Danmark dejligst med Skagen

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Danmarksrejse med fantastisk formidlet historie, mesterlig kunst og landets smukkeste natur i Skagen

Busrejse

Hvem siger, at en rejse nødvendigvis skal gå til de fjerneste egne? Oplev i stedet smukke Danmark under 3 skønne dage med en veloplagt Albatros-rejseleder. 
Vi ser nærmere på Danmarks ”dåbsattest” på Kongernes Jelling, oplever 600 års udvikling på den gamle slægtsgård Hopballe Mølle, og bringer historien yderligere til live, når vi besøger Moesgård Museums fascinerende udstillinger. Under en hel dag i det nordjyske ser vi med egne øjne Skagens helt særlige lys og natur, foreviget i mesterværker af Skagensmalere som Anna Ancher. Vi oplever både de enestående malerier på Skagens Museum og den skønne natur på Grenen, hvor havene Skagerak og Kattegat støder sammen – og vi spiser en lækker frokost lokalt. Returrejsen byder på historiske Hvidsten Kro samt den arkitektoniske perle Fjordenhus. Også her tager vi en dejlig frokost med udsigt til Vejle fjord, inden vi krydser over Storebælt igen.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Busrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta DKK

Dagsprogram
Dag 1 Kongernes Jelling, frokoststop ved Hopballe Mølle, MoMu og Skagen
Dag 2 Skagen med Grenen, Skagensmuseet, Stjerneskud til frokost i det ikoniske pakhus og tid på egen hånd
Dag 3 Hvidsten kro, rundvisning i Fjordenhus, frokoststop med udsigt over Vejle fjord ved Munkebjerg hotel og hjemrejse

Hoteller

Color Hotel Skagen

Det dejlige 4-stjernede hotel ligger i naturskønne omgivelser med cirka to kilometer til Skagens centrum og lystbådehavnen.  Hotellet er områdets eneste 4 stjernede hotel med lyse, stilrene og komfortable værelser. Der er opvarmet udendørs swimmingpool der har åbent fra 07:30 til 21:00 i sommerperioden (Maj til Oktober) samt finske saunaer der holder samme åbningstider. Værelserne er velindrettede med eget bad/toilet, tv, telefon, gratis trådløst internet og hårtørrer. Der er cirka 3 kilometer til Gl. Skagen fra hotellet.

Vi ved godt hotellet ligger lidt udenfor byen, men vi har dog  Skagens natur foran os og havluft i håret, så snart vi kommer uden for døren.

Læs mere om hotellet https://www.skagenhotel.dk/

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
3.598,–
Fra Sjælland
3.598,–
Fra Sjælland
3.298,–
Fra Sjælland
3.298,–
Fra Sjælland
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Kongernes Jelling, frokoststop ved Hopballe Mølle, MoMu og Skagen
Jellingestenene

Efter endt opsamling kører vi mod Jelling med en pause undervejs. 

Der er ikke så meget at se i Jelling bortset fra stenene, den lille kirke og museumsbygningen, men heldigvis er der rejst markeringer i landskabet, der giver mulighed for at fastslå stedets imponerende dimensioner. Bare det at stå på stedet for kongemagtens og den danske kristendoms arnested er en stærk oplevelse. Der har været mange diskussioner om kristendommens indtog i Danmark. Hvor meget betød Ansgar og Harald Blåtand i den historie? Her skal man huske, at Danmark var rigt repræsenteret blandt indvandrerne i specielt England, hvor vores forfædre havde bosat sig i East Anglia samt Northumberland med hovedsæde i York. Bosætterne havde gennem mere end hundrede år integreret sig blandt de kristne saksere og samtidigt bevaret båndene til familierne i Norden. Kristendommen farede så at sige over havet mellem landene og påvirkede alle. Gutrum, den første danske konge i East Anglia lod sig kristne hundrede år før.

Nu er det blevet frokosttid og vi kører til den nærliggende idylliske Hopballe Mølle som er kendt for deres dejlige råvarer og måske særligt de gode kyllinger. 
Den gamle slægtsgård, Hopballe Mølle, kan føres hele 6 generationer tilbage. Den gamle vandmølle har således i over 600 år trofast tjent sine ejere: Egnens bønder har fået malet deres korn, og nu giver vandmasserne vedvarende energi til at avle nogle af Danmarks bedste kyllinger på en miljørigtig måde. Gårdbutikken er åben og vi kan nyde det skønne område!

(Der er mulighed for tilkøb af frokostpakke på dag 1 og dag 3, se nedenfor)

Fra Jelling køres til Aarhus, hvor vi tager en ”hurtig” tur gennem byen. Vi skal imidlertid ud af byen igen for at komme til vores næste besøgsmål nemlig ”MoMu” eller rettere Moesgaard arkæologisk museum. Museet kan bryste sig af at have hele 3 stjerner i Michelins besøgsguide for Danmark, det vurderes altså som et besøg i verdensklasse. Vi får en rundvisning i det flotte museum som også rent arkitektonisk er i særklasse. Her kommer fortiden til live ved hjælp af fascinerende udstillinger. Et besøg ved Grauballemanden skal vel heller ikke undviges.

Efter det spændende besøg er vi retur i bussen og sætter kursen mod Nordjylland og Skagen.
 
Middag på hotellet i Skagen.

Dag 2
Skagen med Grenen, Skagensmuseet, Stjerneskud til frokost i det ikoniske pakhus og tid på egen hånd
Hvor de to have mødes

En hel dag i vidunderlige Skagen står foran os. Skagen er kendt for sit helt fantastiske lys, levende byliv, unikke natur, karakteristiske gule huse og hvide sandstrande. Vi tager også en tur til Gl. Skagen og ser solnedgangspladsen mod vestkysten.

Vi begynder med at besøge Skagens kunstmuseum, hvor vi skal se udstillingen om Anna Ancher udover museets  faste kollektion af værker skabt af Skagensmalerne som P.S. Krøyer, Holger Drachmann og Laurits Tuxen m.fl.. De verdenskendte malere skabte i 1800-tallet værker af internationalt format i kunstnerkolonien som primært bestod af skandinaviske malere. Museet indeholder værker, skulpturer, tegninger og særudstillinger udført af de mange malere som boede i og besøgte Skagen i årene 1870-1930. Netop særudstillingen bringer os tættere på den farvestærke Anna Ancher som kunstner og person.

Næste stop på dagsordenen er en tur til Grenen, hvor vi skal med den klassiske traktorbus Sandormen op og se hvor Skagerrak og Kattegat mødes med kulminerende bølger. En klassisk tur til et særligt naturfænomen som tiltrækker de fleste der besøger Skagen. 

Landskabet omkring Grenen er et fredet naturreservat og hjemsted for et væld af dyreliv: her soler sælerne sig afslappet på stranden midt i mængden af turister, området er også et sted hvor der observeres mange fuglearter.

Efter at have oplevet ”toppen” af Danmark, kører vi til Skagen by, nærmere bestemt lystbådehavnen hvor vi finder frem til fiskerestauranten Pakhuset. Her er stemning, havluft, måger i luften - og et af landets bedste og flotteste Stjerneskud til frokost!

Herefter er der tid på egen hånd, hvor vi kan nyde livet ved havnen, besøge Anchers Hus, Drachmanns Hus eller blot gå på opdagelse i smukke Skagen (entréer er for egen regning).

Vi spiser middag på hotellet.

Dag 3
Hvidsten kro, rundvisning i Fjordenhus, frokoststop med udsigt over Vejle fjord ved Munkebjerg hotel og hjemrejse
Den arkitektoniske perle Fjordenhus i Vejle

Efter morgenmaden kører vi til området omkring Hobro og Randers hvor vi finder Hvidsten Kro. Denne er en af landets ældste og dele af bygningen stammer tilbage fra Christian d. 4’s tid. Kroen er kendt for Hvidsten gruppens involvering under 2. verdenskrig. Modstandsgruppen var under ledelse af Marius Fill, hvilket er filmatiseret i filmen 'Hvidsten gruppen'. I 1984 havde familien Fill 100 års jubilæum på stedet - og kroen har i dag bestået i 350 år. I år er det 75 år siden 8 medlemmer af modstandsgruppen Hvidsten blev henrettet.

Efter vores stop ved den historiske kro fortsætter turen mod Vejle, hvor en af nutidens største kunstnere, Olafur Eliasson, sammen med arkitekt Sebastian Behmann har tegnet/skabt Fjordenhus. Olafur Eliasson er også kunstneren bag Regnbuen på toppen af Aros, som vi kørte forbi i Aarhus på udrejsen.

Dagens frokoststop bliver ved Munkebjerg Hotel, der ligger smukt i skoven ved Vejle med udsigt over fjorden.

(Der er mulighed for tilkøb af frokostpakke på dag 1 og dag 3, se nedenfor)

Vi tager et sidste stop på Fyn inden vi rammer Sjælland. 

Godt mætte af indtryk bevæger vi os retur, og vi forventer at være hjemme ved tidlig aftentid.

Frokostpakke

Vi tilbyder en frokostpakke, som skal tilkøbes hjemmefra. Her er der på dag 1 og 3 inkluderet lækre frokoster, som er klar ved vores stop i hhv. Hopballe Mølle og Munkebjerg hotel.
Frokost på Hopballe Mølle, 2 retter inkl. kaffe
Munkebjerg Hotel, Frokostbuffet med 1 vand + kaffe/the
Pris 525,-

Traditionelt smørrebrød

Busrejse

Vi ved, at busrejser er en populær rejseform. Du skal bare tage plads, og din eneste opgave er at holde ferie. Albatros´ dygtige rejseledere sørger for, at oplevelserne kommer til dig i bedste Albatros stil. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde turen i ro og mag. Ferien starter ganske enkelt allerede når du stiger ind i bussen.

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4-stjernede

Hvordan er busserne

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4**** og lever op til de Europæiske Miljø normer Euro 6.

Alle busser har:
Justerbare sæder, fodstøtter, bord/klapborde, klimaanlæg, minikøkken, "nød-toilet", hattehylder, læselamper, musikanlæg, tv skærme og 220v stik. Alle busser er røgfrie.

Valg af sæde

På busrejser med Albatros har du mulighed for at vælge dit favoritsæde allerede ved bestilling.

Hvor vil du sidde i bussen? Venligst kontakt Albatros for reservation af sæde.

Rækkerne 1,2,7,8 og 9 koster kr. 100,- at reservere for hele rejsen. 
Rækkerne 3 til 6 og 10 til 14 koster kr. 75,- at reservere for hele rejsen.

Ønsker du ikke at resevere en plads vil du blive tildelt din faste plads ved ombordstigning.
Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at at sædereservationen/din faste plads ikke gælder i eventuelle transferbusser.

Her kan du se pladsoversigt i bussen: https://documents.albatros-travel.com/dk/BUS_52PAX_seatingplan.jpg

Se opsamlingssteder og tider under "Praktiske oplysninger".

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 3.298,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
718,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Bus Sjælland – Skagen – Sjælland
 • Udflugter og transport jf. program
 • 2 nætters indkvartering på Color Hotel Skagen i delt dobbeltværelse
 • 2 x morgenmad 
 • 1 x frokost på dag 2 (Skagen)
 • 2 x middage (på hotel) 
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Eventuelle entreer/tillæg: Anna Anchers hus (80 kr.), Drachmanns hus (50 kr.)
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Frokostpakke (525 kr.)
 • Drikkevarer
 • Personlige drikkepenge f.eks. til chauffør
 • Personlige fornødenheder og drikkepenge
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online-bestilling)
 • Fast plads i bussen: 150 kr./100 kr./75 kr. Kontakt os for ønskepladsen på tlf. 36 98 98 98 eller via mail til info@albatros.dk
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Helbredsstatus

Ingen strabadserende vandreture – stederne kan opleves i kort afstand fra bussen. På denne tur er det en forudsætning, at man er i almindelig god fysisk form og kan bevæge sig ved egen hjælp.

Bagage 

Det er en god idé at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 25 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Påstigningssteder og -tider

Påstigningssteder og -tider

Ved bestilling, noter venligst ønsket opsamlingssted i bemærkninger!

3400 Hillerød, Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej, kl. 05:30
3450 Blovstrød Circle K, Kongevejen, kl. 05:40
3460 Birkerød Station, Stationsvej, kl. 05:45
2840 Holte Station, Holte Stationsvej, kl. 05:55
2800 Lyngby Station, Jernbanepladsen 1, kl. 06:05
1705 København, Ingerslevsgade v. DGI Byen, kl. 06:30
4100 Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej, kl. 07:30
4200 Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé (afk. 39), kl. 08:15

Hjemkomststeder og -tider

4200 Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39, kl. 17.25
4100 Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej, kl. 17:45 
1705 København, Ingerslevsgade v DGI Byen, kl. 18:35
2800 Lyngby Station, Jernbanepladsen, kl. 19:00
2840 Holte Station, Holte Stationsvej, kl. 19:10
3460 Birkerød Station, Stationsvej, kl 19:20
3450 Blovstrød Circle K, Kongevejen, kl. 19.25
3400 Hillerød, Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej, kl. 19:35

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser

21DKBUS06ADK1309