André Rieu i Prag

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Tag hul på sommeren og oplev verdensberømte André Rieu og hans Johann Strauss Orkester i en af Europas smukkeste byer, Prag. Inkl. besøg i charmerende Dresden

På denne bustur kører vi til den historiske hovedstad Prag for at opleve André Rieu og hans orkester i Prags 02 Arena. Her på en tidlig sommeraften, sætter vi os til rette og nyder den vidunderlige musik og gode underholdning. 
Foruden en festlig aften sammen, skal vi opleve Den Gyldne Stads vigtigste seværdigheder til fods gennem byens brostensbelagte gader og til vands på en hyggelig bådtur på floden Vltava. På turen besøger vi også det pompøse borgkompleks, som imponerer med dens over tusind år gamle historie. Vi ser desuden den charmerende bydel Mala Strana med fine pastelfarvede bygninger og krydser byens mest berømte bro, Karlsbroen, hvis første sten ifølge legenden blev lagt af Karl IV selv. 

På vores rejse fra Danmark til Prag overnatter vi første nat i Dresden, også kaldt Elbens Firenze, hvor vi på en byrundtur blandt andet skal se den berømte Frauenkirche og barokanlægget Zwinger.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Operarejse

 • Rejseleder Dansktalende lokalguide

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Tjekkiske Koruna

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra Sjælland til Dresden
Dag 2 Byrundtur i Dresden. Videre mod Prag.
Dag 3 Byrundtur i Prag og bådtur på Vltava. Koncert med André Rieu
Dag 4 Rundvisning på borgområdet og tid på egen hånd.
Dag 5 Hjemrejse

Hoteller

Hotel Taurus

Hotel Taurus har en central beliggenhed i det pæne kvarter Vinohrady (de kongelige vinmarker). Ved at bo lidt uden for Prags centrum oplever vi her den nutidige tjekkiske kultur og hverdagslivet for de lokale indbyggere. Området er blomstret meget henover de seneste år og byder på et godt lokalt udvalg af caféer, små bryggerier, restauranter og butikker. I gåafstand fra hotellet finder man også TV-tårnet med en moderne restaurant, der byder på en flot udsigt over Prag.  
 
Centrum er let tilgængeligt med sporvogn eller metro, der kører i nærheden af hotellet. 
 
Hotellet er indrettet i en blanding af datidens stil og moderne design. Værelserne er indrettet med TV, gratis internet, hårtørrer og sikkerhedsboks. Hotellet har elevator og receptionen er åben døgnet rundt. 
 
Se nærmere på: https://www.hoteltaurus.cz/ 
 
Vinohradská 105
Praha 3
Czech Republic
Tlf.: +420 222 727 313

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra Sjælland til Dresden
Dresden set fra Elben

Fra morgenstunden kører vi fra Sjælland via Gedser-Rostock mod vores første stop, Dresden. For at gøre rejsen mere behagelig, har vi på udrejsen valgt at overnatte i Dresden og benytte lejligheden til at opleve denne charmerende by, der ligger på vores vej til Prag. 

Vi er fremme om aftenen på vores hotel, og efter at vi er tjekket ind, spiser vi en fælles middag på en atmosfærefyldt tysk restaurant tæt på hotellet.

Dag 2
Byrundtur i Dresden. Videre mod Prag.
Vltava er Tjekkiets længste flod

Efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet og begiver os ind til byens centrum. Her tager rejselederen os med på en byrundtur i byen som også kaldes Elbens Firenze. En arkitektonisk perle og skønhed i Sachsen, som H.C. Andersen på sin tur fra Meissen til Dresden så levende beskrev det: ”Jo længere man kommer herfra, deshøiere blive Bjergene, og snart seer man, som gjennem et blaaligt Slør, det tydske Florents; Dresden, ligge foran med sine høie Taarne og Kupler.” 
Desværre blev dette romantiske billede på brutal vis ødelagt, da byen under 2. Verdenskrig blev offer for et af historiens mest omtalte bombardementer. I februar 1945 ramtes byen af hele fire angrebsbølger, hvilket forårsagede flere tusinde dødsfald og efterlod en by i ruiner. Størstedelen af den gamle bydel blev ødelagt, men siden da har man gennem årtier arbejdet på at genopbygge de historiske bygninger, og i dag er Dresden genopstået som en anden fugl Føniks.

En berømt bygning, vi kommer forbi på vores byrundtur, er Frauenkirche, som nok er Dresdens mest kendte seværdighed. Kirken blev som mange andre af byens bygninger ødelagt under bombardementet i 1945. I 1994 påbegyndte man genopbygningen af kirken, og i 2005 stod den klar til genåbning. Med moderne teknologi har man været i stand til at rekonstruere og genbruge de bevarede sten selvsamme steder, som de oprindeligt var placeret før ødelæggelsen af kirken. Man kan sige, at kirken er et symbol på, hvad Dresden engang var og er ved at blive igen – berømt for sin arkitektur og kendt som Elbens Firenze. Et andet betydningsfuldt bygningsværk, vi passerer på vores vej, er det store barokanlæg Zwinger. Et berømt barokanlæg, der blev opført efter initiativ af kurfyrste August Den Stærke. Frauenkirche, Zwinger, Semperoperaen og Hofkirche er blot nogle af de seværdigheder, vi ser i dag.

Efter at have oplevet lidt af Dresden by, drager vi videre mod næste storby, hovedstaden Prag. 

Ved ankomst til Prag, tjekker vi ind på vores hotel som ligger lidt uden for byens centrum. Aftenen er på egen hånd og i nærheden af hotellet findes et rigt udvalg af restauranter, hvor det er muligt at spise aftenens middag.

Dag 3
Byrundtur i Prag og bådtur på Vltava. Koncert med André Rieu

Efter morgenmaden tager vi ind til Prags centrum, hvor rejselederen vil præsentere os for nogle af byens mest berømte seværdigheder. På turen passerer vi Wenzelpladsen, en 750 meter lang boulevard med utallige shoppingmuligheder og hyggelige restauranter. Pladsen bruges ofte som samlingspunkt for nationale festligheder og demonstrationer. Vi går til torvet i Den Gamle By og lader os imponere af de smukke pastelfarvede bygninger og torvets rige historie, som går helt tilbage til det 11. århundrede. Fra torvet har man udsyn til Týn-kirken, hvor Tycho Brahe blev begravet i 1601. Vi passerer også den mægtige kirke, det jødiske kvarter og Krudttårnet, som blev påbegyndt i 1475. 

Efter byvandringen bevæger vi os væk fra det pulserende byliv og går ned til flodens bred. Her skal vi på en hyggelig og behagelig sejltur på Vltava. Floden, som er Tjekkiets længste, snor sig gennem centrum af Prag, og vi nyder synet af den flotte by fra båden, mens vi spiser en frokostbuffet. Undervejs hører vi om de mange seværdigheder, vi passerer i de to timer, vi er på vandet. Er vejret til det, kan man sætte sig udenfor og nyde udsigten fra dækket.

Herefter er der tid på egen hånd til at opleve mere af alt det Prag har at byde på. 

Denne aften venter der os en storslået musikopleve i Prags O2 Arena. André Rieu og hans orkester har gennem årene turneret verden rundt, og alene i 2018 afholdt de ikke mindre end 93 koncerter i 21 lande på fem kontinenter. 
Med en professionel dirigent som far, voksede André og hans søskende op i et hjem, hvor klassisk musik var en del af hverdagen. Han startede da også selv til violinundervisning allerede i en alder af 5 år og det skulle vise sig at være den helt rigtige vej at gå for André, der senere uddannede sig til violinist og i år 1987 oprettede sit eget orkester - Johann Strauss Orchestra. Han har siden da fungeret som dirigent, komponist og medspiller i sit eget orkester. 
Fans fra hele verden rejser rundt for at opleve André Rieu og hans orkester spille på forskellige koncertsteder og på denne tidligere sommeraften har vi selv fornøjelsen af at opleve ham indtage arenaen i storbyen Prag.  

Koncerten starter kl. 20.00. Vi bliver hentet på hotellet og sørger for at være i arenaen i god tid. 

Middag denne aften er på egen hånd.

Dag 4
Rundvisning på borgområdet og tid på egen hånd.

I dag starter vi med at tage op til det majestætiske borgkompleks, der rummer årtusindgammel historie.

Borgen anses for at være Prags allerstørste seværdighed, og dens historie går helt tilbage til ca. 870. I mere end tusind år har den været et vigtigt symbol for folket og dets ledere, og i dag fungerer borgen bl.a. som arbejdsplads for Tjekkiets præsident. Borgen er enorm og pompøs og gemmer på historiske paladser, kirker, klostre og kapeller. En vigtig begivenhed på borgen fandt sted i 1618, da den katolske kejsers statholdere blev smidt ud af vinduet af protestanterne. Det blev starten på trediveårskrigen.

Vi starter vores rundtur ved hovedindgangen, hvorfra man har den flotteste panoramaudsigt over byen. Herefter fortsætter vi ind til selve borgområdet, hvor indtrykkene er mange. Vi ser bl.a. den imponerende St. Vitus-katedral, som opbevarer de tjekkiske kronjuveler og er sæde for Prags ærkebiskop. Konstruktionen af katedralen blev påbegyndt i 1344 af kejser Karl IV, og der er tale om en enorm bygning. Vi hører mere om dens spændende historie, mens vi går gennem stenbuerne og træder ind i katedralen.

Efter vores besøg i det enorme borgkompleks går vi videre igennem den hyggelige og charmerende bydel Mala Strana (Den lille side) og ender vores tur ved Karlsbroen.

I dag er frokost på egen hånd og vi foreslår, at man prøver en af de traditionelle tjekkiske pubs. I Prag findes nemlig et utal af pubs og bryggerier, der serverer den verdensberømte øl i store mængder og i mange forskellige varianter. Tjekkerne er da også det folk i Europa, der drikker mest øl, og landet har skabt en hel kultur omkring den skummende drik. Tjekkiet har næsten 500 forskellige slags øl, som er produceret på ca. 110 små og store bryggerier rundt om i landet. I løbet af vores dage i Prag bliver der derfor god mulighed for at smage på det store udvalg. 

Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd, hvor der er tid til at opleve mere af Prag i eget tempo.

Dag 5
Hjemrejse

Efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet og starter vores rejse hjem til Sjælland. 
Der bliver god tid til at slappe af i bussen, og tænke tilbage på de sidste par dage med gode oplevelser. Der er naturligvis indlagt pauser undervejs. 

Vi er fremme sen aften alt afhængigt af trafikken.

Busrejse

Vi ved, at busrejser er en populær rejseform. Du skal bare tage plads, og din eneste opgave er at holde ferie. Albatros´ dygtige rejseledere sørger for, at oplevelserne kommer til dig i bedste Albatros stil. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde turen i ro og mag. Ferien starter ganske enkelt allerede når du stiger ind i bussen.

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4-stjernede

Hvordan er busserne

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4**** og lever op til de Europæiske Miljø normer Euro 6.

Alle busser har:
Justerbare sæder, fodstøtter, bord/klapborde, klimaanlæg, minikøkken, "nød-toilet", hattehylder, læselamper, musikanlæg, tv skærme og 220v stik. Alle busser er røgfrie.

Valg af sæde

På busrejser med Albatros har du mulighed for at vælge dit favoritsæde allerede ved bestilling.

Hvor vil du sidde i bussen? Venligst kontakt Albatros for reservation af sæde.

Rækkerne 1,2,7,8 og 9 koster kr. 100,- at reservere for hele rejsen. 
Rækkerne 3 til 6 og 10 til 14 koster kr. 75,- at reservere for hele rejsen.

Ønsker du ikke at resevere en plads vil du blive tildelt din faste plads ved ombordstigning.
Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at at sædereservationen/din faste plads ikke gælder i eventuelle transferbusser.

Her kan du se pladsoversigt i bussen: https://documents.albatros-travel.com/dk/BUS_52PAX_seatingplan.jpg

Se opsamlingssteder og tider under "Praktiske oplysninger".

Siddepladser til koncerten

Inkluderet i rejsens pris er siddeplads i II. kategori.
Mulighed for at opgradere til bedre pladser i I. kategori for kr. 270,- per pers.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Bus Sjælland – Prag t/r 
 • Udflugter jf. program
 • Indkvartering på hoteller i delt dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad, 1 x frokost og 1 x middag 
 • Koncertbillet i II. kategori 
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring og Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Tillæg for billet I. kategori 
 • Diverse entréer 
 • Personlige fornødenheder
 • Personlige drikkepenge, f.eks. til chauffør og restauranter 
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. Det er absolut en god ide at medbringe en teaterkikkert under koncerten.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 24 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser  § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Bus

Rejsen foregår med bus, og vi benytter et velrenommeret dansk busselskab med de nyeste og mest komfortable faciliteter.

Som ekstra service på vores turistkørsel kan vi sørge for frisklavet kaffe/te på turen samt kolde drikke, som faktureres efter forbrug. Vores turistbusser har stik til 220V, så telefoner og computere kan oplades under kørslen. Vi tilbyder gratis Wi-Fi i alle vore busser ved kørsel i Danmark. Alle vores busser er udstyret med sikkerhedsseler ved hvert enkelt sæde samt klimaanlæg, køkken og toilet.

En gang skal være den første

En gang skal jo være den første! Lige meget hvor mange gange vi har gennemgået en tur, talt med de lokale, prøvet forskellige ruter, små restauranter og været helt ned i detaljerne, som hvor skal vi have toiletstop, så vil der i enhver rejses ”spæde liv” være ændringer, som løbende foretages. Derfor håber vi, at vores nysgerrige og berejste kunder har forståelse for, at det nogle gange ikke helt går som forventet. Det er jo også en del af det at rejse, fx at opleve, hvordan tid måske opfattes anderledes i andre lande, når betjeningen er decideret langsom – vær sikker på, at vi nok skal lave ændringer i programmet, hvis der findes passende alternativer.

Påstigningssteder og -tider

Påstigningssteder og -tider

Ved bestilling, noter venligst ønsket opsamlingssted i bemærkninger!

Tiderne er foreløbige og nærmere mod afrejse, informerer vi om endelige tidspunkter og eventuel fordeling på busser.

Hovedbanegården – Indgangen under uret (Banegårdsgraven) 08:00
Ølby Station (Ved 7 -11 Kiosk/Togbus skilt) 08.35
Stensved, p-plads afk. 41 09:20
Højmølle Kro 09.45
Nykøbing F, Cementen 10.10
Gedser, Billetkontoret (Check-in Bus) 10.40

Hjemkomststeder og -tider

Gedser, Billetkontoret (Check-in Bus) 17.00
Nykøbing F, Cementen 17.30
Højmølle Kro 17.55
Stensved, p-plads afk. 41 18.20
Ølby Station (Ved 7 -11 Kiosk/Togbus skilt) 19.45
Hovedbanegården – Indgangen under uret (Banegårdsgraven) 20.15

Sådan sidder du til koncerten

Pladsbilletter

Pladsbilletter
Vi har pladser i II. kategori. Man kan mod et tillæg opgradere til bedre pladser i I. kategori.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 3 out of 5 by from Oplægget til turen god men for mange svipser Rejsens program var godt med en guide med stor viden. Men hotellet i Prag var dårlig valgt med utrolig ringe værelse ikke særligt rent og en meget ringe udsigt til en beskidt baggård.
Date published: 2022-06-07
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse til Pragh. Super program. Rejsen var fuld af forskellige oplevelser. Vores rejseledere var vidende og meget fantastiske. God service og hygge hele vejen. Chaufføren var utrolig dygtig.
Date published: 2022-06-05
Rated 5 out of 5 by from En dejlig rejse med mange oplevelser Det var nogle gode rejseledere, der kunne fortælle meget om de byer vi var i - og særligt om Pragh.
Date published: 2022-06-06
Rated 4 out of 5 by from En Maggi terning af oplevelser! SUPER rejeledere, og chauffør, med en masse oplevelser og informationer
Date published: 2022-06-06
Rated 5 out of 5 by from Skøn rejse spændende og interessant
Date published: 2022-06-06
Rated 1 out of 5 by from Ringe arrangeret tur til Dresden og Prag - skandaløse koncertbilletter Vi er rutinerede Albatros kunder og glædede os meget til for første gang, at opleve Andre Riue samt, at se Dresden og Prag. Vores undren steg dog, da vi så, at vi var en gruppe på over 70 personer i bussen, denne undren steg til bekymring under rundturen i Dresden - det var en overordentlig stor opgave for de ellers dygtige rejseledere, at arbejde med så stor en gruppe. I Prag blev vi delt i 2 grupper således, at vores gruppe nu kun var på 44 personer!! - efterfølgende blev der så brugt meget tid på kørsel imellem de 2 hoteller, for at hente og bringe de 2 grupper sammen ved ture rundt i Prag. Vi havde opgraderet vores koncertbillet med Andre Riue til kategori 1 og betalt ekstra for at sidde godt til koncerten - vores billet henviste til pladser placeret ved en udgang, hvor der var et stort fast gitter således, at vores udsyn stort set ikke eksisterede - skandaløst, at Albatros køber disse dårlige billetter i kategorien. De medrejsende, der havde modtaget de ordinære billetter i kategori 2 sad længere fra, men så glimrende. For os har det været en meget skuffende tur - vores lille værelse lå i en gammel tilbygning til hotellet i Prag med udsigt til skidt og møg i baggården - da vi modtog materialet omkring turen, fik vi oplyst, at der var tale om et 4 stjernet hotel i Prag!! Vi havde på ingen måde forudset, at Albatros var så ringe, som denne tur har vist. Vi havde forestillet os rejser til Newzeland og Australien med jer (vores bestilte tur til Newzealand 2022 blev desværre aflyst pga corona) samt havde vi i tankerne en tur igennem Panamakanalen - disse overvejelser af rejser ligger vi nu på is i forhold til Albatros Travel. Vi ønsker vores indbetaling retur på denne Andre Riue / Prag tur, hvis vi skal overveje, at rejse med Albatros Travel igen. Vedhæftet foto af vores udsigt på vores Albatros kategori 1 billetter.
Date published: 2022-06-05
 • y_2022, m_6, d_24, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.32
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_6
 • loc_da_DK, sid_CZBUS02, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser