group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev indbegrebet af eksotisk Stillehavsparadis – Hawaii – på et skønt krydstogt til øerne Oahu, Hawaii, Maui og Kauai. Inkl. 2 dage i San Francisco

Underskøn natur, enestående sandstrande, sprudlende vulkaner og dejlige mennesker er temaerne på dette ultimative sydhavseventyr. Du oplever de eksotiske Hawaii-øer i et behageligt tempo, mens du nyder luksustilværelsen inkl. helpension på det moderne krydstogtskib, Pride of America.

I hovedbyen Honolulu på øen Oahu ser vi bl.a. det historiske Pearl Harbor, inden vi sejler ud på opdagelse i den vulkanske øgruppe. Vi kommer godt rundt; på “The Big Island” besøger vi både frodige Hilo på østsiden og solrige Kona på vestsiden, på den magiske ø, Maui, venter hvide sandstrande, krystalklart vand muligheden for at se solen stå op over Haleakala-vulkanen. Og ved Kauai, ofte nævnt som den flotteste og mest uberørte af øerne, sejler vi langs den overdådigt smukke Na Pali-kyst.

På vejen hjem får du to dage i storbyen San Francisco.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Krydstogt, Eksotisk krydstogt, Kulturkrydstogt

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Amerikansk dollar

Dagsprogram
Dag 1 Fly København – Honolulu, Hawaii
Dag 2 Honolulu, Oahu. Tid på egen hånd
Dag 3 Honolulu. Ø-rundtur på Oahu. Halona Blowhole, Windward Oahu, Byodo-In og Waimea Bay
Dag 4 Honolulu. Pearl Harbor og ombordstigning
Dag 5 Kahului, Maui. Mulighed for udflugt ”Vejen til Hana”
Dag 6 Kahului, Maui. Mulighed for enestående solopgang over Haleakala-krateret og Haleakala nationalpark
Dag 7 Hilo, Hawaii “The Big Island”. Mulighed for udflugt til Volcano Nationalpark
Dag 8 Kona, Hawaii. Mulighed for halvdagsudflugt i det historiske område omkring Kona
Dag 9 Nawiliwili, Kauai. Mulighed for sejltur på floden Wailua
Dag 10 Nawiliwili, Kauai. Sejlads ved Na Pali-kysten
Dag 11 Ankomst til Honolulu. Fly til San Francisco og indlogering på hotel
Dag 12 San Francisco. Byrundtur og tid på egen hånd
Dag 13 San Francisco. Tid på egen hånd. Hjemrejse
Dag 14 Ankomst til København

Pride of America

Pride of America er et af rederiet Norwegian Cruise Lines skibe med plads til op til 2.186 passagerer.

Pride of America er et af rederiet Norwegian Cruise Lines skibe med plads til op til 2.186 passagerer. Det unikke Hawaii krydstogtskib havde sin første sejlads i 2005, og om bord findes pæne og rummelige kahytter, poolområde, spa, fitnesscenter, teatersal, restauranter, shopping og meget mere. Skibet blev istandsat og moderniseret i 2016.

Læs mere om skibet og andre praktiske oplysninger på www.albatros-travel.dk/rejsetyper/skibe/pride-of-america 

 

 

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Honolulu, Hawaii
Vi flyver fra København via San Francisco, inden vi samme aften lokal tid lander i Honolulu, Hawaiis hovedstad på øen Oahu. Her kører iv til vores centralt beliggende hotel.
Dag 2
Honolulu, Oahu. Tid på egen hånd
En gåtur på Waikiki Beach? Dagen er din!

Oahu er den mest populære ø på Hawaii. Her finder man den berømte Waikiki Beach, Diamond Head, Aloha Tower og den berømte, amerikanske flådebase Pearl Habor. Her ligger også Hawaiis hovedstad Honolulu, som er en moderne by med kulturel indflydelse fra både østen og vesten.

Honolulu er Hawaiis eneste “storby” og en smeltedigel af etniske grupper. De 350.000 indbyggere i selve byen repræsenterer folk fra hele Polynesien, fra Japan, Filippinerne, Kina og Vietnam. Og selvfølgelig fra USA. Der bor 950.000 indbyggere i det samlede storbyområde. Den gamle bydel har stadig mange smukke bygninger fra 1800-tallet, hvor byen udviklede sig eksplosivt som udskibningshavn for bl.a. sandel-tømmer, sukker og hvalfangstprodukter.

