mindre du har hørt andet, så gennemføres din rejse som planlagt. Der er dog lande som f.eks. Japan, som har indført karantæne eller indrejseforbud, hvor det vil være umuligt at gennemføre rejser. Vi kontakter dig, hvis dette er tilfældet på din rejse.

Der er flere gæster der kontakter os omkring deres rejsebestillinger, især om hvorvidt de skal indbetale restbeløb. Du har som kunde følgende muligheder:

1. Du kan indbetale restbeløbet. Så vil du deltage på rejsen hvis den gennemføres og er det ikke muligt at gennemføre rejsen, så vil du få hele dit indbetalte beløb refunderet.

2. Du kan også vælge at afbestille din rejsebestilling. I dette tilfælde gælder Albatros almindelige bestemmelser og så mister du desværre det indbetalte depositum.

Hvis du ønsker at afbestille, så send os en mail på info@albatros.dk med ordet Afbestilling og dit fakturanummer i overskriften.

Generelt vil vi opfordre til, at man søger svar i vores FAQ og på vores destinationssider. Man kan også læse regelmæssigt opdateret information på her på siden, samt holde sig opdateret via https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger

Læs også denne status på situationen fra Albatros' stifter Søren Rasmussen: 1000 strandede Albatros-gæster hjemme igen

Opdateret 1/4 2020 kl 15:30