Costa Brava og Nordspanien for alene rejsende

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

En rejse for de mange, der rejser alene, og som vil møde andre uden at skulle betale i dyre domme for et enkeltværelse

SINGLEREJSE

På denne rejse til Santa Susanna på Costa Brava får du et stort dobbeltværelse for dig selv uden ekstra omkostninger, gode oplevelser og forhåbentlig mange nye rejsevenner. I turen er der inkluderet en udflugt til Barcelona med besøg i Gaudís Park Güell, og en vidunderlig tur til bjerget Montserrat. Og så skal vi på et vingårdsbesøg for at lære mere om den herlige boblende cava som vi også smager på. Du har desuden mulighed for at komme til Figueres og besøg på det fantastiske Dalí-museum. 

Vi bor på Hotel Alegria Caprici Verd, et flot 4-stjernet hotel med både indendørs og udendørs swimmingpool. Her bor vi tæt ved stranden og den skønne strandpromenade. I prisen har vi valgt at inkludere halvpension.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Rejs alene – i fællesskab

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta EUR

Dagsprogram
Dag 1 Fly København – Barcelona. Med bus til Santa Susanna
Dag 2 Udflugt til Montserrat. Klosterbesøg og vinsmagning
Dag 3 Frivillige arrangementer eller dag på egen hånd
Dag 4 Udflugt til Barcelona med Park Güell
Dag 5 Frivillige arrangementer eller dag på egen hånd
Dag 6 Mulighed for udflugt til Figueres og Salvador Dalí-museet
Dag 7 Frivillige arrangementer eller dag på egen hånd
Dag 8 Bus til Barcelona. Hjemrejse

Hoteller

Hotel Alegria Caprici Verd

Hotel Alegria Caprici Verd er et større hotel, der ligger tæt på stranden ved Santa Susanna og Malgret de Mar. Her er reception 24 timer, elevator, bar, pool-bar, to restauranter, solterrasse, udendørs og indendørs swimmingpool og et par store store festsale.

Pæne lyse værelser med balkon, satellit-tv, telefon, minibar, aircondition/varme og badeværelse med hårtørrer. Gratis WiFi. Safe kan lejes.


500 m til nærmeste supermarked 
200 m til nærmeste busstoppested
200 m til nærmeste togstation
Døgnåben reception

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
6.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Barcelona. Med bus til Santa Susanna

Efter ankomst til Barcelona sætter vi kurs mod nordøst, delvis igennem og udenom Barcelona, som vi kommer til at gense på et senere tidspunkt. Målet er badebyen Santa Susanna, der ligger mellem de gamle kendte badebyer Calella og Malgret de Mar.

Vi slår os ned på Hotel Alegria Caprici Verd, der er beliggende tæt på havet og ikke langt fra stranden i Santa Susanna, og med en dejlig, rolig beliggenhed ved begyndelsen af promenaden. Hotellet er et flot 4-stjernet hotel med mange faciliteter. Hotellet har både en indendørs og udendørs swimmingpool og hotellet arrangerer et par aftener i løbet af opholdet musik så der er muligheder for at tage sig en dans og måske et glas spansk cava eller sangria.

På hotellet har vi inkluderet halvpension bestående af morgenmad og middag. Og i aften spiser vi vores første middag på hotellet og vi har også valgt inkludere vand og et glas vin i til maden.

(Dagens samlede kørsel 75 km. – 1 time)

Dag 2
Udflugt til Montserrat. Klosterbesøg og vinsmagning
Montserrat-klostret ligger flot oppe i bjerget

I dag besøger vi klosteret Abadia de Montserrat ved Montserrat-bjerget vest for Barcelona. Montserrat-bjerget kaldes også ”Cataloniernes Hellige Bjerg” og er et vigtigt pilgrimsmål. Det 1.235 meter høje bjerg ligger cirka 40 kilometer fra Barcelona, og på vores vej dertil kører vi gennem små, pittoreske landsbyer.  

I 888 blev her bygget et kapel for Jomfru Maria, og dette blev i 1030 grundlaget for påbegyndelsen af benediktinerklosteret Abadia de Montserrat, der gennem flere århundreder spillede en vigtig rolle i Cataloniens politiske og religiøse liv. Klosterets mest berømte seværdighed er den sorte Madonna, der menes at være fundet i en hule i bjerget, og som i dag kan ses i klosterkirken. 

Hele klostret er et større anlæg af bygninger og kirker, bygget på et fladt plateau under de mest besynderlige klippeformationer. Vi nyder omgivelserne og den fantastiske udsigt til blandt andet Llobregat-floden, landsbyen Monistrol de Montserrat og det særprægede bjerglandskab.

På vores vej ind gennem landet passerer vi vinmarker, hvor årets høst allerede er kørt ind. Her i området laver man en stor del af Spaniens svar på champagne, nemlig den berømte mousserende vin, cava.

Vi skal besøge Spaniens ældste, og en af de største producenter af cava, nemlig den kendte Codorníu. Vingården kan prale af mere end 460 års historie og producerer en lang række af Spaniens dejlige vine. På vores besøg ser vi produktionen af de herlige flasker og bliver lidt klogere på processen, inden vi naturligvis skal smage på herlighederne, og kører tilbage til hotellet.

Vi spiser middag på hotellet.

(Dagens samlede kørsel 240 km. – 4 timer)

Dag 3
Frivillige arrangementer eller dag på egen hånd
I Santa Susana

På alle de ledige dage vil vores rejseleder lave et fælles frivilligt arrangement både om formiddagen og om aftenen. 

Om dagen kan det være en vandretur i lokalområdet, det kan være en frivillig tur med toget til en af de nærliggende småbyer eller en anden form for aktivitet, så vi sammen kan nyde vores tur. 

Det er også muligt at tage en dukkert i indendørspoolen, tage en gåtur på den lange strandpromenade, måske till Malgret eller Calella, eller hvorfor ikke tage lokaltoget og udforske området eller nyde efterårssolen på en café? 

Dag 4
Udflugt til Barcelona med Park Güell
Barcelona er Spaniens næststørste by

I dag tager vi bussen til hovedstaden i den spanske region Catalonien, Barcelona. Den populære storby er for mange et glædeligt gensyn og for dem som ikke har været der før, er der virkelig noget at glæde sig til. Byen er levende og alle sanser bliver pirret når man besøger evigt skønne Barcelona. 

Dagens udflugt begynder med den centrale plads, Plaza Catalunya, hvor nogle af byens store gader mødes, heriblandt den berømte La Rambla, eller Ramblaen på godt dansk. Ramblaen er byens mest kendte boulevard med masser af liv, gøglere, turister og træer på den cirka 1,2 kilometer lange strækning. Man har ikke været i Barcelona uden at tilbringe nogle spændende timer på La Rambla. 

Vi lægger kortvarigt ud på den store gade, men drejer til venstre mod Barcelonas romerske fortid. Vi ser en sektion af en gammel vej, der oprindeligt førte til den romerske by Barcino. Vejen flankeres af gravsten efter romersk tradition. Vi krydser igen Ramblaen på vej hen til det store marked, La Boqueria, hvor farver, dufte og et flerstemmigt kor af falbydende stadehandlere åbenbarer sig. Her finder man alt mellem himmel og jord fra alle dele af madpyramiden – fra lufttørret skinke, friske grøntsager og krydderier til friskfanget fisk, oste og diverse spanske specialiteter. Statistikken siger, at der nok ryger en del spiselige souvenirs med hjem i bagagen fra dette sansebombardement af lækre sager. 

Fra markedet går vi til Plaza Pi i den gamle del af byen, hvor man finder den smukke gotiske kirke Santa Maria Del Pi, hvis store og farverige rosevindue er særligt smukt. Kirken bliver omtalt af den engelske forfatter og journalist George Orwell i ”Hyldest til Catalonien”, der er hans personlige beretning om den spanske borgerkrig, i hvilken han selv deltog. 

Vi fortsætter gennem nogle af den gamle bydels gader tilbage til Ramblaen for at gå det sidste stykke hen mod det 60 meter høje Columbus-monument. Herefter er det tid til Gaudís endnu ufærdige og monumentale katedral, La Sagrada Família, som i dag er det symbol, vi bedst kender Barcelona for. Katedralen blev påbegyndt i 1880’erne og påregnes at være færdig engang i 2020’erne. Byggeriet har således overlevet en hel række bygherrer, som en efter en er gået på pension, efter at have udført deres del af arbejdet ud fra Gaudís originale tegninger og planer. 

Vi ser lidt nærmere på kyrkan udefra inden vi fortsætter til Gaudis Park Güell.

Den store park Park Güell er også et af Antonio Gaudís mesterværker, den 20 hektar store park en af Barcelonas største attraktioner og blev aldrig færdig da Barcelona kom i økonomisk krise og byggeriet blev stoppet. I dag står kirken som et smukt monument, over bysbarnet Gaudís fantastiske virke. 
Vi har tid på egen hånd før vi returnerer til Santa Susanna og middagen på vores hotel.  

(Dagens samlede kørsel 130 km. – 2 timer)

Dag 5
Frivillige arrangementer eller dag på egen hånd

Rejselederen vil lave arrangementer som du kan vælge selv at deltage i både morgen og aften. 

Vi spiser middag på vores hotel. 

Dag 6
Mulighed for udflugt til Figueres og Salvador Dalí-museet
Ved den skønne nordspanske kyst

Kysten nord for Santa Susanna er meget køn og meget varierende. Her er forrevne klipper, nationalparker, klippekyster og fantastiske sandstrande. Indimellem ligger der små bugter, med små landsbyer, hvorfra der fortsat fiskes som erhverv, men samtidigt har både ind- og udenlandske turister fundet vej til området.  På den sidste halvø inden den franske grænse ligger badebyen Roses, hvor den berømte restaurant El Bulli, der i flere år var verdens bedste restaurant, lå. Vi drejer af og kører mod vest til Figueres, hvor vi besøger byens største attraktion, Teatre-Museu Dali. Museet er et stort værk, som omhandler den verdensberømte, surrealistiske kunstner Salvador Dali. Han blev født i Figueres i 1904 og boede størstedelen af sit liv i og omkring Figueres og Girona. Man er ikke i tvivl om, at man sætter foden i Dalis surrealistiske univers, inden man træder ind i museet, hvis kendteste værker er noget, de fleste vil nikke genkendende til. 

 Sidst på eftermiddagen returnerer vi til Santa Susanna og middagen på hotellet.

 Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris, men skal bestilles separat. 

(Dagens samlede kørsel 180 km. – 3 timer)

Dag 7
Frivillige arrangementer eller dag på egen hånd
Spanien er bl.a. kendt for sine spændende tapas

Rejselederen finder på fælles aktiviteter for dem som har lyst. 

Endnu en afslappende dag som du kan nyde i skønne Santa Susanna. 

Om aftenen spiser vi en sidste middag på hotellet og nyder vores sidste aften sammen.

Dag 8
Bus til Barcelona. Hjemrejse

Afhængig af afrejsetidspunktet returnerer vi efter en hyggelig uge i Santa Susanna til Barcelonas lufthavn og hjemrejsen. I løbet af ugen har du sikkert mødt og lært en masse andre alene rejsende at kende, som du måske senere skal møde igen?  

Udflugt til Figueres og Salvador Dalí-museet

På den sidste halvø inden den franske grænse ligger badebyen Roses, hvor den berømte restaurant El Bulli, der i flere år var verdens bedste restaurant, lå. Vi drejer af og kører mod vest til Figueres, hvor vi besøger byens største attraktion, Teatre-Museu Dali. Museet er et stort værk, som omhandler den verdensberømte, surrealistiske kunstner Salvador Dali. Han blev født i Figueres i 1904 og boede størstedelen af sit liv i og omkring Figueres og Girona. Man er ikke i tvivl om, at man sætter foden i Dalis surrealistiske univers, inden man træder ind i museet, hvis kendteste værker er noget, de fleste vil nikke genkendende til.

Pris: Kr. 360,- 

Salvador Dalí-museet i Figueres

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 6.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København - Barcelona t/r
 • Bus tur/retur fra lufthavnen til Santa Susanna
 • Overnatning i dobbeltværelse som bruges som enkeltværelse på Hotel Alegria Caprici Verd, Santa Susanna 
 • 7 x morgenmad 
 • 7 x middag med vand og ¼ l vin
 • Heldagstur til Montserrat 
 • Besøg i vinkælder med vinsmagning hos Cava-producent
 • Heldagstur til Barcelona
 • Entré til Gaudís Park Güell
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris 
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring 
 • Udflugt til Figueres med Dalí-museet: Kr. 360,-
 • Drikkepenge til lokalguide, chauffør m.v. (beregn ca. EUR 15 pr. person)
 • Øvrige måltider og drikkevarer 
 • Personlige fornødenheder 
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- 
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Hotel

Vi bor på det dejlige Hotel Alegria Caprici Verd i Santa Susanna. Vi bor i dobbeltværelser som bliver brugt som enkeltværelser. 

Hånden på hjertet

Information

Det er efterår og vejret kan være ustabilt. På denne årstid er det en god ide at medbringe både sommertøj og tøj til efteråret, samt evt. regnslag eller paraply, da det kan være badevejr eller rusk. 

Hotellet har gode faciliteter og vi har nogle fine udflugter på programmet, så du kommer ikke til at kede dig og Albatros samler mange alene rejsende på dette hotel i denne uge.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 3 out of 5 by from Hotelvalg er en charterrejse værdig Dejlig rejse til Catalonien med gode oplevelser. Guide Alexander rar og empatisk. Alex gjorde alt for at vi kunne få en dejlig ferie. Hotellet derimod ganske forkert valg. At sætte en stor gruppe skandinaver stævne på et charterhotel med plads til 500 gæster var ikke ligefrem hyggeligt. Kunne man ikke forestille sig et mindre hotel i en by, der tillige tilbyder caféer, restauranter mm. Ingen alternativer til buffet på hotel med elendig akustik i kæmpe spisesal. Dejligt værelse med stor dobbeltseng .
Date published: 2021-11-15
Rated 3 out of 5 by from Dejligt vejr og gode udflugter Et spændende område med flotte strande og gode ture. Turen var godt arrangeret og rejseleder var god. Ialt en god oplevelse. Det der trækker ned er at hotellet var meget støjende både på værelser og i alle opholdsrum. Der var en kæmpe spisesal med virkelig dårlig akustik og middelmådig mad. Det var et dårligt udgangspunkt for at have et fællesskab med den øvrige gruppe som også var meget stor. Det nære område var præget af store hoteller og ikke så meget lokalliv.
Date published: 2021-10-30
Rated 4 out of 5 by from God planlagt ferie Rigtig god og velplanlagt rejse. Fantastisk rejseleder yderst imødekommende, hjælpsom og utrolig vidende. Kort sagt: fås ikke bedre. Dog et stort minus. Når man laver en tur for alene rejsende, hvor det sociale spiller en stor rolle, så var spisesalen på hotellet komplet umulig, at føre en samtale i. Med held lidt samtale med sidemanden, men ellers var akustikken umulig. Trist når det netop er ved måltiderne man skal hygge sig
Date published: 2021-10-30
Rated 3 out of 5 by from Meget trættende Det var en meget spændende rejse og udflugter, men meget lange. Vi havde lige to timer da vi kom hjem til vi skulle spise meget ringe aftensmad. Så var det bare op på værelset igen, total udmattet. Hotellet var godt men lå for lang væk fra Barcelona og de andre udflugter. Meget stor ros til Alex, vores gide. Turen til klostret skal ikke ligge på en lørdag, hvor alle bare skal derop.
Date published: 2021-11-03
Rated 4 out of 5 by from En god og fin tur Samlet set en god oplevelse, god, hjælpsom og vidende rejseleder og guide. Den spanske guide i Barcelona også fantastisk inspirerende. Hotellet rent og ordentligt; dog var spisefaciliteter for store og ikke hyggelige. Der manglede hyggelige steder til socialt samvær indendørs. Hotellet lå dejlig tæt på stationen og strand. I efterårssæson lidt for stille område uden byliv om aftenen.
Date published: 2021-10-31
Rated 4 out of 5 by from Skønt vejr og spændende aktiviteter - dårligt hotel En rigtig god ide med alene-rejsende-ture, men det fungerer ikke optimalt, når man ikke kan placeres sammen ved spisning. Det ville have været en oplagt mulighed for at lære nogle af de andre deltagere at kende. Nu gik der flere dage, før ansigterne kunne genkendes. Og så vil jeg stærkt anbefale at finde et andet hotel fremover!
Date published: 2021-11-13
Rated 5 out of 5 by from Fantastiks rejse den skal bare opleves Jeg syntes at det var helt igennem en god oplevelse Jeg var så glad for vores rejseleder Alexander på han var helt fantastik
Date published: 2021-11-05
Rated 4 out of 5 by from Fin rejse med nogle få skønhedsfejl Jeg synes stadig det er en rigtig god idé på en single rejse, at love guiden står til rådighed på alle de tidspunkter, der er afsat til "på egen hånd". Cava salgsfilmen før rundturen bør skippes. Kloster turen bør flyttes væk fra weekenden og evt helligdage. Santa Susanna er virkelig et intetsigende sted og hotellet var alt for stort. Mit værelse var pænt og moderne, ligesom balkonen var stor.
Date published: 2021-10-30
 • y_2022, m_6, d_24, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.32
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_25
 • loc_da_DK, sid_ESSGL02, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser