Cape Town – verdens smukkeste by

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Tag på en anderledes storbyferie, og nyd førsteklasses gourmetoplevelser, smukke strande og storslåede landskaber.

Cape Town har det hele: en fabelagtig udsigt fra Taffelbjerget, eventyrligt smukke strande, historiske Robben Island, golf i verdensklasse og smuk natur. Og så tilbyder byen den ene gourmetoplevelse efter den anden, hvortil der serveres førsteklasses vin – til utroligt lave priser. Tag svævebanen op til toppen af Taffelbjerget og se, hvordan himlen møder havet. Gå en tur i Victoria & Alfred Waterfront, se sæler og pingviner tumle rundt i vandkanten på Kaphalvøen, og smag på de berømte sydafrikanske vine i og omkring Stellenbosch. Tag et skridt tilbage til Sydafrikas mørke fortid på Robben Island og i en af Cape Towns slumområder. Mulighederne er mange i en af de smukkeste byer i verden!

På denne rejse er alle udflugter en del af vores udflugtspakke, som skal bestilles separat.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type City Break

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta ZAR

Dagsprogram 10 dage
Dag 1
Fly København – Cape Town
Dag 2
Cape Town. Byrundtur
Dag 3
Cape Town. Taffelbjerget, bådtur i bugten og Victoria & Alfred Waterfront
Dag 4
Cape Town. Kaphalvøen inklusive frokost
Dag 5
Cape Town. Vinlandet med Franschhoek og Stellenbosch, inklusive frokost og vinsmagning
Dag 6
Cape Town. Robben Island og besøg i en township
Dag 7–8
Nyd Cape Town på egen hånd
Dag 9
Cape Town. Hjemrejse
Dag 10
Ankomst til København

Hoteller

Cape Sun Hotel

 • 368 værelser
 • Wi-Fi
 • Udendørs swimmingpool
 • Motionscenter
 • Restaurant og Bar

Det 4-stjernede Hotel Cape Sun er centralt beliggende i Cape Town. Hotellet har 368 værelser, og alle værelser er udstyret med badeværelse, aircondition og gratis Wi-Fi. Den centrale beliggenhed gør det nemt at udforske byens seværdigheder. Cape Towns handelscenter (Green Market Square) ligger omkring 500 meter fra hotellet, og shopping og restauranter på Victoria & Alfred Waterfront ligger ca. 1 km væk (hotellet har gratis transport hertil hver 45 minutter).

Hotellet har sin egen restaurant og bar, en lille udendørs swimmingpool og et motionscenter.

Læs mere om hotellet på: www.tsogosun.com/southern-suncape-sun

(Albatros Travel er ikke ansvarlig for vedligeholdelse eller indhold på partnerens hjemmeside.)

Udflugtspakke

Udflugtspakken gennemføres med dansktalende rejseleder med mindst 10 deltagere.

Udflugtspakken strækker sig over fire dage, fra dag 3 til 6:

Dag 3: Taffelbjerget, bådtur i bugten og Victoria & Alfred Waterfront
Dag 4: Kaphalvøen inklusive frokost
Dag 5: Vinlandet med Franschhoek og Stellenbosch, inklusive frokost og vinsmagning
Dag 6: Robben Island og besøg i en townshi

Pris: kr. 3998,- pr. person

Stellenbosch vindistrikt ved Cape Town

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
11.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Cape Town

Vi forlader København med kurs mod det eventyrlige Sydafrika. Middag og morgenmad serveres på flyet på den oversøiske rute.

Dag 2
Cape Town. Byrundtur
Cape Town er det næststørste metropolområde i Sydafrika

Vi ankommer til Cape Town om morgenen og bliver mødt i lufthavnen af en repræsentant fra Albatros-kontoret i Cape Town. Derefter tager vi ud på en byrundtur med rejselederen og kører derefter til vores hotel.

Dag 3
Cape Town. Taffelbjerget, bådtur i bugten og Victoria & Alfred Waterfront
Shopping langs Victoria & Alfred Waterfront i Kapstaden

Dagen er fri til at bruge på egen hånd. De, der har reserveret udflugtspakken, kan se frem til at begynde dagen med det berømte Taffelbjerg eller Table Mountain. Vi passerer gennem de gamle gader, der fører op til Taffelbjerget og udsigtspunktet Lion's Head. Udsigten over havnen og det berømte gamle havneområde Victoria & Alfred Waterfront bliver endnu bedre, når vi passerer gennem passet mellem to bjerge.
 
Fra foden af  Taffelbjerget tager vi svævebanen op til toppen af bjerget. Det føles guddommeligt at være på toppen og se udsigten. Langt under os ser vi Cape Town og de små byer langs kysten ned til Cape Point på Kap det gode håb i syd. Mod nord ser man langs Afrikas vestkyst brede, hvide strande og et endeløst hav mod vest. Hvis vejret ikke er godt, udsætter vi denne del af udflugten til vejrguderne giver os bedst mulig synlighed igen. 

Derefter tager vi ned fra bjerget for at se Cape Town fra havet på en bådtur. Cape Towns havn er meget livlig, og der er utallige lystbåde ude på bugten. Den farverige og travle by ser næsten bedst ud herfra. Senere besøger vi den berømte Victoria & Alfred Waterfront, hvor der er utroligt mange restauranter og shoppingmuligheder. Den sydafrikanske rand er faldet kraftigt i de senere år, og Sydafrika er blevet et meget attraktivt land at købe tøj, smykker, afrikansk kunsthåndværk og meget mere, der kan købes til meget rimelige priser.

BEMÆRK: Dagens udflugt er ikke inkluderet i prisen på turen, men skal bestilles separat som en del af udflugtspakken.

Dag 4
Cape Town. Kaphalvøen inklusive frokost
Pingvinkoloni i Simon's Town

For dem, der har valgt udflugtspakken, tilbyder dagen en heldagstur til Kaphalvøen.
 
Vi kører ad højtliggende, smalle klippeveje med det brusende hav under os gennem pittoreske småbyer. Ved Hout Bay sejler vi ud gennem den kraftige brænding til Duiker Island, hvor tusindvis af sydafrikanske pelssæler holder til. Vi kommer helt tæt på kolonien og kan se dem ligge på klipperne eller lege i vandet omkring båden.

Senere kører vi over udsigtspunktet Chapman’s Peak til Simon's Town, hvor vi skal besøge en pingvinkoloni. Undervejs spiser vi frokost i Simon's Town. Efter yderligere en kort køretur når vi frem til Cape of the Good Hope Nature Reserve på ikke mindre end 7.680 hektar. Ud over de smukke kystlandskaber er reservatet også hjemsted for antilopearter som eland, bontebok, springbok og gnu samt struds og bavian. Vi går den lille tur ud til spidsen af halvøen – Cape Point – og nyder den storslåede udsigt over de to store verdenshave, Atlanterhavet og Det Indiske Ocean.

BEMÆRK: Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris, men skal bestilles separat som en del af udflugtspakken.

Dag 5
Cape Town. Vinlandet med Franschhoek og Stellenbosch, inklusive frokost og vinsmagning
Stellenbosch vindistrikt ved Cape Town

Dagens Albatros-udflugt fokuserer på Sydafrikas berømte og naturskønne vinområde, som kun ligger ca. en times kørsel fra Cape Town. Vi starter med en rundvisning og naturligvis vinsmagning på en vingård, hvor vi også spiser frokost i smukke omgivelser. Det næste punkt på programmet er Franschhoek, der blev grundlagt af franske huguenotter, og som senere udviklede sig til den ægte gourmethimmel.

Derefter tager vi videre til Sydafrikas næstældste by, Stellenbosch, som mange måske genkender fra vinetiketterne. Det er en smuk gammel by med hvide vingårde, grønne marker og fantastisk smukke bjerge. Det blev grundlagt i 1679, og vinproduktionen er næsten lige så gammel. Vi besøger en vingård og smager på nogle af områdets gode vine. Inden vi vender retur til Cape Town, besøger vi også selve byen Stellenbosch, hvor vi går en tur og ser de mange velbevarede huse i Cape Dutch-stil.

BEMÆRK: Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris, men skal bestilles separat som en del af udflugtspakken.

Dag 6
Cape Town. Robben Island og besøg i en township

De, der har booket udflugtspakken, tager på endnu en bådtur – denne gang til den berygtede fængselsø Robben Island, hvor Nelson Mandela og mange andre fanger sad fængslet i flere årtier. Vi bliver først guidet på engelsk af tidligere fanger på øen, før vores dansktalende rejseleder overtager. Robben Island er en vigtig brik i Sydafrikas historie og en af nøglerne til at forstå det moderne Sydafrika. 

Når vi vender tilbage til Cape Town, får vi et indblik i virkeligheden i det moderne Sydafrika. Kontrasten til gårsdagens oplevelser er slående. Vi besøger et slumkvarter, også kaldet "township", hvor vi får at se, hvordan almindelige mennesker lever, og hvordan de prøver at få deres hverdag til at fungere i bunden af den sociale rangstige. Det mest berygtede slumkvarter er Soweto, en forkortelse af South West Township, der ligger i Johannesburg. Vi bliver guidet af lokalbefolkningen og møder arbejdere, selvstændige og en traditionel afrikansk healer, og der vil være god mulighed for at stille spørgsmål.

BEMÆRK: Dagens udflugt er ikke inkluderet i prisen på turen, men skal bestilles separat som en del af udflugtspakken.

Dag 7–8
Nyd Cape Town på egen hånd
Strande i verdensklasse

Cape Town har en bred vifte af udflugtsmål og afslapningsmuligheder, så der vil være noget for enhver smag. Det er nemt at komme rundt på egen hånd. I byen og dens umiddelbare nærhed er der masser af spændende museer og utallige muligheder for aktiviteter.

Cape Town lokker desuden med restauranter, der serverer gourmetmad og vine i verdensklasse. Og dette til priser langt under europæisk niveau. Sørg for at nyde gode vine og god mad, inden din hjemrejse venter.

Dag 9
Cape Town. Hjemrejse

Formiddagen er fri til oplevelser på egen hånd. Du kan eventuelt nå at gøre lidt indkøb i Cape Town, der frister med et bredt udvalg af butikker. Om eftermiddagen siger vi farvel til Cape Town og Sydafrika for denne gang. 

Vi kører til lufthavnen, hvorfra vi flyver tilbage til København.

Dag 10
Ankomst til København

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 11.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
3.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder ved booking af udflugtspakken 
 • Fly København – Cape Town t/r * med mellemlanding
 • Transport lufthavn – hotel t/r
 • Indledende byrundtur 
 • 7 nætter på Hotel Cape Sun
 • Morgenmad dagligt 
 • Skatter og afgifter 
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris 
 • Gouda Årsforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Udflugtspakke
 • Øvrige måltider. Rejselederen vil arrangere fællesspisning for de, som har lyst til at deltage. Det er nemt og billigt at spise i Sydafrika (ca. halv pris i forhold til danske priser)
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse 
 • Drikkevarer 
 • Drikkepenge (til kuffertbærere, tjenere samt chaufføren - beregn ca. kr. 250 pr. person)
 • Personlige fornødenheder
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 16 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Mere om Sydafrika

Her kan du få mere at vide om Sydafrika: www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/sydafrika 
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel og drikkepenge, og se om du skal have visum eller skal vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Forlæng rejsen

Storbyferie i Cape Town

Type Rejseforlængelse
Varighed 5 dage
Pris Fra 3.498,–
5 dages kultur, shopping, gastronomi og smuk natur i Cape Town

Smuk, kulturel og fuld af liv. Så enkelt kan Cape Town beskrives. Med Atlanterhavet som nabo, det 1.000 meter høje Taffelbjerg midt i det hele og den naturskønne Kaphalvø i baghaven kan Cape Town slå de fleste storbyer i en skønhedskonkurrence. Læg dertil masser af historiske seværdigheder, fortræffelig shopping, lækker mad, gode vine og pragtfulde strande.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Du kan vælge mellem to hoteller:

Southern Sun Cape Sun
Hotel Cape Sun ligger i hjertet af Cape Town, og der er nem og bekvem adgang til byens mange seværdigheder herfra. Hotellet har 368 værelser, alle med private badeværelser, aircondition og gratis Wi-Fi (500 MB om dagen). Når du ikke besøger Cape Towns mange attraktioner, kan du tage en dukkert i den indendørs swimmingpool, træne i fitnesscentret eller bestille en behandling i spabadet. Hotellet har sin egen restaurant og bar.

Læs mere på www.tsogosun.com/southern-sun-cape-sun 

Pris
kr. 3.498,- pr. person i delt dobbeltværelse på Southern Sun Cape Sun
kr. 5.498,- pr. person i enkeltværelse på Southern Sun Cape Sun

The Cullinan
Hotellet ligger en kort gåtur væk fra indgangen til Waterfront, hvilket er centrum for Cape Towns turismecenter. Det fem-stjernede hotel tilbyder professionel service og luksuriøs indretning i et område rigt på kulturarv. Hotellet har naturligvis de faciliteter, man kan forvente af et Tsogo Sun-hotel, inkl. restaurant, bar og udendørs pool.

Læs mere på www.tsogosun.com/the-cullinan  

Pris
kr. 5.498,- pr. person i delt dobbeltværelse på The Cullinan
kr. 9.498,- pr. person i enkeltværelse på The Cullinan

Udflugter
I Cape Town kan du deltage i en række udflugter. Se beskrivelser og priser her: Udflugter i Cape Town

Prisen inkluderer
 • Transport til og fra hotellet ved ankomst og afrejse
 • 4 nætter på hotel i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Luksus ved Victoria Falls

Type Rejseforlængelse
Varighed 5 dage
Pris Fra 7.998,–
5 dages afslapning i luksusomgivelser ved et af verdens smukkeste vandfald

Med en højde på 100 meter, en bredde på to kilometer og tæt regnskov hele vejen rundt er Victoria Falls et imponerende sted at tilbringe fire dage som afslutning på din Afrika-rejse. På bantusprog kaldes vandfaldene ’mosi-oa-tunya’ (’røgen, der tordner’), og det er netop, hvad Victoria Falls ligner – en kæmpe røgsky parret med et tordenbrag.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Du kan vælge mellem 2 hoteller:

The Explorers Village
Skønt 3-stjernet lodge med swimmingpools, restaurant og bar. Ejendommen har udsigt over den afrikanske bush og et vandhul, der ofte besøges af elefanter og bøfler. Lodgen ligger kun 400 meter fra Victoria Falls Nationalpark.

Læs mere på www.shearwatervictoriafalls.com

Pris
kr. 7.998,- pr. person i delt dobbeltværelse på The Explorers Village
kr. 9.498,- pr. person i enkeltværelse på The Explorers Village

Victoria Falls Hotel
Vidunderligt 5-stjernet hotel, der oser af atmosfære og kolonihistorie. Her er alle tænkelige faciliteter, inkl. flere gourmetrestauranter i topklasse. Vandfaldene ligger 10 minutters gang fra hotellet og kan både ses og høres fra hotellets område.

Læs mere på www.victoriafallshotel.com

Pris
kr. 9.998,- pr. person i delt dobbeltværelse på Victoria Falls Hotel
kr. 14.996,- pr. person i enkeltværelse på Victoria Falls Hotel

Prisen inkluderer
 • Fly Cape Town – Victoria Falls t/r
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 3 nætter på hotel ved Victoria Falls i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • 1 nat på hotel i Cape Town i delt dobbeltværelse
 • Sejltur i solnedgangen på Zambezi-floden
 • Gåtur omkring vandfaldene
Prisen inkluderer ikke
 • Diverse visa, som kan købes ved indrejse, hvis du har dansk pas. Er du ikke dansk statsborger, henviser vi til ambassaden.

  Ved Victoria Falls, kan du deltage i mange forskellige udflugter. Læs mere om beskrivelser og priser her: Udflugter ved Victoria Falls
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Afslapning på Mauritius

Type Rejseforlængelse
Varighed 6 dage
Pris Fra 9.498,–
Palmestrande, afslapning og lækker gastronomi midt i Det Indiske Ocean.

Nyd 4 dages afslapning ved poolen eller på stranden i det tropisk paradis. For de mere aktive er der mange muligheder for at udforske øen eller tage på udflugter.

Dag 1 Overnatning i Johannesburg eller Cape Town
Dag 2 Johannesburg/Cape Town – Mauritius, transfer til hotellet
Dag 3-6 Afslapning på Mauritius
Dag 7 Fly Mauritius – Johannesburg (om morgenen). Hotelværelse til rådighed i Johannesburg. Fly Johannesburg – Danmark (om aftenen)

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

På denne forlængelse kan du vælge mellem tre hoteller:

Casuarina Hotel
Det 3-stjernede hotel ligger på den nordvestlige kyst af øen med udsigt over lagunen ved den verdensberømte kridhvide sandstrand, Trou aux Biches. Der er 5 km til den livlige by Grand Bay og 18 km til hovedstaden Port Louis. Halvpension er inkluderet i opholdet.
Læs mere på:
www.hotel-casuarina.com 

Pris per person
kr. 9.498,- per person i delt dobbeltværelse på Hotel Casuarina
kr. 11.996,- per person i enkeltværelse på Hotel Casuarina

Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa
Dette 5-stjernede luksushotel ligger på vestkysten, og her får du forkælelse for alle pengene. Der er flere restauranter og spa på hotellet, som ligger ned til stranden omgivet af en stor tropisk have. Halvpension er inkluderet i opholdet.
Læs mere på:
https://sofitel.accorhotels.com/gb/hotel-1144-sofitel-mauritius-l-imperial-resort-spa/index.shtml

Tillæg for opgradering af hotel
kr. 2.498,- per person i delt dobbeltværelse på Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa
kr. 5.498,- per person i enkeltværelse på Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg/Cape Town – Mauritius t/r
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 1 overnatning på hotel i Johannesburg eller Cape Town
 • Hotelværelse til rådighed i Johannesburg på hjemrejsedagen
 • 4 nætter på Casuarina Hotel/Le Meridien Ile Maurice/Sofitel Mauritius Imperial
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Lignende rejser