Sommeraften med André Rieu i Maastricht

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev verdensberømte André Rieu og hans Johann Strauss Orkester - med tid til at udforske Maastricht og charmerende Aachen

Busrejse

På denne bustur begiver vi os til Maastricht for at opleve André Rieu og se hans orkester indtage scenen på den store Vrijthofplads i hans egen hjemby. Under åben himmel sætter vi os til rette og lader os betage af den vidunderlige musik. 

Foruden en festlig aften sammen, bliver der også tid til at se nærmere på smukke og historiske Maastricht og den hyggelige by Aachen, der udover sine små charmerende torve og butikker, byder på sin helt egen interessante historie. Her kan man blandt andet finde Karl den Stores marmortrone i byens betagende domkirke, besøge det gotiske rådhus eller tage en kop kaffe på den hyggelige Hofplads. 
Vi bor i Aachens centrum på Aquis Grana City Hotel og naturligvis er koncertbilletten inkluderet i rejsens pris.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Operarejse, Busrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram 4 dage
Dag 1
Afrejse fra Sjælland til Bielefeld
Dag 2
Ankomst Aachen. Koncert med André Rieu i Maastricht
Dag 3
Dag på egen hånd i Aachen eller byrundtur og aften i Maastricht
Dag 4
Hjemrejse

Hoteller

Aquis Grana City Hotel

Dette hotel ligger i centrum af Aachen i gåafstand fra restauranter, butikker og seværdigheder som fx den ottekantede domkirke og det store rådhus, der lyser smukt op om aftenen.
De moderne værelser er indrettet med TV, hårtørrer og internet.
I hotellets bar er det muligt at købe drikkevarer.

Büchel 32 / Buchkremerstraße
52062 Aachen, Tyskland
Telefon: +49 (0) 241 4430
https://www.hotel-aquis-grana.de/en/

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
5.498,–
Få pladser, Afrejse fra Sjælland
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
5.498,–
Afrejse fra Sjælland
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
5.498,–
Afrejse fra Jylland
5.498,–
Afrejse fra Sjælland
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
5.498,–
Afrejse fra Sjælland
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra Sjælland til Bielefeld
Vi kører i moderne busser, der minimum er 4-stjernede

Fra morgenstunden kører vi fra Sjælland via Rødby mod vores første stop, Bielefeld. 
Vi er fremme om aftenen på vores hotel der ligger i hjertet af en idyllisk park med flot udsigt over byen Bielefeld. Efter at have fået vores værelser, spiser vi middag sammen på hotellet. 

Mon ikke der bliver tid til en drink fra hotellets bar, inden det er tid til at sige godnat? 

(Dagens samlede kørsel, afhængig af opsamlingssted ca. 595 km)

Dag 2
Ankomst Aachen. Koncert med André Rieu i Maastricht

Efter morgenmad kører vi det sidste stykke ned gennem Tyskland, til vores hotel i den historiske og charmerende kurby Aachen, der ligger mellem Holland og Belgien. 

Vi kører direkte ind til centrum, hvor der bliver tid til at spise frokost på egen hånd og få strakt benene på en lille gåtur i byens gader. I byen finder man mange små og hyggelige torve med et rigt udvalg af caféer, og restauranter og pubs. Når man går rundt i gaderne, kan man fornemme en snert af sydlandsk stemning og flere steder i bybilledet støder man også på både små og store fontæner i forskellige udformninger. 

Vores hotel er placeret i centrum af byen og efter frokost tjekker vi ind og får tid til at slappe af inden middagen. 

Vi har en storslået aften i musikkens tegn foran os og vi spiser en tidlig middag sammen inden turen går til valsekongens hjemby Maastricht.

Aftenens koncert foregår under åben himmel på den store Vrijthofplads i Maastricht. André Rieu og hans orkester har gennem årene turneret verden rundt og alene i 2018 afholdt de ikke mindre end 93 koncerter i 21 lande på fem kontinenter. Når André Rieu går på scenen i Maastricht, er det dog noget helt specielt, da han er født og opvokset i den smukke by. Med en professionel dirigent som far, voksede André og hans søskende op i et hjem, hvor klassisk musik var en del af hverdagen. Han startede da også selv til violinundervisning allerede i en alder af 5 år og det skulle vise sig at være den helt rigtige vej at gå for André, der senere uddannede sig til violinist og i år 1987 oprettede sit eget orkester - Johann Strauss Orchestra. Han har siden da fungeret som dirigent, komponist og medspiller i sit eget orkester. 
Folk fra hele verden rejser til Maastricht for at opleve André Rieu indtage scenen i sin hjemby og i aften er det blevet vores tur til at nyde den helt unikke atmosfære, der opstår på Vrijthofpladsen. Mon ikke der bliver slået lidt ekstra hollandske toner an til aftenens koncert? 

Koncerten starter kl. 21.00 og varer ca. 2½ time. Koncerten afholdes udendørs, så følg med i vejrudsigten. 

Efter koncerten mødes vi med rejselederen og bliver kørt tilbage til vores hotel i Aachen, hvor det efter en begivenhedsrig dag er blevet tid til at sige godnat.

(Dagens samlede kørsel ca. 355 km.)

Dag 3
Dag på egen hånd i Aachen eller byrundtur og aften i Maastricht

I dag står det frit for, om man vil nyde dagen i Aachen, eller om man har lyst til at opleve mere af byen Maastricht. 

Vi sover længe og efter morgenmaden kan man vælge at starte dagen sammen med rejselederen på en tur rundt i Aachen, for at se nærmere på nogle af byens vartegn og historiske bygninger. 
Bybilledet domineres blandt andet af den ottekantede domkirke fra år 800, der er helt speciel med sine tilbygninger i gotisk stil og 27 meter høje imponerende glasvinduer. Kirken fungerede dengang som kapel for Karl den Store og besøger man kirken, kan man stadig finde hans berømte marmortrone i overetagen. Karl den Store (år 768-814) er en vigtig skikkelse i Europas historie. Han herskede over et vældigt område, som bestod af Frankerriget (det meste af Vesteuropa) samt Norditalien. I år 800 blev han i Rom kronet som den første tysk-romerske kejser, og allerede i samtiden blev han kaldt "Europas fader". Han er i moderne tid blevet et symbol på Europas samling. 
Den gotiske stil fortsætter lige rundt om hjørnet, når man besøger det gotiske rådhus, hvis facade er dekoreret med statuer af de konger, som var kronet i Aachen. I kroningssalen uddeles der årligt en af Europas mest prestigefyldte priser, Karlsprisen, som er opkaldt efter Karl den Store. Siden år 1950 er prisen blevet uddelt til personer der har bidraget til europæisk forening og fred. Gennem årenes løb har personer som Winston Churchill, Jens Otto Krag og Bill Clinton modtaget den fornemme pris. Om sommeren mærker man den gode stemning foran rådhuset. Her kan man ofte spotte ét eller flere brudepar, der skal på rådhuset og vies på en fin sommerdag. Det er muligt at komme indenfor i rådhuset og bl.a. se den store kroningssal øverst oppe (entré ca. 6€). 

Følger man brostensgaderne rundt om rådhuset ender man ved den charmerende og stemningsfyldte Hofplads, der indbyder til at man sætter sig på en af de små caféer og nyder en kop kaffe og en tysk apfelkuchen (æblekage). Pladsen indeholder rester fra Aachens romerske fortid og man kan blandt andet kende pladsen på den hvide søjlegang, der også er et af byens historiske vartegn. 

Fra Hofpladsen, kan man passende slentre en tur ned ad den middelalderlige gade Körbergasse, forbi kurvevæverens butik Korb Bayer, der har haft adresse her siden år 1865, og er med til at holde fast i traditionen om, at man siden middelalderen har kunnet købe fletkurve på Körbergasse. Går man videre ned til hjørnet af gaden, møder man ”Honningkage-pigen”, en statue af en pige, der holder om en ”Printen”, en slags honningkage, som er Aachens nationale bagværk og stolthed. Statuen står som en hyldest foran Aachens ældste café, nemlig Cafe van den Daele, der til den lækkersultne byder på hjemmelavet Printen i flere forskellige varianter. 

Til dem der har lyst til at opleve mere af Maastricht, kører bussen igen ind til byen hen ad eftermiddagen. Her går rejselederen en tur og fortæller om byens interessante historie og viser os de fine seværdigheder.

Maastricht er en af Hollands ældste byer og har rødder tilbage til romertiden. Byen bliver delt i to af floden Maas, der løber igennem både Frankrig, Belgien og Holland. 

Vi skal blandt andet tilbage til Vrijthof-pladsen, hvor minderne fra gårsdagens koncert blusser frem. Nok fungerer pladsen som byens samlingspunkt til festivaler og julemarkeder, men her findes også Skt. Servaas-kirken, hvis hovedattraktion er skattekammeret, hvor Maastricht opbevarer sine største skatte. Her findes alt fra gravkister, pilgrimsstave i guld, drikkebægere mm. Kirken er opkaldt efter byens første biskop, Saint Servatius, der også siges at være kilden til udbredelsen af kristendommen i Holland. 

Lige ved siden af St. Servaas-kirken står endnu et af byens mest populære vartegn, den gotiske kirke Sint Janskerk fra det 15. århundrede, der udmærker sig ved sit røde høje tårn. 

Efter en hyggelig gåtur rundt med rejselederen har man resten af eftermiddagen og aftenen på egen hånd. Besøg for eksempel den imponerende og flotte boghandel, Boekhandel Dominicanen, der har lokaler i en flere hundrede år gammel kirke. Selvom man næppe finder bøger skrevet på dansk, er det besøget værd blot at opleve bygningen indefra og dens helt unikke atmosfære. Her finder du en ro og fred i omgivelser, det ikke er muligt at finde i en moderne boghandel.

Middag er i dag på egen hånd og man kan fx bevæge sig ned mod floden til en af de mange hyggelige caféer og restauranter, med udsigt over floden Maas. Det historiske centrum er også værd at besøge og går man gennem det fine Stokstraat kvarteret, der byder på luksuriøse butikker, ender man ved den romantiske og intime plads Onze Lieve Vrouweplein, hvor folk klædt fint på nyder en god middag. Her kan man ikke undgå at komme i stemning før aftenens koncert.

(Dagens samlede kørsel ca. 86 km.)

Dag 4
Hjemrejse

Efter morgenmad sætter vi os til rette i bussen og starter hjemrejsen tilbage til Sjælland.
Vi har valgt at køre direkte hjem og strækningen i dag er derfor længere end på udrejsen, så der bliver god tid til at slappe af i bussen og tænke tilbage på de sidste par dage med gode oplevelser. Der er naturligvis indlagt pauser undervejs.

Vi er fremme sen aften alt afhængig af trafikken.

(Dagens samlede kørsel, afhængig af afsætningssted ca. 830 km.)

Siddepladser til koncerten

Inkluderet i rejsens pris er siddeplads i sektion B1/B3
Mulighed for at opgradere til bedre pladser i sektion A1/A3 for kr. 310,- per pers.

Busrejse

Vi ved, at busrejser er en populær rejseform. Du skal bare tage plads, og din eneste opgave er at holde ferie. Albatros´ dygtige rejseledere sørger for, at oplevelserne kommer til dig i bedste Albatros stil. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde turen i ro og mag. Ferien starter ganske enkelt allerede når du stiger ind i bussen.

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4-stjernede

Hvordan er busserne

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4**** og lever op til de Europæiske Miljø normer Euro 6.

Alle busser har:
Justerbare sæder, fodstøtter, bord/klapborde, klimaanlæg, minikøkken, "nød-toilet", hattehylder, læselamper, musikanlæg, tv skærme og 220v stik. Alle busser er røgfrie.

Valg af sæde

På busrejser med Albatros har du mulighed for at vælge dit favoritsæde allerede ved bestilling.

Hvor vil du sidde i bussen? Venligst kontakt Albatros for reservation af sæde.

Rækkerne 1,2,7,8 og 9 koster kr. 100,- at reservere for hele rejsen. 
Rækkerne 3 til 6 og 10 til 14 koster kr. 75,- at reservere for hele rejsen.

Ønsker du ikke at resevere en plads vil du blive tildelt din faste plads ved ombordstigning.
Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at at sædereservationen/din faste plads ikke gælder i eventuelle transferbusser.

Her kan du se pladsoversigt i bussen: https://documents.albatros-travel.com/dk/BUS_52PAX_seatingplan.jpg

Se opsamlingssteder og tider under "Praktiske oplysninger".

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 5.498,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Bus Sjælland – Tyskland – Holland t/r
 • Udflugter jf. program
 • Indkvartering på hoteller i delt dobbeltværelse
 • 3 x morgenmad og 2 x middag 
 • Koncertbillet i sektor B1/B3 (foregår udendørs)
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring og Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Tillæg for billet i sektor A1 og A3 (foregår udendørs) 
 • Diverse entréer 
 • Personlige fornødenheder
 • Personlige drikkepenge, f.eks. til chauffør og restauranter 
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. Det er absolut en god ide at medbringe en teaterkikkert under koncerten.

Deltagarantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 24 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser  § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Bus

Rejsen foregår med bus, og vi benytter et velrenommeret dansk busselskab med de nyeste og mest komfortable faciliteter.

Som ekstra service på vores turistkørsel kan vi sørge for frisklavet kaffe/te på turen samt kolde drikke, som faktureres efter forbrug. Vores turistbusser har stik til 220V, så telefoner og computere kan oplades under kørslen. Vi tilbyder gratis Wi-Fi i alle vore busser ved kørsel i Danmark. Alle vores busser er udstyret med sikkerhedsseler ved hvert enkelt sæde samt klimaanlæg, køkken og toilet.

En gang skal være den første

En gang skal jo være den første! Lige meget hvor mange gange vi har gennemgået en tur, talt med de lokale, prøvet forskellige ruter, små restauranter og været helt ned i detaljerne, som hvor skal vi have toiletstop, så vil der i enhver rejses ”spæde liv” være ændringer, som løbende foretages. Derfor håber vi, at vores nysgerrige og berejste kunder har forståelse for, at det nogle gange ikke helt går som forventet. Det er jo også en del af det at rejse, fx at opleve, hvordan tid måske opfattes anderledes i andre lande, når betjeningen er decideret langsom – vær sikker på, at vi nok skal lave ændringer i programmet, hvis der findes passende alternativer.

Påstigningssteder og -tider

Påstigningssteder og -tider

Ved bestilling, noter venligst ønsket opsamlingssted i bemærkninger!

Tiderne er foreløbige og nærmere mod afrejse, informerer vi om endelige tidspunkter og eventuel fordeling på busser.

3400 Hillerød, Hillerød Station. Carlsbergvej  KL. 06.30
1577 Københavns Hovedbanegård, u/uret v/Banegraven mod Vesterbrogade  KL. 07.20
4600 Ølby Station (Foran Netto)  KL. 08.00
4760 Stensved, p-plads afk. 41 KL. 08.40
4863 Højmølle Kro  KL. 08.55
4990 Sakskøbing Station  KL. 09:20
4970 Rødby, Billetkontoret (Check-In Bus)  KL. 09:50

Hjemkomststeder og -tider

4970 Rødby, Billetkontoret (Check-In Bus)  KL. 19.30
4990 Sakskøbing Station  KL. 19.50
4863 Højmølle Kro  KL. 20.15
4760 Stensved, p-plads afk. 41  KL. 20.30
4600 Ølby Station (Foran Netto)  KL. 21.10
1577 Københavns Hovedbanegård, u/uret v/Banegraven mod Vesterbrogade  KL. 21.45
3400 Hillerød, Hillerød Station. Carlsbergvej  KL. 22.30

Sådan sidder du til koncerten
Oversigtsplan over André Rieu koncert på Vrijthof pladsen

Pladsbilletter

Vi har pladser i sektor B1 og B3. Man kan mod et tillæg opgradere til bedre pladser i sektor A1/A3.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser