Cinque Terre og Toscana med LOF og Jyllands-Posten

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev et 8 dages eventyr med LOF og Jyllands-Posten, hvor vi oplever magiske Cinque Terre og skønne Toscana

Cinque Terre betyder ”De Fem Landområder” og er den italienske kyst, når den er smukkest. Ud over at opleve byen og kysten fra vand- og landsiden sejler vi til romantiske Portofino og eksklusive Santa Margherita. I Toscana skal vi rundt i det bølgende landskab og bl.a. besøge de spændende byer: Lucca med den imponerende bymur, Pisa med det berømte Skæve Tårn, Siena med Italiens måske smukkeste plads – Piazza del Campo – samt San Gimignano, der er optaget på UNESCO’s liste over kulturarv. Vi skal naturligvis også besøge en vingård, hvor vi skal smage på de liflige dråber.

Rejseleder Kim Ferrigno er blandt de danskere, der har størst kendskab til Italien og italienske forhold. I 1995 modtog Kim prisen ”Tara d’Argento” af bystyret i Amalfi, som anerkendelse af hans indsats for turismen. I 1999 tildelte de italienske turistmyndigheder Kim prisen ”Premio Leonardo da Vinci”, da de udnævnte ham til verdens dygtigste arrangør af rejser til Italien på den tid. Som rejseleder deler Kim ud af sin viden med stor entusiasme og stort engagement.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Fly til Pisa, Italien. Besøg i Sestri Levante – Lavagna
Dag 2 Dagsudflugt med sejltur til Portofino og Santa Margherita Ligure
Dag 3 Cinque Terre med vandretur, sejltur og besøg i de pittoreske byer
Dag 4 Udflugt til Lucca
Dag 5 Udflugt til Pisa med besøg i Domkirken og Dåbskapellet
Dag 6 Heldagsudflugt i Toscanas bølgende landskab, besøg i Siena og San Gimignano og besøg på vingård
Dag 7 Tid til egne eventyr med mulighed for udflugt til Firenze
Dag 8 Transport til lufthavnen og fly til Danmark

Hoteller

Hotel Real Park

 • Wi-fi
 • Satellit-tv
 • Telefon
 • Hårtørrer
 • Badeværelse med brus, toilet og bidet
Hotel Hotel Real Park ligger 6 minutters gang fra stranden. Beliggenheden ud til havet giver en smuk udsigt over Tigullio-bugten. Hotellets gratis shuttle-bus kører til Chiavari, Lavagna og Sestri Levante.
Hotellet er officielt klassificeret til 3-stjerner, men vi vælger at kalde det et hyggeligt og velfungerende turistklassehotel. Hotellet har 50 værelser, en terrasse, en lille have samt en bar og en restaurant, hvor morgenmaden og middagene bliver serveret.
Park Hotel
Via Aurelia, 2242
16030, Cavi di Lavagna
Italia

Hotel Raphael

 • Telefon
 • Føntørrer
 • Satellit-tv
 • Safety-box
 • Minibar (ekstra udgift)
 • Air condition
 • Badeværelse med brus og toilet

Hotel Raphael ligger 5 minutters gang fra togstationen i Montecatini Terme.
Hotellet er officielt 3-stjernet, men vi vælger at kalde det et hyggeligt og velfungerende turistklassehotel. Hotellet er populært og har mange stamgæster, som vender tilbage år efter år. Hotellet har en bar, en restaurant, gratis wi-fi og ligger i et populært område af Montecatini Terme og man kan sidde og nyde en kop espresso eller andet på hotellets tagterrasse.

Hotel Raphael, Montecatini Terme
Via Derna, 9
51016 Montecatini Terme PT
Italia

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly til Pisa, Italien. Besøg i Sestri Levante – Lavagna
Sestri Levante er beliggende på en lille halvø

Vi ankommer til Pisa Lufthavn og kører til Hotel Real Park i byen Lavagna. På vejen til hotellet besøger vi den hyggelige by, Sestri Levante, hvor der er en lille byvandring. Sestri Levante er beliggende midt i et fascinerende landskab mellem bjerge, hav og sandstrande. Byen er en klassisk fiskerby, som tidligere var et maritimt knudepunkt, og som i dag stadig har en stemningsfuld gammel bydel. Byen har desuden et stort antal smukke kirker, og Sestri Levante er beliggende på en lille halvø, som danner bugt på begge sider af byen, La Baia del Silenzio (Den stille bugt) og La Baia della Favola (Eventyrbugten). Den sidste bugt er opkaldt efter H.C. Andersen, som boede i byen i en periode, og som omtalte byen i sine rejseerindringer. Sestri Levante har desuden en årlig eventyrfestival. Efter besøget i Sestri Levante fortsætter vi til nabobyen Lavagna, hvor vi skal bo, og hvor vi spiser vores aftensmad på hotellet.

Dag 2
Dagsudflugt med sejltur til Portofino og Santa Margherita Ligure
Den faverige havn i Portofino

Efter morgenmaden skal kysten og området opleves både fra land og fra søsiden. Vi kører direkte til kystbyen Rapallo, hvorfra vi sejler til Pittoreske Portofino. Portofino betyder ”den smukke havn” på italiensk, og når man ankommer fra vandsiden, er det ikke svært at se, hvorfor man lige valgte dette navn. Byen ligger smukt beskyttet i en lille bugt, og den naturlige placering har betydet, at Portofino har fungeret som havn siden romertiden. I dag er Portofino mere at betragte som de riges legeplads, og havnen prydes i dag af luksuriøse yachtbåde og byens huse står helt skarpt i smukke pastelfarver, som på imponerende vis spejler sig i vandet. Vi har tid på egen hånd til at opleve Portofino og indtage en frokost på egen hånd. Efter besøget i Portofino sejler vi videre til San Margherita Ligure. Byen er beliggende i Tigullio-bugten og havde sin storhedstid i starten af det 20. århundrede, hvor kendisser og rige personer havde byen som deres tilflugtssted. Santa Margherita har på trods af de store antal besøgende bevaret sin charme, og mange appelsintræer præger gadebilledet. Byen har desuden en flot lystbådehavn, et spændende fiskemarked samt Villa Durazzo, der har en smuk anlagt have med en fortryllende udsigt over Den Italienske Riviera. Efter besøget i Santa Margherita sejler vi tilbage til Rapallo, og sidst på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet, hvor vi om aftenen spiser en fælles middag.

Dag 3
Cinque Terre med vandretur, sejltur og besøg i de pittoreske byer
Billedskønne UNESCO område Cinque Terre

Efter morgenmaden skal vi opleve området Cinque Terre, som er beliggende i den sydlige del af Regionen Ligurien, ganske tæt på Toscana. Det er 5 byer der danner området Cinque Terre, som betyder ”de fem landområder”. Området er et af de smukkeste i Italien, og er optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Tidligere var det ikke muligt at komme med bil til Cinque Terre, eneste mulighed var tidligere de gamle mulddyrstier, og senere kom der en jernbane gennem området, så byerne begyndte så småt at åbne sig mod de omkringliggende områder. Vi kører i bus ind til Cinque Terre, og her har vi sammensat et program, som gør at vi får set meget af Cinque Terre fra både vandsiden og landsiden. Vi kører i bus fra hotellet, og vi skal sejle mellem nogle af byerne samt have byvandringer, og en del af strækningen skal vi køre med lokaltog.

Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til vores hotel, hvor vi også spiser middag.

Dag 4
Udflugt til Lucca
Besøg i fortræffelige Lucca
Efter morgenmaden forlades Ligurien, og vi kører mod Toscana. Første stop er byen Lucca, som bl.a. er kendt for sin intakte bymur, der blev opført i renæssancen. Den imponerende bymur fremstår den dag i dag som da bymuren fik færdiggjort den sidste udvidelse i slutningen af 1600-tallet. Luccas bymur har 10 byporte, der stadig fungerer som indgange til den gamle bydel. Lucca blev oprindeligt grundlagt af Etruskerne og har også været en romersk bastion. Omkring årtusindeskiftet (altså det første årtusindeskift) var der mange små selvstændige republikker i det nuværende Italien, og Lucca var også en selvstændig republik i omkring 500 år. I Lucca er der kort byvandring, hvor vi bl.a. ser den imponerende Piazza dell’Anfiteatro, som er en ellipseformet plads, der i omkring år 100 e.Kr. var et romersk amfiteater. Pladsen blev senere lavet om til markedsplads, men i dag er det små cafeer og restauranter, der holder til på Piazza dell’Anfiteatro. Husene omkring pladsen er private huse, der er opført ovenpå resterne af amfiteatret. Der er lidt tid på egen hånd, inden vi fortsætter til Montecatini Terme, hvor vi tjekker ind på vores hotel og spiser aftensmad.
Dag 5
Udflugt til Pisa med besøg i Domkirken og Dåbskapellet
Piazza dei Miracolo og det berømte skæve tårn i Pisa

Efter morgenmaden er der udflugt til Pisa. Alle Pisas største attraktioner er ikke beliggende i centrum, men i byens nordlige udkant, hvor vi finder Campo dei Miracoli, (miraklernes eng), som er en flot græsplæne, hvor vi finder det berømte Skæve Tårn, Domkirken, kirkegården Camposanto Vecchio samt dåbskapellet. På denne grønne plads finder vi en unik koncentration af romansk arkitektur, og vi har en lokalguide til vores rådighed. Vi skal opleve Dåbskapellet samt Domkirken indefra (entre inkluderet), og for at sikre, at alle kan høre guiden, er der inkluderet headset til alle deltagere. Efter den guidede rundtur er der lidt tid på egen hånd, inden der returneres til Montecatini, hvor resten af eftermiddagen er fri. Vi overnatter og spiser igen aftensmad i Montecatini Terme.

Dag 6
Heldagsudflugt i Toscanas bølgende landskab, besøg i Siena og San Gimignano og besøg på vingård
Middelalder-atmosfære i Siena

Heldagstur i det klassiske Toscana. Vi forlader Montecatini Terme og kører gennem det klassiske bølgende landskab på vores vej til Siena. I Siena har vi en byvandring, hvor vi oplever den spændende middelalderby, som har formået at bevare en del af sin middelalder-atmosfære. I Sienas gamle bydel foregår stort set alt til fods, da byen stadig har sine gamle gader og stræder, som alle er forbundet via et net af smalle gyder og trapper. Sienas hovedgade, Via di Città, snor sig som en slange rundt om byens store attraktion, Italiens måske smukkeste Piazza, Piazza del Campo. Denne imponerende plads blev designet som en muslingeskal, og det skrående terræn blev udnyttet til at skabe den unikke form. Samtidig rummer Piazza del Campo et af de mest karakteristiske eksempler på den toskanske arkitektur i middelalderen, nemlig byens rådhus, Palazzo Pubblico. Arkitekten Martin Nyrop havde denne plads og Sienas rådhus som inspiration, da han i sin tid tegnede Københavns Rådhus og Rådhuspladsen.

Efter besøget i Siena fortsætter vi til byen med middelalderhøjhusene, San Gimignano. San Gimignano blev i 1990 optaget på UNESCO’s verdensarvliste, pga. dens velbevarede og enestående middelalderarkitektur. San Gimignano er omgivet af velbevarede bymure og er især kendt for sine velbevarede tårne. I Middelalderen kappedes de rige familier i byen om at bygge det højeste hus, og den dag i dag er der stadig 13 af de høje tårne i byen (hvor der var 72 tårne i byens storhedstid). Vi har en byvandring i San Gimignano, og besøger også den imponerende Domkirke fra 1148, som rummer en række fresker med meget livagtige dommedagsscener.

Efter opholdet i San Gimignano besøger vi en vingård, inden vi returnerer til hotellet i Montecatini Terme og endnu engang nyder en fælles middag.

Dag 7
Tid til egne eventyr med mulighed for udflugt til Firenze
Firenze

Dagen til fri disposition. Man kan besøge byens gamle bydel, Montecatini Alto, som er højt beliggende ovenover Montecatini Terme, med en smuk udsigt udover landskabet. Selv turen op til Montecatini Alto er en oplevelse i sig selv, for den kan foregå med et lille tog/sporvogn, der trækkes op ad bjerget.

For de interesserede vil rejselederen arrangere en tur til Firenze med tog (togbillet ikke inkluderet i pakkeprisen). Der køres med almindelig tog ind til Firenze, og rejselederen arrangerer en byvandring i den gamle bydel, hvor de største attraktioner passeres. Efter byvandringen er der tid på egen hånd, inden rejselederen sidst på eftermiddagen returnerer til Montecatini Terme. Hvis man endnu ikke er blevet mæt af Firenze, så kan man naturligvis returnere til hotellet på egen hånd.

Vi overnatter i Montecatini Terme og spiser den sidste middag på denne tur.

Dag 8
Transport til lufthavnen og fly til Danmark
Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen og flyver hjem.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansktalende rejseleder og Italien-specialist Kim Ferrigno
 • Fly Billund/København – Italien t/r
 • Transport jf. program
 • 3 overnatninger inkl. halvpension på Hotel Real Park, Lavagna
 • 4 overnatninger inkl. halvpension på Hotel Raphael, Montecatini Terme
 • Sejltur Rapallo - Portofino – Santa Margherita Ligure – Rapallo
 • Sejltur ved Cinque Terre
 • Byvandring i Sestri Levante
 • Udflugt til Pisa med entre til Domkirke og Dåbskapellet
 • Byvandring i Lucca
 • Udflugt til Siena og San Gimignano
 • Vinbesøg inkl. vinsmagning i Toscana
 • Spændende indlæg og foredrag om Italien og de steder der besøges
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer og udflugter
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til chauffører og lokalguide (beregn ca. 10 euro)
 • Udgift til togbillet og eventuelle entréer forbindelse med turen til Firenze
 • Personlige fornødenheder
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Praktiske oplysninger

Måltider

Morgenmaden og middagene indtages i hotellets restaurant.

Vejret

Maj måned i Cinque Terre føles som om sommeren er lige rundt om hjørnet med varme temperaturer og begrænset regn. Denne måned markerer den officielle start af turistsæsonen og man kan opleve både varme dage og tilpas kølige aftener.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os

retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Forlængelse/ændringer

Rejsen sælges som en hel “pakke“, og ved ændringer vil det ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der ikke benyttes.

Mere om dit rejsemål

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På busrejser kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 3 out of 5 by from Spændende rejse til facinerende del af Italien Der er ingen tvivl om at det var en spændende rejse, der bare blev 100% bedre takket være en fantastisk guide , Kim var hele rejsen værd, jeg vil meget gerne på endnu en rejse - evt. Firenze med samme guide Rejsen havde nogle skønhedsfejl, bl.a. lød beskrivelsen på flyvning til og fra Pisa, men vi fløj til og fra Milano, hvilket betød timer i bus. Ligeledes var det ret ubehagelige flytider, hvor man skulle starte hjemmefra midt om natten og kom hjem igen hen på natten. Hotel- og madstandarden synes jeg ikke levede op til hvad jeg forventede fra Albatros
Date published: 2019-05-16
Rated 3 out of 5 by from god rejse med nogle mislyde Flyveturen var ændret uden at der var gjort opmærksom på det. Det gav for megen kørsel til og fra lufthavnen. Hotellerne var under vanlig Albatros standard. Rejselederen perfekt, og oplevelserne mangfoldige.Et spændende rejsemål.
Date published: 2019-05-24
Rated 4 out of 5 by from En dejlig rejse med fine oplevelser Vi havde en spændende rejse med en meget dygtig og behagelig rejseleder. Dagenes programmer var meget tætte og vi kunne godt have brugt lidt mere tid på egen hånd, især i Siena.
Date published: 2019-05-16
Rated 3 out of 5 by from Rundrejse i Toscana Vores rejseleder var super. Hotellerne var en stor skuffelse og maden ligeså, hvilket trækker helhedsvurderingen meget, meget ned. Flyverejsen med skift for lang.
Date published: 2019-05-17
Rated 4 out of 5 by from Skønne oplevelser med fantastisk rejseleder En skøn tur, dejlige udflugter, gode highlights. Det lille hold (23) var en fornøjelse. En helt fantastisk vidende og omsorgsfulde rejseleder.
Date published: 2019-05-20
Rated 3 out of 5 by from en fin rejse Ville gerne have vidst at flyrejsen var så langvarig for at komme til Toscana.I programmet vi fik tilsendt står fly til Pisa!
Date published: 2019-05-19
Rated 4 out of 5 by from Fin Toscana tur samt cinque terre Vores guide var simpelthen fantastisk Han var årsag til at rejsen levede op til mine forventninger
Date published: 2019-05-19
Rated 4 out of 5 by from En dejlig ferie på trods af lang og besværlig transporttid Vi havde glædet os til denne tur, ikke mindst fordi vi vidste, at vores rejseleder K.F. er helt fantastisk - denne gang var ingen undtagelse. Vi har tidl. rejst i området på egen hånd, så det var dejligt at få en eksperts viden om de mange forskellige steder, vi så og oplevede. Desuden en masse information om, hvordan det italienske samfund fungerer og om landets kultur, nord/syd etc. Vores rejsefæller var alle nogle dejlige mennesker, og vi fik et fantastisk fællesskab, ikke mindst omkring måltiderne. Hotellerne var, hvad vi vil kalde turisthoteller, pæne og rene, venligt personale og maden OK. Vi var desuden heldige at have værelser, hvor tingene fungerede, hvilket desværre ikke er en selvfølge i Italien. Vi var lidt chokerede over den ophobning af turister, vi mødte (og vel og mærket i maj måned) og ikke mindst ved Cinque Terre. Ligeledes i Lucca, Pisa og Siena, hvorfor vi fravalgte at besøge Firenze og i stedet udforske den by vi boede i Monte- tini Terme - så dejligt. Vores forslag kunne være til jer, også at sætte nogle af de mindre kendte, lige så smukke byer på programmet, som er knapt så "turistspolerede".. Italien er et fantastisk smukt land at rejse i, og vi vender helt sikkert tilbage, gerne med K.F. som rejseleder.
Date published: 2019-05-19
 • y_2019, m_8, d_20, h_4
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_2, tr_9
 • loc_da_DK, sid_ITRTR44, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

ITRTR44CDK