Badeferie i Albanien

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev et glemt hjørne af Europa med fantastiske strande, smukke byer og imponerende borge.

En smuk og anderledes verden venter os i det tidligere lukkede land på Balkan-halvøen. Her får man virkeligt noget for pengene, og med vores ophold på det dejlige 4 stjernede Sandy Beach hotel er der ikke sparet på komforten. 

På hotellets private badestrand eller ved de tre swimmingpools er der mulighed for at slappe af og nyde solen, hvis man da ikke hellere vil slappe af med en god drink i en af hotellets hyggelige barer og restauranter. 

Med sin beliggenhed lidt uden for havnebyen Durres ligger hotel Sandy Beach ideelt i forhold til udflugter, og vi har på denne tur inkluderet hele fire af slagsen. Vi tager naturligvis på rundvisning i Durres, hvor de tidligere romerske kolonister har sat deres tydelige præg på byen. Vi besøger den albanske hovedstad med dens mange smukke boulevarder, pladser og administrative bygninger. 

I Berat, der er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, oplever vi det traditionelle Albanien med dets historiske huse og imponerende borgkompleks, inden vi slutter af med oplevelser i Elbasan og Kruja, hvor vi skal besøge en lille, hyggelig vingård, samt gå på opdagelse i den lokale bazar.

Alle udflugter er med engelsktalende lokalguide, og transport foregår i moderne og bekvemmelige busser med aircondition.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Engelsktalende lokalguide

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta LEK, EUR

Dagsprogram
Dag 1 København – Tirana – Golem. Ankomst til Tirana og bus til vores hotel.
Dag 2 Golem – Durres – Golem. Besøg ved det romerske amfiteater og bymuren.
Dag 3 Golem – Tirana – Golem. Udflugt til Albaniens hovedstad.
Dag 4 Golem. Afslapning på hotellet.
Dag 5 Golem - Berat - Elbasan - Golem. Byen med de tusind vinduer og den kinesiske forbindelse.
Dag 6 Golem. Afslapning på hotellet.
Dag 7 Golem – Kruja - Golem. Kruja-borgen, Skanderbeg museum og frokost på lokal vingård.
Dag 8 Golem – Tirana - København. Hjemrejse.

Hoteller

Hotel Sandy Beach

 • Antal værelser: 82
 • Afstand til Durres/Tirana: 13 km / 50 km
 • Reception: 7/24
 • Elevator: Ja
 • Afstand til strand: 20 meter
 • Restaurant: 1
 • Barer: 2
 • Swimmingpool: 2 udendørs og 1 indendørs
 • Betaling med kreditkort
 • Wifi
 • Wellness område

Vores dejlige hotel ligger ved strandområdet, Golem, syd for havnebyen Durres. Med egen privat strand, samt hele 3 swimmingpools danner hotellet den perfekt ramme om en uges afslapning i Albanien.

Hotellet, der er nyrenoveret i 2017, har 82 værelser, hvoraf størstedelen er i kategorien Superior, som vi benytter. Alle værelser har egen balkon. Værelset er stilfuldt indrettet med alle de fornødne faciliteter. Hotellets mange rekreative områder giver god mulighed for at slappe af over en god bor, hvis man ikke foretrækker at frekventere hotellets restaurant, barer eller wellness område. 

I området omkring hotellet findes flere cafeer, restauranter og butikker, som lokker med priser, som ikke gør det svært at lave en god handel.

Læs mere om hotellet på: http://www.sandybeach-resort.com/

Værelse:
Egen Balkon
TV
Minibar
Sikkerhedsboks
Aircondition
Hårtørrer
Kaffe-/te-facilitetter
Wifi

Billeder

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Tirana – Golem. Ankomst til Tirana og bus til vores hotel. Ca. 45 km

Vi flyver fra København til Tirana om aftenen og lander lige omkring midnat i den albanske hovedstad.
Herfra kører vi direkte til vores dejlige hotel, hvor vi skal tilbringe den næste uges tid.

Dag 2
Golem – Durres – Golem. Besøg ved det romerske amfiteater og bymuren. Ca. 30 km

Formiddagen er afsat til at slappe af og blive bekendt med hotellets mange faciliteter. 

Først på eftermiddagen mødes vi i hotellets lobby og kører i bus til den nærliggende storby Dürres, der overvejende består af hoteller, barer og turister fra det nærliggende Italien. Der sejler rutefærge fra Durres til Italien med daglige afgange til både Bari, Brindisi og Ancona. 

