Sommer i Tyrol

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Naturskøn busrejse til det maleriske Tyrolerland med besøg i Innsbruck, vinsmagning i Italiens Alto Adige, Bodensøen og Bregenz

Busrejse

I alpelandet mellem Tyskland og Østrig oplever vi den enestående kombination af interessant historie, spændende kultur og utrolig smuk natur. Her spejler frodige skove sig i smaragdgrønne søer for foden af de skyhøje alpetoppe. Vores base er et hyggeligt hotel i den lille by Imst, lige i hjertet af Tyrolerlandet. Vi har afsat en hel dag til provinsens spændende hovedstad Innsbruck. Vi gør holdt i Liechtensteins hovedstad Vaduz og får udsigten over Bodensøen, der ligger smukt omkranset af vinmarker, olivenlunde, palmer, cypresser og frugttræer. Vandet i den store og dybe sø er azurblåt, og alpernes tinder spejles i søen. Vi nyder den friske alpeluft, som styrker både krop og sjæl. 

Vi tager også en dagtur til det italienske hjørne i form af Alto Adige i det sydlige Tyrol for at se naturskønne Reschensee med kirketårnet midt i søen, og vi skal naturligvis smage på områdets liflige dråber. 

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Busrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta EURO

Dagsprogram
Dag 1 Danmark – Midttyskland. Gennem Nordtyskland forbi Hamborg og Hannover
Dag 2 Midttyskland – Østrig. Gennem det frugtbare Bayern til Østrigs alpelandskaber og Imst 
Dag 3 Innsbruck rundt og med kabelbane til den olympiske skihopbakke
Dag 4 St. Anton, Bodensøen, Bregenz og Liechtensteins hovedstad Vaduz
Dag 5 Klokketårnet i Reschensee og vinsmagning i Italiens Sydtyrol
Dag 6 Østrig – Midttyskland. Nordpå fra Tyrol og ind i Tyskland
Dag 7 Midttyskland – Danmark. Mod Skandinavien med mange fine minder i bagagen og med mange nye venner

Hoteller

Hotel Eggerbräu

 • Antal værelser: 65 værelser
 • Afstand til centrum: 150 meter
 • Døgnåben reception
 • Restaurant på hotellet
 • Bar på hotellet
 • Elevator på hotellet
 • Fri Wi-Fi på fællesarealer
 • 150 m til busstoppested

Hotel Eggerbräu er et venligt familiedrevet hotel i midten af alpebyen Imst. Det er et typisk østrigsk hotel med masser af træ, hygge og charme. Der er reception, restaurant og bar tilhørende hotellet. Dertil en solterrasse og fri wi-fi i fællesområder. 

Der serveres en god morgenmadsbuffet, middagen bliver serveret som 3-retters med lokale retter. 

Læs mere om hotellet her: https://www.eggerbraeu.at/ 

Værelse:
Nydelige værelser – meget forskellige, men alle med siddeområde, satellit-tv, badeværelse og nogle få med balkon.

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Danmark – Midttyskland. Gennem Nordtyskland forbi Hamborg og Hannover
Lækker lokal mad

Vi bevæger os ned gennem Tyskland og finder os hurtigt til rette i vores bekvemme langtursbus. Inden længe lærer vi vores rejsekammerater at kende, og stemningen er forventningsfuld. Vi passerer den store tyske by Hamborg, som med sine næsten to millioner indbyggere er så vigtig, at den udgør sin egen delstat i Forbundsrepublikken Tyskland.

Rejsen går videre, og vi kører igennem Lüneburger Heide, et vidtstrakt hedelandskab i Niedersachsen. Hovedstaden i Niedersachsen er den store by Hannover, som er kendt for sine mange messer. Jo længere sydpå vi kommer, desto mere kuperet bliver landskabet. I dette område voksede brødrene Grimm op. Som et biprodukt af deres arbejde med at udforske det tyske sprog publicerede brødrene adskillige folkesagn og eventyr. Snart nærmer vi os byen Kassel, og det er tid til at checke ind på et hyggeligt hotel, som byder på middag og dejlige senge.

Dag 2
Midttyskland – Østrig. Gennem det frugtbare Bayern til Østrigs alpelandskaber og Imst 
Ad den pittoreske Bregenzerwald

Friske og udhvilede vågner vi op på det tyske hotel, og foran os venter en ny dag som et ubeskrevet blad. Efter morgenmaden kører vi nu gennem den kendte delstat Bayern i Sydtyskland forbi byen München, frugtbare marker og humledyrkning, hvor humlen rækker mod himlen på høje pæle. Bayrerne producerer og drikker meget øl! I et eventyrligt landskab finder man uberørt natur, frisk luft, et rigt kulturliv og den berømte gemytlige bayeriske livsstil. Middelalderborge og småbyer, imponerende slotte og barokkirker passerer revy på turen, og snart er det frokosttid. Senere tårner Alperne sig op foran os, og rejsen fortsætter til det guddommeligt smukke Østrig. 

Vores mål er Imst, den lille alsidige by, der ligger ved foden af Lechtaler Alpen, i en højde på 827 meter. Om sommeren er det svært at forestille sig, at området få måneder forinden var tæt pakket med skiløbere, der benytter sig af en række af Europas bedste skiløjper. De smukke Alper dækker i alt 60 procent af Østrig, som består af ni forbundslande, der hver især har eget parlament og regering.

Ved ankomst på vores hotel slapper vi af og nyder vores første middag sammen i Østrig.

Dag 3
Innsbruck rundt og med kabelbane til den olympiske skihopbakke
Flot udsigt fra kabelbanen i Innsbruck

Dagen er dedikeret til byen Innsbruck, som er hovedstaden i den østrigske delstat Tyrol. Byen er vigtig på grund af sin placering og ligger på en af de største hovedfærdselsårer i Europa og Østrig. Fra Innsbruck går det sydover opad mod Brennerpasset til Italien, mod vest er den store transportkorridor gennem Lachtaler-dalen til Schweiz og Stuttgart, og mod øst og nord fortsætter vejen igennem det vestlige Østrig til Rosenheim og München. Beliggenheden har præget Innsbrucks lange og spændende historie, og i nyere tid – fra 1500-tallet – slog de kejserlige habsburgerne i perioder sig ned i byen. Byens centrum er præget af spændende minder fra fordums storhedstid med den kejserlige residens Hofburg og den tilhørende kirke Hofkirche. Vi skal også se Goldenes Dachl, det forgyldte tag, Maria Theresian Strasse og rådhuset i den gamle bydel.

Byrundturen fortsætter til det olympiske skishopstadion Bergiselschanzebakke lige udenfor byen. Innsbruck var vært for olympiske vinterlege i 1964 og blev tildelt værtskabet igen i 1976, da Denver blev fravalgt pga. økonomi- og miljøhensyn. Her skal vi en tur med kabelbanen op.

Vi har en flot udsigt over byen og Inn-dalen fra toppen af skihoptårnet, som siden legene er udbygget, renoveret og er lille mesterværk i sig selv tegnet af Zaha Hadid.

Skihoppet i Innsbruck er i dag en del af den kendte fire-bakke-turnering, der hvert år afholdes omkring nytår. Det er tredje del af de fire turneringer og afholdes efter Garmich-Partenkirchen, der traditionelt altid hoppes 1. januar.

Vi vender tilbage til hotellet efter en dejlig dag i Innsbruck og spiser middag på hotellet.

Køretid ca. 2 timer og distance ca. 130 km i alt.

Dag 4
St. Anton, Bodensøen, Bregenz og Liechtensteins hovedstad Vaduz
Fyrstendømmet Liechtenstein er verdens sjette mindste land

Efter morgenmad kører vi mod vest til Bodensee og byen Bregenz, der er hovedstaden i den vestligste provins Vorarlberg. Først skal vi dog gøre holdt i smukke St. Anton, der er kendt som det alpine skiløbs arnested. Om sommeren er dalen dog domineret af grønne græsmarker og en særdeles flot baggrund i form af skysvøbte bjergsider. Vi gør et kortere holdt og indånder den nærmest sprøde og friske alpeluft i små 1.300 meters højde.

Vi fortsætter mod Bregenz ad den pittoreske Bregenzerwald, hvor vi ser små landsbyer og køer der græsser – ren alpeidyl. Det ligner nærmest en reklame for alpechokolade!

Vel fremme i Bregenz skal vi på en rundtur i selve byen, der ikke er provinsens største, men langt den mest betydningsfulde, når det gælder kunst og kultur samt en nytænkende og nyskabende by, hvad byrundturen vil bringe flere eksempler på. I den gamle bydel skal vi se Martinsturm, der er Bregenz vartegn, og over byen troner bjerget Pfänder, og indrammer den smukke udsigt.

Efter frokost fortsætter vi til lilleputlandet Liechtenstein. Liechtenstein er verdens 6. mindste land og et fyrstendømme, der regeres af fyrst Hans-Adam 2. Sproget er tysk, deres valuta er schweizerfranc, og det er et lille økonomisk paradis – eller snarere var. Bankhemmeligheder med skjulte konti og organiseret skatteskjul er ved at høre fortiden til, og en langt større åbenhed og ændring i bankverdenen er kommet til. Den eneste jernbanestrækning gennem Liechtenstein køres af den østrigske statsbane, der er ingen motorveje, og alligevel er der en glimrende infrastruktur. Rent naturmæssigt har landet bjergtoppen Grauspitz, der når op i 2.599 meters højde og en sø, der er opstået ved at landets vestlige grænse Rhinen gik over sine bredder og dannede søen Gampriner Seele. 

Vi stopper i hovedstaden Vaduz, hvor regeringsbygningen ligger, og vi kan se fyrstens officielle residens Schloss Vaduz fra byen. Slottet, som minder om en fæstning, ligger på en bakketop over byen og er lukket for besøgende, men er meget fotogen nedefra.

Efter et stop i Vaduz vender vi snuden hjemad mod Østrig og hotellet.

Køretid ca. 4½ time og distance ca. 340 km i alt.

Dag 5
Klokketårnet i Reschensee og vinsmagning i Italiens Sydtyrol
Det berømte klokketårn i Reschensee

Turen går nu sydpå gennem imponerende landskaber mod Sydtyrol, hvor ca. 70% af befolkningen stadig har tysk som modersmål. Regionen Sydtyrol blev italiensk efter 1. Verdenskrig og er også kendt som Alto Adige og adskiller sig meget fra resten af Italien med de majestætiske Dolomitter og frodige grønne dale med charmerende træhuse i tyrolerstil. 

Vi stopper første gang ved et særegent område. Over 160 private hjem blev nemlig oversvømmet, da Reschensee blev skabt i forbindelse med et større dæmningsbyggeri. Landsbyerne Graun og Reschen blev sprængt i luften og sat under vand. Den 677 hektar store Reschensee befinder sig i området hvor Italien, Schweiz og Østrig mødes. Grauns over 700 år gamle kirketårn, der som den eneste bygning i landsbyen fik lov at blive stående, rager nu op ad vandet og danner et forbløffende billede midt i den rolige sø.

Herefter kører vi sydpå i Alto Adige, hvor de producerer områdets mange røde og hvide vine. Her besøger vi en lokal vingård, og her kommer vi til at få en smagsprøve på de lokale vine – med lidt ost og brød. Efter smagningen og en introduktion til produktionen såvel som selve vingården er det tid til at vende tilbage mod hotellet.

Køretid ca. 3 timer, og distance ca. 200 km i alt.

Dag 6
Østrig – Midttyskland. Nordpå fra Tyrol og ind i Tyskland
Østrigs fantastiske alpelandskab

Efter morgenmaden på hotellet er det tid til at sige farvel til det hyggelige hotel. Turen går nu nordpå gennem imponerende landskaber. Efter en formiddag fyldt med fortryllende alpescenerier overnatter vi på et hyggeligt hotel i nærheden af Kassel, som venter os med en god tysk middag.

Dag 7
Midttyskland – Danmark. Mod Skandinavien med mange fine minder i bagagen og med mange nye venner
Naturen omkring den lille by Imst

Der er dækket op til tysk morgenmad i restauranten, og snart sidder vi i bussen igen med kurs mod nord. De stejle bakker uden for Kassel passeres, og siden udbreder det nordtyske lavland sig. Tyskland er med sine 82 millioner indbyggere det næst folkerigeste land i Europa, efter Rusland. Tyskland har desuden den største økonomi i Europa og den femte største i verden. Trods alle disse millioner indbyggere får man ingen fornemmelse af, at Tyskland er specielt tætbefolket, for naturen er altid nærværende. Snart er vi oppe ved Østersøkysten og grænselandet mod Danmark. Vores veje skilles snart, men forhåbentlig ses vi igen på en anden rejse med Albatros!

Busrejse

Vi ved, at busrejser er en populær rejseform. Du skal bare tage plads, og din eneste opgave er at holde ferie. Albatros´ dygtige rejseledere sørger for, at oplevelserne kommer til dig i bedste Albatros stil. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde turen i ro og mag. Ferien starter ganske enkelt allerede når du stiger ind i bussen.

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4-stjernede

Hvordan er busserne

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4**** og lever op til de Europæiske Miljø normer Euro 6.

Alle busser har:
Justerbare sæder, fodstøtter, bord/klapborde, klimaanlæg, minikøkken, "nød-toilet", hattehylder, læselamper, musikanlæg, tv skærme og 220v stik. Alle busser er røgfrie.

Valg af sæde

På busrejser med Albatros har du mulighed for at vælge dit favoritsæde allerede ved bestilling.

Hvor vil du sidde i bussen? Venligst kontakt Albatros for reservation af sæde.

Rækkerne 1,2,7,8 og 9 koster kr. 100,- at reservere for hele rejsen. 
Rækkerne 3 til 6 og 10 til 14 koster kr. 75,- at reservere for hele rejsen.

Ønsker du ikke at resevere en plads vil du blive tildelt din faste plads ved ombordstigning.
Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at at sædereservationen/din faste plads ikke gælder i eventuelle transferbusser.

Her kan du se pladsoversigt i bussen: https://documents.albatros-travel.com/dk/BUS_52PAX_seatingplan.jpg

Se opsamlingssteder og tider under "Praktiske oplysninger".

Prisinformation

Tillæg for enkeltværelse

kr. 948,-

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Rundrejse med bus jf. program
 • 6 nætter i delt dobbelværelse (enkeltværelse mod tillæg)
 • Halvpension (morgenmad og middag)
 • Udflugter jf. program
 • Besøg på vingård med smagning
 • Kabelbane til den olympiske skibakke Bergisel (Innsbruck)
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Drikkevarer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,-
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer“

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. Medbring fornuftigt fodtøj.

Om busrejsen

Vores rejse til Tyrol i Østrig er en af vores busrejser, hvor der er længst vej at køre. Fra den tyske grænse er der ca. 6-700 km pr. dag i løbet af vores to rejsedage, i begge retninger. På alle vores busrejser holder vi selvfølgelig pauser undervejs, oftest med to-tre timers mellemrum. På rejsedagene stopper vi altid for at spise frokost, med mindre vi har mulighed for at spise frokost på en evt. færgeoverfart. Bekvemmelighederne ombord på bussen vil være med til at gøre rejsen behagelig, og rejselederen vil fortælle om rejsen. Stemningen ombord plejer at være god, og man får rig mulighed for at lære sine rejsefæller at kende på en busrejse.

Til og fra Østrig gør vi bl.a. stop på rastepladser ved motorvejen. På disse koster det penge at benytte toiletterne. Medbring gerne euro i mønter til dette.

Enkeltværelse

Det er ikke unormalt at man i Østrig har klassiske enkeltværelser, som er bygget til alene rejsende. De kan være mindre i størrelsen og lagt i bygningernes sider eller ved elevator/trapper.

Mere om Østrig

Her kan du få mere at vide om Østrig:

https://www.albatros-travel.dk/destinationer/europa/oestrig
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Påstigningssteder og -tider

Påstigningssteder og -tider

Ved bestilling, noter venligst ønsket opsamlingssted i bemærkninger!

2500 København, Valby Station (ovf. Lyshøjgårdsvej 69) Kl.: 06:30
4600 Ølby Station (Ved 7 -11 Kiosk/Togbus skilt) Kl.: 07:00
4760 Stensved, p-plads afk. 41 Kl.: 07:40
4863 Højmølle Kro Kl.: 07:50
4800 Nykøbing F, Cementen kl.: 08:10
4990 Sakskøbing Station kl.: 08.25 
4970 Rødby, Billetkontoret (Check-In Bus) kl. 08:50

Hjemkomststeder og -tider

4970 Rødby, Statoil kl. 17:00
4990 Sakskøbing Station kl. 17:15
4800 Nykøbing F, Cementen kl.: 17:30
4863 Højmølle Kro Kl.: 17:45
4760 Stensved, p-plads afk. 41 Kl.: 18:00
4600 Ølby Station (Ved 7 -11 Kiosk/Togbus skilt) Kl.: 18:45
2500 København, Valby Station (ovf. Lyshøjgårdsvej 69) Kl.: 19:30

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser

ATBUS01ADK