Dagen er din egen, og du kan vælge at tage til stranden, gå rundt i byen eller bare slappe af efter den lange rejse.

Vil du udforske “Den Beskyttede Bugt”, som Honolulu egentlig betyder, kan du fx gå en tur i Chinatown eller i Foster botaniske have, som er den ældste på Hawaii og grundlagt i 1853 af den tyske botaniker William Hillebrand. Her kan man bl.a. se en fantastisk samling orkidéer og bodhitræet, som også kaldes kundskabens eller visdommens træ.

Du kan også besøge Bishop-museet, som huser verdens største samling af artefakter og kunsthåndværk fra Polynesien og Hawaii i særdeleshed.

Vores danske rejseleder står naturligvis til rådighed med tips og gode ideer til, hvordan du får det bedste ud af dagen.

Dag 3
Honolulu. Ø-rundtur på Oahu. Halona Blowhole, Windward Oahu, Byodo-In og Waimea Bay
Hanauma Bay

Dagen står i Oahu’s tegn. Øen byder nemlig på meget andet end Honolulu og Waikiki Beach. Vi tager på en ø-rundtur med privat bus og får et godt indtryk af hovedøen, som er på størrelse med Fyn. I løbet af kort tid begynder øen at manifestere sig som en ægte paradis-ø. Flotte sandstrande, vulkaner og en helt utrolig og unik natur.

Undervejs kan vi bl.a. nyde en fantastisk udsigt til billedskønne Diamond Head og Kahala-distriktet, som er kendt for store eksklusive villaer og resorts. Vi ser også ud over Hanauma Bay, hvor Elvis Presley optog flere scener til to af sine tre Hawaiifilm, ”Blue Hawaii” og ”Paradise, Hawaiian style”.

Vi kører videre langs kysten, og målet er det berømte Halona Blowhole, hvor vandet står som en gejser op gennem et hul i lavaklipperne, når bølgerne slår ind mod kysten. Et højdepunkt i løber at dagen bliver at nyde udsigten til Oahu’s mest fantastiske sceneri over Windward Oahu ved Nuuanu Pali Lookout.

På udflugten besøger vi også Byodo-In, et buddhistisk inspireret tempel, der blev bygget i 1968 for at markere 100-året for de første japanske immigranter. Bygningen er en replika baseret på templet af samme navn i Kyoto. På den nordlige del af øen – kaldet North Shore – er der masser af dejlige strande og næsten ingen hoteller. Her skal vi se surfernes foretrukne strand på nordkysten, Waimea Bay.

Dagens kørestrækning er på cirka 200 km, og vi er på farten i cirka 8 timer. Vi stopper et sted undervejs for at købe frokost (ikke inkl.).

Dag 4
Honolulu. Pearl Harbor og ombordstigning Afsejling kl. 20.00
Monumentet rejst over USS Arizona ved Pearl Harbor

Her til morgen besøger vi Pearl Harbor, som ligger ca. 15 km nordøst for Honolulu. Flådebasen er anlagt i en stor naturlig havn, som stadig er base for den amerikanske Stillehavsflåde. Den 7. december 1941 angreb ca. 350 japanske fly basen. Blot to timer senere var flåden sænket, hvilket i høj grad var medvirkende til, at USA gik ind i Anden Verdenskrig. Vi besøger museet og det store monument, der er rejst over slagskibet, USS Arizona, hvis besætning på 1.200 mand døde.

En lille anekdote om monumentet er, at da storfilmen “Pearl Harbor”, som netop handler om japanernes angreb, blev optaget i 2002 med skuespilleren Ben Affleck i hovedrollen, havde producenten ikke tænkt på, at det store monument er sat over netop japanernes angreb, og monumentet optræder derfor i adskillige scener i filmen.

Efter besøget på basen, som stadig fungerer i dag og er den største arbejdsgiver på Hawaii, kører vi til vores dejlige skib Pride of America.

Vi har meget bevidst valgt netop dette skib fra rederiet Norwegian Cruise Line. Skibet blev totalrenoveret i 2016 og sejler som et af de eneste skibe med lokalt flag. Om bord hersker en virkelig god stemning, og du får venlig service af de mange lokale hawaiianere, som er ansat på skibet.

Vi går om bord på skibet og kan spise en sen frokost. Du vælger selv, om du vil tage en middagslur i kahytten eller gå på opdagelse om bord, inden skibet sidst på eftermiddagen stævner ud fra Honolulu med kurs mod Maui.

Dag 5
Kahului, Maui. Mulighed for udflugt ”Vejen til Hana” Ankomst kl. 8.00
"Vejen til Hana" går over 59 broer og gennem 600 sving

I 1880’erne blev Hawaiis første jernbane anlagt på Maui, da øerne satsede på sukkerdyrkning efter nedgang i hvalfangsten. Sukkerrørene skulle transporteres til nærmeste udskibningshavn, hvilket var her i Kahului. Byen oplevede et udbrud af pest i år 1900, hvorfor byen og havnen helt bevidst blev brændt ned til grunden – og bygget op igen. Byen, vi ser i dag, er resultatet af en meget struktureret byplanlægning fra 1948 forestået af sukkerkompagniet Alexander & Baldwin. Arbejderne i sukkermarkerne kaldte tidligere Kahului for “Drømmebyen”; deres højeste ønske var at komme væk fra støvet på landet og flytte i egen lejlighed i byen.

På dagens Albatrosudflugt bevæger vi os ad Hawaii-øernes utvivlsomt mest berømte vej: Hana Road. Udflugten begynder ved havnen i Kahului, og herfra følger vi Mauis nordøstligste kyst til Hana. Byen Hana er som sådan ikke målet, det er selve den smukke rejsen dertil, der er dagens højdepunkt. I Hawaii siger man: På den ene side af Hana Road har man Stillehavet og på den anden side Paradisets Have. Den berømte kystvej snor sig med mere end 600 sving, over 59 broer og åbenbarer utallige vandfald og imponerende panoramaer.

Undervejs besøger vi Waiʻanapanapa-park, Kaumanhina-park, Wai Kane-vandfaldet og Wailua-vandfaldet.

Dagens Albatrosudflugt er en del af udflugtspakke A. Bemærk venligst, at der max kan deltage 20 personer på disse udflugter, da vi er begrænset af små busser, der kan køre på de små snoede veje. Tag gode sko på i dag, da vi gerne går ud i naturen, når det er muligt. På udflugten kører vi cirka 180 km og er på farten i cirka 9 timer. Vi stopper et sted undervejs for at købe frokost (ikke inkl.). Dagens udflugt egner sig ikke til folk med tendens til køresyge.

Vi overnatter på skibet, som ligger ved kaj natten over. Det giver os mulighed for at opleve lidt natteliv på Maui – prøvesmag fx det lokale køkken eller få dig en ægte tropedrink på en lokal bar.

Dag 6
Kahului, Maui. Mulighed for enestående solopgang over Haleakala-krateret og Haleakala nationalpark Afsejling kl. 18.00
Går ikke glip af den enestående solopgang over Haleakala-krateret

Vi har endnu en dag til at nyde Maui. Slap af på stranden eller tag ud på oplevelse. Som altid er vores rejseleder til rådighed og giver gerne gode råd til, hvordan du kan tilbringe dagen.

Vil du med på dagens Albatrosudflugt, skal du tidligt op. Faktisk så tidligt, at vi aldrig ville bede dig stå op på den tid af døgnet, hvis vi ikke vidste, hvor enestående en oplevelse og udsigt, der venter dig. Vi bliver hentet klokken cirka 03:00 og bliver kørt op til selve toppen af Haleakala-vulkanens krater, kaldet Solens hus. Her er vi over skydækket og oplever solopgangen eksplodere i et farvestrålende spil. Vi befinder os 3.000 meter over havoverfladen, når dette smukke sceneri åbenbarer sig ud over Haleakala nationalpark. Det her er i sandhed en helt unik oplevelse!

På vejen i bussen får vi en let snack, inden vi når krateret. Efter vi har set solopgangen og tømt kameraerne for plads, spiser vi morgenmad, før vi kører tilbage mod Kahului og skibet. Vi er tilbage ved cirka 10-tiden. Morgenens udflugt kræver lange bukser og jakker, da der er koldt på toppen, før solen står op. Husk gode, komfortable sko, så du kan gå i det let ujævne terræn og få størst udbytte af udflugten.

Dagens Albatrosudflugt er en del af udflugtspakke A. Bemærk venligst, at der max kan deltage 20 personer på disse udflugter, da vi er begrænset af små busser, der har adgang til krateret og nationalparken.

Dag 7
Hilo, Hawaii “The Big Island”. Mulighed for udflugt til Volcano Nationalpark Ankomst kl. 8.00, afsejling kl. 18.00
Thurston Lava Tube er formet af en flod af lava

I løbet af natten er vi sejlet syd om Maui og er kommet frem til byen Hilo på den største ø i Hawaii-gruppen, som slet og ret hedder Hawaii, men også er kendt som “The Big Island”.

Geologisk er Hawaiiøerne dannet af et stort magmakammer, der gennem tiderne har sendt udbrud op gennem en oceanbund, der på dette sted langsomt bevæger sig mod nordvest. Det betyder, at øerne og vulkanerne mod sydøst er størst og yngst, hvorimod øerne mod nordvest er ældst og mest “nedslidte”. Faktisk strækker Hawaii-kæden sig under vandet langt mod nordvest.

Med en alder på 800.000 år er selve Hawaii-øen således gruppens yngste medlem. Landskabet domineres af vulkanerne Kilauea, verdens mest aktive, Mauna Kea og Mauna Loa, der rejser sig godt 4.500 meter over havet. Vulkanerne er de højeste i Stillehavet og verdens højeste bjerge, når de måles fra deres udspring ved havbunden.

Hawaii-øen er ikke kendt for de lange hvide sandstrande, som de øvrige øer, men snarere et enestående og varieret landskab, der i frodighed overgår manges forestillinger. Hilo er beliggende på øens “windward”-side, hvor nordøstpassaten giver mildt og fugtigt vejr året rundt – og giver grobund for et landskab, der er mere frodigt og grønt end andre steder på Hawaii. Byen har bevaret mange af sine gamle træbygninger, og en gåtur gennem de smalle gader åbenbarer spændende detaljer, små butikker og caféer. Som så mange andre steder på Hawaii er befolkningen et etnisk mix fra hele Stillehavet.

Dagens Albatrosudflugt begynder lige uden for Hilo hvor vi oplever det 27 meter høje vandfald Rainbow Falls. Dagens tema er vulkaner og lave, og vandfaldet har da også meget passende sit udspring over en lavahule. Turen går videre til Volcano Nationalpark, hvor du kan opleve verdens mest aktive vulkan. Ifølge myten er Halemaumau-krateret hjemsted for ildens gudinde, Pele. Du får også mulighed for at gå gennem et lavarør, som er formet af en flod af lava, kaldet Thurston Lava Tube. I nationalparken bliver du klogere på øens vulkaner og for en dybere forståelse af, hvor helt unikt Hawaii-øriget er.

På dagens udflugt kører vi cirka 100 km og er på farten i cirka 6 timer. Vi stopper et sted undervejs for at købe lidt snacks (ikke inkl.) og er tilbage på skibet i tide til at spise en sen frokost. Husk gode, komfortable sko, så du kan gå i det let ujævne terræn og få størst udbytte af udflugten.

Dagens Albatrosudflugt er en del af udflugtspakke B

Dag 8
Kona, Hawaii. Mulighed for halvdagsudflugt i det historiske område omkring Kona Ankomst kl. 7.00, afsejling kl. 17.30
Konakysten byder på lutter solskin!

Vi har endnu en dag på “Den Store Ø”, men i dag er vi på Konakysten. På grund af øens størrelse, højde og de dominerende vinde fra nordøst, ligger vestsiden i regnlæ, så vegetationen er helt anderledes begrænset i forhold til Hilo. Her på Konakysten findes kun en vejrudsigt: Solskin!

Kaptajn James Cook, verdenshistoriens dygtigste navigatør, gik i land her på kysten præcist et år efter han besøgte Kauai og blev her stukket ned og dræbt af vrede indfødte. I dag er kysten en af de populæreste på Big Island med masser af muligheder for vandsport, og det er et godt udgangspunkt for at udforske resten af øen.

Skibet lægger til anker i Kailuabugten, hvor mindre både (såkaldte tenders) fragter skibets gæster ind til kysten ved Kailua pier, lige midt i landsbyen Kailua.

På dagens Albatrosudflugt kører vi langs med Big Islands flotte vestlige kyst og stopper ved et lille lokalt kaffehus for at smage den berømte Kona-kaffe. Vi ser også den smukke bugt Kealakekua Bay – et marinereservat, hvor vi også finder et monument tilegnet James Cook. Det var her, han sejlede ind og blev modtaget som guden Lono, men altså senere viste sig at blot være et menneske, hvilket blev bevist på blodig vis. Vi stopper også ved kirken St. Benedicts, som er udsmykket af belgiske præster, og rejser tilbage i tiden, når vi besøger den nationalhistoriske park, Puuhonua O Honaunau, en landsby tilegnet kapuer (folk som havde overtrådt loven).

Vi kører i dag cirka 60 km, er på farten i cirka 4 timer og er tilbage på skibet ved frokosttid.

Dagens Albatrosudflugt er en del af udflugtspakke B.

Dag 9
Nawiliwili, Kauai. Mulighed for sejltur på floden Wailua Ankomst til Nawiliwili kl. 10
Frodige Kauai er også kendt som "Haveøen"

Kauai er den ældste og mest nordlige af alle Hawaii-øerne og på grund af sit uberørte udseende, mener mange også, at det er den smukkeste. Kauai var den første af Hawaii-øerne, kaptajn Cook besøgte, og den sidste af Hawaiis uafhængige kongedømmer. Denne ø lever virkelig op til sit kælenavn: “Haveøen”. Store, grønne bjergkæder i øens centrum rejser sig op til 1.500 meter over havoverfladen, og den frodige natur pyntes af smukke blomster og grønt i mange nuancer. Kauai har et indbyggertal på ca. 57.000, og med undtagelse af hovedbyen, Lihue, er der kun få huse, der er højere end en kokospalme. På Kauai finder du store åbne områder, et venligt folkefærd og en afslappet atmosfære.

Vi lægger til kaj i naturhavnen Nawiliwili et par kilometer fra Lihue. Selv om Lihue er øens største by, er den meget beskeden med blot 5-6.000 indbyggere. Områdets bedste sandstrand, Kalapaki Beach, ligger lige overfor havnen, beskyttet mod de store oceanbølger af moler og klippeskær. Vi har gode muligheder for også at udforske Hawaiis aften- og natteliv, da skibet ligger ved kajen natten over.

På dagens Albatrosudflugt tager vi ind på ”Haveøen” og på en rolig flodtur på Wailua-floden, som er en skøn måde at opleve naturen. Sejladsen bringer os helt ind til Fern Grotto eller bregnegrotten, et meget frodigt sted, hvor vi får en stor botanisk oplevelse. Vi ser også vandfaldet Opaekaa, som ifølge de lokale har en særlig romantisk udsigt.

Udflugten varer cirka 3½ time, og vi er tilbage på skibet ved frokosttid.

Dagens Albatrosudflugt er en del af udflugtspakke B.

Dag 10
Nawiliwili, Kauai. Sejlads ved Na Pali-kysten Afsejling kl. 14.00
Na Pali-kysten er barsk og nærmest ubeskrivelig smuk

I dag har du tid på egen hånd. Nyd den lille by, slap af på stranden eller tag på en kort udflugt. Mulighederne er mange.

Når skibet afsejler, er det tid til at finde et godt sted at nyde sejladsen. Vi sejler forbi Na Pali-kysten, som er nærmest ubeskriveligt smukt. Vi har allerede oplevet mange naturvidundere på rejsen, og synet af Na Pali-kysten er prikken over i’et – et af turens højdepunkter.

Det gælder om at nyde den sidste aften og nat om bord på vores dejlige skib. Gå på en af specialrestauranterne, nyd en drink i en af de mange barer og slut eventuelt aftenen af med en dans.

Dag 11
Ankomst til Honolulu. Fly til San Francisco og indlogering på hotel Ankomst til Honolulu kl. 7
Skibet lægger til i Honolulus store havn, og vores krydstogt er slut. Efter afmønstring kører vi til lufthavnen og flyver til San Francisco. Som følge af tidsforskellen ankommer vi om aftenen og kører til vores centralt beliggende hotel.
Dag 12
San Francisco. Byrundtur og tid på egen hånd
Tid til at udforske farverige San Francisco!

Efter morgenmaden stiger vi på bussen og kører på en byrundtur. Vi kommer forbi San Franciscos store seværdigheder som Chinatown, downtowns 260 meter høje pyramideskyskrabere og de farverige huse, som bølger op og ned langs de stejle gader.

Ved havnefronten med Fisherman’s Wharf får du tid på egen hånd. Stedet er kendt for sit fiskemarked og gode sydlandske stemning, som skyldes, at italienske indvandrere i slutningen af 1800-tallet har sat deres præg på området. Her er i dag et vældigt folkemylder og liv med gøglere og gadeshows af enhver art, små butikker med alverdens ragelse eller dyre modevarer, mærkværdige små museer, cafeer og restauranter, hvor du fx kan bestille krabber eller fiskesuppe.

Efter byrundturen har du tid på egen hånd til at udforske byen.

Dag 13
San Francisco. Tid på egen hånd. Hjemrejse
Vi spiser morgenmad i ro og mag, og du har tid i San Francisco på egen hånd, inden vi drager mod lufthavnen for at flyve hjem direkte til København. Rejselederen giver gerne gode råd til aktiviteter i San Francisco.
Dag 14
Ankomst til København

Vi ankommer til København med kufferten fuld af gode minder efter vores spændende krydstogtrejse og eventyr.

Udflugtspakke A

 • Heldagstur (Kahului, Maui) ”Vejen til Hana ”
 • Morgentur (Kahului, Maui) til Haleakala nationalpark og krater med solopgang over skydækket inkl. snacks og morgenmad

Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse. Bemærk venligst, at der er et begrænset antal pladser (max. 20 personer).

Pris: kr. 2.198,- pr. person

Udflugtspakke B

 • Heldagstur (Hilo, Hawaii) til Volcanoes nationalpark med adgang til parken og besøg på Rainbow Falls
 • Halvdagstur (Kona, Hawaii) med historisk sightseeing, Kealakekua Bay, St. Benedicts kirken og kaffesmagning
 • Halvdagstur (Nawiliwili, Kauai) med sejlads på Wailua-floden, Opaekaa-vandfald og bregnegrotte

Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Pris: kr. 1.598,- pr. person

Prisinformation

Tillæg for enkeltkahyt
Indvendig enkeltkahyt (kat. IA): kr. 16.998,-
Tillæg for opgradering af kahyt

Læs mere om kahytstyperne under Praktiske oplysninger

Tillæg for opgradering af dobbeltkahyt
Delt udvendig dobbeltkahyt (kat. OC): kr. 2.998,- per person
Delt udvendig dobbeltkahyt med balkon (kat. BE): kr. 5.998,- per person

Tillæg for opgradering af enkeltkahyt
Udvendig enkeltkahyt (kat. OC): kr. 21.698,-
Udvendig enkeltkahyt med balkon (kat. BE): kr. 27.598,-

Prisen inkluderer
 • Fly København – Honolulu med mellemlanding i San Francisco (med SAS og United Airlines)
 • Fly Honolulu – San Francisco direkte (med United Airlines)
 • Fly San Francisco – København direkte (med SAS)
 • 3 nætter på centralt beliggende hotel i Honolulu i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • 2 nætter på centralt beliggende hotel i San Francisco i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Ørundtur på Oahu fra Honolulu
 • Udflugt til Pearl Harbor
 • Byrundtur i San Francisco
 • Øvrige udflugter og transport jf. program
 • 8 dages krydstogt med Pride of America i delt indvendig dobbeltkahyt
 • Helpension på krydstogtskibet
 • Havneskatter og afgifter i forbindelse med krydstogtet (værdi cirka kr. 1400,-)
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Måltider i Honolulu, San Francisco og evt. andre måltider på land
 • Tillæg for enkeltkahyt eller opgradering af kahyt
 • Eventuelle ekstra udflugter
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge på krydstogtskibet (beregn USD 13,50 pr. person pr. nat om bord)
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn i alt ca. USD 15,- pr. person Gæster med udflugtspakke bør beregne i alt USD 30,-
 • Personlige fornødenheder
 • Gebyr for indrejseregistrering til USA (ESTA, ca. 14 USD).
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Hvordan er kahytterne?

Der er forskellige kahytskategorier – fra pæne, rummelige indvendige kahytter til pragtfulde suiter med egen balkon. Fælles for alle er, at de naturligvis har eget bad og toilet og rimelig skabs- og siddeplads, enkeltsenge eller dobbeltseng. Desuden er alle kahytter udstyret med køleskab og hårtørrer. Ønsker du at bestille en suite, bedes du rette henvendelse til Albatros Travel.

Balkonkahyt
Kahytskategori BE, dæk 7. Udvendig kahyt med egen privat balkon. Kahytterne har stort gulv-til-loft-vindue og to enkeltsenge eller dobbeltseng.

Udvendig kahyt
Kahytskategori OC, dæk 4 Udvendig kahyt med vindue og to enkeltsenge.

Indvendig kahyt
Kahytskategori IA, dæk 4. Indvendig kahyt med to enkeltsenge.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Hvis du vil låse din kuffert, bør du bruge en såkaldt TSA-lås. The Transportation Security Administration er dem, der kontrollerer bagagen i fly til, fra og internt i USA, og de har en ”hovednøgle”, som kan åbne TSA-låse. Har du låst din kuffert med en anden lås, forbeholder de sig ret til at bryde låsen op – det gælder også indbyggede låse i kufferten. TSA-låse kan købes i de fleste kuffertbutikker o.l. og fås både som hængelåse og kuffertremme.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Det er desværre ikke muligt at bestille tilslutning med indenrigsfly på denne rejse.

Hvad skal man pakke?

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Før afrejsen

Pas

Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder fra hjemrejsedato. Børn – uanset alder – skal have eget pas, det er ikke nok, at de står i forældrenes pas. Send en kopi af dit pas til Albatros Travel senest 14 dage efter reservation. Bemærk i øvrigt, at navnet på flybilletten skal stemme 100 % overens med det navn, der står i passet. Konsekvensen ved det modsatte kan i værste fald være, at du bliver nægtet indrejse i USA og må flyve hjem for egen regning.

I USA er der ikke visumpligt for danskere og øvrige EU-borgere for ophold op til 90 dage, men toldpapirer udfyldes om bord på flyet. Ved indrejse får man automatisk 90 dages ophold med en gyldig returbillet.

 

ESTA - indrejsetilladelse til USA

Til alle rejser med stop i USA skal alle rejsende senest 72 timer før afrejse søge om indrejsetilladelse på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Her får du en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer, som du skal printe eller skrive ned og medbringe på rejsen, da lufthavnsmyndigheder i Danmark og USA kan kræve at se det. Det koster et mindre beløb – ca. 14 dollar – som betales med kreditkort. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år. Hvis du rejser sammen med børn, som ikke er dine egne, eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, skal du ud over ESTA-tilladelsen have en særlig tilladelse.

Læs mere om ansøgningen om indrejsetilladelse og om rejser med børn på www.albatros-travel.dk/praktisk/indrejse-i-usa 

Elektronisk udstyr i håndbagagen

Sikkerhedskrav ved flyrejser til USA

De amerikanske myndigheder har skærpet deres sikkerhedskrav ved flyrejser til USA. Alt elektronisk udstyr, som medbringes i håndbagagen på flyet (mobiltelefoner, tablets, Ipads, laptops etc.), skal kunne tændes ved tjek i sikkerhedskontrollen. Det betyder, at du skal sørge for, at batteriet på udstyret er fuldt opladt, når du ankommer til lufthavnen.Hvis det medbragte udstyr ikke kan tændes, kan genstanden ikke medbringes på flyet, men må efterlades i sikkerhedskontrollen. Den nye regel skyldes, at myndighederne er bange for, at de elektroniske apparater kan bruges i forbindelse med terrorhandlinger.Vi henviser til British Airways hjemmeside for uddybende information: http://www.britishairways.com/travel/flightops/public/en_no?p_faqid=5047&source=hp_disruption_banner 
Hånden på hjertet

Norwegian Cruise Line hører til i den billigere ende af krydstogtrederierne på det danske marked. Det er et 3-stjernet rederi, hvor komfort og service kan sammenlignes med et hotel i samme kategori. Har man tidligere sejlet med fx Celebrity Cruises, kan man ikke forvente samme serviceniveau og gastronomiske oplevelser hos Norwegian Cruise Line, for pris og kvalitet hører nu engang sammen. Når det er sagt, så er oplevelsen om bord for de fleste stadig på et niveau, som ligger et pænt stykke over, hvad hverdagen hjemme byder på.

Drikkepenge på skibet er ikke muligt at inkludere på denne tur, det havde vi ellers gerne ønsket at lægge med i rejsens pris. Regn med 13,5 USD per person, per nat.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse, eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet.

Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

Hos Albatros tilbyder vi ikke, at man kan have faste pladser i bussen, og det er derfor heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Ved ikke at tilbyde køb af bestemte pladser, risikerer man således ikke, at købstidspunktet er afgørende for, hvilken plads i bussen, man får adgang til. Derimod kan der aftales rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 4 out of 5 by from En god tur som kunne havde været noget bedre Elena var en meget dygtig rejseleder . Hvis man ønsker at se meget af Hawaii er det ikke den rigtige måde at rejse på. , Er man kun til krydstogt var det vel en meget god tur. Der var afgjort for lidt man fik at se af Hawaii . Vi reddede turen ved selv at tage på tur med en Taxa to dage hvor en meget venlig chauffør viste os flotte steder meget billigere end rederiet tilbød
Date published: 2017-10-28
Rated 5 out of 5 by from En skøn rejse med vores familie Rejsen til Hawaii var en kæmpe oplevelse, da det var vores første krydstogt. Vi oplevede at det var en skøn måde at rejse på, og ikke mindst at vi havde en rejse leder, der bare havde sat sig ind i tingene, selv om det var første gang hun var på Hawaii ( Elena )
Date published: 2017-11-06
Rated 4 out of 5 by from En god og spændende rejse. Rejsen var behagelig, og uden nogen stres, pga. at rejselederen hele tiden var på forkant med tingene. Rejselederen havde en stor viden omkring tingene, og fortalte godt og spændende. En næsten totalt lukket bus, med en mærkelig opbygning og små vinduer, til rundtur i San Fransisco vat ikke god. Elena gjorde hvad hun kunne for at skaffe en anden, men dette var ikke muligt. Selve krydstogtskibet er det dårligste vi har sejlet med (dette var vores 7. krydstogt) Hovedparten af tjenerne ikke smilende og flinke. Vores toilet var ikke til at bruge, de to sidste dage, pga. en teknisk fejl, som vi fortalte, som vi fortalte kabinepersonalet om. Det blev ikke udbedret. I jeres info om turen, havde i beskrevet skibet, og at det ikke var i topklassen, men det er den dyreste tur vi har været på, alt taget i betragtning, men den dårligste service. Rejselederen reddede dog turen på sin dejlige måde, at takle tingene på. Elena er absolut den mest professionelle og "sejeste" rejseleder vi nogensinde har haft. Dette hørte vi også vores medrejsende fortælle meget om.
Date published: 2017-10-26
Rated 5 out of 5 by from Man føler sig i paradiset Jeg ved ikke om der findes smukkere steder i verden,men med mine mange mange oplevelser med Albatros har jeg intet der kan sammenlignes.
Date published: 2017-10-26
Rated 5 out of 5 by from En vidunderlig rejse. Det var en rigtig dejlig tur med en sprudlende, vidende og utrolig hjælpsom rejseleder.
Date published: 2017-10-27
 • y_2017, m_11, d_19, h_1
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_5
 • loc_da_DK, sid_USROC06, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Anmeldelse af rejsen

Her kan du se anmeldelser fra andre gæster, som har været på turen. Vi håber, du kan bruge deres ærlige meninger, gode tips, ris og ros til at få en idé om, hvad der venter på rejsen – så du kan vælge den helt rigtige tur for dig. Anmeldelserne samles ind af et eksternt firma, som er din garanti for anmeldernes validitet. Læs mere her

Bemærk venligst, at flyselskab, flyrute, hoteller, rejseleder og/eller rejsens rute kan variere fra afgang til afgang, og dermed kan en anmeldt rejse være lidt anderledes end de rejser, som aktuelt er til salg.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål, som drejer sig om selve rejsen, eller læse andres spørgsmål. Bemærk, at andre gæsters evalueringer kommer efter sektionen med spørgsmål og svar.

Lignende rejser

USROC06ADK