Caribien på første klasse

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Lækkert caribisk krydstogt til Dansk Vestindien med Celebrity Summit. Inkl. hotel i Florida lige ved stranden samt helpension og drikkepenge på skibet

Miami – Puerto Rico –  Skt. Maarten – Skt. Kitts & Nevis – Skt. Thomas – Bahamas – Miami

Vi sejler med det lækre krydstogtskib Celebrity Summit (4 ½*), , og inden vi stikker til søs, lader vi os forkæle på et lækkert luksushotel ved Miami Beach i Florida. Herefter går kursen med fly mod Det Caribiske Hav, hvor vores destination er spansk-amerikanske Puerto Rico, hvor vi stævner ud mod nye eventyr. Herpå venter Skt. Maarten med de mange paradisstrande, Skt. Kitts & Nevis, en sand perle ø, og på Skt. Thomas følger vi sporene fra den danske kolonihistorie. Eventyret rundes af på Bahamas’ bounty ø Nassau

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Krydstogt, Krydstogt i Caribien

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Amerikanske dollars

Dagsprogram
Dag 1 Billund – Miami, USA. Check-in på lækkert hotel ved Miami Beach
Dag 2 Miami Beach, Florida. Dag til egne eventyr fyldt med strand, shopping, sightseeing mm.
Dag 3 Fly fra Miami til San Juan, afsejling fra San Juan om aftenen
Dag 4 Philipsburg, St. Maarten. Mulighed for gåtur med rejselederen
Dag 5 Basseterre, St. Kitts. Mulighed for ørundtur til gamle sukkerrørsplantager, fæstninger og skønne badestrande
Dag 6 Charlotte Amalie, Skt. Thomas. Mulighed for ørundtur og byvandring i Charlotte Amalie
Dag 7–8 På havet mod Bahamas
Dag 9 Nassau, Bahamas. Mulighed for gåtur med rejselederen
Dag 10 Miami. Byrundtur og hjemrejse
Dag 11 Ankomst til Billund

Hoteller

Marseilles hotel, Miami

 • Aircondition
 • Hårtørrer
 • Tv
 • Strygejern og strygebræt
 • Kaffe-/temaskine
 • Telefon
 • Internet (via wi-fi)

Marseilles Oceanfront hotel på Miami Beach, ligger på Collins Avenue direkte ud mod stranden. Hotellet ligger indenfor gåafstand til Lincoln Road Mall (shoppingcenter) og ganske tæt på Art Deco distriktet samt den berømte Ocean Drive. Vi syntes dog det bedste er kombinationen af et fint pool område og stranden der ligger lige ved hotellet, der gør det oplagt at nyde livet ”Sunshine state style”.

På hotellet finder du et businesscenter, bar/restaurant, en jacuzzi og opvarmet pool med tilhørende poolbar. Hotellets 112 værelser er fordelt over 8 etager. Hotellet har privat adgang til stranden.

Alle værelser er udstyret med sikkerhedsboks, premium tv med over 120 kanaler, mulighed for at lave kaffe/te på værelset, hårtørrer og gratis wi-fi (kun for Albatros kunder). Der er dog ikke køleskab eller minibar på værelserne.

Du kan læse mere om hotellet på www.marseilleshotel.com

Celebrity Summit

Celebrity Summit er et af krydstogtrederiet Celebrity Cruises mellemstore skibe med plads til 2.000 gæster

Om bord på Celebrity Summit er alt, hvad man kan ønske sig af et moderne krydstogtskib. Her findes et lækkert poolområde med spa, fitnesscenter, flere gode restauranter samt en hyggelig bar. Alle kahytter har eget badeværelse, sikkerhedsboks, TV og minibar.

Læs mere om skibet på www.albatros-travel.dk/rejsetyper/skibe/celebrity-summit 

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejselufthavn Bemærk
16.998,–
Billund
Udsolgt
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
16.998,–
København
Udsolgt
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
16.998,–
København
Udsolgt
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Billund – Miami, USA. Check-in på lækkert hotel ved Miami Beach
Velkommen til Miami
Fra Billund Lufthavn flyver vi til Miami i solskinsstaten Florida. Vi bliver hentet i lufthavnen og kører med bus til vores hotel, som ligger i Miami Beach-området – lige ud til stranden!
Dag 2
Miami Beach, Florida. Dag til egne eventyr fyldt med strand, shopping, sightseeing mm.
Miamis berømte art deco
Dagen er til fri disposition. Rejselederen vil naturligvis være behjælpelig og komme med forslag til, hvordan dagen kan bruges. Med pool på vores superlækre hotel og stranden bare 200 meter væk er det fristende at nyde en dag i forkælelsens tegn med afslapning, badning og solslikkeri. Er der stemning for det, plejer vores rejseleder at tage en tur i nærområdet eller med lokaltransport ind til byen, det plejer at blive hyggeligt.
Dag 3
Fly fra Miami til San Juan, afsejling fra San Juan om aftenen Afsejling kl. 20:30
Puerto Ricos hovedstad San Juan

Vi tager tidligt i lufthavnen for at flyve fra Miami til San Juan. På grund af den tidlige afrejse har vi ikke booket morgenmad på hotellet, men må i stedet finde noget i lufthavnen eller efter ankomst i San Juan. Hvis tiden er til det på Puerto Rico, vil rejselederen tilbyde en kort gåtur rundt i den hyggelige gamle bydel i hovedstaden San Juan, efterfulgt af lidt tid på egen hånd. Den stemningsfulde gamle bydel dækker over 500 års kolonihistorie og er kendetegnet ved smalle brostensbelagte gader, farvestrålende huse med smukke balkoner, små hyggelige pladser samt et væld af kirker. Den ældste del af Vieja San Juan er lukket inde bag en solid bymur, og bag ved denne gemmer der sig adskillige monumenter, der fortæller om San Juans spændende historie som en af hovedbyerne i koloniseringen af det amerikanske kontinent.

Størstedelen af Vieja San Juan er fantastisk velbevaret, og flere af monumenterne er af UNESCO erklæret som verdenskulturarv, blandt andet det imponerende og velbevarede fæstningsværk Fort San Felipe del Morro. Grundstenen til vore dages San Juan blev lagt i 1508, da spanieren Juan Ponce de Léon, som deltog på Columbus’ anden rejse, byggede fortet Caparra. I 1521 blev bebyggelsen navngivet San Juan de Bautista de Puerto Rico (efter Johannes Døberen), og efterfølgende voksede byen hurtigt som følge af sin placering som et af de første stop for de mange nyankomne spanske opdagelsesrejsende, eventyrere, missionærer og erobrere (conquistadores) til “Den Nye Verden”. Som en af de første og største havnebyer i Caribien blev San Juan hurtigt eftertragtet af andre kolonimagter. Især englænderne, der håbede at kunne udvide deres territorium fra det nordlige Amerika, gjorde adskillige forsøg på at angribe og indtage San Juan. I 1595 var det den berømte engelske søhelt Sir Francis Drake, der forsøgte sig. Men i stedet endte angrebet med at koste Drake livet. Efterfølgende prøvede både hollændere samt flere englændere at indtage San Juan, men dets stolte forsvarere og de voldsomme fæstningsværker imod havet fik hver gang drevet angriberne på flugt. Først i 1898 under den spansk-amerikanske krig måtte San Juan overgive sig. Indbyggerne lod dog aldrig de fremmede styrker indtage selve byen, men efter kraftige bombardementer af San Juan og amerikansk landgang i det sydvestlige Puerto Rico overgav de lokale styrker sig. Og med Paris-traktaten samme år blev Puerto Rico en del af det hastigt ekspanderende United States of America. Derfor kan San Juan i dag kalde sig den ældste by i USA. Efter gåturen rundt i byen er der mulighed for at fortsætte på egen hånd og købe lidt frokost eller en kop kaffe på en af byens pladser eller ned mod havnefronten, mens du nyder folkelivet og den caribiske stemning.

Afhængigt af ankomsttiden med flyet, planlægger rejselederen dagen ud fra dette, hvorfor der må forventes at kun en kortere gåtur kan gennemføres hvis overhovedet muligt. Frokost kan altså enten blive sen frokost på skibet eller på egen hånd under byrundtur.

Dag 4
Philipsburg, St. Maarten. Mulighed for gåtur med rejselederen Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 17.00
Philipsburg, St. Maarten
St. Maarten er det mindste stykke land i verden, der deles af to nationer. Øen er lidt mindre end Amager, men alligevel er delingen skam en alvorlig sag. Holland og Frankrig har hver en bid – og det sætter sit præg på øen. Legenden siger, at Christoffer Columbus sejlede forbi øen den 11. november, den hellige St. Martins dag, og opkaldte øen efter ham. Det var dog først i 1631, at europæerne slog sig ned på øen. De var specielt interesserede i at få fat i øens store reserver af salt, som man dengang brugte til konservering af madvarer. Både hollændere og franskmænd strømmede til øen. Hollænderne slog sig ned på den sydlige del af øen og franskmændene på den nordlige, og de enedes om at dele øen. Det holdt dog ikke længe. Franskmændene overtog først det hele, og så gik hollænderne i krig, og smed franskmændene ud igen. Sådan blev det ved. Først i 1817 blev der ro om grænsedragningen. Skibet lægger til i Philipsburg på den hollandske side af øen. Der vil være mulighed for at tilmelde sig rundture på øen igennem skibet (bestilles og betales direkte på skibet). Du kan også vælge at følge rejselederen på en spadseretur rundt i Philipsburg. For de ekstra eventyrlystne er et af de helt store St. Maarten-hit at befinde sig på stranden lige uden for Philipsburg, når dagens fly lander. Landingsbanen ligger så tæt på stranden, at flyet bogstaveligt talt befinder sig lige over hovedet på en, lige inden det lander. Dette er bestemt ikke for sarte sjæle!
Dag 5
Basseterre, St. Kitts. Mulighed for ørundtur til gamle sukkerrørsplantager, fæstninger og skønne badestrande Ankomst kl. 8.00, afsejling kl. 17.00
Basseterre, St. Kitts

Saint Kitts er en af Caribiens knap så kendte øer, og det kan vi blot glæde os over, for dette er en rigtig lille uopdaget perle! Store dele af øen er fuldstændig uberørte, og overalt møder vi en hyggelig og tilbagelænet stemning.

Saint Kitts’ officielle navn er Saint Christopher – navngivet af Columbus, der kom hertil under sin anden rejse til Den Nye Verden i 1493 – og sammen med naboøen Saint Nevis har øen udgjort republikken ”Saint Kitts and Nevis” siden 1983, hvor de brød med mere end 200 års engelsk herredømme. Saint Kitts and Nevis er den klassiske caribiske historie om europæisk kolonisering, afrikanske slaver og sukkerrørsplantager. Sukkeret røg direkte til London, hvor det stillede englændernes hang til søde sager. Saint Kitts and Nevis er den ældste, engelske koloni i Caribien – og selvom franskmændene i en længere årrække også lagde billet ind på øernes frodige jord, så vandt englænderne det endelig slag og magten over øerne. I Saint Kitts’ hovedby, Basseterre, hvor vi lægger til, fornemmer man tydeligt både den franske og den engelske fortid. Og er du historisk interesseret, er det oplagt at besøge det velbevarede engelske fæstningsværk Brimstone Hill Fort, der ligger knap en halv times kørsel oppe ad vestkysten fra Basseterre. Her er der levn fra ikke færre end ni fæstninger, hvilket taler sit eget tydelige sprog om de magtkampe, der udspillede sig i Caribien, hvor der var rigtig mange penge at hente for de europæiske kolonimagter – med England, Spanien og Frankrig som de vigtigste aktører. Brimstone Hill Fort er det mest velbevarede og imponerende af Saint Kitts’ mange fæstninger og er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. En tur rundt på øen er i det hele taget en rejse rundt i øens dramatiske historie. Langs kysten med de mange fæstninger og spredt rundt i landskabet finder man ruiner af nedlagte sukkerrørsplantager og herskabsvillaer fra øens storhedstid som sukkereksportør. De sidste sukkerplantager drejede først nøglen om i 2005.

Det er selvfølgelig også oplagt at besøge en af øens mange smukke strande og få sig en caribisk dukkert, men endelig kun ud mod Det Caribiske Hav – Atlanterhavssiden er for voldsom. Tæt på Basseterre ligger Frigate Bay, hvor bademulighederne går hånd i hånd med golf, kasinoer og shopping.

Dagens udflugtstilbud er en rundtur i bus på øen. Undervejs går vi på opdagelse i historien og oplever verdenskulturarven. (Dagens udflugt er del af en særskilt udflugtspakke og er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere under prisinformation)

Dag 6
Charlotte Amalie, Skt. Thomas. Mulighed for ørundtur og byvandring i Charlotte Amalie Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 17.00
Kongens Gade, Charlotte Amalie

Om morgenen ser vi indsejlingen til Skt. Thomas. Dagens udflugtstilbud er en halvdagstur i og omkring hovedstaden Charlotte Amalie. Vi starter ud med at køre en tur i safaribusser og nyder øens grønklædte bjerge og den smukke kyststrækning med klassiske caribiske bountystrande og azurblåt vand. Vi besøger den danske kirkegård, hvor blandt andet søhelten admiral C.V. Jessen ligger begravet. Vi skal også nyde udsigten fra Drake's Seat, navngivet efter den engelske kaper Sir Francis Drake. Efter vi har dannet os et grundigt indtryk af den gamle koloni, kører vi tilbage til Charlotte Amalie, hvor vi tager turen rundt i byen til fods og ser de mange historiske danske bygninger. Charlotte Amalie hed oprindeligt Taphus, hvilket betyder kro på hollandsk, men senere fik byen navn efter Christian den V’s dronning, Charlotte Amalie. Den 30. marts 1666 hejste Erik Nielsen Schmidt som den første guvernør Dannebrog på Skt. Thomas, men han døde nogle få måneder senere, og der kom først rigtig gang i koloniseringen i 1672, da Jørgen Iversen Dyppel tog Skt. Thomas i besiddelse som base for det nyligt oprettede Vestindisk Kompagni. Charlotte Amalie er anlagt på fire mindre højdedrag, og sidegaderne slynger sig op ad højene. Mange af disse gader er trappegader, som er bygget af danske mursten fra Sønderjylland. Den mest kendte er De 99 Trin, som dog har vist sig rent faktisk at have 103 trin.

Gadeskiltene i byen viser stadig de gamle danske gadenavne som Kongens Gade, Borger Gade, Vimmelskaft Gade og Krystal Gade. Vores byvandring starter ved øens ældste bygning, det røde Christiansfort, som blev påbegyndt af Jørgen Iversen Dyppel i 1672. Ud over at være byens fæstning har den tjent som kirke, fængsel, domhus, guvernørbolig og brandstation. I dag er fortet omdannet til museum, som dog er under restaurering. Foran fortet, ned mod vandet, ligger den tidligere danske gendarmkaserne fra 1874, som er et fint eksempel på dansk koloniarkitektur. I dag fungerer den som senatsbygning. På pladsen foran bygningen fandt overdragelsen til USA sted den 31. marts 1917. Denne dag, Transfer Day, er nu lokal helligdag. Lige øst for fortet ligger Emancipation Garden (Frihedsparken) med statuen af Christian IX, og bag denne ligger det gamle Grand Hotel fra 1840.

Byrundturen fortsætter til Guvernementshuset, Frederikskirken og en tur op ad De 99 (103) Trin til Crown House, hvor Peter von Scholten boede, mens han var vicekommandant i Charlotte Amalie. Herefter spadserer vi ad hovedgaden, Dronningens Gade, der løber parallelt med havnefronten. Mellem havnefronten og Dronningens Gade, som i dag hedder Main Street, finder vi de gamle danske vare- og handelshuse, blandt andet apoteker A.H. Riises, som nu er indrettet til forretning. De fleste er kun på en enkelt etage og er opdelt i store tøndehvælvede rum. Efter vores byvandring er der lidt tid i Charlotte Amalie på egen hånd. Skt. Thomas er toldfri zone og blandt andet alkohol, makeup, parfume og smykker kan fås til priser langt under de danske.

(Dagens udflugt er del af en særskilt udflugtspakke og er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere under prisinformation).

Dag 7–8
På havet mod Bahamas Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 17.00
Nyd en afslappende dag på havet
Skuden vendes, og turen går nu mod Bahamas. Men vores eventyr er dog langt fra slut. Vi har en dejlig afslappende dag på havet og kan nyde krydstogtets dybere mening helt uforstyrret: glæde os over den lækre mad, gå en tur i teateret eller høre noget dejlig livemusik. Måske skal der nydes en film på dækket eller shoppes i den toldfri butiksarkade?
Dag 9
Nassau, Bahamas. Mulighed for gåtur med rejselederen Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 17.00
Indsejling til havnen i Nassau, Bahamas

Bahamas er de vestindiske øers nordligste forpost mod Atlanterhavet. Det var på Bahama-øen San Salvador, at Colombus første gang satte fod til jord i den ”Nye Verden”. Men øerne var ikke populære hos de nye koloniherrer. De lavvandede og vanskeligt passable kanaler (kaldet ”bajamar” på spansk) mellem koralrevene, og de lave øer uden drikkevand eller mineraler var ikke attraktive. Bahamas blev derfor først annekteret af engelske pirater, og frem til 1973 var øerne underlagt engelsk styre.

Vi lægger til på øen New Providence i Bahamas’ hovedstad, Nassau. Nassau er en fodgængers by, kompakt og overskuelig. Tag med vores Albatros rejseleder på en spadseretur på Bay Street lige bag havnefronten, og tag et kig ind i de mange parfumerier og juvelerbutikker. Der er et hektisk liv i gaden, ikke mindst, hvis besøget falder sammen med en af de utallige parader og brassband-optrædener, der også har Bay Street som deres foretrukne gade. Nassau var tidligere stærkt befæstet, og mange af fortene kan stadig besøges. Fincastle Fort på Bennet’s Hill har en glimrende udsigt over hele New Providence-øen og Paradise Island. Sidstnævnte er temmelig domineret af Atlantis Hotel, et 2.000-værelses hotel med indendørs golfbaner, kasino og meget mere.

Til frokost (ikke inkluderet i rejsens pris) er favoritten conch (udtalt ”konk”): havsnegle, som kan spises råt, stegt, dampet eller friteret – alt sammen serveret i krydret hvidløgssauce.

Dag 10
Miami. Byrundtur og hjemrejse Ankomst kl. 07.00
Miami

De morgenfriske kan følge indsejlingen til Miami. Selve udtjekningen foregår forholdsvis afslappet, og efter landgangen kører vi i bus til Miami, hvor vi skal på byrundtur. I Miami skal vi blandt andet se de verdensberømte smukke art deco-bygninger og strandpromenaden Ocean Drive, hvor folk hygger sig med spadsereture, på caféer og restauranter.

Herefter kører vi til Miami Lufthavn, hvor flyet hjem mod Danmark venter.

 

Dag 11
Ankomst til Billund
Vi ankommer til Billund med kufferten fuld af gode minder om det eksotiske Caribien.

Udflugtspakke

Kun for Albatros Travels gæster har vi udarbejdet en udflugtspakke ledet af vores danske rejseleder. Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Inkluderet i udflugtspakken

 • Halvdagstur på St. Kitts til gamle sukkerrørsplantager, fæstninger og skønne badestrande
 • Halvdagstur på St. Thomas. Ørundtur i safaribusser og byvandring i Charlotte Amalie

Pris: kr. 648,- pr. person

Prisinformation

Tillæg for enkeltkahyt
Tillæg for indvendig enkeltkahyt kat. 10, kr. 5.998,-
Tillæg for opgradering af kahyt

Dobbeltkahyt

 • Tillæg for udvendig kahyt med havudsigt kat. 7, kr. 698,-
 • Tillæg for balkonkahyt kat. 2B kr. 2.498,-

Enkeltkahyt

 • Tillæg for udvendig enkeltkahyt med havudsigt kat. 7, kr. 6.998,-
 • Tillæg for enkeltkahyt med balkon kat. 2B kr. 9.998,-
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly Billund – Miami t/r med mellemlanding
 • Byrundtur i Miami i forbindelse med transport til Miami Lufthavn
 • Fly fra Miami til San Juan
 • Transport jf. program
 • 2 nætter på hotellet Marseilles Hotel Beach i delt dobbeltværelse (med morgenmad 1. dag)
 • 8 dages krydstogt med Celebrity Summit i delt indvendig dobbeltkahyt kat. 10
 • Helpension på krydstogtskibet
 • Kaffe, te og isvand på skibet
 • Drikkepenge på krydstogtskibet (kr. 632,- pr. person)
 • Skatter og afgifter (Havneskatter værdi 665.-)
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra udflugter
 • Tillæg for enkeltkahyt
 • Eventuelle måltider på land
 • Udflugtspakke kr. 648,-
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn ca. USD 20,- pr. person).
 • Personlige fornødenheder
 • Gebyr for indrejseregistrering til USA (ESTA, ca. 14 USD).
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Hvordan er kahytterne?

Der er forskellige kahytskategorier – fra pæne, rummelige indvendige kahytter til pragtfulde suiter med egen balkon. Fælles for alle er, at de naturligvis har eget bad og toilet og rimelig skabs- og siddeplads, enkeltsenge eller dobbeltseng. Desuden er alle kahytter udstyret med køleskab og hårtørrer. Ønsker du at bestille en suite, bedes du rette henvendelse til Albatros Travel.

Balkonkahyt
Kahytskategori 2B, dæk 6. Udvendig kahyt med egen privat balkon. Kahytterne har stort gulv-til-loft-vindue og to enkeltsenge eller dobbeltseng.

Udvendig kahyt
Kahytskategori 07, dæk 2. Udvendig kahyt med vindue og to enkeltsenge.

Indvendig kahyt
Kahytskategori 10, dæk 3. Indvendig kahyt med to enkeltsenge.

 

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Hvis du vil låse din kuffert, bør du bruge en såkaldt TSA-lås. The Transportation Security Administration er dem, der kontrollerer bagagen i fly til, fra og via USA, og de har en ”hovednøgle”, som kan åbne TSA-låse. Har du låst din kuffert med en anden lås, forbeholder de sig ret til at bryde låsen op – det gælder også indbyggede låse i kufferten. TSA-låse kan købes i de fleste kuffertbutikker o.l. og fås både som hængelåse og kuffertremme.

 

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Det er desværre ikke muligt at bestille tilslutning med indenrigsfly på denne rejse.

Om rejsemålene

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

USA: www.albatros-travel.dk/destinationer/nordamerika/usa
Puerto Rico: www.albatros-travel.dk/destinationer/caribien/puerto-rico
Dansk Vestindien:
www.albatros-travel.dk/destinationer/caribien/dansk-vestindien

Før afrejsen

Pas

Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder fra hjemrejsedato. Børn – uanset alder – skal have eget pas, det er ikke nok, at de står i forældrenes pas. Send en kopi af dit pas til Albatros Travel senest 14 dage efter reservation. Bemærk i øvrigt, at navnet på flybilletten skal stemme 100 % overens med det navn, der står i passet. Konsekvensen ved det modsatte kan i værste fald være, at du bliver nægtet indrejse i USA og må flyve hjem for egen regning.

I USA er der ikke visumpligt for danskere og øvrige EU-borgere for ophold op til 90 dage, men toldpapirer udfyldes om bord på flyet. Ved indrejse får man automatisk 90 dages ophold med en gyldig returbillet.

ESTA - indrejsetilladelse til USA

Senest 72 timer før afrejse skal du søge om indrejsetilladelse på https://esta.cbp.dhs.gov 

Her får du en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer, som du skal printe eller skrive ned og medbringe på rejsen, da lufthavnsmyndigheder i Danmark og USA kan kræve at se det. Det koster et mindre beløb – ca. 14 dollar – som betales med kreditkort. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.

Hvis du rejser sammen med børn, som ikke er dine egne, eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, skal du ud over ESTA-tilladelsen have en særlig tilladelse.

Læs mere om ansøgningen om indrejsetilladelse og om rejser med børn på www.albatros-travel.dk/praktisk/indrejse-i-usa 

 

Elektronisk udstyr i håndbagagen

Sikkerhedskrav ved flyrejser til USA

De amerikanske myndigheder har skærpet deres sikkerhedskrav ved flyrejser til USA. Alt elektronisk udstyr, som medbringes i håndbagagen på flyet (mobiltelefoner, iPads og andre tablets, bærbare computere etc.), skal kunne tændes ved tjek i sikkerhedskontrollen. Det betyder, at du skal sørge for, at batteriet på udstyret er fuldt opladt, når du ankommer til lufthavnen.

Hvis det medbragte udstyr ikke kan tændes, kan genstanden ikke medbringes på flyet, men må efterlades i sikkerhedskontrollen. Den nye regel skyldes, at myndighederne er bange for, at de elektroniske apparater kan bruges i forbindelse med terrorhandlinger.

Vi henviser til British Airways hjemmeside for uddybende information: http://www.britishairways.com/travel/flightops/public/en_no?p_faqid=5047&source=hp_disruption_banner

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse, eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet.

Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

Hos Albatros tilbyder vi ikke, at man kan have faste pladser i bussen, og det er derfor heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Ved ikke at tilbyde køb af bestemte pladser, risikerer man således ikke, at købstidspunktet er afgørende for, hvilken plads i bussen, man får adgang til. Derimod kan der aftales rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 5 out of 5 by from Fantastisk Cruise ferie Efter en lang flyrejse til Miami og en begivenhedsrig dag i denne fantastiske by var det dejligt at komme ombord på det utrolige Cruise skib Celibrity Reflection. Fantastisk skib på alle måder, hvor man hurtigt befandt sig godt. God atmosfære og et enestående personale som gjorde deres aller bedste for at alle skulle trives. Gode byer især Charlotte Amalie på St. Thomas var en god oplevelse. Rejselederen skal også have ros for at have sat sig godt ind i tingene, Og fortælle om historien på de forskellige øer vi besøgte på turen Alt i alt en fantastisk 1.gangs Cruice, og bestemt ikke vores sidste.
Date published: 2016-01-25
Rated 5 out of 5 by from Overskriften lever tilfulde op til indholdet. Fra først til sidst var rejsen en positiv oplevelse. Vi fik en fin modtagelse af rejselederen i lufthavnen. Meget imødekommende, hjælpsom og opmærksom, så selv folk, som ikke var så rejsevante, kunne føle sig trygge. Inden afrejsen havde vi fået en god information fra rejseselskabet. En god beskrivelse af de oplevelser, vi kunne forvente på turen. Det hele levede op til det beskrevne. Ikke mindst fordi rejselederens store faglige kompetence, venlige imødekommenhed over for spørgsmål og gode råd og vejledning til, hvad vi kunne opleve, når vi var på egen hånd både på skibet, og når vi var i land.
Date published: 2016-03-07
Rated 4 out of 5 by from Godt skib og god betjening på skib.. På få punkter levede turen ikke helt op til forventninger og beskrivelse. Hotel i Miami ikke kategori 4 i vores øjne Siddepladser fordeling i fly ikke OK og benplads bagerst fly (prisen for at kunne side ved ægtefælle) var helt uacceptabel. Spisning næsten umulig. Mad på fly kun acceptabel. Gammelt propelfly fra Düsseldorf til Kbh. ikke betegnelse luksus.. Rejseleder Jette som vi har rejst med før fra New York til Caribien var igen top. Menukortet på skibets restaurant var meget beskedent og ikke luksus - drikkevareløsningen til gengæld i top. Betjening overalt på skibet af sjældent kvalitet og format ikke mindst i restaurant. Søde, humor og stil. Rejseleder krydrede udflugtsprogrammet med 2 initiativer delvis betalt af gæsterne selv.
Date published: 2016-03-14
Rated 5 out of 5 by from Skøn rejse med virkelige gode oplevelser Det var en rejse der oversteg vores forventninger på oplevelser og arrangement, vores rejseleder var virkelig inde i stoffet og fik videreformidlet sin viden, så vi fik rigtig meget ud af rejsen. Vi kan godt lide når rejsen er planlagt og der er styr på de forskellige arrangementer, det syntes jeg vores rejseleder har formået, bl.a. ved at vi hver dag fik Albatros Tidende, med beskrivelse af næste dag arrangement med tider og historien omkring dette. MEGET TILFREDS.
Date published: 2016-02-16
Rated 4 out of 5 by from en rejse på næsten første klasse. Spændende og flot rejse i Caribien, ikke sidste gang vi tager et Cruise. Og som altid når vi rejser med Albatros var selskabet blandt de andre rejsende i top, vores rejseleder ydede også en fantastisk service og var virkelig inde i tingene på de forskellige øer
Date published: 2016-01-30
Rated 5 out of 5 by from Virkelig en rejse på 1. klasse Forventningerne til rejsen, især om bord på skibet, blev opfyldt til fulde. Begrebet 1. klasse passer i dette tilfælde. Vores rejseleder optrådte kompetent og vidende om de besøgte øer og formåede at gennemføre et stramt program uden at det kom til at virke forhastet. Der er jo desværre kun en begrænset tid til rådighed på de forskellige øer, men der var fin tid til udforskning på egen hånd.
Date published: 2016-02-18
Rated 4 out of 5 by from En skøn og afslappende ferie Rejsen forløb fint med en rigtig god guide, som ville det bedste for os. Vores guide kom lidt svagt fra start, pga. at der ikke var en klar aftale med buschaufføren der skulle hente os. Så vi måtte løbe noget frem og tilbage i en kæmpestor lufthavn, hvilket nok kostede os 1 time eller mere. Men alt i alt en rigtig god tur, hvor vi fik set de skønneste øer. Skibet havde alle de ting der skulle til, for at gøre vores rejse god; Lækker mad, masser af underholdning og skønt vejr til poolområdet. Værelse lækkert med balkon - ren luxus.
Date published: 2016-02-29
Rated 5 out of 5 by from det var en perfekt tur. Rejselederen Sune havde tjek på alt, var der noget han skulle følge op på havde han en svar dagen efter. Tilrettelæggelsen af turene rundt på øerne, var perfekt. Sune var meget opmærksom på alt hvad der forgik rundt om ham, vi kunne spørge om alt og var altid hjælpsom. Caribien på første klasse levede op til sit navn.
Date published: 2016-03-20
 • y_2017, m_11, d_22, h_24
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_48
 • loc_da_DK, sid_USCOC03, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Anmeldelse af rejsen

Her kan du se anmeldelser fra andre gæster, som har været på turen. Vi håber, du kan bruge deres ærlige meninger, gode tips, ris og ros til at få en idé om, hvad der venter på rejsen – så du kan vælge den helt rigtige tur for dig. Anmeldelserne samles ind af et eksternt firma, som er din garanti for anmeldernes validitet. Læs mere her

Bemærk venligst, at flyselskab, flyrute, hoteller, rejseleder og/eller rejsens rute kan variere fra afgang til afgang, og dermed kan en anmeldt rejse være lidt anderledes end de rejser, som aktuelt er til salg.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål, som drejer sig om selve rejsen, eller læse andres spørgsmål. Bemærk, at andre gæsters evalueringer kommer efter sektionen med spørgsmål og svar.

Lignende rejser

18USCOC03LDK1801