Caribien på 1. klasse

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Lækkert krydstogt til de smukkeste øer i Dansk Vestindien og Caribien om bord på Celebrity Summit.

Vi begynder med forkælelse i solrige Miami, inden vi stævner ud på et skønt krydstogt med Celebrity Summit til Dansk Vestindien og Caribiens smukkeste øer, som taget ud af en Bounty-reklame. Vi sejler til Skt. Thomas’ grønklædte fjelde og smukke kyster, og følger sporene fra den danske kolonihistorie i den hyggelige lille hovedstad, Charlotte Amalie. Vi oplever Skt. Kitt’s historiske fæstningsværker fra kolonimagternes storhedstid, og den enestående, fransk-engelsk opdelte ø, Skt. Maarten. Undervejs tager vi på byvandringer i Miamis Art Deco-distrikt, i Hemingsways vilde og farverige Key West og i Philipsburg på Skt. Maarten. Hele rejsen ledes af vores danske rejseleder og inkluderer helpension. 

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Krydstogt i Caribien

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Nej

 • Valuta USD

Dagsprogram
Dag 1 Fly København – Miami, USA. Check-in på hotel
Dag 2 Miami Beach, Florida. Dag til egne eventyr fyldt med strand, shopping, sightseeing mm.
Dag 3 Miami, Florida. Gåtur i Miamis Art Deco-kvarter, check-in på skibet, afsejling fra Fort Lauderdale og velkomstmiddag
Dag 4 Key West, Florida. Valgfri gåtur med rejselederen til USA’s sydligste punkt, Hemingways hus og charmerende gader
Dag 5–6 Afslappende dage på havet. Oplevelser om bord
Dag 7 Philipsburg, St. Maarten. Frivillig byvandring i Philipsburg
Dag 8 Basseterre, St. Kitts. Mulighed for ørundtur til gamle sukkerrørsplantager, fæstninger og skønne badestrande
Dag 9 Charlotte Amalie, Skt. Thomas. Mulighed for ø-rundtur og byvandring i Charlotte Amalie
Dag 10 San Juan, Puerto Rico. Byrundtur og hjemrejse
Dag 11 Ankomst til København

Celebrity Summit

Celebrity Summit er et af krydstogtrederiet Celebrity Cruises mellemstore skibe med plads til 2.000 gæster

Om bord på Celebrity Summit er alt, hvad man kan ønske sig af et moderne krydstogtskib. Her findes et lækkert poolområde med spa, fitnesscenter, flere gode restauranter samt en hyggelig bar. Alle kahytter har eget badeværelse, sikkerhedsboks, TV og minibar.

Læs mere om skibet på www.albatros-travel.dk/rejsetyper/skibe/celebrity-summit 

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
16.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Miami, USA. Check-in på hotel
Flotte art deco-bygninger i Miami

Vi letter fra København og flyver til Miami. Efter ankomsten bliver vi hentet og kørt til vores hotel tæt ved stranden, hvor vi kan hvile ud efter rejsen.

Dag 2
Miami Beach, Florida. Dag til egne eventyr fyldt med strand, shopping, sightseeing mm.
Charmerende Key West

Dagen er til fri disposition. Rejselederen vil naturligvis være behjælpelig og komme med forslag til, hvordan dagen kan bruges. Med pool på vores superlækre hotel og stranden nær for hånds, er det fristende at nyde en dag i forkælelsens tegn med afslapning, badning og solslikkeri. Er der stemning for det, vil vores rejseleder at tage en tur i nærområdet eller med lokaltransport ind til byen. Det plejer at blive hyggeligt.

Dag 3
Miami, Florida. Gåtur i Miamis Art Deco-kvarter, check-in på skibet, afsejling fra Fort Lauderdale og velkomstmiddag Afsejling kl. 16.00
Miamis skyline

Vi tager på gåtur i South Beach-kvarteret, som mere end noget andet er Miamis vartegn. Området har været en sand tropisk legeplads for arkitekter i art deco-æraen i 20’erne og 30’erne. De pastelfarvede bygninger står side om side med udsigt over Atlanterhavet og de hvide sandstrande. Den mest berømte gade er promenaden Ocean Drive, hvor der altid er leben. Rejselederen fortæller undervejs om udvalgte bygninger, og vi hører historier om virkelige og opdigtede personer, der knytter sig til området. 

Efter gåturen kører vi til skibet, der ligger til i Fort Lauderdale, hvor vi tjekker ind og kan nyde vores første frokost om bord. Rejselederen fortæller også om de mange muligheder om bord, og vi kan love én ting: Du kommer bestemt ikke til at kede dig! Om aftenen nyder vi vores første middag om bord, mens krydstogtskibet forlader Florida.

Dag 4
Key West, Florida. Valgfri gåtur med rejselederen til USA’s sydligste punkt, Hemingways hus og charmerende gader Ankomst kl. 07.00, afsejling kl. 16.00
Hemingsways vilde og farverige Key West

Det var her i det vilde og farverige Key West, at Ernest Hemingway bosatte sig. Også i dag er Key West hjemsted for forfattere, poeter, malere og andre kunstnere. I Key West er der ægte tropeidyl, som ikke findes
magen til andre steder i USA. Den charmerende gamle by byder på en afslappet livsstil og restauranter, barer og unikke forretninger. Dertil kommer kokospalmer og et eksotisk liv i koralrevene under havets overflade. I dag kan man gå på opdagelse med vores danske rejseleder og bl.a. besøge Hemingways hus og indsnuse stemningen. Beregn ca. 20 USD til entréer, transport og en forfriskning på Hemingways favoritbar undervejs.

Obs. Vi går mellem 5-7 km i dag, så tag de gode kondisko på og glæd dig til en oplevelsesrig dag i den hyggelige by. 

Dag 5–6
Afslappende dage på havet. Oplevelser om bord
Celebrity Summit har plads til 2.000 gæster

Vi nyder et par dejlige dage på skibet, mens vi glider gennem Det Caribiske Hav. Du har mulighed for at benytte nogle af de mange aktivitetstilbud om bord, og vil du gerne ud at røre dig lidt, kan du tage nogle runder på skibets gå- og løbebane eller gå en tur i fitnesscenteret. Det er også fristende blot at lade dagen stå i afslapningens tegn og nyde livet ved poolen med en god bog. Mulighederne er mange, og du kan forme dagen lige præcis, som det passer dig. Om aftenen er det oplagt at tage en tur i teateret og måske runde dagen af med at nyde en aftendrink til en gang livemusik.

Albatros’ danske rejseleder arrangerer også i løbet dagene forskellige arrangementer og afholder træffetider.

Dag 7
Philipsburg, St. Maarten. Frivillig byvandring i Philipsburg Ankomst kl. 10.00, afsejling kl. 19.00
St. Maarten er verdens mindste stykke land delt af to lande

St. Maarten er det mindste stykke land i verden, der deles af to nationer. Øen er lidt mindre end Amager, men alligevel er delingen skam en alvorlig sag. Holland og Frankrig har hver en bid – og det sætter sit præg på øen. 

Legenden siger, at Christoffer Columbus sejlede forbi øen den 11. november, den hellige St. Martins dag, og opkaldte øen efter ham. Det var dog først i 1631, at europæerne slog sig ned på øen. De var særligt interesserede i at få fat i øens store reserver af salt, som man dengang brugte til konservering af madvarer. Både hollændere og franskmænd strømmede til øen. Hollænderne slog sig ned på den sydlige del af øen og franskmændene på den nordlige, og de enedes om at dele øen. Det holdt dog ikke længe. Franskmændene overtog først det hele, og så gik hollænderne i krig og smed franskmændene ud igen. Sådan blev det ved. Først i 1817 blev der ro om grænsedragningen.

Skibet lægger til i Philipsburg på den hollandske side af øen. Der vil være mulighed for at tilmelde sig skibets rundture på øen (bestilles og betales direkte på skibet). Du kan også vælge at følge rejselederen på en spadseretur rundt i Philipsburg.

Der hersker ingen tvivl om, at vi også flere steder på øen vil kunne se de store ødelæggelser, som orkanen Irma forårsagede mod slutningen af 2017. Orkanen lukkede øen for turisme i et par måneder og satte dybe spor hos lokalbefolkningen.

Dag 8
Basseterre, St. Kitts. Mulighed for ørundtur til gamle sukkerrørsplantager, fæstninger og skønne badestrande Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 17.00
Basseterre på St. Kitts

St. Kitts er en af Caribiens knap så kendte øer, og det kan vi blot glæde os over, for dette er en rigtig lille uopdaget perle! Store dele af øen er fuldstændig uberørte, og overalt møder vi en hyggelig og tilbagelænet stemning. St. Kitts’ officielle navn er St. Christopher – navngivet af Columbus, der kom hertil under sin anden rejse til Den Nye Verden i 1493 – og sammen med naboøen St. Nevis har øen udgjort republikken ”St. Kitts and Nevis” siden 1983, hvor de brød med mere end 200 års engelsk herredømme.

St. Kitts and Nevis er den klassiske caribiske historie om europæisk kolonisering, afrikanske slaver og sukkerrørsplantager. Sukkeret røg direkte til London, hvor det stillede englændernes hang til søde sager. St. Kitts and Nevis er den ældste, engelske koloni i Caribien – og selvom franskmændene i en længere årrække også lagde billet ind på øernes frodige jord, så vandt englænderne det endelig slag og magten over øerne.
I St. Kitts’ hovedby, Basseterre, hvor vi lægger til, fornemmer man tydeligt både den franske og den engelske fortid. Og er du historisk interesseret, er det oplagt at besøge det velbevarede engelske fæstningsværk Brimstone Hill Fort, der ligger knap en halv times kørsel oppe ad vestkysten fra Basseterre. Her er der levn fra ikke færre end ni fæstninger, hvilket taler sit eget tydelige sprog om de magtkampe, der udspillede sig i Caribien, hvor der var rigtig mange penge at hente for de europæiske kolonimagter – med England, Spanien og Frankrig som de vigtigste aktører. Brimstone Hill Fort er det mest velbevarede og imponerende af St. Kitts’ mange fæstninger og er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. En tur rundt på øen er i det hele taget en rejse rundt i øens dramatiske historie.

Langs kysten med de mange fæstninger og spredt rundt i landskabet finder man ruiner af nedlagte sukkerrørsplantager og herskabsvillaer fra øens storhedstid som sukkereksportør. De sidste sukkerplantager drejede først nøglen om i 2005. Det er selvfølgelig også oplagt at besøge en af øens mange smukke strande og få sig en caribisk dukkert, men endelig kun ud mod Det Caribiske Hav – Atlanterhavssiden er for voldsom. Tæt på Basseterre ligger Frigate Bay, hvor bademulighederne går hånd i hånd med golf, kasinoer og shopping. Dagens udflugtstilbud er en rundtur i bus på øen. Undervejs går vi på opdagelse i historien og oplever verdenskulturarven. 

(Dagens udflugt er del af en særskilt udflugtspakke og er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere under prisinformation)

Dag 9
Charlotte Amalie, Skt. Thomas. Mulighed for ø-rundtur og byvandring i Charlotte Amalie Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 17.00
Tydelige danske aner på Skt. Thomas

Om morgenen ser vi indsejlingen til Saint Thomas. Dagen omfatter halvdagstur i og omkring hovedstaden Charlotte Amalie. Vi starter med at køre en tur i safaribusser og nyder synet af de grønklædte fjelde og den smukke kyststrækning med øens klassiske caribiske bountystrande og azurblåt vand. Vi besøger den danske kirkegård, hvor blandt andet søhelten admiral C.V. Jessen ligger begravet. Vi skal også nyde udsigten fra Drake's Seat, som har fået navn efter den engelske kaperen Sir Francis Drake. Efter at vi har dannet os et godt indtryk af den gamle koloni, kører vi tilbage til Charlotte Amalie, hvor vi tager en tur rundt i byen til fods og ser alle de historiske danske bygninger. Charlotte Amalie hed oprindeligt Taphus, som betyder "kro" på nederlandsk, men senere fik byen navn efter Christian den V’s dronning, Charlotte Amalie. 30. mars 1666 hejste Erik Nielsen Schmidt som den første guvernør det danske flag på Saint Thomas, men han døde få måneder senere, og koloniseringen kom først ordentligt i gang i 1672, da Jørgen Iversen Dyppel overtog Saint Thomas som base for det nylig oprettede handelskompani Vestindisk Kompagni. Charlotte Amalie er anlagt på fire mindre højdedrag, og sidegaderne slynger sig opover i højden. Mange af disse gader er trappegader bygget af dansk mursten fra Sønderjylland. Den mest kendte er "De 99 trin", som rent faktisk har vist sig af have 103 trin.

Gadeskiltene i byen viser fortsat gamle danske gadenavne som Kongens Gade, Borger Gade, Vimmelskaft Gade og Krystal Gade. Byvandringen starter ved den ældste bygningen på øyen, det røde Christiansfort, som blev påbegynt af Jørgen Iversen Dyppel i 1672. I tillæg til at være byens fæstning har den tjent som kirke, fængsel, tinghus, guvernørbolig og brandstation. I dag er fortet omdannet til museum, som imidlertid er under restaurering. Ned mod vandet foran fortet ligger den tidligere danske gendarmkaserne fra 1874, som er et godt eksempel på dansk koloniarkitektur. I dag fungerer den som senatsbygning. På pladsen foran bygningen fandt overdragelsen til USA sted 31. mars 1917. Denne dagen, Transfer Day, er nu lokal helligdag. Øst for fortet ligger Emancipation Garden (Frihetsparken) med statuen av Christian IX, og bag denne ligger det gamle Grand Hotel fra 1840.

Byrundturen fortsætter til Guvernementshuset, Frederikskirken og en tur op ad De 99 (103) trinn til Crown House, hvor Peter von Scholten boede mens han var vicekommandant i Charlotte Amalie. Derefter går vi langs hovedgaden, Dronningens Gade, som går parallelt med havnefronten. Mellem havnefronten og Dronningens Gade, som i dag hedder Main Street, finder vi de gamle danske vare- og handelshusene, blandt andet huset til apoteker A.H. Riise, som nu er indrettet til forretning. De fleste er på bare én etage og delt opp i store rom med hvælving. Efter byvandringen er der lidt tid i Charlotte Amalie på egen hånd. Saint Thomas er toldfri zone, og her kan du bl.a. få alkohol, sminke, parfume og smykker.

(Dagens udflugt er del af en særskilt udflugtspakke og er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere under prisinformation).

Dag 10
San Juan, Puerto Rico. Byrundtur og hjemrejse Ankomst kl. 07.00
Puerto Ricos hovedstad, San Juan har en spændende historie

Vi ankommer om morgenen til Puerto Rico, og efter morgenmaden på skibet vil rejselederen tilbyde en lille gåtur rundt i den hyggelige gamle bydel i hovedstaden San Juan, efterfulgt af lidt tid på egen hånd. Den stemningsfulde gamle bydel dækker over 500 års kolonihistorie og er kendetegnet ved smalle brostensbelagte gader, farvestrålende huse med smukke balkoner, små hyggelige pladser samt et væld af kirker. Den ældste del af Vieja San Juan er lukket inde bag en solid bymur, og bag ved denne gemmer der sig adskillige monumenter, der fortæller om San Juans spændende historie som en af hovedbyerne i koloniseringen af det amerikanske kontinent. 

Størstedelen af Vieja San Juan er fantastisk velbevaret, og flere af monumenterne er af UNESCO erklæret som verdenskulturarv, blandt andet det imponerende og velbevarede fæstningsværk Fort San Felipe del Morro. Grundstenen til vore dages San Juan blev lagt i 1508, da spanieren Juan Ponce de Léon, som deltog på Columbus’ anden rejse, byggede fortet Caparra. I 1521 blev bebyggelsen navngivet San Juan de Bautista de Puerto Rico (efter Johannes Døberen), og efterfølgende voksede byen hurtigt som følge af sin placering som et af de første stop for de mange nyankomne spanske opdagelsesrejsende, eventyrere, missionærer og erobrere (conquistadores) til “Den Nye Verden”. 

Som en af de første og største havnebyer i Caribien blev San Juan hurtigt eftertragtet af andre kolonimagter. Især englænderne, der håbede at kunne udvide deres territorium fra det nordlige Amerika, gjorde adskillige forsøg på at angribe og indtage San Juan. I 1595 var det den berømte engelske søhelt Sir Francis Drake, der forsøgte sig. Men i stedet endte angrebet med at koste Drake livet. Efterfølgende prøvede både hollændere samt flere englændere at indtage San Juan, men dets stolte forsvarere og de voldsomme fæstningsværker imod havet fik hver gang drevet angriberne på flugt. Først i 1898 under den spansk-amerikanske krig måtte San Juan overgive sig. Indbyggerne lod dog aldrig de fremmede styrker indtage selve byen, men efter kraftige bombardementer af San Juan og amerikansk landgang i det sydvestlige Puerto Rico overgav de lokale styrker sig. Og med Paris-traktaten samme år blev Puerto Rico en del af det hastigt ekspanderende United States of America. Derfor kan San Juan i dag kalde sig den ældste by i USA. 

Efter byrundturen kører vi mod lufthavnen og vores Caribiske eventyr er ved sin ende. 

Dag 11
Ankomst til København

Vi ankommer til København med kufferten fuld af gode minder efter vores spændende krydstogtrejse. 

Udflugtspakke

Kun for Albatros Travels gæster har vi udarbejdet en udflugtspakke ledet af vores danske rejseleder. Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Inkluderet i udflugtspakken:

 • Skt. Thomas. Halvdagsudflugt med ørundtur og byvandring i Charlotte Amalie.
 • Skt. Kitts. Ørundtur til gamle sukkerrørsplantager, fæstninger og skønne badestrande

Pris: kr. 798,- pr. person

Det velbevarede engelske fæstningsværk Brimstone Hill Fort

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 16.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltkahyt
 • Tillæg for indvendig kahyt kategori 10: kr. 5.998,-
 • Tillæg for udvendig kahyt med vindue kategori 07: kr. 8.998,-
 • Tillæg for udvendig enkeltkahyt med balkon kategori 2B: kr. 12.298,-
Tillæg for udvendig dobbeltkahyt
 • Tillæg for udvendig kahyt med vindue kategori 07: kr. 1.598,- pr. person
 • Tillæg for balkonkahyt kategori 2B: kr. 3.298,- per person
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder. 
 • Fly København – Miami og San Juan - København
 • Byrundtur til fods i Miamis Art Deco-distrikt og San Juan inden afrejse
 • Byvandring i Key West og Philipsburg 
 • 2 nætter på turistklassehotel i Florida i delt dobbeltværelse med morgenmad.
 • Informationsmøder og foredrag ved rejselederen.
 • 7 nætters krydstogt med Celebrity Summit i delt dobbeltkahyt med balkon.
 • Helpension på krydstogtskibet.
 • Kaffe, te og isvand på krydstogtskibet.
 • Drikkepenge på krydstogtskibet (kr. 699,- pr. pers.).
 • Havneskatter og afgifter på krydstogtskibet (kr. 764,- pr. pers.).
 • Alle transporter som beskrevet i programmet.
 • Skatter og afgifter øvrigt.
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris.
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring.
 • Udflugtspakke kr. 798,- 
 • Eventuelle ekstra udflugter i land.
 • Tillæg for enkeltværelse/-kahyt. 
 • Øvrige måltider. 
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til lokale chauffører, guider samt stuepige på hotellet (beregn ca. 9 USD pr. person og ca. 17 USD ekstra pr. person ved køb af udflugtspakken).
 • Gebyr for indrejseregistrering til USA (ESTA, ca. 14 USD). 
 • Personlige fornødenheder. 
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- pr. faktura (bortfalder ved onlinebestilling). 
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”.

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Hvordan er kahytterne på krydstogtskibet?

Der er forskellige kahytskategorier – fra pæne, rummelige indvendige kahytter til pragtfulde suiter med egen balkon. Fælles for alle er, at de naturligvis har eget bad og toilet og rimelig skabs- og siddeplads, enkeltsenge eller dobbeltseng. Desuden er alle kahytter udstyret med køleskab og hårtørrer. Ønsker du at bestille en suite, bedes du rette henvendelse til Albatros Travel.

Indvendig kahyt, kategori 10
Indvendig kahyt med to enkeltsenge fra dæk 3. 

Udvendig kahyt, kategori 07
Udvendig kahyt med vindue og to enkeltsenge eller dobbeltseng fra dæk 2.

Balkonkahyt, kategori 2B
Udvendig kahyt med egen privat balkon fra dæk 6. Kahytterne har stort gulv-til-loft-vindue og to enkeltsenge eller dobbeltseng.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Hvis du vil låse din kuffert, bør du bruge en såkaldt TSA-lås. The Transportation Security Administration er dem, der kontrollerer bagagen i fly til, fra og via USA, og de har en ”hovednøgle”, som kan åbne TSA-låse. Har du låst din kuffert med en anden lås, forbeholder de sig ret til at bryde låsen op – det gælder også indbyggede låse i kufferten. TSA-låse kan købes i de fleste kuffertbutikker o.l. og fås både som hængelåse og kuffertremme.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Ekstra rengøring pga. coronavirus

Albatros prioriterer vores gæsters trivsel og tryghed på rejsen højt, og vi er i tæt kontakt med vores samarbejdspartner i USA for at sikre, at rengøring af busser og hoteller lever op til de gældende regler.

Busserne, vi benytter, bliver dagligt desinficeret af chaufførerne, og hotellerne har lavet ekstra strikse regler om rengøring, som løbende bliver kontrolleret af vores samarbejdspartner. Check-in vil foregå kontaktløs, værelserne bliver ekstra rengjort og desinficeret, og det sikres, at der ikke er adgang til værelset efter rengøringen, før en gæst tjekker ind. Der vil være adgang til håndsprit flere steder på hotellet.

Tidsangivelser i krydstogters dagsprogrammer

Tidsangivelserne i rejsens program og de havneanløb, der er nævnt, er med forbehold for ændringer fra rederiernes side. Vi oplever generelt meget få ændringer i havneanløb, men enkelte små tidsændringer forekommer på næsten alle rejser, hvor man er i vinden og vejrets magt. Vi vælger dog alligevel at inkludere tiderne i programmet, da det giver et ret godt billede af, hvor meget tid man skal regne med i havn/land på rejsens stop. Det er givetvis en del af oplevelsen ved at sejle på et krydstogt!

Udflugter – halvdag og heldag

Det er normal praksis at sondre mellem halv- og heldagsudflugter. Dette betyder ikke nødvendigvis, at udflugterne varer hhv. en halv eller en hel dag. En halvdagsudflugt foregår vanligvis enten om formiddagen eller om eftermiddagen og vil ikke strække sig over et måltid. Således vil man oftest være hjemme så det passer med frokost eller middag. Udflugterne varer typisk 2-4 timer. En heldagsudflugt må man forvente varer ca. 5-9 timer, og strækker sig typisk ind over et hovedmåltid, som dog ikke altid behøver at være inkluderet. Dette vil dog være angivet i udflugtsbeskrivelsen.

Drikkevarepakke på krydstogtet

Hvis du opgraderer til en udvendig kahyt eller højere kahytskategori, får du en Classic drikkevarepakke under hele krydstogtet. Pakken har en værdi af ca. kr. 365,- pr. person pr. døgn og inkluderer udvalgte ikke-alkoholiske drikke, øl, vine (pr. glas), cocktails og husets spiritus – alt ad libitum. Se detaljeret liste over drikkevarer her: www.celebritycruises.com/int/things-to-do-onboard/onboard-packages/beverage-packages

Drikkevarepakken gælder kun for 1. og 2. person i kahytten og kun for gæster over 21 år.

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

Dansk Vestindien: www.albatros-travel.dk/destinationer/caribien/dansk-vestindien
Caribien: www.albatros-travel.dk/destinationer/caribien

Før afrejsen

Pas

Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder fra hjemrejsedato. Børn – uanset alder – skal have eget pas, det er ikke nok, at de står i forældrenes pas. Send en kopi af dit pas til Albatros Travel senest 14 dage efter reservation. Bemærk i øvrigt, at navnet på flybilletten skal stemme 100 % overens med det navn, der står i passet. Konsekvensen ved det modsatte kan i værste fald være, at du bliver nægtet indrejse i USA og må flyve hjem for egen regning.

I USA er der ikke visumpligt for danskere og øvrige EU-borgere for ophold op til 90 dage, men toldpapirer udfyldes om bord på flyet. Ved indrejse får man automatisk 90 dages ophold med en gyldig returbillet.

ESTA - indrejsetilladelse til USA

Senest 72 timer før afrejse skal du søge om indrejsetilladelse på esta.cbp.dhs.gov

Her får du en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer, som du skal printe eller skrive ned og medbringe på rejsen, da lufthavnsmyndigheder i Danmark og USA kan kræve at se det. Det koster et mindre beløb – ca. 14 dollar – som betales med kreditkort. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.

Hvis du rejser sammen med børn, som ikke er dine egne, eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, skal du ud over ESTA-tilladelsen have en særlig tilladelse.

Læs mere om ansøgningen om indrejsetilladelse og om rejser med børn på www.albatros-travel.dk/praktisk/indrejse-i-usa

Hånden på hjertet

Caribisk mentalitet

Der findes et udtryk på engelsk der hedder ”caribbean mentality”, som i bund og grund dækker over de fastboendes afslappede tilgang til livet og dagligdagen. Som europæer bør man derfor være indstillet på, at tingene foregår i et andet tempo, end vi er vant til. Dette kan for eksempel observeres på restauranterne, hvor man – selv på fire- og femstjernede hoteller – må væbne sig med en vis tålmodighed. Den til tider langsommelige service tilskriver vi derfor mere den lokale mentalitet og kultur, end at det er udtryk for ligegyldighed.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Fantastisk Cruise ferie Efter en lang flyrejse til Miami og en begivenhedsrig dag i denne fantastiske by var det dejligt at komme ombord på det utrolige Cruise skib Celibrity Reflection. Fantastisk skib på alle måder, hvor man hurtigt befandt sig godt. God atmosfære og et enestående personale som gjorde deres aller bedste for at alle skulle trives. Gode byer især Charlotte Amalie på St. Thomas var en god oplevelse. Rejselederen skal også have ros for at have sat sig godt ind i tingene, Og fortælle om historien på de forskellige øer vi besøgte på turen Alt i alt en fantastisk 1.gangs Cruice, og bestemt ikke vores sidste.
Date published: 2016-01-25
Rated 5 out of 5 by from Overskriften lever tilfulde op til indholdet. Fra først til sidst var rejsen en positiv oplevelse. Vi fik en fin modtagelse af rejselederen i lufthavnen. Meget imødekommende, hjælpsom og opmærksom, så selv folk, som ikke var så rejsevante, kunne føle sig trygge. Inden afrejsen havde vi fået en god information fra rejseselskabet. En god beskrivelse af de oplevelser, vi kunne forvente på turen. Det hele levede op til det beskrevne. Ikke mindst fordi rejselederens store faglige kompetence, venlige imødekommenhed over for spørgsmål og gode råd og vejledning til, hvad vi kunne opleve, når vi var på egen hånd både på skibet, og når vi var i land.
Date published: 2016-03-07
Rated 4 out of 5 by from Caribien, efter stormen Cruise i Caribien med Celebrity Summit, forkælelse på første klasse. De steder vi besøgte var mærkede af stormene sidste år, desværre var de steder jeg havde glædet mig til at se på Sct Thomas lukkede pga reparation, så det var mest turistbutikker en masse vi fik at se, dog blev det til en bustur til Drakes Seat og et besøg på den danske kirkegård. Vi missede The Bahamas pga vejret (det blæste en del), så det blev til tre og ikke 2 dage til havs. Rejselederne var gode og supplerede hinanden godt. På Sct Kitts havde vi en chauffeur der tolkede det at guide som at udpege bygninger vi kom forbi, han får ikke mange points! Sidste dag inden afgangen mod DK brugte vi 2 timer i en mega shopping mall og måtte skippe besøget Little Havanna pga tidsnød - en helt forkert prioritering!
Date published: 2018-01-29
Rated 4 out of 5 by from Godt skib og god betjening på skib.. På få punkter levede turen ikke helt op til forventninger og beskrivelse. Hotel i Miami ikke kategori 4 i vores øjne Siddepladser fordeling i fly ikke OK og benplads bagerst fly (prisen for at kunne side ved ægtefælle) var helt uacceptabel. Spisning næsten umulig. Mad på fly kun acceptabel. Gammelt propelfly fra Düsseldorf til Kbh. ikke betegnelse luksus.. Rejseleder Jette som vi har rejst med før fra New York til Caribien var igen top. Menukortet på skibets restaurant var meget beskedent og ikke luksus - drikkevareløsningen til gengæld i top. Betjening overalt på skibet af sjældent kvalitet og format ikke mindst i restaurant. Søde, humor og stil. Rejseleder krydrede udflugtsprogrammet med 2 initiativer delvis betalt af gæsterne selv.
Date published: 2016-03-14
Rated 4 out of 5 by from en rejse på næsten første klasse. Spændende og flot rejse i Caribien, ikke sidste gang vi tager et Cruise. Og som altid når vi rejser med Albatros var selskabet blandt de andre rejsende i top, vores rejseleder ydede også en fantastisk service og var virkelig inde i tingene på de forskellige øer
Date published: 2016-01-30
Rated 5 out of 5 by from Skøn rejse med virkelige gode oplevelser Det var en rejse der oversteg vores forventninger på oplevelser og arrangement, vores rejseleder var virkelig inde i stoffet og fik videreformidlet sin viden, så vi fik rigtig meget ud af rejsen. Vi kan godt lide når rejsen er planlagt og der er styr på de forskellige arrangementer, det syntes jeg vores rejseleder har formået, bl.a. ved at vi hver dag fik Albatros Tidende, med beskrivelse af næste dag arrangement med tider og historien omkring dette. MEGET TILFREDS.
Date published: 2016-02-16
Rated 4 out of 5 by from En skøn og afslappende ferie Rejsen forløb fint med en rigtig god guide, som ville det bedste for os. Vores guide kom lidt svagt fra start, pga. at der ikke var en klar aftale med buschaufføren der skulle hente os. Så vi måtte løbe noget frem og tilbage i en kæmpestor lufthavn, hvilket nok kostede os 1 time eller mere. Men alt i alt en rigtig god tur, hvor vi fik set de skønneste øer. Skibet havde alle de ting der skulle til, for at gøre vores rejse god; Lækker mad, masser af underholdning og skønt vejr til poolområdet. Værelse lækkert med balkon - ren luxus.
Date published: 2016-02-29
Rated 5 out of 5 by from det var en perfekt tur. Rejselederen Sune havde tjek på alt, var der noget han skulle følge op på havde han en svar dagen efter. Tilrettelæggelsen af turene rundt på øerne, var perfekt. Sune var meget opmærksom på alt hvad der forgik rundt om ham, vi kunne spørge om alt og var altid hjælpsom. Caribien på første klasse levede op til sit navn.
Date published: 2016-03-20
 • y_2020, m_9, d_20, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_3, tr_70
 • loc_da_DK, sid_USCOC03, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

20USCOC03UDK2611