Dalmatiens ukendte perle

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev middelalderbyerne Dubrovnik og Kotor, og se enestående kystlandskaber i Kroatien og Montenegro – inkl. kroatisk landdag

Und dig selv at opleve Kroatiens berømte dalmatiske kyststrækning – og Adriaterhavsområdet i det hele taget. Vi besøger Adriaterhavets dronning, Dubrovnik, og nabolandet Montenegro med den unikke gamle havneby Kotor. Programmet tæller flere UNESCO-fredede byer, hvilket i sig selv vidner om områdets historiske tyngde. Vi kommer i dybden med historien og de til tider ganske omskiftelige tilhørsforhold i området – fra Venedigs storhedstid over det samlede Jugoslavien og tiden efter krigen. Vi tager ind i landet og langs kysten, dels i Dalmatien og dels på Budva-rivieraen i Montenegro. Undervejs bliver der naturligvis tid til at nyde livet i det skønne klima og gå på opdagelse på egen hånd. 

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Kroatisk kuna

Dagsprogram
Dag 1 Fly København – Dubrovnik. Videre herfra til Cavtat, ca. 6 km
Dag 2 Sejltur til Dubrovnik. Rundvisning, tid på egen hånd, velkomstmiddag på lokal restaurant, ca. 40 km
Dag 3 Tid på egen hånd i Cavtat eller Dubrovnik eller deltag i udflugten til Elaphiti, 0 km 
Dag 4 Udflugt til Montenegro, Perast og Kotor. Byvandring i Kotor og en dejlig eftermiddag i Kotor, ca. 100 km
Dag 5 Tid på egen hånd i Cavtat eller Dubrovnik eller deltag i udflugten til Korcula, 0 km 
Dag 6 En landlig dag med lokale produkter, historisk vindmølle og vin, ca. 50 km
Dag 7 Cavtat. Tid på egen hånd i Cavtat eller Dubrovnik og afskedsmiddag, 0 km
Dag 8 Fly Dubrovnik – København, ca. 6 km

Hoteller

Hotel Cavtat

 • 140 værelser
 • 20 km til centrum af Dubrovnik
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Elevator
 • Wi-fi overalt fri
 • Indendørs og udendørs opvarmede swimmingpool
 • 400 m til nærmeste supermarked
 • 200 m til vandbusstoppested

Hotel Cavtat ligger i den lille by Cavtat syd for Dubrovnik. Det er et nydeligt og pænt renoveret hotel og et rart sted at holde en god ferie krydret med udflugter og afslappende nydelse. Hotel har restaurant, bar, solterrasse, mindre swimmingpool og have, og ligger i første række ved stranden kun adskilt af en mindre og meget lidt benyttet vej. Omgivet af smukke bjerge og med 2 bugte, hvor mindre krydstogtskibe lægger til og med gode strande, er Cavtat et ideelt feriested med en del aktiviteter, små forretninger, hyggelige barer, cafeer og restauranter.

Værelse
Pæne og rummelige værelser med balkon. Aircondition, telefon, tv, safe fri WiFi, hårtørrer og badeværelse. Køleskab kan lejes på stedet. Havudsigt mod tillæg, skal bestilles ved køb af rejsen.

Du kan læse mere om hotellet her: https://www.hotel-cavtat.hr/

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Klik på Bestil for at se ledige værelser
Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
7.698,–
København
7.998,–
København
7.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program
Klik på Bestil for at se ledige værelser

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Dubrovnik. Videre herfra til Cavtat, ca. 6 km
Cavtat ved Adriaterhavet

Velankommet til Kroatien kører vi den korte vej til Cavtat ved Adriaterhavet. Vores hotel ligger ud til vandet lidt syd for Dubrovnik ved en lille, men smuk og hyggelig bugt. Cavtat var en gang del af republikken Ragusa, som eksistedere 1358-1808, og hvor Dubrovnik udgjorde republikkens hovedstad. I dag er Cavtat en hyggelig landsby med restauranter, barer, marina og en god blanding af lokalbefolkning og turister, smukt beliggende i en lille bugt cirka 20 kilometer fra Dubrovnik. Der er mulighed for at køre til Dubrovnik fra hotellet eller sejle med en båd hen over bugten. Vi kigger på hotellet og bliver bekendt med dets faciliteter og derefter en tur rundt i den lille bugt. Vi slapper af resten af dagen og spiser middag på hotellet.

Dag 2
Sejltur til Dubrovnik. Rundvisning, tid på egen hånd, velkomstmiddag på lokal restaurant, ca. 40 km
Barokpaladser og bymuren imponerer Dubrovniks besøgende

Efter morgenmaden forlader vi vort hotel og sejler til Dubrovnik. Dubrovniks skønhed og elegance er intet mindre end legendarisk. Synet af Stradun, den marmorbelagte hovedgade, samt de mange barokpaladser og bymuren fortsætter med at imponere enhver gæst, der ankommer til Adriaterhavets smukkeste by. Dubrovniks historie går tilbage til 600-tallet, hvor de første huse blev opført, mens den første bymur blev bygget i det 9. århundrede. I slutningen af 1100-tallet havde Dubrovnik etableret sig som en vigtig handelsby, der fungerede som bindeled mellem Balkan og Middelhavet. I 1205 kom Dubrovnik under venetiansk kontrol, men byen brød løs fra venetianerne i 1358 og oprettede republikken Ragusa. I det 15. århundrede strakte Ragusa sig langs med havet fra Ston til Cavtat.  

Dubrovnik havde sin egen handelsflåde med forbindelser til Egypten, Mellemøsten, Sicilien, Frankrig, Spanien og Istanbul. I 1808 fik republikken dødsstødet, da Napoleons hær marcherede ind i byen. Fra 1815-1918 var Dubrovnik en del af det østrig-ungarske rige for derefter at blive en del af det kongerige, der skulle blive til Jugoslavien. Dubrovnik føles på mange måder stadig som en selvstændig republik, løsrevet fra resten af Kroatien både fysisk og historisk. 

Indgangen til byen går gennem Pile-byporten fra 1537. I middelalderen blev byen lukket hver aften, og nøglerne blev givet til byens hersker. Inden for muren finder vi Stradun, byens gamle handelsgade, der strækker sig hele vejen ned til den gamle markedsplads Luza. Overalt i byen findes gamle kirker og paladser, og vi stifter naturligvis bekendtskab med det hele på byvandringen. 

I Dubrovnik kan det anbefales at gå en tur på bymurene eller tage kabelbanen op på toppen af klippen bag byen, hvorfra udsigten er fantastisk. Derudover er der flere museer, og rejselederen er selvfølgelig behjælpelig med tips og information. 

Vi spiser en fælles velkomstmiddag i Dubrovnik, inden vi vender til tilbage til hotellet.

Dag 3
Tid på egen hånd i Cavtat eller Dubrovnik eller deltag i udflugten til Elaphiti, 0 km 
I Dubrovniks gamle bydel

En afslappende dag, hvor I kan vælge at deltage i nogle gode udflugter, nyde stemningen på hotellet, i  Cavtat eller tage ind til Dubrovnik. Det er også muligt at tilkøbe udflugten til Alaphiti – se beskrivelse.

Dag 4
Udflugt til Montenegro, Perast og Kotor. Byvandring i Kotor og en dejlig eftermiddag i Kotor, ca. 100 km
Budva er hovedby på Budva-rivieraen i det sydlige Dalmatien

I dag kører vi til Montenegro og Kotor, den gamle havneby ved Adriaterhavet. Før vi når frem til Kotor standser vi for at se og nyde udsigten fra Perast, hvor der, ude i bugten ud fra Perast, ligger øerne Sct. Georg, hvor der ligger et benediktinerkloster opført på et naturligt rev i bugten samt øen Madonna på klippen, som huser en smuk kirke på øen, som er kunstig ø. Den blev påbegyndt i det 15. århundree og hvert år den 22. juli ror de lokale over med sten og fortsætter således vedligeholdelsen af øen og symbolsk fortsat udvider og forstørrer øen. Kirken blev bygget i 1630. Perast er i sig selv en lille landsby, men huser ikke mindre end 16 kirker og havde på sin storhedstid 17 herskabsboliger, hvad der vidner om stor velstand og storhedstid. 

Kotor ligger smukt placeret i Kotor-bugten, omgivet af kalkstensbjerge. Kotors gamle bydel, byens forsvarsværker og den indre del af Kotor-bugten blev i 1979 optaget på UNESCO´s verdensarvsliste, og når man står midt i byen, er det nemt at se hvorfor. 

Den gamle bydel stammer fra 1400-1500-tallet og er et unikt eksempel på middelalderlig byplanlægning. De brostens- og marmorbelagte gader former en labyrint, afbrudt af smukke pladser. Ved en af pladserne ligger byens vartegn, Skt. Tryphon-kirken, som er fra slutningen af 1100-tallet. Spredt ud over byen ligger der mindre kirker, hyggelige caféer og gode restauranter. 

På vores tur rundt i Kotor fordyber vi os i byens historie og ser nærmere på de mange middelalderlige bygningsværker.  Vi får god tid, til at se os omkring og nyde byen og evt. sidde ved Kotorbugten og nyde en kaffe eller en lokal specialitet, mens livet passerer forbi. Vi kører til sidst op ad den vestlige side af bugten, tager færgen over fjorden og kører tilbage til Cavtat og middag på hotellet.

Dag 5
Tid på egen hånd i Cavtat eller Dubrovnik eller deltag i udflugten til Korcula, 0 km 
Dubrovniks hustage

Endnu en afslappende dag, hvor I kan vælge at deltage i nogle gode udflugter, nyde stemningen på hotellet, Cavtat eller Dubrovnik. Det er også muligt at tilkøbe udflugten til Korcula – se beskrivelse.

Dag 6
En landlig dag med lokale produkter, historisk vindmølle og vin, ca. 50 km
I en vandmølle ved Ljuta-floden

I dag skal vi have en hyggelig dag på landet lidt syd for Cavtat. Vi kører mod Montenegro, men holder os til landevejen i Kroatien og besøger flere små byer på den relativt korte tur. Vi nyder udsigten før vi kører lidt indlands til Konavle, der er et naturområde med sjove historier og historiske minder. Her ligger fæstningen Sokol, der er bygget på romerske ruiner og opført sidst i 1300-tallet. Her ligger et fransiskanerkloster oprindeligt opført i 1400-tallet og havde sin storhedstid under Dubrovniks indflydelse i regionen. På en mark ligger Napoleons vej, resterne af en vej én af Napoleon generaler lod opføre under felttogene i begyndelsen af 1800-tallet. I området findes også resterne af den romerske viadukt, Illyriske mindesmærker og en hel stribe af andre interessante ting, som viser områdets betydning gennem tiderne. Vi besøger vandmøllerne ved Ljuta-floden, som har haft stor betydning, da de både fungerede til at male mel,  fremstille olie og som stampemøller, der blev brugt til at knuse i fremstillingen af råvarer, fremfor at male. Vi skal se møllerne i funktion, og det hele fremstår som en form for frilandsmuseum, hvor de ansatte optræder i historiske kostumer og du får mulighed for at se, hvordan man tidligere fremstillede de lokale produkter og måske også smage på nogle af dem!

Senere besøger en lokal vingård, ser på deres produktionsmetoder og udstyr, går i vinmarkerne og smager deres produkter.

Hen på eftermiddagen returnerer vi til Cavtat. Middag på egen hånd.

Dag 7
Cavtat. Tid på egen hånd i Cavtat eller Dubrovnik og afskedsmiddag, 0 km
Spender for eksempel dagen i hyggelige Cavtat

Endnu en afslappende dag, hvor I kan vælge at deltage i nogle gode udflugter, nyde stemningen på hotellet, Cavtat eller Dubrovnik. Om aftenen tager vi til en god lokal restaurant, og spiser en fælles afskedsmiddag. Der vil være kroatisk musik denne aften.

Dag 8
Fly Dubrovnik – København, ca. 6 km

Tidligt om morgenen kører vi til Dubrovniks lufthavn og flyver hjem til København med kufferten fuld af oplevelser fra Balkanhalvøen.

Elaphiti islands

Denne dag kan du komme på en dejlig lille tur rundt om øerne ud for Dubrovnik. Vi sejler ud fra Cavtat og skal besøge øen Elaphiti. Vi nyder udsigten fra båden, passerer et par mindre øer bl.a. Otok Lokrum, før vi passerer Dubrovnik på vej til Elaphiti islands.

Vi lægger til og kigger på øen, hvor der både er fastboende og gæster på den lille ø. Vi spiser frokost på turen, der er inklusiv drikkevarer. Vi returnerer med båden til Cavtat ud på eftermiddagen.

Pris: 398 DKK pr. person

(Dagstur med båd inklusiv lunch og drikkevarer.)

Korcula

Oplev den dejlige ø ud for Kroatiens kyst. Korcula ligger ud for halvøen Peljesac, som vi kører igennem for at nå færgehavnen Orebic, hvorfra vi sejler over til Korcula. På vejen gør vi et ophold for at smage på lokal vin på halvøen. Herfra videre til Orebic og på sejltur til Korcula. Vi kigger på byen og hører lidt om livet på Korcula, før vi spiser frokost. Efter frokosten er der fri til egne oplevelser, før vi ud på eftermiddagen returnerer til vores hotel i Cavtat og spiser middag.

Pris: 698 DKK pr. person

(Heldagstur med bus, båd, lunch, vinsmagning og lokalguide på Korcula)

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 7.698,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for opgradering
 • Dobbeltværelse med havudsigt: kr. 500,-
   
 • Enkeltværelse: kr. 1.098,-
 • Enkeltværelse med havudsigt: kr. 2.250,-
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Dubrovnik t/r direkte fly
 • Indkvartering på Hotel Cavtat i delt dobbeltværelse 
 • Udflugter og transport jf. program
 • Morgenmad dagligt dag 2-8, frokost dag 6, middag på hotel dag 1, 3, 4 og 5.
 • Middag på lokale restauranter dag 2 og 6. Dag 6 med lokal musikalsk indslag
 • Bådtur dag 2
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse 
 • Tilkøb af udflugter ved bestilling til øen Korcula eller den sjove lille ø Elaphiti
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguide, chauffør m.v. (beregn ca. kr. 300,- pr. person i alt)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser

21HRRTR10ADK1004