Brasilien – samba, sol og strand

individual-tour
Individuel rejse mere tid til egne eventyr

Oplev sambaens land med store seværdigheder i Rio og lange sandstrande i Barra da Tijuca

Rio er en af de mest populære byer i verden – især når det gælder arkitektur, kultur, kulinariske oplevelser og livsglæde. Vi har inkluderet de to vigtigste seværdigheder i Rio, Kristusfiguren og Sukkertoppen. Resten af tiden har I frihed til selv at kigge nærmere på byen. I har også mulighed for at tilkøbe en sejltur i Guanabara-bugten, som er Brasiliens andenstørste bugt og hvor I ser Rio fra en helt ny vinkel.

Rios nyeste bydel, Barra da Tijuca, er kendt for sin 18 kilometer lange sandstrand, gode restauranter og flotte shoppingcentre. Her bor fodboldstjernerne og andre kendte, og området bliver betragtet som det mest sikre i Rio. Der er metrostation, så man kan komme ind til Copacabana og Rio centrum, når man ønsker det. I Barra da Tijuca bor I på et hotel nær stranden og i gåafstand til gode restauranter, barer og supermarked.

På Albatros’ individuelle rejser har I mere tid til egne eventyr. Udflugterne i løbet af rejsen gennemføres med en engelsktalende lokalguide.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Individuel rejse

 • Rejseleder Engelsktalende guide

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Brasilianske real

Dagsprogram
Dag 1 Fly København – Rio de Janeiro
Dag 2 Rio de Janeiro. Udflugt til Corcovado-bjerget og Kristusstatuen
Dag 3 Rio de Janeiro. Dag til fri disposition. sejltur i Guanabara-bugten (tilkøb)
Dag 4 Rio de Janeiro – Barra da Tijuca. Udflugt til Sukkertoppen
Dag 5–10 Barra da Tijuca. Strandferie – dage til fri disposition
Dag 11 Barra da Tijuca – Rio de Janeiro. Hjemrejse
Dag 12 Ankomst København

Hoteller

Americas Copacabana

 • 205 værelser
 • 10 minutters gang til Copacabana-stranden
 • Lille swimmingpool
 • Gratis WiFi
 • Restaurant
 • Døgnåben reception

Americas Copacabana er et af de nyere hoteller i Rio og beliggende kun tre gader fra Copacabana-stranden. Der er ligeledes kun 3 gader hen til nærmeste metrostation, så man nemt kan komme rundt i Rio. Hotellet er indrettet i moderne stil og med gode faciliteter. Der er et lille poolområde på taget, og her er en flot udsigten over Copacabana-området. Der er liggestole til fri disposition. Hotellet har også restaurant, poolbar, lobbybar og et lille fitnesscenter. Der er gratis Wi-Fi overalt på hotellet.

I kan læse mere om hotellet her:

http://www.americascopacabanahotel.com.br/ 

Værelse
Moderne og komfortable værelser med to enkelsenge eller en dobbeltseng. Alle værelser har A/C, sikkerhedsboks, TV og hårtørrer. Der er gratis Wi-Fi.

Royalty Barra

 • 250 værelser
 • Ligger ved stranden i Barra da Tijuca
 • Swimmingpool
 • Wi-Fi (mod betaling)
 • Restaurant
 • Døgnåben reception

Hotellet har en god beliggenhed i Barra da Tijuca. Det ligger foran stranden, som er 18 km lang. Bemærk, at man skal krydse en vej for at komme til stranden. Der er kun 15 minutters gang til metrostation, og Rio centrum kan nås indenfor 40 minutter. Barra da Tijuca er den moderne del af Rio og kendt for at være et sikkert område at færdes i. Desuden findes Rios bedste shoppingcentre her, og lige bag hotellet ligger der en lille gade med restauranter, barer og et supermarked. Hotellet har et poolområde med poolbar, og der findes også en restaurant. Der er Wi-Fi (mod betaling).

Værelse
Moderne værelser med to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Alle Albatros’ gæster har værelser med møbleret balkon og havudsigt. Der er også A/C, TV, minibar (mod betaling), sikkerhedsboks og hårtørrer. Wi-Fi mod betaling. 

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
12.998,–
København
Udsolgt
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Rio de Janeiro
Rio de Janeiro

I dag flyver I til Rio de Janeiro. Efter ankomst er der transport til hotellet, som er beliggende i nærheden af Copacabana-stranden.

I Brasilien påstår man hårdnakket, at Gud brugte hele to af sine seks arbejdsdage på at skabe Rio, og smukt ligger den da også med sin enorme naturhavn, grønne klippesider, det store hav og de lange, hvide strande. Rio er ubestridt en af de mest populære byer i verden – solen, sambaen, de smukke omgivelser og en livsglad befolkning danner rammen for en enestående oplevelse.

Overnatning i Rio de Janeiro.

Dag 2
Rio de Janeiro. Udflugt til Corcovado-bjerget og Kristusstatuen
Den berømte Kristusstatue på toppen af Corcovadobjerget, Rio

Denne morgen er der en udflugt til Rio de Janeiros vartegn, det grønklædte Corcovado-bjerg med den berømte Kristusstatue på toppen. Bjerget er godt 700 meter højt, og her på toppen har man en imponerende udsigt over byen. Kristusstatuen er 30 meter høj og står på en 8 meter høj sokkel. Statuen er ikke blot blevet symbol på Rio og Brasilien, men er også på listen over verdens nye vidundere. Denne udflugt varer ca. 4 timer og er med engelsktalende lokalguide.

Overnatning i Rio de Janeiro.

Dag 3
Rio de Janeiro. Dag til fri disposition. sejltur i Guanabara-bugten (tilkøb)
Skøn udsigt ved Corcovadobjerget i Rio

Denne dag er til fri disposition i Rio. I dag har I mulighed for at tage med på en to-timers sejltur i Guanabara-bugten, som er Brasiliens andenstørste. På denne tur sejler I forbi dejlige strande, forter og den berømte Sukkertop. Og så får I set Rio fra en helt anden vinkel! Se venligst flere detaljer vedrørende denne udflugt i den separate udflugtsbeskrivelse.

Overnatning i Rio de Janeiro.

Dag 4
Rio de Janeiro – Barra da Tijuca. Udflugt til Sukkertoppen
Vi skal med kabelbanen op på Sukkertoppen i Rio

I dag er der en halvdagsudflugt til den berømte Sukkertop. Først går turen ind til Rios centrum, hvor man kommer forbi det berømte Maracanã-fodboldstadium og Sambadrome, hvor finalen i karnevalet afholdes. På vej til kabelbanen, som skal føre dig op til Sukkertoppen, passerer I også den moderne domkirke og teateret.

Der venter en smuk tur i kabelbanen op på den store granitklippe Sukkertoppen, som knejser smukt over den store Guanabarabugt, der munder ud i Atlanterhavet. Herfra kan man nyde den flotte udsigt over byens skyline, de lange strande og grønklædte bjerge med vandfald og regnskov. Når man står heroppe, er det indlysende, hvorfor Rio anses for at være en af verdens smukkeste byer. Denne udflugt varer ca. 4 timer og er med engelsktalende lokalguide.

Om eftermiddagen er der transport fra Rio til hotellet i Barra da Tijuca.

Overnatning i Barra da Tijuca.

Dag 5–10
Barra da Tijuca. Strandferie – dage til fri disposition
Barra da Tijucas

Barra da Tijuca blev bygget for kun 30 år siden, og er den nyeste del af Rio. Området ligger vest for byen og er kendt for sin 18 kilometer lange sandstrand ved Atlanterhavet. Barra da Tijucas byplan er blev designet af Lúcio Costa, som er kendt for sit designarbejde i landets hovedstad, Brasilia. Han har skabt et attraktivt område med grønne haver, flotte boligområder og gode muligheder for shopping. Der er restauranter og barer for enhver smag, og tager man ud af byzonen, finder man en smuk natur med søer, floder og flot kyststrækning. Barra da Tijuca bliver anset som et af de sikreste områder at færdes i, og mange af Brasiliens kendte har bosat sig her.

Hotellet, som Albatros bruger, ligger i den østlige ende af Barra da Tijuca, og her er der kun 15 minutters gang til nærmeste metrostation. Herfra tager det 15 minutter til Ipanema-stranden, 20 minutter til Copacabana-stranden og 40 minutter til Rio centrum. Således har I nem mulighed for at tage ind til Rio og bruge mere tid der, hvis I ønsker det.

Overnatning i Barra da Tijuca.

Dag 11
Barra da Tijuca – Rio de Janeiro. Hjemrejse
I dag er der hjemrejse fra Rio de Janeiro, og I bliver hentet på hotellet i Barra da Tijuca og kørt til lufthavnen.
Dag 12
Ankomst København

Sejltur i Guanabara-bugten – se smukke Rio fra en helt anden vinkel

Rio har en enestående placering ved Guanabara-bugten, som er 31 km lang og 28 km bred. Vi stævner ud fra Glória-marinaen på den skonnert, som skal tage os på en ca. to timers sejltur i Brasiliens andenstørste bugt. I Guanabara-bugten ligger der mere end 130 små øer, og en 13 km lang bro går fra Rio til byen Niteroí, og benyttes hver dag af mange pendlere. Ruten går langs med kysten forbi flotte strande, den berømte Sukkertop og adskillige af de forter, som blev bygget af portugiserne for at beskytte området mod pirater. Vi kommer helt over på den anden side af bugten til byen Niterói, og her har man et fantastisk kig til Rio. Inden vi returnerer til Glória-marinaen i Rio, sejler vi under Niterói-broen og forbi en af bugtens øer ”Ilha Fiscal”, som huser det kulturhistoriske museum.

Om morgenen bliver du samlet op på hotellet og kørt retur, når udflugten er slut (ved frokosttid).

Fra kr. 498,- pr. person

Udflugten skal bestilles hjemmefra – senest 45 dage før afrejse.

Udflugten er med rejseleder og gennemføres ved minimum 10 deltagere.

Prisinformation

Tillæg for enkeltværelse
3.998,–
Børnepris
9.998,-
Et barn (2-11 år) kan bo på værelset med to betalende voksne og sover i egen seng. Der er morgenmad inkluderet i prisen.
En tredje voksen kan bo på værelset (Der er ingen rabat).
Prisen inkluderer
 • Fly Danmark – Rio de Janeiro med mellemlanding
 • 3 nætter i Rio de Janeiro på hotel Américas Copacabana i delt dobbeltværelse
 • 7 nætter i Barra da Tijuca på Royalty Barra i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
 • Udflugt til Corcovado-bjerget og Kristusfiguren på dag 2 (varighed ca. 4 timer)
 • Udflugt til Sukkertoppen på dag 4 (varighed ca. 4 timer)
 • Transport mellem lufthavn og Rio de Janeiro (dag 1)
 • Transport mellem Rio de Janeiro og Barra da Tijuca (dag 4)
 • Transport mellem Barra da Tijuca og lufthavn i Rio de Janeiro (dag 11)
 • Engelsktalende lokalguide
 • Europæiske skatter og afgifter

Udflugter samt transfers gennemføres med andre rejsende.

Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Rejseleder
 • Udflugter (undtagen dag 2 og 4)
 • Alle øvrige måltider
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Personlige fornødenheder
 • Eventuelle drikkepenge
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Om individuelle rejser

Albatros individuelle rejser kombinerer en godt planlagt ferie med friheden til at nyde egne eventyr.

Albatros tilbyder en række udflugter, som I kan vælge at tilkøbe. De går til spændende seværdigheder, som vi varmt kan anbefale. I kan også undlade at tilkøbe udflugterne. Det giver jer mere tid til egne eventyr og frihed til at nyde rejsen i jeres eget tempo. For at berige jeres oplevelse har vi på enkelte rejser valgt at inkludere nogle udflugter i prisen. Fælles for alle transfers og udflugter er, at de gennemføres med en engelsktalende lokalguide, som er ekspert i rejsemålet. Til forskel fra vores grupperejser er der er ingen dansk rejseleder med på turen, og den engelsktalende lokalguide er ikke nødvendigvis den samme fra udflugt til udflugt. Transfers og udflugter gennemføres sammen med andre rejsende. Vi har faste afgange og et bestemt antal pladser for at holde prisen.

Deltagerantal

Albatros’ individuelle rejser gennemføres altid - uafhængigt af antallet af deltagere på rejsen.

Pakkeliste

 • Mindre rygsæk eller taske til udflugter
 • Sommertøj
 • Badetøj (håndklæde ikke nødvendigt)
 • Trøje eller let jakke
 • Praktisk fodtøj (vandresko og sportssandaler)
 • Solcreme, solhat og/eller solbriller
 • Myggespray
 • Håndsprit

Valuta

Vi anbefaler, at I medbringer USD, da det det kan være problematisk både at anvende kreditkort som betaling og at hæve kontanter i pengeautomater.

Mere om jeres rejsemål

Vil I vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om I skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

www.albatros-travel.dk/destinationer/sydamerika/brasilien 

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

På busrejser kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Lignende rejser

18BRIRT01ADK0211