Adventsrejse til julemarkeder i Berlin

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Adventstur til den smukt julepyntede metropol Berlin med byrundture og julemarkeder – med dansk rejseleder, 4 dage

Busrejse

Snup fire dejlige juledage i kulturbyen Berlin, som ud over spændende historie også kan byde på hele 50 julemarkeder. Vi besøger flere julemarkeder, og herudover ser vi nærmere på den smukke by. Vi kommer blandt andet forbi Rigsdagen, Brandenburger Tor, Tiergarten, Holocaust-Mahnmal, Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz og Alexanderplatz. En af dagene tager vi på en udflugt til smukke Potsdam, der også har et julemarked, vi kan besøge.

Vi bor på et godt hotel tæt på Alexanderplatz og Berlins centrum, hvor du kan gøre endnu flere gode juleindkøb. Prisniveauet i Berlin er lavt, især på mad og drikke.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Busrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta EUR

Dagsprogram
Dag 1 København – Berlin
Dag 2 Byrundtur i det centrale Berlin og Julemarkeder ved Alexanderplatz og Gendarmenmarkt
Dag 3 Udflugt til Potsdam, Sanssouci parken, Cecilienhof og Havel floden. Frivillig aftentur til Charlottenburg med julemarked
Dag 4 Hjemrejse

Hoteller

Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

 • 344 værelser
 • 0,3 km til centrum ved Alexanderplatz
 • Døgnåben reception
 • 1 restaurant
 • Bar
 • Elevator
 • Wifi på værelset og hotellet
 • 0,5 km til nærmeste supermarked
 • 500 m til U-Bahn Alexanderplatz

Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz er et pænt hotel med moderne interiør og meget central beliggenhed. Her bor du tæt på restauranter, forlystelsesliv og Berlins kendte kulturplads, Alexanderplatz. Hotellet er udstyret med elevator, reception, restaurant og med fri Wi-Fi overalt på hotellet.

Værelse
Alle værelser er udstyret med fladskærms tv, mulighed for at lave kaffe/te på værelset, hårtørrer og gratis wi-fi.

Busrejse

Vi ved, at busrejser er en populær rejseform. Du skal bare tage plads, og din eneste opgave er at holde ferie. Albatros´ dygtige rejseledere sørger for, at oplevelserne kommer til dig i bedste Albatros stil. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde turen i ro og mag. Ferien starter ganske enkelt allerede når du stiger ind i bussen.

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4-stjernede

Hvordan er busserne

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4**** og lever op til de Europæiske Miljø normer Euro 6.

Alle busser har:
Justerbare sæder, fodstøtter, bord/klapborde, klimaanlæg, minikøkken, "nød-toilet", hattehylder, læselamper, musikanlæg, tv skærme og 220v stik. Alle busser er røgfrie.

Valg af sæde

På busrejser med Albatros har du mulighed for at vælge dit favoritsæde allerede ved bestilling.

Hvor vil du sidde i bussen? Venligst kontakt Albatros for reservation af sæde.

Rækkerne 1,2,7,8 og 9 koster kr. 100,- at reservere for hele rejsen. 
Rækkerne 3 til 6 og 10 til 14 koster kr. 75,- at reservere for hele rejsen.

Ønsker du ikke at resevere en plads vil du blive tildelt din faste plads ved ombordstigning.
Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at at sædereservationen/din faste plads ikke gælder i eventuelle transferbusser.

Her kan du se pladsoversigt i bussen: https://documents.albatros-travel.com/dk/BUS_52PAX_seatingplan.jpg

Se opsamlingssteder og tider under "Praktiske oplysninger".

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Berlin
Carl Gotthard Langhans tegnede Brandenburger Tor i 1788

Efter endt opsamling når vi færgen, der skal bringe os fra Danmark til Tyskland. Vi kører gennem Nordtyskland og ankommer til Berlin sidst på eftermiddagen.

I 2014 markerede Berlin 25-årsdagen for Berlinmurens fald. Det var en betydningsfuld begivenhed, fuld af symbolik og følelser for dem, der havde levet med den grusomme betonbarriere, der holdt Berlin – og symbolsk hele Tyskland – delt i mere end 40 år.

I det lidt mere end kvarte århundrede, der er gået, siden muren blev væltet af et folk i oprør og politikere under pres, har Berlin igen manifesteret sig som Tysklands mægtige hovedstad, og nybyggeri og social transformering har igen gjort den til en af de mest spændende byer i Europa.

Her er storslåede museer, prægtige monumenter, et både glamourøst og lurvet natteliv, fascinerende kvarterer, fantastiske parker og grønne områder, caféer, ølhaver, shopping, elegante restauranter og street food. Og Selvom Berlin er tempofyldt og fremadrettet, er det også en by fuld af mindesmærker og minder fra den tid, da den var hjemsøgt af nazisme og kommunisme. Berlin har set det hele.

Vi bor tæt på Alexanderplatz, som altid har været og stadig er et knudepunkt for den kollektive trafik i Østberlin. Her finder vi også Berlins nyere vartegn, det 200 meter høje Fernsehturm, der i DDR-tiden også fungerede som lyttepost mod vest.

Vi tjekker ind på vores hotel. Aftenen er på egen hånd. Rejselederen er behjælpelig med tips om gode restauranter.

Dag 2
Byrundtur i det centrale Berlin og Julemarkeder ved Alexanderplatz og Gendarmenmarkt
Berlin byder på hele 50 julemarkeder

Efter morgenmaden skal vi på en busrundtur i det centrale Berlin. “Ich hab’ noch einen Koffer in Berlin”, sang Marlene Dietrich i 1957 om sin melankolske kærlighed til byen. Berlin har en særlig plads i manges hjerter, og et gensyn med byen byder altid på noget nyt, selvom man har besøgt byen mange gange før.

Vi skal besøge den berømte allé Unter den Linden, og vi kører en tur under lindetræerne. Unter den Linden går hele vejen op forbi museumsøen Museumsinsel og smukke bygninger og operaen. Vi passerer også Spreefloden og genopbygningen af Berlins slot, som opføres på det originale sted. I DDR-tiden lå her parlamentsbygningen Palast der Republik, som blev revet ned i 2009. Vi passerer også Brandenburger Tor, som er Berlins eneste tilbageblevne byport, som tegnedes af arkitekten Carl Gotthard Langhans i 1788. På toppen af den 26 meter høje port står en bronzestatue af et firspand, som føres af sejrsgudinden Viktoria. Det er en byport, som på alle måder er udformet for at imponere nyankomne besøgende. Tæt på ligger Denkmal für die ermordeten Juden Europas eller Holocaust-Mahnmal, som det også kaldes. Mindesmærket for de europæiske jøder, som dræbtes under 2. Verdenskrig, består af 2.711 store betonblokke fordelt på et stort område. 

Vi skal også en tur til Østberlin, nærmere bestemt Checkpoint Charlie og Mauermuseum (entré ikke inkl.). Her skal vi genopleve årene, fra muren blev bygget i starten af 60’erne og til dens fald i 1989. Det er historien om tragedier og glæder og om delingen af en by, et land og et folk. Det ligger ved den nok så berømte grænseovergang Checkpoint Charlie, kendt fra film og spionromaner, som var en af de få adgangsveje til DDR. Siden kører vi gennem Tiergarten med Siegessäule, før vi standser ved det nyere KaDeWe – stormagasinet Kaufhaus Des Westens. Herfra kan vi besøge det hyggelige marked ved Gedächtniskirche, hvor vi kan snuppe en Glühwein eller lignende. Vi kører retur til hotellet og forventes at være retur ved frokosttid.

Obs. Rækkefølgen af dagens rundtur er provisorisk, rejseleder og chauffør fastslår den endelige retning og rækkefølge.

Efter tid på egen hånd til frokosten, går vi til Alexanderplatz, hvor vi kigger på julemarkedet ved den gamle bydel i Mitte. Vi fortsætter til fods til Friedrichstrasse, som er det østlige Berlins pendant til Kurfürstendam med flotte butikker og juledekorationer. Vi skal til Gendarmenmarkt, hvor et af de mest kendte julemarkeder ligger. 

Aftenen er på egen hånd. Rejselederen er behjælpelig med tips om gode restauranter.

Julemarkeder i Berlin
I slutningen af november afholdes hyggelige og traditionsrige, smukt dekorerede julemarkeder på gader, stræder og historiske pladser over hele Berlin. Der findes over 50 forskellige alene i den indre del af byen, så der er ingen undskyldning for ikke at få besøgt en eller flere. Metropolen bliver pyntet festligt op med fine lysudsmykninger, og fra markedernes mange hyggelige boder er der ikke langt til en kop varm Glühwein, Gemütlichkeit, godter og julepynt i lange baner. Nogle vil faktisk mene at Berlin står som smukkest i denne periode.

De fleste julemarkeder starter den sidste uge i november. At gå til julemarked er en gammel tradition i Tyskland, og hver by har mindst ét.

Dag 3
Udflugt til Potsdam, Sanssouci parken, Cecilienhof og Havel floden. Frivillig aftentur til Charlottenburg med julemarked
I smukke Potsdam

I dag skal vi på en tur til Potsdam og se de største seværdigheder. Den barokke by Potsdam ved Havel-floden er stedet, hvor man finder Frederik den Stores slot Sanssouci (ofte kaldet Tysklands Versailles). Vi ser parken med de storslåede haver og en sværm af historiske bygninger. Tæt på ligger slottet Cecilienhof, der er bygget så det ligner en engelsk herregård (entré ikke inkl. og besøget foregår på egen hånd). I slutningen af 2. Verdenskrig var det hovedkvarter for Potsdamkonferencen med deltagelse af lederne af de allierede magter, den amerikanske præsident Harry Truman, den britiske premierminister Winston Churchill og Ruslands Josef Stalin. Her blev retningslinjerne for besættelsespolitikken i det besejrede Tyskland fastlagt og samtidig stillede lederne, med undtagelse af Ruslands, et fælles ultimatum til Japan om betingelsesløs overgivelse.

Vi besøger julemarkedet ”Blauer Lichterglanz” i den brostensbelagte historiske bykerne – kaldet det hollandske kvarter.

Efter besøget i Potsdam kører vi tilbage mod hotellet. Berlin er anlagt i et meget lavtliggende område, og byen er omgivet af vand – mange søer foruden floden Havel mod vest og Spree, der flyder gennem byen mod øst og ned til Spreewald – hvor de berømte syltede agurker kommer fra. 

Om eftermiddagen kan man (for egen regning) tage med S-Bahn til Charlottenburg, hvor et helt anderledes julemarked udfolder sig, som er specielt flot i aften- og eftermiddagslyset. Man kan også tage på museumsbesøg, besøge Charlottenburg Slot eller afprøve et af de små lokalbryggerier, som der findes en del af i Berlin.

Aftenen er på egen hånd. Rejselederen er behjælpelig med tips om gode restauranter.

Dag 4
Hjemrejse
Kulturbyen Berlin byder på spændende historie

Vi pakker bussen og med et Auf Wiedersehen forlader vi Berlin og finder hurtigt Berliner Ring, og følger den gamle Transitvej mod Danmark igennem tre af de tyske delstater, Berlin, Brandenburg og Mecklenburg Vorpommern. Undervejs oplever vi de store marker og de små byer med lejlighedshuset og den store gård, eller kollektivet. Alt sammen en reminiscens fra DDR-tiden. På turen mod nord gør vi et enkelt strække-ben-stop, inden vi er fremme ved færgelejet. Velankommet til Danmark, kører vi det sidste stykke hjem og siger tak for denne gang.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Rundrejse med bus jf. program
 • 3 nætter i delt dobbeltværelse (enkeltværelse mod tillæg)
 • 3 x morgenmad
 • Udflugter jf. program (gælder ikke entréer)
 • Udflugt til Potsdam
 • Busrundtur i Berlin
 • Besøg på diverse julemarkeder i Berlin og Potsdam
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring og Gouda Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge (beregn ca. 11 euro pr. person)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online-bestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 25 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen. Dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Bus

Vi kører i 4-stjernede turistbusser med 220V stik, så telefoner og computere kan oplades under kørslen. Alle vores busser er udstyret med sikkerhedsseler ved hvert enkelt sæde samt klimaanlæg, køkken og toilet. Undervejs kan der i bussen købes kolde drikke og kaffe/te.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en lille taske eller rygsæk som du kan medbringe på udflugterne.
På denne tur er der ingen særligt strabadserende vandreture, men der er lagt op til at vi oplever byen både til fods og i bus med rejselederen, hvorfor det er en god ide at medbringe godt fodtøj.

Turen til og fra

Til og fra rejsemålet gør vi bl.a. stop på rastepladser ved motorvejen. På disse kan det koste penge at benytte toiletterne. Medbring derfor gerne euro i mønter til dette.
På alle vores busrejser holder vi selvfølgelig pauser undervejs, oftest med to-tre timers mellemrum. På rejsedagene stopper vi altid for at spise frokost, med mindre vi har mulighed for at spise frokost på en evt. færgeoverfart. Bekvemmelighederne ombord på bussen vil være med til at gøre rejsen behagelig, og rejselederen vil fortælle om rejsen. Stemningen ombord plejer at være god, og man får rig mulighed for at lære sine rejsefæller at kende på en busrejse.

Påstigningssteder og -tider

Påstigningssteder og -tider

Ved bestilling, noter venligst ønsket opsamlingssted i bemærkninger!

2500 København, Valby Station (ovf. Lyshøjgårdsvej 69) Kl.: 06:30
4600 Ølby Station (Ved 7 -11 Kiosk/Togbus skilt) Kl.: 07:00
4760 Stensved, p-plads afk. 41 Kl.: 07:40
4863 Højmølle Kro Kl.: 07:50
4800 Nykøbing F, Cementen kl.: 08:10
4990 Sakskøbing Station kl.: 08.25 
4970 Rødby, Billetkontoret (Check-In Bus) kl. 08:50

Hjemkomststeder og -tider

4970 Rødby, Statoil kl. 17:00
4990 Sakskøbing Station kl. 17:15
4800 Nykøbing F, Cementen kl.: 17:30
4863 Højmølle Kro Kl.: 17:45
4760 Stensved, p-plads afk. 41 Kl.: 18:00
4600 Ølby Station (Ved 7 -11 Kiosk/Togbus skilt) Kl.: 18:45
2500 København, Valby Station (ovf. Lyshøjgårdsvej 69) Kl.: 19:30

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser

DEBUS13ADK