Trygge oplevelser med Albatros Travel

Du kan trygt og sikkert købe din næste rejse hos Albatros Travel.

Vores dygtige rejsespecialister og rejseledere sørger for, at du får en tryg oplevelse fra start til slut. Albatros Travel er en veldrevet og velkonsolideret virksomhed, som selvfølgelig er medlem af Rejsegarantifonden.

Tilbagebetalingsgaranti

I takt med, at de enkelte landes vaccineplaner udrulles, åbner verden heldigvis igen op for rejser. Vi kan dog desværre fortsat være nødt til at indstille en rejse, hvis Udenrigsministeriet ca. 14 dage før afrejse, fraråder at rejse til det pågældende land.

Skulle vi være nødt til at annullere din rejse, kan du – trods ærgrelsen over, at rejsen ikke blev til noget – til gengæld være sikker på, at vi har refunderet dine indbetalte penge inden for 14 dage.

Forlænget fortrydelsesret

For os er det vigtigt, at du som rejsende føler dig tryg ved at booke dine rejser hos os. Derfor har vi indført tryghedsgaranti.

Det betyder, at du kan få alle dine penge tilbage eller ombooke til en anden valgfri rejse, hvis du fortryder inden for 60 dage efter din bestilling.

Læs mere.

De mest almindelige spørgsmål.

Hvad sker der, hvis min rejse bliver aflyst? Hvad hvis et land kræver vaccinationspas? Her har vi samlet nogle af tidens mest almindelige spørgsmål om rejser.

Læs mere.

Gouda Rejseforsikring

Albatros anbefaler at tegne rejse- og afbestillingsforsikring hos Gouda. Med Gouda er man rigtig godt dækket, også hvis der skulle opstå problemer pga. af corona.

Læs mere om branchens bedste corona-dækning

Trygge forhold under rejsen

Albatros har indført en række tiltag, som sikrer, at der er styr på hygiejnen. Blandt andet har alle vores rejseledere gennemført WHO’s kursus i begrænsning af smitte med coronavirus

Læs mere om Albatros’ øgede sikkerhedsrutiner.

Albatros' servicetelefon 24 timer i døgnet

Hvis du får brug for hjælp i løbet af rejsen, kan du altid tage fat i din rejseleder. Hvis det ikke er muligt, kan du ringe til Albatros’ servicetelefon. Vi svarer 24 timer i døgnet.

Læs mere. 

Information om Udenrigsministeriets rejsevejledninger

Hos Albatros har vi altid fuldt fokus på vores gæsters sikkerhed, og vi følger altid myndighedernes anbefalinger, både i Danmark og i de lande, vi rejser

Læse mere om den nuværende situation omkring rejser