Det bedste af Thailand

individual-tour
Individuel rejse mere tid til egne eventyr

Nyd Thailand i jeres eget tempo. En minirundrejse med Bangkok og Floden Kwai som omdrejningspunkt efterfulgt af en afslappende strandferie tæt på Hua Hin

Thailand har i mange år tiltrukket skandinaviske gæster – og vi forstår godt hvorfor. Frodig natur med jungle, rismarker og vandfald blandet med palmeomkransede strande udgør de perfekte omgivelser for en mindeværdig ferie. Læg dertil det lækre thailandske køkken og den gæstfri og smilende befolkning. På denne rejse får I 3 nætter i pulserende Bangkok med god tid til at udforske byen. Herfra besøger I det historisk interessante område omkring Floden Kwai, hvor en togrejse langs ’Dødens Jernbane’ venter. I har tid til at nyde de natursmukke omgivelser i eget tempo, inden I bliver kørt sydpå til Kuiburi, tæt på Hua Hin. Her indkvarteres I på et dejligt resort i rolige omgivelser – helt ned til stranden. Det er op til jer, om I vil bruge tiden på afslapning på stranden, ved poolen eller ønsker at udforske mere af Smilets Land. 

På Albatros’ Individuelle rejser har I mere tid til egne eventyr. Udflugterne i løbet af rejsen gennemføres med en engelsktalende lokalguide og er typisk nogle, I selv vælger at tilkøbe, hvis I har lyst. Det giver jer frihed til at nyde rejsen i jeres eget tempo.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Individuel rejse

 • Rejseleder Engelsktalende guide

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Thailandsk baht

Dagsprogram
Dag 1 København – Bangkok
Dag 2 Ankomst Bangkok
Dag 3 Bangkok. Tid på egen hånd eller sejltur på Chao Praya-floden og Grand Palace (tilkøb)
Dag 4 Bangkok. Tid på egen hånd eller tilkøbsudflugter: cykeltur el. udflugt til Ayutthaya
Dag 5 Bangkok – Kanchanaburi. Togmarked, broen over floden Kwai og krigskirkegården
Dag 6 Floden-kwai. Tid på egen hånd eller udflugt til Erawan Nationalpark (tilkøb)
Dag 7 Kanchanaburi – Kuiburi via Det Flydende Marked
Dag 8–11 Kuiburi. Badeferie og tid til egne eventyr
Dag 12 Kuiburi – Bangkok og hjemrejse
Dag 13 Ankomst til København

Hoteller

Kuiburi Hotel & Resort

 • Aircondition
 • TV
 • Gratis leje af cykler
 • Swimmingpool

Kuiburi er et godt turistklassehotel beliggende i rolige og naturskønne omgivelser i den lille by Kuiburi ca. 45 minutters kørsel syd for Hua Hin. De rolige omgivelser gør, at man har den lækre strand Kuiburi-Bonok Beach stort set for sig selv. Hotellets store swimmingpool ligger helt ned til strande i grønne omgivelser. Det er gratis at leje cykler på hotellet.

Der hører både en bar og restaurant til hotellet, som også kan tilbyde et bredt udvalg af behandlinger og massage i spa-området. Vi bor i Deluxe rooms, som er pæne og rene og har det, man kan forvente af et turistklassehotel; aircondition, tv, minibar osv. Desuden har alle værelser egen balkon eller terrasse.

https://www.kuiburihotelresort.com/en/ 

Furama Silom Hotel - Bangkok

Det centralt beliggende Furama Silom Hotel tilbyder hyggelige værelser med tekøkken og udsigt over byen. Hotellet byder på tagterrasse med swimmingpool og solid morgenmadsmenu.

Hotellets værelser har moderne indretning med elegante gulv til loft-vinduer og hyggelig belysning. Værelserne har også kabel-tv og værdiboks. Silom Furama Hotel kan tilbyde et fuldt udstyret motionscenter og dampbad. Man kan også slappe af i saunaen.

Sky Garden Rooftop Restaurant kan tilbyde et udvalg af vestlige og asiatiske retter samt en fantastisk udsigt over byens skyline.

http://www.furama.com/silom/

Mida Resort - Kanchananaburi

Skønt boutique resort beliggende i tropiske omgivelser direkte ned til floden, cirka 30 minutters kørsel fra den berømte bro ved floden Kwai. Moderne indrettede værelser i elegant stil. I hotellets fredelige have er pool med liggestole. Hotellets restaurant tilbyder både lokale og internationale retter.

http://www.midaresortkanchanaburi.com/ 

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Bangkok
Afrejse fra København mod Bangkok.
Dag 2
Ankomst Bangkok
Ved ankomst til Englenes by, som Bangkok også kaldes, kører I direkte til hotellet, hvor I har mulighed for at hvile jer lidt oven på flyveturen.
Dag 3
Bangkok. Tid på egen hånd eller sejltur på Chao Praya-floden og Grand Palace (tilkøb)
På sejltur gennem byen

I har to dage til at opleve denne fascinerende by. I kan enten udforske byen på egen hånd eller tilkøbe nogle af de populære udflugter.

I dag kan I tilkøbe en udflugt på Chrao Phraya-floden og de omkringliggende klonger, efterfulgt af et besøg på Grand Palace.

Om morgenen spadserer I ned til Skytrain-stationen, hvorfra I kører til Chao Phraya-floden, som deler Bangkok i to. Her stiger I på en traditionel ’long tail boat’ og tager på en sejltur langs floden. Det er hyggeligt at se dagligdagen udspille sig på bredden, og ved at sejle kan I nyde byen, uden at sidde fast i trafikpropper. Undervejs passerer I blandt andet Wat Arun, Morgengryets Tempel, hvis pragt bedst nydes fra floden. Det porcelænsbelagte tempel er ganske betagende, og takket være den imponerende højde på 79 meter, kan I nyde synet allerede fra lang afstand. 

I land igen besøger I det overdådige Grand Palace, der blev påbegyndt i 1782, Bangkoks første år som hovedstad. Dette enorme, farvestrålende kompleks med forgyldte stupaer, prangende bygninger, templer og talrige kolossale gudestatuer er formodentlig Thailands mest berømte turistattraktion – og ikke uden grund. Grand Palace tjente tidligere som residens for landets konger og er et af de bedste eksempler på det gamle thaihofs prangende arkitektur. Paladset består af over 100 forskellige bygninger, blandt andet kroningssalen og modtagelsessalen. Men mest imponerende er uden tvivl Wat Phra Kaew-templet, der indeholder Thailands helligste buddhafigur – den lille jadebuddha. Denne lille statue vises stor ærbødighed fra de troendes side, og hele templet bærer tydeligt præg af, at buddhismen er en særdeles vigtig del af thaiernes hverdag.

Herfra går turen tilbage til hotellet.

Dag 4
Bangkok. Tid på egen hånd eller tilkøbsudflugter: cykeltur el. udflugt til Ayutthaya
Den gamle hovedsted i Siam, Ayutthaya

Endnu en dag til at gå på oplevelse i Bangkoks mylder. I dag er der mulighed for at tilkøbe en af følgende to udflugter:

A)

En spændende cykeltur rundt i Bangkoks ’grønne område’. På cykelturen oplever I grønne og fredfyldte områder af millionbyen, som man har svært ved at forestille sig eksisterer så tæt på byens trafik og kaos. I har en lokal cykelguide med, som viser jer omkring i et område af byen, der sjældent besøges af turister. I tager det stille og roligt og holder naturligvis drikkepauser undervejs – det er en tur, hvor alle kan være med. Husk en hat eller kasket til cykelturen og naturligvis solcreme.

(frokost inkluderet)

B)

Tidligt om morgenen er der afgang fra hotellet. I kører nordpå til Ayutthaya som var hovedstad i Siam i perioden fra 1350 til 1767. Dengang var Ayutthaya en af Asiens største og mest storslåede byer med et blomstrende handels- og kulturliv. Her åbnede Danmark sin første ambassade i cirka 1689, som det andet land i verden efter Portugal.

De mange paladser og templer i den engang så storslåede hovedstad står i dag tilbage som en flok fine ruiner. I kommer rundt til fods og ser blandt andet ruinerne af det gamle kongepalads, som var forbilledet ved bygningen af Grand Palace i Bangkok, som I så i går. Her mellem levnene af de historiske bygninger får man en god fornemmelse af, hvilken pragt og skønhed, der omgav de få europæiske besøgende, der dengang kom i audiens hos den thailandske kongefamilie. Turen rundt i Ayutthaya tager jer også forbi templerne Wat Phra Si Sanphet og Wihaan Mongkhon Bophit med en af Thailands største buddha-figurer, en siddende bronzebuddha.

Efter at have set byen og templerne stiger I ombord på The Grand Pearl Cruise Liner, en flodfærge, som vil sejle jer langs Chao Praya-floden tilbage til Bangkok.Ii får serveret kaffe og te og spiser en lækker frokost ombord, mens I nyder udsigten og livet langs floden som efterhånden bliver mere og mere hektisk, jo tættere I kommer på Bangkok. Fremme i Bangkok køres I tilbage til hotellet.

(frokost inkluderet)

Dag 5
Bangkok – Kanchanaburi. Togmarked, broen over floden Kwai og krigskirkegården
I tog over floden Kwai

Efter morgenmaden forlader I Bangkok og kører sydpå til provinsen Samut Songkhram, som ligger i floddeltaet Maeklong. Her skal I besøge et helt unikt marked, som er placeret langs en jernbane. Når toget nærmer sig, er varerne væk i en fart, og lige så snart toget er passeret, er varerne tilbage på deres oprindelige plads. Herefter fortsætter I mod Kanchanaburi ved floden Kwai. I ser nærmere på den berømte bro, som blev udødeliggjort i Pierre Boulles roman ”Broen over floden Kwai” og den senere filmatisering. Den oprindelige bro blev bombet af de allierede i 1945 og stod ikke samme sted som den nuværende. Broen, I ser, står som et mindesmærke for de grusomheder, der fandt sted her.

I besøger også byens krigskirkegård, hvor faldne soldater fra Anden Verdenskrig ligger begravet. Ved siden af ligger et museum, som I også besøger.

I spiser frokost på en lokal restaurant, og bagefter stiger I om bord på “bumletoget”, der kører ad ”Dødens Jernbane”. Opførelsen af ”Dødens Jernbane” under anden verdenskrig kostede 16.000 mennesker livet – deraf det makabre navn. Togturen går langs Kwai-floden, og I kommer blandt andet over en lang, skrøbeligt udseende træ-viadukt.

Dag 6
Floden-kwai. Tid på egen hånd eller udflugt til Erawan Nationalpark (tilkøb)
Området omkring floden Kwai byder på et væld af oplevelser

Hele området omkring floden Kwai byder på et væld af både historiske og naturskønne oplevelser. I kan tage ud på egen hånd eller dase ved hotellets pool.

I kan også tilkøbe denne udflugt, der både byder på et smukt vandfald, det historiske Hell Fire Pass og naturligvis en sejltur ned af floden Kwai.

Lidt uden for Kanchanaburi ligger Erawan Nationalpark, som er et populært udflugtsmål for både lokale og turister. Nationalparkens hovedattraktion er vandfaldet med hele syv niveauer, og mange mener, at nationalparkens navn stammer fra vandfaldets øverste niveau, som skulle ligne den trehovedede elefantgud Erawan fra hinduistisk mytologi. I får mulighed for selv at bedømme ligheden, når I besøger vandfaldet, som er omgivet af frodig regnskov og vilde orkidéer. Hvis I vil nyde udsigten fra toppen af vandfaldet, er der en sti, I kan følge op til sjette niveau. Men for at komme helt op til det syvende og øverste niveau, er I nødt til at kravle det sidste stykke op ad klippen.

Herefter besøger I det nærliggende og legendariske Hellfire Pass, hvor asiatiske og allierede krigsfanger, der opførte Dødens Jernbane, under frygtelige forhold blev tvunget til at føre jernbanen tværs igennem en næsten ufremkommelig klippe, for at forbinde Thailand med Burma. Det tog kun seks uger at skabe gennemskæringen gennem den massive klippe, men til gengæld måtte arbejderne knokle 18 timer i døgnet, og flere hundrede af dem mistede livet. Arbejdet foregik fortrinsvis om natten ved det svage lys fra brændende fakler – deraf fik gennemskæringen sit navn. I besøger også det tilhørende museum, som illustrerer områdets historie med billeder, kort og modeller.

Herfra går turen videre ned ad floden på en bambus-tømmerflåde. I nyder stilheden og den smukke natur, mens I langsomt lader jer flyde med strømmen ned ad floden. Med fast land under fødderne igen bliver I kørt det sidste stykke vej til jeres hotel.

Dag 7
Kanchanaburi – Kuiburi via Det Flydende Marked
I longtail-båd på det flydende marked

Efter morgenmaden sætter I kursen mod kystbyen Kuiburi syd for Hua Hin. På vejen dertil kører I til ”det flydende marked”, hvor I skifter bussen ud med de såkaldte longtail-både og ser, hvordan alskens frugter, afgrøder og andre varer naturligvis transporteres med båd. Hvorfor ikke ordne køb og salg fra båden også, nu når varerne er læsset om bord?

I skifter igen båden ud med bus og sætter kursen mod kysten ved Thailandbugten. Især det sidste stykke vej syd for Hua Hin går igennem et billedsmukt landskab med kalkstensklipper i alverdens former strøet ud over det ellers flade landskab. I laver et par fotostops undervejs – og måske ser I nogle af de flokke af makakaber, der holder til i området omkring klipperne.

I løbet af eftermiddagen når I jeres hotel Kuiburi Hotel & Resort, beliggende i rolige omgivelser ca. 75 km syd for Hua Hin. Hotellet er beliggende helt ned til stranden, og alle værelser har egen balkon eller terrasse. Læs mere om hotellet senere.

Dag 8–11
Kuiburi. Badeferie og tid til egne eventyr
Tid til badeferie og egne eventyr

De næste 4 dage bestemmer I selv, hvad tiden skal gå med. Stranden eller poolen er et oplagt sted at tilbringe dagen, men vil I hellere udforske mere af Thailand og den smukke natur, der findes i området, så er der gode muligheder for det.

Under opholdet arrangerer vi 3 udflugter, som I kan tilkøbe:

Dag 9 Sam Roi Yod National Park (tilkøb)
På denne heldagstur skal I opleve en af Thailands mest spektakulære nationalparker, Sam Roi Yod. Trods sin beliggenhed kun 60 km syd for Hua Hin er parken forholdsvis ukendt, og det kan virkelig undre. Her i Thailands ældste kystnære nationalpark oplever I imponerende naturscenerier, der virkelig tager pusten fra en. Området består af en gigantisk ferskvandsmarsk omkranset af klippeformationer af kalksten. En gangbro i træ giver os mulighed for at spadsere en smuk tur igennem marskområdet, der også er kendt for sit rige dyre- og fugleliv. I besøger også et par storslåede drypstenshuler, blandt andet Phraya Nakhon med sin ikoniske “kongelige pavillon.”

På vej til parken stopper I ved en ananasplantage og smager på de friske frugter.

Dag 10 Elefantsafari i Kuiburi National Park (tilkøb)
Tag med på en eftermiddagstur til Kui Buri Nationalpark, som er kendt for at være det bedste sted i Thailand at se vilde elefanter samt den store Gaur, den største nulevende okseart som kan veje over et ton. Her er også mulighed for at se Sambarhjort, vildsvin og naturligvis et rigt fugleliv. Området blev gjort til en Nationalpark i 1999.

Safariture i nationalparken er kun tilladt i tidsrummet mellem 14:30-18.00, og efter en registrering ved parkens hovedkvarter kører I sammen med en ranger i åbne biler ind i parken. I kører langsomt langs grusstier og i det åbne græsland i søgen efter elefanter og andre af parkens større og mindre dyr. I stopper ved et par udkigspunkter, hvorfra I måske er heldige et spotte dyrene. Undervejs vil jeres ranger fortælle om nationalparkens historie og ikke mindst de dyr, der lever her.

(Da I er ude blandt vilde dyr kan vi ikke vide eller garantere, hvilke dyr, I støder på, men chancen for at se elefanter er rigtig gode.)

Dag 11 Øen Koh Talu med mulighed for snorkling (tilkøb)
Hvis man opleve en rigtig bountyø med lækker strand og mulighed for snorkling ved farverige koralrev, skal man tage med på denne udflugt.

I starter tidligt fra Kuiburi og kører til den stille fiskerlandsby Bang Saphan Noi cirka en times kørsel syd for Kuiburi. Herfra fortsætter turen med båd til paradisøen Koh Talu. I tilbringer dagen på en af de lækre kridhvide sandstrande, og der er rig mulighed for at udforske den farverige verden under havets overflade. Smukke koralrev og farvestrålende fisk byder velkommen. Frokost nydes på øen. Hen på eftermiddagen returnerer I til Kuiburi og jeres resort.

Dag 12
Kuiburi – Bangkok og hjemrejse
Formiddagen er til fri disposition. Efter frokosttid kører I med bus mod Bangkok og påbegynder jeres hjemrejse.
Dag 13
Ankomst til København

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Fly København – Bangkok t/r
 • Udflugter jf. program med engelsktalende lokalguide
 • Alle lokale transporter jf. program med bus*
 • Indkvartering på gode hoteller i delt dobbeltværelse: 3 nætter på FuramaXcutive Sathorn i Bangkok, 2 nætter på Mida Resort i Kanchanaburi, 5 nætter på Kui Buri Resort & Hotel i Kui Buri
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 5 og 7
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Skatter og afgifter

 

*Udflugterne samt transfers gennemføres sammen med andre rejsende.

Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring og Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Personlige fornødenheder
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Praktiske oplysninger

Om individuelle rejser

Albatros individuelle rejser kombinerer en godt planlagt ferie med friheden til at nyde egne eventyr.

Albatros tilbyder en række udflugter, som I kan vælge at tilkøbe. De går til spændende seværdigheder, som vi varmt kan anbefale. I kan også undlade at tilkøbe udflugterne. Det giver jer mere tid til egne eventyr og frihed til at nyde rejsen i jeres eget tempo. For at berige jeres oplevelse har vi på enkelte rejser valgt at inkludere nogle udflugter i prisen. Fælles for alle transfers og udflugter er, at de gennemføres med en engelsktalende lokalguide, som er ekspert i rejsemålet. Til forskel fra vores grupperejser er der er ingen dansk rejseleder med på turen, og den engelsktalende lokalguide er ikke nødvendigvis den samme fra udflugt til udflugt. Transfers og udflugter gennemføres sammen med andre rejsende. Vi har faste afgange og et bestemt antal pladser for at holde prisen.

Børnerabat

Hvis I er to fuldt betalende voksne, der rejser sammen med et barn under 12 år, får barnet 1.000 kr. i rabat. Rejser I med to børn, får begge børn 1.000 kr. i rabat, men ’barn 1’ får en opredning, mens ’barn 2’ skal dele/sove med forældrene.

Gode tips til pakkelisten

Medbring gerne en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor I oftest ikke ser jeres bagage igen før om aftenen, f.eks. i forbindelse med togrejsen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Albatros’ individuelle rejser gennemføres altid - uafhængigt af antallet af deltagere på rejsen.

Mere om Thailand

Her kan I få mere at vide om Thailand: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/thailand
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om I skal have visum eller vaccineres.

Hvis I vil forberede jer ekstra godt på jeres oplevelser i Bangkok, så læs artiklen med vores hedeste tips til byen: One night in Bangkok

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På busrejser kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 3 out of 5 by from Blandet oplevelse Som udgangspunkt er rejsens program godt sammensat. Men udførelsen halter med forskellige mangler, såsom for lidt tid og ikke taget hensyn til nationale helligdage. Dette gjorde det stort set umuligt at opleve flere af seværdighederne. De sidste fire dage på Kuiburi resort levede ikke op til forventningerne, da stranden er mudderstrand og IKKE til at bade fra.
Date published: 2018-05-05
Rated 1 out of 5 by from En lang rejse med god tid til afslapning ved poolen. Det var ikke en "Albetros" standard oplevelse, som vi husker Albetros
Date published: 2018-04-24
Rated 4 out of 5 by from Det bedste af Thailand Spændende rejse og god rejseleder.
Date published: 2018-06-04
 • y_2019, m_3, d_21, h_23
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.11
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_da_DK, sid_THIRT01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

THIRT01ADK