Canada og Rocky Mountains

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Fra Calgary til Vancouver med nationalparker, gletsjere, søer og hyggelige bjergbyer

Canadarejsen for naturelskere! Fra Calgary til Vancouver køres i en komfortabel bus gennem nogle af landets smukkeste landskaber – 2 bjergkæder, 2 nationalparker og et utal af naturoplevelser venter!

I Rocky Mountains ser vi den smaragdgrønne Lake Louise og svæver i gondol op til Sulphur Mountain med et fantastisk vue ud over bjergene og Banff Nationalpark. Rejsen fortsætter ad Canadas flotteste bjergvej, Icefields Parkway, til den UNESCO-fredede Jasper Nationalpark med gletsjere, vandfald, søer og Mount Robson, den højeste top i The Rockies. Der er også tid til at nyde naturscenerierne ved bjergkædens største gletsjersø, Maligne Lake.

Undervejs overnatter vi i hyggelige småbyer og den berømte skisportsby Whistler i bjergkæden Coast Mountains, der også i sommerhalvåret har masser at byde besøgende.

Rejsen rundes af med 2 dage i den smukt beliggende kystby Vancouver, der forener metropol og natur på skønneste vis.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Canadisk dollar

Dagsprogram 10 dage
Dag 1
Billund – Calgary. Videre til Banff
Dag 2
Udflugt til Banff Nationalpark med Sulphur Mountain Gondola og tid på egen hånd
Dag 3
Banff – Lake Louise – Icefields Parkway – Columbia Icefield – vandfald – Jasper. Mulighed for gletsjertur med Ice Explorer
Dag 4
Rundtur i Jasper Nationalpark. Maligne Canyon, søer og mulighed for sejltur på Maligne Lake
Dag 5
Jasper – Mount Robson – Kamloops
Dag 6
Kamloops – guldgraverbyen Cache Creek – bjergkæden Coast Mountains – Whistler
Dag 7
Whistler – Vancouver. Orienterende byrundtur
Dag 8
Vancouver. Dag på egen hånd
Dag 9
Hjemrejse
Dag 10
Ankomst til Billund

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
25.998,–
Billund
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
25.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Billund – Calgary. Videre til Banff

Efter vi er landet i Calgary og har fået vores kufferter, kører vi med bus godt 120 kilometer gennem Kananaskis-regionen til Banff og nationalparken af samme navn, hvor vi indkvarterer os på vores hotel.

Dag 2
Udflugt til Banff Nationalpark med Sulphur Mountain Gondola og tid på egen hånd
Banff Nationalpark

Banff Nationalpark var landets første nationalpark og er centrum for både vinter- og sommeraktiviteterne i Rocky Mountains. Parken er på 6.621 km² og er gennemskåret af et omfattende net af stier, som vi også får lejlighed til at benytte. Dagen står på en heldagstur i parken, hvor højdepunkterne omfatter Banff by, Bow-vandfaldet og Tunnel Mountain Drive. Vi runder formiddagen af med en tur i en lille gondol til toppen af Sulphur Mountain, hvorfra man har det mest vidunderlige udsyn over Rocky Mountains’ snedækkede toppe, grønne dale og blå søer. 

Herefter kører vi tilbage til Banff, hvor resten af dagen er til fri afbenyttelse.

Dag 3
Banff – Lake Louise – Icefields Parkway – Columbia Icefield – vandfald – Jasper. Mulighed for gletsjertur med Ice Explorer
Lake Louise er måske Rocky Mountains’ flotteste syn

Vi kører nordpå til Lake Louise, en smaragdgrøn sø omkranset af grønne skove, bjerge med snedækkede tinder og Victoria-gletsjeren i det fjerne. Herefter fortsætter vi ad den pittoreske Icefields Parkway – en af Canadas mest naturskønne bjergveje, opkaldt efter de enorme isområder, der præger The Rockies. Vi gør selvfølgelig holdt undervejs for at nyde de mageløse udsigter og ikke mindst Columbia Icefield, en af de største isansamlinger syd for polarcirklen. Her er der mulighed for at købe en tur med Ice Explorer, et specialbygget gletsjerkøretøj, som kører ud på gletsjeren, der visse steder er lige så tyk, som Eiffeltårnet er højt. Har du ikke lyst til udflugten ud på gletsjeren, er der en lille café, hvor man kan slappe af imens.

På vores videre vej mod Jasper ser vi de mægtige Athabasca- og Sunwapta-vandfald, som får deres vand fra henholdsvis Columbia- og Athabasca-gletsjerne.

(Køreturen med Ice Explorer er ikke inkluderet i rejsens pris, men købes separat. Pris: 398,- pr. person. Udflugten bestilles og betales hjemmefra)

Dag 4
Rundtur i Jasper Nationalpark. Maligne Canyon, søer og mulighed for sejltur på Maligne Lake
Jasper Nationalpark er 10.878 km2 stor

Vi kører ud til de vældige naturområder, der omgiver byen og udgør Jasper Nationalpark. Den 10.878 km2 store park blev etableret i 1907 og er siden kommet på UNESCO’s liste over verdens naturarv. Denne del af Rocky Mountains er da også særlig smuk, med brede dale, rå bjergtoppe, gletsjere, skove, floder, søer og vandfald. Dyrelivet repræsenterer et stort udvalg af nordamerikanske pattedyr, for eksempel elge, rensdyr og hjorte, bjerggeder og -får, bjørne, prærieulve og pumaer.

På vores tur kommer vi forbi nogle af de smukke søer – Patricia Lake, Medicine Lake og Pyramid Lake – og Maligne Canyon, som floden Maligne River har gravet ud af klippen. Kløften måler op til 50 meter i dybden, selvom den ikke er mere end et par meter bred. Vi stopper ved Maligne Lake, som er den største gletsjersø i hele Rocky Mountains og et af de smukkeste steder i de canadiske Rocky Mountains, med udsigt til sneklædte bjergtoppe. Du har mulighed for at købe en sejltur på søen, men vil du hellere blive på landjorden, kan man vandre rundt langs søen og nyde naturen fra bredden. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til Jasper, som man kan udforske lidt på egen hånd. Den lille by begyndte sit liv som pelshandelsstation og har i dag cirka 4.000 indbyggere.

(Sejlturen på Maligne Lake er ikke inkluderet i rejsens pris, men købes separat. Pris: 448,- pr. person. Udflugten bestilles og betales hjemmefra)

Dag 5
Jasper – Mount Robson – Kamloops
Jasper Nationalpark

Vi forlader Jasper og Alberta-provinsen og kører ind i British Columbia. Undervejs passerer vi Mount Robson, som med sine 3.954 meter er det højeste bjerg i Rocky Mountains. Ruten går sydvestpå ad Yellowhead Highway gennem naturområder og byerne Clearwater, Bule River og Valemount, der alle udviklede sig til vigtige handelscentre ved århundredskiftet, da pionerer i stort tal forcerede bjergene. Hen på eftermiddagen når vi Kamloops, hvor vi tjekker ind på vores hotel.

Hvis vi er heldige, ser vi bjørne, som mæsker sig i de nyudsprungne mælkebøtteblomster på de nu grønne skiløjper (om foråret). Om efteråret kan vi være heldige at se bjørnene spise bær.

Dag 6
Kamloops – guldgraverbyen Cache Creek – bjergkæden Coast Mountains – Whistler
Rejsen fortsætter i vestlig retning til byen Cache Creek, en af de mange byer, der voksede frem under guldfeberen. Efter et stop her kører vi videre ad Duffy Lake Road gennem de øde klippelandskaber i bjergkæden Coast Mountains. Vores mål, Whistler, er mest kendt som top-skisportssted, men også om sommeren tiltrækker byen mange besøgende, som tager på vandreture, kører på mountainbike, riverrafter eller spiller golf. Efter at have rundet vores hotel er resten af dagen fri til at gå på opdagelse i byen, hvor det ikke skorter på muligheder for hverken at shoppe eller spise.
Dag 7
Whistler – Vancouver. Orienterende byrundtur
Shannon Falls

Det sidste stykke vej til Vancouver kører vi langs fjorden Howe Sound. Undervejs passerer vi vandfaldet Shannon Falls og Stawamus Chief, som med sine 700 meter i højden er verdens næststørste granitmonolit – og et populært klatreområde.

Vancouver er en af det amerikanske kontinents smukkest beliggende byer, og ved ankomsten kører vi rundt og får et indtryk af den. Vancouver ligger, ligesom San Francisco, i et bakket terræn, der sammen med de mange broer giver en flot udsigt over havet, små bugter og selve byen. Vancouver forener metropol og natur på skønneste vis, og få andre canadiske byer har et tilsvarende udbud af seværdigheder og attraktioner.

På vores tur gennem byen ser vi blandt andet Stanley Park, der dækker omtrent halvdelen af downtown og er Nordamerikas, og en af verdens, største byparker. Foruden næsten 10 kilometer kystlinje, et par fine badestrande, legepladser, egern og vaskebjørne huser Stanley Park også det enorme, prisbelønnede Vancouver Aquarium. I udkanten af Stanley Park ligger desuden English Bay og West End med en perlerække af smukke victorianske huse.

Vi ser også Nordamerikas næststørste Chinatown – et kulørt samlingspunkt for byens store kinesiske befolkning – og Gastown, som er spækket med brostensbelagte gader, gaslamper, hyggelige spisesteder og et underfundigt ur, som på klokkeslaget lukker damp ud fra fem forskellige små skorstene.

Vi tjekker ind på vores hotel, og resten af dagen er til fri disposition.

Dag 8
Vancouver. Dag på egen hånd
Vancouvers skyline

I dag kan du udforske Vancouver på egen hånd. Fik du lyst til at besøge Vancouver Aquarium, er det med sine 8.000 stillehavsdyr en flot introduktion til den maritime verden. Her kan du blandt andet se blæksprutter, havoddere, arktiske hvaler og farvestrålende bløddyr.

Du kan også gå en tur i Chinatown, som vi kørte gennem i går. Her finder du en lang række fine og billige asiatiske restauranter, farverige markeder og eksotiske butikker, hvor der er mulighed for at købe alt fra kitschede dragesouvenirs til kinesisk urtemedicin. De første kinesiske immigranter slog sig ned her under guldfeberen i 1850'erne, og i det seneste tiår er et meget stort antal Hongkong-kinesere indvandret til Vancouver, hvilket har ført til, at det mest talte sprog i Canadas grønne storby i dag er kinesisk!

Der er gode shoppemuligheder i byen – her er alt fra shoppingcentre, designerforretninger, secondhand- og vintagebutikker til markeder og butikker med friluftstøj og -udstyr. Et sandt shoppemekka, og det er nu, den sidste plads i kufferten kan fyldes, inden vi vender næsen hjemad mod Danmark.

Der er også mulighed for at tage på hvalsafari i farvandet ud for Vancouver. Rejselederen kan hjælpe med det praktiske, hvis du ønsker at købe en sådan udflugt.

Dag 9
Hjemrejse

Vi kører til lufthavnen og begynder hjemrejsen mod Danmark.

Dag 10
Ankomst til Billund

På rejsen kan du købe to udflugter:

Gletsjertur med Ice Explorer
Ice Explorer er et specialbygget gletsjerkøretøj, som kører ud på Columbia Icefield, der visse steder er lige så tyk, som Eiffeltårnet er højt.
Pris: kr. 448;-

Sejltur på Maligne Lake
Maligne Lake er den største gletsjersø i Jasper Nationalpark og et af de smukkeste steder i de canadiske Rocky Mountains, med udsigt til sneklædte bjergtoppe.
Pris: kr. 448,-
(
Denne udflugt kan ikke tilkøbes i april og maj, da søen er frosset til.)

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 25.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
11.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly Billund – Calgary og Vancouver – Billund m. mellemlanding
 • Udflugter og transport jf. program
 • Indkvartering på gode hoteller i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7 % af rejsens pris.
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring.
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge, beregn cirka 40-50 CAD pr. person
 • Gebyr for indrejseregistrering i Canada (eTA, ca. 7 CAD)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Medbring gerne

I Rocky Mountains kan der, uanset årstid, være køligt, så det er en god idé at pakke varmt tøj til dagene i bjergene. Medbring også gode sko, du kan vandre i.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Mere om Canada

Her kan du få mere at vide om Canada: www.albatros-travel.dk/destinationer/nordamerika/canada
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Eller klik her og læs vores artikel om to rejsedeltageres oplevelser på rejsen Canada og Rocky Mountains

Før afrejse

eTA - indrejsetilladelse til Canada

Kommer du med fly til Canada, skal du senest 72 timer før afrejse søge om indrejsetilladelse på https://onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eta/welcome;jsessionid=ED37F7D9C8D5F81953006AB14B6382F2 

Her får du en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer, som du skal printe eller skrive ned og medbringe på rejsen, da lufthavnsmyndigheder i Danmark og Canada kan kræve at se det. Det koster et mindre beløb – $7 CAD – som betales med kreditkort. Godkendelsen gælder i 5 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 5 år.

Hvis du rejser sammen med børn, som ikke er dine egne, eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, skal du ud over eTA-tilladelsen have en særlig tilladelse. Se mere på http://www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp 

Hånden på hjertet

Information

Som bekendt er Canada et vidtstrakt land, og en rejse, som denne vil naturligvis indebære en hel del buskørsel, hvor der tilbagelægges mange kilometer, hvorfor man skal være forberedt på lange køreture. Vi stopper regelmæssigt, og køreturen gennem fantastiske landskaber er en oplevelse i sig selv. På rejsen bor vi på gode mellemklassehoteller beliggende centralt eller i udkanten af byen som et godt udgangspunkt til næste dags program.

De busser, man benytter i Canada og USA, har et helt andet design og en helt anden udformning, end vi er vant til fra Europa, hvilket de fleste kan genkende fra film og TV. Man har på en såkaldt turistbus ikke samme typer som i Europa, hvorfor allerede designet får busserne til at fremstå som noget, vi havde for 20 år siden. Alle de busser, vi bruger, er naturligvis funktionelle, godkendte, synede og intakte. Busserne har ofte kun én indgang forrest i bussen og ingen bagdør, som vi kender det hjemmefra. Desuden er der ofte ikke kopholder og net i sædet foran. Derfor er det en god idé at medbringe en god rygsæk, som kan benyttes til personlige ejendele under udflugter og undervejs i bussen.

Morgenmad

Den nordamerikanske morgenmadskultur er forholdsvis simpel, sammenlignet med den skandinaviske. Morgenmaden på de fleste standardhoteller i Canada og USA er den såkaldte ”continental breakfast”, hvilket typisk indebærer kaffe/te, juice og toastbrød med smør og marmelade. Det er ikke unormalt, at man på hoteller i Canada og USA kun har papservice ved morgenmaden, da mange bruger den som en ”to go”-løsning på farten.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Flot efterår i Rocky Mountains Dejlig tur i behageligt tempo. Ikke for tidlig afgang fra hotellerne. Behagelig bus med masser af plads. Utrolig smuk natur. Mange stop ved flotte seværdigheder. Gode hoteller, skønt morgenmaden var af svingende kvalitet. Beliggenheden af hotellerne i Banff og Jasper kunne dog godt have været mere centralt. Dygtig, meget vidende, veloplagt og munter guide. Det eneste negative var servicen på Air Canada. På turen fra Toronto til Calgary (4½ time) fik man intet spiseligt eller drikkeligt. Man kunne vælge fra et spisekort og betale, men desværre var mange af "retterne" udsolgt. Jeg betalte 40,- kr. for en tør bolle! Purseren anbefalede selv, at man tog mad med hjemmefra.
Date published: 2016-09-24
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk tur med mange oplevelser Vi havde en fantastisk tur, alt over forventning. Vi var heldige, vi så rigtig mange dyr, og vejret var med os. Vores rejseleder var fantastisk, han var sjov, venlig, hjælpsom og hans viden var enorm. bl. a.fortalte han om indianernes kultur og det landskab vi kørte igennem havde han stor viden om. Vores buschauffør var også helt suveræn, han holdt, bakkede og vendte bussen lige så snart der blev set dyr. Så alt i alt var vi glade, men trætte da vi vendte hjem, men rig på mange oplevelser, men Jesper sagde også da vi startede, at det ikke var ferie vi var på, det måtte vi holde når vi kom hjem og det har vi måtte sande.
Date published: 2017-06-28
Rated 5 out of 5 by from Det bliver svært at overgå Vi havde store forventninger til denne rejse, og de blev mere end indfriet. Bl.a. fantastiske naturoplevelser og gode hoteller gjorde, at den samlede oplevelse bliver svær at overgå. Især vil vi fremhæve vores rejseleder Jesper G. Nielsens enestående evne til at tackle uforudsete situationer (flyforsinkelser og problemer med busser), kombineret med hans store viden og personlige engagement. Det betød, at en ellers vidt forskellig gruppe fungerede rigtig godt sammen og tog disse udfordringer med godt humør.
Date published: 2016-08-01
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse i betagende bjerglandskaber Vi havde en fantastisk tur i juni måned til Rocky Mountain i Canada. Vi var meget heldige med vejret, stortset skyfri himmel hele ugen. Bjergene er fantastiske med sne på toppen mod en blå himmel. Ja selv Mount Robson så vi i solskinsvejr. Store søer hvor bjergene spejler sig i helt klart vand. Flotte vandfald og ikke mindst dyrelivet. Vi var heldige at se sort bjørne ialt 5 gange, nok mere end på en gennemsnitlig tur. Vi så desuden Elk,moose, bjergfår, bjerggeder, fiskehejre og de fine små sorte egern. En rigtig god tur med en blanding af bjerge og lavland, af flot natur og by( Vancouver) og kulde ved gletscheren og meget varmt ved Kamloops. Udover dette en hyggelig, behagelig og meget vidende rejseleder, der bestemt gjorde sit til at turen blev så vellykket.
Date published: 2016-06-13
Rated 4 out of 5 by from Canada og Rocky Mountains Endnu en storslået og flot rejse med Albatros. Canada og Rocky Mountains var fantastisk med deres smukke søer og sneklædte bjergtoppe, samt nationalparkernes smukke natur. Whistler var en smuk by, dog kunne vi godt have brugt en hel dag i byen, da vi synes det var lidt for kort tid. Samlet set kunne rejsen have været forlænget med en dag mere. Vancouver, endnu en smuk beliggende by ved havet og hotellet var centralt godt beliggende. Byen havde rigtig meget at byde på, f.eks. verdens længste hængebro.
Date published: 2018-09-13
Rated 4 out of 5 by from Meget varieret rejse med mange spændende oplysninger og oplevelser. Busturen var planlagt, så der var gode gå og strække ben pauser, hvor der var mulighed for at være i den storslåede natur. Mens vi kørte var der mulighed for at høre om alt det vi oplevede og guiden var god til at svare på de mange forskellige spørgsmål, så det også blev interessant for mig. Alt var forberedt når vi kom frem, så vi kunne gå lige til hotelværelset og slappe lidt af. Guiden var god til at foreslå forskellige oplevelser og muligheder for at spise på turen. En rigtig dejlig tur, som er nem at overskue og alligevel fuld af oplevelser. Det var en overskuelig gruppe af mennesker, så vi fyldte ikke alt for meget, når vi kom frem til de forskellige seværdigheder.
Date published: 2017-09-20
Rated 5 out of 5 by from Atter en pragtfuld rejse med Albatros. Rejsen levede til fulde op til vores forventninger. Vi så ikke kun den flotte natur gennem et busvindue; men lavede rigtig mange stop undervejs. Der var heldigvis også mange timer "på egen hånd". Rejse lederen havde meget stor paratviden. Var der enkelte spørgsmål, som han ikke lige kunne svare på, undersøgte han det, og svaret kom næste dag. Rejselederen havde et meget smittende humør,- og latter! - og han gav sig selv fuldt ud. Vi følte os i meget trygge hænder.
Date published: 2016-06-11
Rated 5 out of 5 by from Det er svært at få armene ned... Vi havde en fantastisk tur i juni til Rocky Mountain i Canada. Vi var heldige med vejret, sol/ lidt skyer, og meget flot vejr i Vancouver Store søer hvor bjergene spejler sig i helt klart vand. Flotte vandfald, floder som følger vejen kilometer efter kilometer, og ikke mindst dyrelivet. Vi var heldige at se sorte bjørne mange gange og endda en brun bjørn med unge. Vi så desuden elk,moose, bjergfår, og en kongeørn på rede. En rigtig fin tur med en blanding af bjerge, endeløse skove og lavland, af flot natur og by, Vancouver, og kulde ved gletscheren.Vores hoteller var alle med flotte værelser, vores ønske med seperate senge blev efterkommet hele vejen rundt. Kunne dog godt have undværet Whistler, da jeg ikke synes byen var særlig interessant, ville hellere have haft en dag mere i Vancouver, eller i nationalparkerne. Kunne også godt have tænkt mig en forlængelse af rejsen med en tur/ eller et par dage på Vancouver Island. Vi var heldige at have en utrolig engageret og inspirerende rejseleder, han var med til at gøre vores rejse til noget helt specielt, samtidig med at vores chauffør bidrog med behagelig kørsel, tålmodighed og forslag til flotte seværdigheder. Sikke en oplevelsesrig rejse !
Date published: 2017-07-01
 • y_2023, m_2, d_3, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_7, tr_137
 • loc_da_DK, sid_CARTR03, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser