Information om Udenrigsministeriets rejsevejledninger

Her kan du læse mere om den nuværende situation omkring rejser

Hos Albatros har vi altid fuldt fokus på vores gæsters sikkerhed, og vi følger altid de danske myndigheders anbefalinger vedrørende de lande, vi rejser til.

Efter at Udenrigsministeriet i mange måneder har frarådet rejser til hele verden grundet Coronapandemien, begynder rejsevejledningerne så småt at afspejle, at flere og flere bliver vaccineret, og det bliver igen muligt at rejse uden for landets grænser.

Du kan finde Udenrigsministeriet rejsevejledninger og råd til udlandsrejser her:

https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/coronavirus/

Da der er tale om en gradvis genåbning, hvad rejser angår, må vi derfor fortsat alle afvente myndighedernes anbefalinger for de enkelte lande, før vi kan sige, om en rejse kan gennemføres som planlagt.

Eftersom, at rejsevejledningerne i lighed med sidste sommer løbende bliver ændret, aflyser vi ikke rejser for langt frem i tiden, men hvis du er booket ind på en rejse til et land, som der fortsat frarådes at rejse til, når afrejsetidspunktet nærmer sig, så vil vi aflyse rejsen og du vil naturligvis kunne få dine penge for rejsen tilbage. Aflysningen af rejsen vil ofte ske nogle uger inden afrejse, og vil senest ske14 dage før planlagt afrejsetidspunkt.

Du behøver ikke kontakte os. Vi kontakter alle gæster, der måtte blive berørt af dette.

Selv om et land karakteriseres som et "åbent" land, kan der være særlige retningslinjer, du skal følge som rejsende i landet. Vi kontakter dig, hvis der er særlige hensyn, du skal tage inden afrejse. Undervejs på rejsen vil din rejseleder informere dig om retningslinjerne udstedt af de lokale myndigheder på stedet og sørge for, at rejsen bliver gennemført på den sikrest mulige måde.

Generelt vil vi opfordre til, at man regelmæssigt søger opdateret information her på siden og på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Opdateret 14.01.2022