Vi starter med at kigge forbi byens gamle romerske amfiteater fra det 2.årh., der i sin storhedstid havde plads til mere end 20.000 tilskuere. Vi skal også se nærmere på byens gamle bymur, det venetiske tårn og den pulserende bymidte.

Vi returnerer med bus til vores hotel sidst på eftermiddagen.

Morgenmad og aftensmad inkluderet.

Dag 3
Golem – Tirana – Golem. Udflugt til Albaniens hovedstad. Ca. 90 km

I dag skal vi stifte bekendtskab med den albanske hovedstad. Vi ankommer til byen via en af byens hovedfærdselsårer, boulevarden Deshmoret e Kombit, ”De nationale martyrers Boulevard”, som tidligere hed Mussolinis Boulevard. Her ligger flere universiteter, administrative bygninger og banker, og vi fortsætter til Skanderbegpladsen, som er opkaldt efter Albaniens absolutte nationalhelt, der troner som rytterstatue et prominent sted på pladsen. Gjergj Kastrioti (1405-1468) var i osmannisk tjeneste, hvor han fik tilnavnet Skanderbeg – sammensat af navnet Iskander + den tyrkiske titel bey.

På vores sightseeing kører vi også forbi Moder Teresa-pladsen, der er opkaldt efter den berømte nonne af albansk afstamning, der viede sit liv til at hjælpe Indiens fattige. Vi fortsætter forbi Albaniens nationalmuseum og Pyramiden, der oprindeligt blev opført som museum for diktatoren Enver Hoxha. Nu er det konferencecenter og selskabslokaler, men nedrivningstruet på grund af byggeplaner om en ny albansk parlamentsbygning. 

Vi spiser en god frokost på en lokal restaurant, inden vi ser nærmere på den mere moderne del af byen. Tiranas indre by er præget af forskellige arkitektoniske stilarter, der knytter sig til forskellige perioder af landets historie: Der er for eksempel de noget pompøse bygninger fra perioden 1939-44, hvor landet var under italiensk besættelse, og i efterkrigstidens kommunistiske æra var det den monumentale sovjetiske stil – og elementbyggeriet – der dominerede. I de senere år er der udskrevet arkitektkonkurrencer til en fornyelse af bymidten, og blandt vinderforslagene er projekter fra danske Henning Larsens Tegnestue og Bjarke Ingels Group.

Vi returnerer til vores hotel sidst på eftermiddagen.
Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 4
Golem. Afslapning på hotellet.

Vi har afsat denne dag til afslapning på vores hyggelige hotel. Her er rig mulighed for at dase på stranden eller ved hotellets dejlige swimmingpool. I hotellets wellnessafdeling er der desuden mulighed for at få masseret de ømme muskler, ligesom der også kan lokkes med kulinariske oplevelser i hotellets bar og restaurant.

Morgenmad og aftensmad inkluderet.

Dag 5
Golem - Berat - Elbasan - Golem. Byen med de tusind vinduer og den kinesiske forbindelse. Ca. 200 km

I dag kører vi til Berat i den centrale del af landet. Den gamle bydel i Berat er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, og de historiske huse med de mange vinduer, bygget på terrasser op ad klippesiden, illustrerer på bedste vis tilnavnet ”Byen med de tusind vinduer”. 

Berat har en smuk borg oppe på en bakketop, og i middelalderen boede de fleste af byens indbyggere inden for borgens område. Beboerne var for størstedelens vedkommende kristne, og i borgområdet har ligget omkring 20 kirker, de fleste opført i 1300-tallet. Nogle af dem har værker af Albaniens mest berømte ikonmaler, Onufri, som har fået sit eget museum i Mariakirken. Byen huser også nogle fine moskéer, blandt andet Kongemoskéen, bygget i slutningen af 1400-tallet. Berats etnografiske museum hører til et af de bedste i landet, og vi kigger forbi og får et indblik i, hvordan livet leves i byens storhedstid under det osmanniske rige. 

Osum floden bugter sig gennem Berat, og vi skal naturligvis se den smukke Gorica bro, der forbinder byens to gamle bydele, Mangalem og Gorica. Den oprindelige træbro blev opført under Ahmet Kurt Pasha, mens den nuværende konstruktion er af nyere dato. Ahmet Kurt Pasha regerede i slutningen af det 18.årh. under det kortvarige Pashalik-regime i Berat, som var én af grundstenene i den senere albanske statsdannelse i 1912. 

Efter nogle spændende oplevelser i en af Albaniens smukkeste byer er det blevet tid til at vende tilbage til vores hotel. På vejen passerer vi Elbasan, landets fjerdestørste by, som i 1970’erne husede landets største industrikompleks opført med kinesisk bistand. I dag ligger det meste af området øde hen, og de tomme bygninger ligger som et minde om Albaniens forsøg på at finde sin plads i det kommunistiske samfund efter bruddet med USSR i 1961.

Vi er tilbage på vores hotel først på aftenen.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 6
Golem. Afslapning på hotellet.

Denne dag er afsat til afslapning ved hotellets pool eller gåture langs stranden. Har man mod på selv at tage på en tur til nogle af de lokale seværdigheder tilbyder hotellet forskellige udflugter, som kan bestilles på stedet.

Morgenmad og aftensmad inkluderet.

Dag 7
Golem – Kruja - Golem. Kruja-borgen, Skanderbeg museum og frokost på lokal vingård. Ca. 85 km

Vi fortsætter til Kruja, det autonome Albaniens første hovedstad. Det var fra Kruja, nationalhelten Skanderbeg bekæmpede osmannerne, og byen har da også et museum viet til ham.

Museet har meget passende til huse i byens borg, som modstod hele tre langvarige tyrkiske belejringer. Her er udstillet historiske genstande relateret til 1400-tallets albansk-osmanniske krige. Vi slutter besøget med lidt tid på egen hånd i byens gamle basar, hvor der er mulighed for at købe håndlavede souvenirs og meget andet. 

Fra Kruja fortsætter vi til en lokal vingård, hvor vi spiser en god frokost og smager på de lokale druer. Vinproduktion i Albanien er blandt de ældste i Europa, og man finder her nogle druer, som ikke dyrkes andre steder. De mest berømte er Shesh og Kalmet-druen. 

Efter en god frokost og lidt godt til ganen returnerer vi til vores hotel sidst på eftermiddagen.
Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 8
Golem – Tirana - København. Hjemrejse. Ca. 45 km

Vi flyver fra Tirana meget tidligt om morgenen og lander i København om formiddagen.

Prisinformation

Børnepris

Kr. 5.998,- (gælder for maks. 2 børn under 12 år i følge med 2 voksne)

Prisen inkluderer
 • Engelsktalende lokalguide
 • Fly København – Tirana med mellemlanding i Wien t/r
 • Udflugter og transport jf. program
 • Indkvartering på det 4 stjernede Sandy Beach hotel i Superior værelser (tillæg for enkeltværelse)
 • Halvpension 7 x morgenmad, 1 x frokost og 6 x middage
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffør (frivilligt). Beregn ca. kr. EUR30 – 40,-
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- pr. faktura
 • Personlige fornødenheder
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Ikke egnet for gangbesværede

Da en stor del af udflugterne på denne rejse vil foregå til fods, forventes det, at rejsedeltagerne er mobile, selvhjulpne og kan færdes uden hjælp.

Bagage

Det er en god idé at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Badeferie i Albanien. En charterferie på et familie hotel (Sandy Beach Hotel) med masser af liv ved poolen, med masser af børn om dagen, og underholding (musik) ved poolen om aftenen. Om aftenen var der også et slags Tivoli på strandpromenaden, tæt på hotellet, for familier med børn. Der ligger en lille butik, meget tæt på hotellet, hvor man kan handle de mest basale ting til billige priser. Der er ikke mange handlemuligheder/butikker på gaden lige udenfor hotellet. Der ligger flere spiserestauranter med billige priser. Faciliteterne på hotellet er fine. Alt personale er flinke og meget hjælpsomme. Vi har været på fine udflugter inc. frokoster og har set en del spændende ting. Ikonmuseet Onifri i byen Berat, byen med de tusind vinduer, som er på Unisco´s Verdensarvsliste. Vi var på en vingård hvor vi fik gourmetmad til frokost og vin. En udsøgt fornøjelse. Det var en rejse, som vi er meget tilfredse med. Især skal vores guide og chauffør have masser af af ros, for de gjorde det virkeligt godt. Chaufføren kørte sikkert og bussen var ny? og komfortabel. Guiden, som vi ikke har navnet på, fortalte meget seriøst og stolt om Albanien, hvad landet har formået at gøre bedre i de sidste ca. 25 år. Måske kunne der kortes lidt ned på fortællinger fra guiden, så der blev tid til lidt andre ting, f.eks. at kunne kigge og handle lidt i Tirana, hvor vi kun nåede at veksle euro om til Albansk Lek. På Borgen i Berat hørte og så vi mange spændende ting, men fik kun en halv time til at se og købe Albansk Håndværk, hvilket er alt for lidt tid. Det var det eneste sted vi havde disse muligheder for at kigge og handle i hele ugen, på en ellers udmærket ferie i Albanien Med venlig hilsen Fra to tilfredse turister :-)
Date published: 2021-09-12
Rated 4 out of 5 by from Albanien på godt og ondt Hotellet rent og pænt, wi-fi noget ustabilt. Hotellet havde hverken Coke Zero eller almindeligt brusende vand, så for første gang nogensinde var livet som diabetiker kompliceret :( En hel uges ferie med intet andet at drikke end postevand bliver lidt træls til sidst (medmindre man vil have rødvin fra morgenstunden!!) Maden til morgen og aften var nogenlunde OK, omend med sindssygt meget sukker. Fint for vegetarer - mange grøntsager :) Meget vidende rejseleder, der har meget at fortælle :) Udmærkede ture, og frokost på den længste af turene var virkelig god. Albaniens befolkning er umiddelbart venlige og imødekommende. Der er ikke styr på ret meget - den "første dag" på rejsen er i virkeligheden ankomst efter midnat i Albanien, og indcheck af den - trods alt - overskuelige gruppe på 15 personer gik fuldstændigt i hegn til trods for 2 personer i receptionen, og vi ramte først vores seng kl. 3 om morgenen :/ Tidsangivelser er blot vejledende. Mens hotellets område og steder hvor turister færdes meget, er nogenlunde ryddet, så er der møgbeskidt andre steder, og det vælter rundt med især plasticaffald overalt. Midt i Tirana gik den guidede tur fordi bl.a. affaldscontainerer langs gaden, de var selvfølgelig overfyldte, og vi måtte træde hen over en død rotte... Altsammen en del af oplevelsen ;) Vil vi anbefale rejsen? Ja, det er sundt at se noget andet, og vejret var dejligt, guiden dygtig og hotellet OK. Vil vi gøre det igen? Nej, åbenbart er diabetes så tilpas ukendt i Albanien, at hotellet end ikke vil have blot et enkelt sukkerfrit produkt i huset, og det bliver simpelthen for træls at skulle løbe til købmanden konstant i sin søgen efter noget at drikke. Det er første gang det har været et problem på en ferierejse, og derfor bliver Albanien for os et afsluttet kapitel :/
Date published: 2021-09-26
Rated 4 out of 5 by from Fin rejse med både oplevelser og afslapning Rejsen indeholdt en god kombination af oplevelser og afslapning. Rejselederen var behagelig og meget vidende og inddrog personlige oplevelser i sin orientering. Udflugterne gav mulighed for for at opleve både by og land. Hotellet havde gode faciliteter herunder et hurtigt internet. Maden var fin og personalet imødekommende. Eneste minus var, at rejsen til og fra Albanien foregik om natten
Date published: 2021-09-25
Rated 5 out of 5 by from En spændende rejse i et land med en vild historie. Vores rejseleder var meget vidende og god til at formidle sit indgående kendskab til sit fædreland. Hans engelsk var fint og let at forstå. De planlagte ture var spændende med både kulturoplevelser og kørsel gennem smuk og frodig natur. God afveksling mellem ture og fridage.
Date published: 2021-09-27
Rated 4 out of 5 by from Spændende at opleve Albaniens spirende demokrati. Rejsen var spændende og vores Guide var spændende, dygtig og vidende. Man bør måske vælge et andet hotel til denne tur til et voksenpublikum, da hotellet var meget fyldt med børn….specielt ved pool og spisning. De fyldte for meget. Ellers et dejligt hotel.
Date published: 2021-09-12
Rated 4 out of 5 by from God bladning af oplevelser og afslapning God rejse til fornuftig pris. Aldrig før har vi fået så meget for vores lommepenge. Hotellet var godt, og det samme var beliggenheden. God fordeling mellem oplevelser, kultur og afslapning.
Date published: 2021-09-25
Rated 4 out of 5 by from En skøn rejse med mange gode oplevelser En spændende rejse, men rejselederen bør tales langsomt og uden dialekt og uden så mange detaljer
Date published: 2021-09-27
Rated 4 out of 5 by from en god og spændene rejse. Reelt kun 6 dage i Albanien pga. meget dårlige fly tider,men ellers en god og spædene rejse.
Date published: 2021-09-27
 • y_2022, m_8, d_10, h_20
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.32
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_12
 • loc_da_DK, sid_ALRTR05, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser