Det store Namibia-eventyr – fra Windhoek til Victoria Falls

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Få storslåede safarioplevelser i Namibia samt Okavangodeltaet i Botswana og se de imponerende Victoria Falls i Zimbabwe.

Max 15 deltagere

På denne spændende rundrejse i det sydlige Afrika er der skruet en ekstra tand op for eventyret!

I løbet af 16 eventyrlige dage kommer vi tæt på et vildt og fantastisk dyreliv og oplever en fascinerede, smuk og mangefacetteret natur.

En del af den begivenhedsrige rejse er henlagt til den verdensberømte Etosha nationalparki Namibia. Her vil du opleve Afrikas klassiske storvildt i et særpræget savannelandskab domineret af den enorme hvide saltslette.

Vi krydser også grænsen til Botswana, der byder på fremragende safari i Chobe nationalparken og Okavangodeltaet, et af verdens naturvidundere med fantastiske dyre- og naturoplevelser i form af bl.a. elefanter, løver og krokodiller.

Rejsen fortsætter i Zimbabwe, hvor vi oplever de enestående Victoria Falls. Undervejs bor vi udelukkende på gode lodges og camps.

På turen benytter vi os af firehjulstrukne busser, der er specialfremstillet til kørsel i den afrikanske natur. Vi har valgt at benytte denne slags køretøj på grund af det hårde terræn, og fordi nogle af vejenes tilstand ikke altid er til at forudsige.

Rundrejsen til de tre betagende lande i det sydlige Afrika er indbegrebet af et afrikansk eventyr, hvor vi bevæger os uden for den slagne vej. Nogle gange skal vi derfor køre lidt mere for at opleve det helt ekstraordinære.

Køretøjerne er mere rummelige end almindelige safaribusser, men bemærk, at du ikke kan forvente helt samme komfort som på almindelige safaribusser.

Max 15 deltagere.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Safari

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta NAD, USD, BWP

Dagsprogram 16 dage
Dag 1
Afrejse fra København
Dag 2
Ankomst til Windhoek, Namibia.
Dag 3
Windhoek – Etosha nationalparken. Eftermiddagssafari
Dag 4
Safarioplevelser Etosha nationalparken
Dag 5
Etosha nationalparken
Dag 6
Etosha – Kavango river.
Dag 7
Kavango river - Okavango Delta, Botswana
Dag 8
Okavango Delta. Safarioplevelser og sejlads på floden
Dag 9
Okavango Delta og Moremi game reserve
Dag 10
Heldagssafari i Moremi game reserve
Dag 11
Makgadikgadi Pans
Dag 12
Makgadikgadi Pans – Chobe nationalparken
Dag 13
Chobe nationalparken. Morgensafari og tid på egen hånd. Solnedgangscruise på Chobe-floden
Dag 14
Victoria Falls, Zimbabwe
Dag 15
Afrejse fra Victoria Falls
Dag 16
Ankomst København

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
49.998,–
København
49.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København

Vi rejser fra Københavns lufthavn om eftermiddagen med kursen sat mod vores store afrikanske safarieventyr.

Dag 2
Ankomst til Windhoek, Namibia.

Vi ankommer til Namibias hovedstad, Windhoek. Fra lufthavnen kører vi til hotellet, hvor du kan slappe lidt af oven på rejsen.

Sidst på eftermiddagen kører vi en tur og får mulighed for at opleve højdepunkterne i hovedstaden, der er præget af fortiden under tysk koloniherredømme.

Senere spiser vi en velkomstmiddag sammen.

Dag 3
Windhoek – Etosha nationalparken. Eftermiddagssafari
En af beboerne i Namib-Naukluft Nationalpark

I dag kører vi mod den verdenskendte Etosha National Park, hvis midte udgøres af en mægtig saltslette, hvor luftspejlinger og varmeflimmer er en del af det smukke syn.

Langs randen af denne enorme saltpande findes livgivende kilder, der danner de vandhuller, som dyrene i stort tal samles om. Her er scenen for alvor sat for Afrikas dramatiske vildtliv.

Saltsletten tørrede ud for flere tusind år siden, men i regntiden bliver dele af den hvide saltslette oversvømmet, og store mængder af flamingoer og pelikaner holder deres indtog.

Langt de fleste af de klassiske afrikanske dyrearter som løve, elefant, næsehorn, leopard og giraf kan også opleves her.

Dag 4
Safarioplevelser Etosha nationalparken
Zebraer er flokdyr

I dag har vi morgen- og eftermiddagssafari i åbne 4x4-køretøjer. Vi besøger de forskellige vandhuller i den vestlige del af parken.

Dag 5
Etosha nationalparken
Tid til en tår vand

Vi tager afsted efter morgenmaden og rejser gennem parken fra vest til øst i Kiboko-køretøjet. Sidst på eftermiddagen er der mulighed for at nyde en 4x4 game drive i den østlige del af parken.

Dag 6
Etosha – Kavango river.
Swakopmund – huse i tysk stil

Vi forlader Etosha nationalparken og rejser nordpå til bredden af Kavango-floden med udsigt over Angola. Et valgfrit solnedgangskrydstogt på floden er en mulighed ved tilkøb.

Dag 7
Kavango river - Okavango Delta, Botswana

Vi fortsætter ind i Caprivi krydser vi ind i Botswana og rejser ad landevejen til vores lodge på kanten af Okavango-deltaet.

Okavango er en af naturens mange forunderlige frembringelser. Et gigantisk floddelta, der har sit udspring i Angolas bjerge, vokser sig stort og mægtigt for endelig at synke ned i Kalahari-ørkenens sandocean.

I modsætning til andre floder sænker Okavango sig langsomt ned i dybet og efterlader myriader af frodige øer og flodbredder med sandstrande. Det grønne flodparadis med omkringliggende skov og savanne er en perfekt ramme om et rigt og mangfoldigt dyreliv.

De mange forskellige biotoper som tør savanne, busksteppe, sump, skov og ørken inden for et trods alt begrænset areal betyder naturligvis, at antallet af arter blandt alle dyregrupper er uhyre stort.

Således finder man f.eks. mere end 160 forskellige slags pattedyr – næsten alle de arter man forbinder med Afrika. Diversiteten blandt fugle er formentlig også blandt de allerhøjeste i verden, specielt i regnperioden fra december til marts.

Dag 8
Okavango Delta. Safarioplevelser og sejlads på floden
Himba-kvinderne beskytter huden med en særlig creme

I dag rejser vi med båd 30 minutter ind i deltaet. Vi tager på udflugt med båd og mokoro (en form for kano) i de bagerste kanaler i Nxamasire-området i deltaet. Der laves også vildtvandringer på de mindre øer i området underlagt vandstanden i deltaet.

Dag 9
Okavango Delta og Moremi game reserve

Vi rejser sydpå gennem Botswana til Maun, porten til Okavango-deltaet og Moremi-vildtreservatet. Vi skifter fra vores overlandskøretøj til åbne 4x4 Landcruisere og fortsætter til vores indkvartering beliggende i udkanten af Moremi vildtreservatet.

Moremi er frodig og varieret, bestående af lavvandede oversvømmede pander, sletter og skove. Det er et af Afrikas fineste områder for dyreliv, med særligt høje vildtætheder, herunder alle større naturligt forekommende planteædere og kødædende arter i regionen samt flere end 400 fuglearter.

Om eftermiddagen nyder vi en game drive i koncessionen omkring lodgen.

Dag 10
Heldagssafari i Moremi game reserve

Hele dagen tilbringes i Moremi game reserve.

Dag 11
Makgadikgadi Pans

Om morgenen nyder vi en game drive, inden vi rejser tilbage til Maun. Vi skifter køretøj og rejser gennem Botswana til Nata-området. Sent om eftermiddagen besøger vi Makgadikgadi Pans for en virkelig uforglemmelig solnedgang over, hvad der er tilbage af en gammel 6500 km2 sø

Dag 12
Makgadikgadi Pans – Chobe nationalparken
Flodheste boltrer sig ved den frodige Chobeflod

Vi rejser gennem Botswana til Chobe National Park, hvor vi overnatter på bredden af Chobe-floden. Chobe er berømt for sin smukke natur, storslåede solnedgange og en overflod af dyrearter og fugleliv.

Dag 13
Chobe nationalparken. Morgensafari og tid på egen hånd. Solnedgangscruise på Chobe-floden
Tid til egne oplevelser

Vi starter dagen med en tidlig morgensafari, der starter ved solopgang omkring klokken seks og varer til ved nitiden afhængigt af, hvad vi ser af vildt på vejen. Før start kan man tage sig en kop kaffe eller te til at vågne på. Der er ikke meget, der kan måle sig med de stærkt krydrede morgendufte og den helt specielle glød over bushen på en morgensafari.

Vi har en professionel guide, som kender området og som vil fortælle om det, vi ser og hører undervejs. Safariernes indhold vil naturligvis afhænge af de lokale forhold. Nogle gange kan man være heldig at finde store mængder af vildt koncentreret på samme sted, andre gange skal vi lede lidt mere efter det langs floderne og aktivere alle vores sanser. Desuden kan man tolke dyrenes opførsel – hvis en flok impalaer pludselig stivner og retter deres opmærksomhed mod krattet, så er det sandsynligt, at de allerede har opdaget et rovdyr på lur, mens vores sanser ikke ville have opfanget faren.

Vi slutter dagen af med et solnedgangscruise på Chobe-floden, hvor vi ser solens sidste stråler farvelægge himlen på smukkeste vis.

Dag 14
Victoria Falls, Zimbabwe
Victoria Falls

Der findes talrige smukke vandfald i verden, men Victoria Falls er uden tvivl et af de smukkeste. Faldene er cirka dobbelt så høje og halvanden gang så brede som Niagara Falls, der ligger på grænsen mellem USA og Canada, og det kan være svært at få nok af områdets skønhed og meditative ro.

Ud over naturens lyde er der kun få forstyrrelser, og den grønne regnskov fuldender indtrykket. Vores rejseleder fortæller om stedets historie, mens vi udforsker fugle- og vildtlivet omkring faldet.

Denne dag er fri til eventyr på egen hånd, og der er mange oplevelsesmuligheder i området. Tag for eksempel med på en vandretur omkring vandfaldene, kom med på safari, eller oplev Victoria Falls i fugleperspektiv med en flyvetur hen over området. (Tilkøb)

Dag 15
Afrejse fra Victoria Falls

Det er desværre så småt ved at være tid til at sige farvel til Afrika. Kufferterne skal pakkes, og efter et sidste morgenmåltid kører vi til Victoria Falls lufthavn for at starte vores tur hjem med en enkelt mellemlanding.

Der serveres middag og morgenmad om bord på den oversøiske strækning.

Dag 16
Ankomst København

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 49.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
6.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Windhoek med mellemlanding
 • Fly Victoria Falls – København med mellemlanding
 • Safari og udflugter jf. program
 • Indkvartering på gode lodges og camps i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage, 2 frokoster el. madpakker og 11 middage
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstraarrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer
 • Visum til Zimbabwe (ca. 30 USD).
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (ca. 500 DKK pr. person)
 • Gul feber-vaccinationscertifikat (på evt. udflugter til Zambia)
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 12 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

OBS!

Vores safariledere vil gøre alt for, at vi ser så mange dyr som muligt på vores game drives. Da der er tale om vilde dyr, er der dog ingen garantier for, at vi ser dem.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. Med hensyn til kufferter anmoder vi om, at der medbringes kufferter med bløde sider (softcase), i stedet for kufferter med hårde sider (hardcase), da køretøjet vi bruger til at køre rundt med bedst kan håndtere bløde kufferter.

Det er tilladt at medbringe ét stk. bagage på 23 kilo pr. person til indtjekning. Vær desuden opmærksom på de særlige regler for mål og vægt på håndbagagen. Vi henviser til flyselskabets hjemmeside for en detaljeret beskrivelse af reglerne.

Vær opmærksom på, at bussen har individuelle bagagerum med målene 35cm x 35cm x 80cm (dybde). Pak derfor venligst i en blød kuffert eller taske, som passer i disse mål.
Hvis du rejser til eller fra Johannesburg lufthavn, er der kommet nye regler for bagage pr. 25. marts 2019.

Det er kun tilladt at checke almindelige kufferter ind. Dvs. en helt almindelig kuffert med mindst 1 flad side. Runde eller uregelmæssige former for tasker er ikke tilladt. Der må heller ikke være lange stropper. Skulle du have en lang strop eller en anderledes taske er der dog mulighed for at få den tapet sammen i Johannesburg lufthavn mod gebyr. Reglerne er til for at undgå blokeringer i bagagebåndet og lange ventetider til følge. De lange stropper er den største årsag til at bagagebåndet bryder sammen. Har du en lang strop på din kuffert, bør du derfor tage den af, inden du checker den ind i Johannesburg eller tape den ind til kufferten.
Klapvogne, golftasker og anden stor bagage er undtaget af reglen, da de bliver håndteret som odd size bagage.

Gul feber-vaccinationscertifikat

Hvis du under opholdet i Victoria Falls gerne vil besøge Zambia, skal du være opmærksom på, at der i Zambia kræves et gul feber-vaccinationscertifikat af rejsende. Kontakt derfor din egen læge eller Albatros' Vaccinationsklinik inden afrejse, hvis ikke du allerede har et gul feber-vaccinationscertifikat.

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

Botswana
www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/botswana

Namibia
www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/namibia

Zambia
www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/zambia

Zimbabwe
www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/zimbabwe

Børn under 18 år

De botswanske myndigheder kræver, at du som rejsende med børn under 18 år til/fra Botswana medbringer barnets originale fødsels-/dåbsattest. Attesten skal være oversat til engelsk og kan indhentes på det sognekontor, som i sin tid udstedte barnets dåbs- eller navneattest. Attesten skal også være påført en Apostille (officielt godkendelsesstempel) hos Udenrigsministeriets Borgerservice.

Vær opmærksom på, at udarbejdelse og godkendelse af sådanne attester kan tage op til flere uger, hvorfor vi opfordrer dig til at kontakte dit sognekontor snarest muligt efter din bestilling af rejsen.

Formålet med dette dokumentationskrav er at bekæmpe menneskehandel, hvor børn er involveret.
Bemærk, at kravet om at medbringe barnets fødsels-/dåbsattest gælder ved såvel ind- som udrejse samt ved transit i Botswana. Undlader du at medbringe barnets fødsels-/dåbsattest, nægtes du indrejse til Botswana, ligesom du vil blive afvist ved check-in.

Vær også opmærksom på, at hvis du rejser alene som forælder med dine børn kræves yderligere dokumentation. Hvis du rejser med børn, som ikke er dine biologiske børn, skal I medbringe særlig dokumentation – som ligeledes skal være på engelsk og påført en Apostille. Kontakt Borgerservice for mere information om disse krav.

Hånden på hjertet

Transportmiddel

På turen benytter vi os af firehjulstrukne busser, der er specialfremstillet til kørsel i den afrikanske natur. Vi har valgt at benytte denne slags køretøj på grund af det hårde terræn, og fordi standen af nogle af vejene ikke altid kan være til at forudsige. Rejsen her er indbegrebet af et afrikansk eventyr, hvor vi bevæger os uden for den slagne vej, og derfor nogle gange skal køre det lille ekstra for at opleve det helt ekstraordinære. Køretøjerne er mere rummelige end almindelige busser, men bemærk venligst, at vi ikke kan forvente helt den samme komfort som i almindelige busser.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from En spændende og oplevelsesrig rejse Vi havde 16 udfordrende dage sammen med 16 hyggelige rejsefæller og Sami, vores hjælpsomme, vidende og engagerede rejseleder. Han udgav hver dag dagens news med tidspunkter for næste dag og orientering om hvad dagen ville bringe samt relevante fakta om land, område mm. Vores hjælpsomme chauffør, Floyd, fik os frem til målet uden uheld. Bussen var med til at give turen et mere eventyrligt præg. Det kan anbefales, at man medbringer ørepropper. Vores kuffert, som havde målene 35X47X80, kunne godt være i bussens kuffertrum, selvom der på hjemmesiden stod målene 35X35X80. Vi havde en uforglemmelig tur i dette specielle land, hvor man kunne køre 200 km uden at møde et menneske eller se nogen form bebyggelse. Dette gjaldt særlig den første del af turen, men dyrene så vi i denne meget ugæstfrie ørken. Vi nåede at se 32 dyr, 52 fugle, 8 krybdyr og 6 insekter.
Date published: 2019-12-02
Rated 5 out of 5 by from En fin rejse med mange gode oplevelser hver eneste dag. En fin rejse med en god og kompetent rejseleder Sami og en rutineret chauffør Floyd. Mange gode safaris, men lastbilbussen kunne være bedre. Flere af sæderne var udtjente, så man fik jernstativ mast ind i ryggen på de ujævne veje. Og det er en meget stor fejl, at man ikke kan se fremad, som man kan på andre lastbilbusser. Nomad skal vist snart forny deres køretøjer.
Date published: 2019-11-19
Rated 3 out of 5 by from En rejse med oplevelser - et interessant land at besøge Namibia var et interessant land at besøge - med en række seværdigheder undervejs. Programmet for turen fortæller i store træk om hvad der blev vist af seværdigheder. En tur hvor ens ønske skal være at bevæge sig rundt i et stort land i bil - lange køredage - derfor havde jeg ønsket at deltage på denne tur. Tidlig op og afsted, ikke noget med at sove længe. For mig fungerede den del fint. Når der skal køres så mange km og en del på grusveje var min forventning at bussen også havde en rimelig standard, denne del blev ikke indfriet. Jeg benyttede mig af tilkøb for at give ferien et mere spændende program og flere oplevelser. Der var for lidt plads til korte fotostop undervejs i det smukke landskab vi kørte igennem. Kun en enkelt Lodge levede ikke op til mine forventninger ellers var det interessante overnatningssteder med fin stemning.
Date published: 2019-11-18
Rated 3 out of 5 by from Oplevelsesrig tur med en del mangler. En meget lang tur i en bus med særdeles dårlig komfort, måske forventeligt i Afrika, men et højt hylende differentiale (et støjniveau på omkring 100 dB !?) burde kunne have været udbedret selv i Afrika. Støjen medførte at det ikke var muligt, at høre rejselederen undervejs i bussen. En del tidligere anmeldelser har påpeget samme problem , men trods det har Albatros ikke sikret sig, at støjproblemet er blevet løst. Vi vil anbefale, at kommende rejsedeltagere kontakter Albatros, for at sikre sig at problemet er løst inden de tilmelder sig denne godt 3000 km lange tur. At bussen i øvrigt rasler og klaprer er kun forventeligt i forhold til vejenes tilstand. De inkluderede frokoster er kedelige madpakker. Husk at sortere indholdet af madpakkerne fra morgenstunden, så de let fordærvelige fødeemner kommer på køl og ikke ligger hele formiddagen i en bus med en temperatur på omkring 25-30 grader ellers er der lun ret til frokost ! At turen alligevel er anbefalelsesværdig skyldes især en meget vidende og sympatisk rejseleder, men naturligvis også turens spændende program. Men- turens pris harmonerer ikke med den støjende bus, de kedelige madpakker og ekstra udgifter til safarikørsler og kanoudflugt i okavango deltaet.
Date published: 2019-11-18
Rated 5 out of 5 by from Et rejse man husker resten af livet Rejsen var fantastisk - Masser af oplevelser på en rejse gennem varieret landskab og et dyreliv, som ændrede sig efter forholdene. Rysteturen med bus var absolut det hele værd, idet man får en fornemmelse for landets storhed, som ikke kunne opleves, hvis man fløj fra sted til sted. Fantastiske overnatningssteder med en forskellighed, som gjorde, at vi gang på gang sagde: "Nu kan det ikke blive bedre". Under hele turen fortalte vores yderst kompetente rejseleder Sami om landet, dyrene og de sociale forhold, så vi hele tiden fik mest muligt ud af turen.
Date published: 2019-01-23
Rated 5 out of 5 by from Namibia-"eventur" Det store Namibia-eventyr, afrejse Kbh. 18/11 2018. Det bliver meget svært at finde en rejse, der overgår denne. Generelt har oplevelserne været mange og meget varierede. Namibias røde sandklitter har brændt sig ind i hukommelsen. Det var absolut også særdeles spændende at besøge Himba-folket. Etosha bød på en helt utrolig dyrerigdom og -variation, hvor vi bl.a. så leoparden jage ganske få meter fra bilen. Det er svært at finde rejsens højdepunkt, hver dag bød på mange nye oplevelser, helt anderledes end den foregående dag. Dog kunne vi ønske os, at der i programmet havde været afsat mulighed til at se de forhistoriske hulemalerier, The White Lady. Besøget hos San-folket fandt vi en anelse langtrukket og tænkte på, at besøg til Hobameteoritten kunne have indlagt netop der. Der var mange køretimer, men vi oplevede dermed landskabet forandre sig hele tiden og bussen fungerede rent faktisk rigtig fint. Vi havde en meget vidende og ligeledes meget engageret rejseleder, der også forfattede daglige nyhedsbreve. Tydeligt stedkendt sørgede han for ekstra oplevelser undervejs samt de gode spisesteder. Der var intet hastværk, alle fik den fornødne tid ved alle stop. Selv ”dagen på egen hånd” klarede han, var behjælpelig med billetter og deltog selv i alle dagens arrangementer. Tog sig også tid til at give tip til os, der skulle på rejseforlængelse. Han var bare rigtig god og nærværende. Hotelstandarden var over forventning, nogle endda langt over forventning. Godt beliggende, sjove, ”skæve”, midt i nationalparker. Et sted måtte vi lige ud på altanen og kigge ned for at se flodhestene, inden vi gik i seng. Eller lige hen til vandhullet for at kigge efter dyr. Ingen lyst til at sove, vi skulle have det hele med. Og det var jo nok bare et firben, der pilede op og ned udenfor på teltdugen i vores pælebyggede telthytte. Det var en ”eventur”. MJ
Date published: 2019-01-22
Rated 5 out of 5 by from En usædvanlig spændende naturoplevelse REJSEN VAR SPÆNDENDENDE, rejselederen og chaufføren var super gode.De øvrige deltagere var søde og hjælpsomme. At der var kun 12 deltagere gjorde rejsen meget interessant.
Date published: 2018-12-12
Rated 4 out of 5 by from En stor oplevelse En rejse der gav mange fantastiske naturoplevelser, selvom meget blev oplevet fra bussen. Desværre fik vi ikke set meteoritten, da det viste sig at afstanden var meget længere end det der stod i programmet.
Date published: 2018-12-11
 • y_2023, m_10, d_2, h_4
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_42
 • loc_da_DK, sid_NARTR01, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser