Drømmeferie på Seychellerne

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Storslået natur og strande i særklasse udgør hovedingredienserne på en rejse, der også byder på spændende kolonitidshistorie og charmerende byer.

Fra tid til anden drømmer vi nok alle om at flygte fra den hektiske hverdag til en palmegrøn koralø med azurblåt tropisk hav, øde laguner og strande med det fineste hvide sand.

Hvis du vil gøre din drøm til virkelighed, så tag med os på denne fantastiske rejse til en lille perle langt ude i Det Indiske Ocean. Seychellerne er indbegrebet af eksklusiv ferie i et eksotisk paradis.

Det ubeboede ørige, der blev opdaget af Vasco Da Gama i det 16. århundrede og senere koloniseret af franskmændene, er spækket af grønne granitøer med snehvide strande og omfavnet af et beskyttende koralrev, hvor farverige fisk boltrer sig.

Øerne er hjemsted for sjældne palmer og mangrover samt havskildpadder, der lægger deres æg i de smukkeste og mest afsondrede bugter.

Mere end én prinsesse har været på bryllupsrejse her, og med en mini-hovedstad ved navn Victoria, er der i sandhed lagt op til en royal tur!

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Seychellisk rupi

Dagsprogram 10 dage
Dag 1
Afrejse fra København
Dag 2
Ankomst Seychellerne. Afslapning på Mahé
Dag 3
Halvdagsudflugt til øen Mahé - Botanisk have & Mission Lodge View Point
Dag 4
Halvdagsudflugt på øen Mahé - byrundtur i hovedstaden Victoria
Dag 5
Afslapning og oplevelser på Maché
Dag 6
Sejltur til øen Parslin. Afslapning ved Parslin
Dag 7
Heldagsudflugt til Vallée de Mai naturreservatet og øen La Digue
Dag 8
Afslapning og oplevelser på Parslin
Dag 9
Bådfærge tilbage til hovedøen Maché. Afslapning og hjemrejse
Dag 10
Ankomst til København

Hoteller

Coral Strand Hotel

 • Gratis wi-fi
 • Fladskærms-tv
 • Aircondition
 • Hårtørrer
 • Te- og kaffefaciliteter

Coral beach er et 4-stjernet hotel beliggende i et populært område på den nordvestlige del af øen Mahe. Resortet ligger lige inde i den berømte Beau Vallon-strand, der strækker sig flere kilometer langs Beau Vallon-bugten.

Coral Strand har alt for at gøre din ferie mindeværdig! En swimmingpool med en bar, et observationsdæk med spektakulær udsigt over stjernehimlen og en række fritidsaktiviteter og underholdning.

Læs mere på: https://www.coralstrand.com

Coco De Mer

 • Gratis wi-fi
 • Satellit-tv
 • Aircondition
 • Hårtørrer
 • Te- og kaffefaciliteter
 • Mini køleskab
 • Sikkerhedsboks
 • Alle værelseskategorier vender ud mod havet

Coco De Mer er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i over 200 hektar naturskønhed i udkanten af ​​Det Indiske Ocean på Parslin Island. Den venlige atmosfære byder på en spektakulær udsigt over de omkringliggende øer, skovklædte bjergskråninger og herlige solnedgange.

Læs mere på: https://www.cocodemer.com/

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
29.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København

Vi flyver fra København sent på eftermiddagen. Middag og morgenmad serveres om bord.

Dag 2
Ankomst Seychellerne. Afslapning på Mahé

Vi lander på hovedøen Mahé, og nyder endelig at være ankommet til Seychellerne.
Ved ankomsten bliver vi mødt af en lokal Albatros-repræsentant, som tager os med til hotellet, hvor vi kan nyde resten af dagen.

Øen er 27 kilometer lang, otte kilometer bred og dens samlede areal er på blot 153 km2. Mahé er også centrum for turisme på Seychellerne, hjemsted for den internationale lufthavn samt 85 procent af ørigets hoteller. Hotellerne ligger spredt langs den hundrede kilometer lange kystlinje, som byder på ikke mindre end 68 dejlige strande. 

Befolkningen, kaldet seychellois, kerer sig meget om deres ø-paradis. Derfor må hotellerne ikke være højere end palmerne eller ligge lige ud til de bedste strande – de er med andre ord ikke interesserede i den brede charterturisme. Det meste af øens overflade består af naturreservater, hvor besøgende kan færdes frit i pagt med naturen.

Frodige, grønklædte højdedrag, flade, øde koraløer og hundredvis af fredelige laguner gør Seychellerne til en feriedestination i verdensklasse. Og når rammen om ferien er et smukt beliggende hotel med et hav af faciliteter, krydret med eminent kreolsk køkken og en venlig befolkning, har du hovedingredienserne til drømmeferien.

Seychellerne består af en indre og en ydre øgruppe. Den indre skærgård med bl.a. Mahé, Praslin og La Digue er smukke granitøer med små grønne bjerge. Øerne opstod, da Indien brød op fra nutidens Afrika for et par hundrede millioner år siden og begyndte at bevæge sig mod Asien. 

Halvvejs forsvandt et par store granitklipper, som i dag udgør Seychellernes vigtigste øer. Dette gør Seychellerne anderledes end alle andre øer i Det Indiske Ocean og Stillehavet, der blev dannet af vulkansk aktivitet (inklusive atollerne omkring sunkne vulkaner).

De ydre øer er atoller (koraløer), altså helt flade sandøer med palmer i midten. Det tager ikke mange timer at se alt på disse øer. Granitøerne, inklusive Mahé, som vi har valgt, har meget at byde på. 

Strandlivet er i særklasse, og det er muligt at tage på udflugt på cykel, til fods langs de smukke strande eller ind i junglen. Derudover oplever de fleste gæster, at verden under havets overflade også er værd at udforske.

Dag 3
Halvdagsudflugt til øen Mahé - Botanisk have & Mission Lodge View Point

I løbet af formiddagen er det tid til en udflugt. Vi skal besøge den botaniske have, som i dag er blevet udviklet til en af ​​de vigtigste turistattraktioner i Victoria, der er Mahés hovedstad.

Haven blev grundlagt i 1901 af en mauritisk agronom, Rivalz Dupont. Den 15 hektar store botaniske have er et af Seychellernes ældste nationale monumenter og den levende grønne arv er et smukt og roligt grønt tilflugtssted 20 minutters gang fra den travle bymidte.

Vi tager derefter til Mission Lodge, hvorfra der er en enestående udsigt over Mahés skønne vestkyst. Kendt som Venns Town (og senere kaldet Capucin) er den også et vigtigt historisk sted for Seychellerne, da dette var den kostskole, som børn af frigivne slaver gik på i slutningen af ​​det 19. århundrede.

Du kan se nogle af ruinerne mellem den lille parkeringsplads og stien til det fantastiske udkigssted. Regnskovsområdet omkring Mission Lodge er ligeledes værd at se nærmere på, så sørg for at afsætte lidt tid til dette vidunderligt fredelige sted. Mission Lodge har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 2013.

Eftermiddagen er afsat til afslapning og aktiviteter på egen hånd.

Dag 4
Halvdagsudflugt på øen Mahé - byrundtur i hovedstaden Victoria

I løbet af formiddagen vil vi udforske det koloniale centrum i "verdens mindste hovedstad", Victoria.

Midt i krydset mellem Independence Avenue og Albert Street står urtårnet (fransk: l'Horloge, kreolsk: Lorloz), nu et symbol på øens hovedstad. Det er et tvillingtårn til klokketårnet, der står uden for Londons Victoria Station og det blev opført i 1903 til ære for dronningen. 

Selvom det ofte kaldes "Little Big Ben", er det faktisk baseret på det mindre kendte klokketårn i London, der siden 1897 har stået i krydset mellem Victoria Street og Vauxhall Bridge Road. Datidens guvernør så uret på et besøg i London og bestilte en mindre kopi. 

Det særlige ved uret er, at det slår to gange i timen i stedet for én gang, hvilket inspirerer sangens omkvæd "Going back to Seychelles, where the clock strikes two times."

Højdepunkterne i Victoria er foruden klokketårnet også at besøge Justitspaladset, museet og postkontoret. Rundt om hjørnet er 'Codevar'-bygningen, hvor man kan se lokalt håndværk. En gåtur på tværs af Albert Street fører til centrum af byen, dens farverige marked, hvor boder med frisk fisk, tropiske frugter og grøntsager, urter og krydderier præsenteres i et overflødighedshorn af dufte. 

Eftermiddagen er helliget afslapning og frie aktiviteter.

Dag 5
Afslapning og oplevelser på Maché

I løbet af denne dag har vi ingen faste aktiviteter på programmet, og derfor kan du planlægge hele dagen, som du vil og bare nyde livet. Vores repræsentant står til rådighed hver dag under hele opholdet, og hjælper gerne med at arrangere forskellige udflugter.

Dag 6
Sejltur til øen Parslin. Afslapning ved Parslin

I dag skal vi videre med færge til øen Parslin, hvor vi skal overnatte de næste 3 nætter. Denne bådtur tager omkring 55 minutter.

Praslin er kendt for sine fantastiske strande og tropiske natur med palmer og kokosnødder overalt. Praslin er sammen med naboøen Curieuse det eneste naturlige levested for den sjældne og mærkværdige coco de mer palme, hvis enorme nød ligner to kokosnødder, som er smeltet sammen. Selve formen har fået mange folkeslag omkring Det Indiske Ocean til at forbinde den med frugtbarhed.

De centrale dele af Praslin består af en bjergkæde, der kan virke større end den beskedne højde på op til 340 meter. Praslins hovedattraktion er det UNESCO-beskyttede naturreservat Vallée de Mai, der ligger mellem de to bjerge Takamaka og Fond Azore.

Dette storslåede og frodige naturreservat havde indtil for nylig været fuldstændig uberørt i millioner af år og er hjemsted for en række endemiske planter, træer, fugle og tudser.

Praslin er omgivet af et langt koralrev, der fungerer som en naturlig bølgebryder for Det Indiske Ocean, der giver roligt og klart vand i de talrige idylliske bugter.

Dag 7
Heldagsudflugt til Vallée de Mai naturreservatet og øen La Digue

I dag skal vi besøge naturreservatet Vallée de Mai, der ligger på Parslin. Her kan man bl.a. opleve seks endemiske palmearter, hvoraf den mest berømte er coco de mer. Det er verdens største plantefrø og palmebladene kan blive op til 6 meter brede og 14 meter lange. 

Parken er også det eneste levested for den kritisk truede sorte papegøje og andre endemiske fuglearter.

Senere skal vi videre til øen La Digue. La Passe er navnet på hovedbyen på La Digue og er den mindste beboede ø i Seychellernes øhav. Der bor cirka 2.200 indbyggere på øen. La Digue kan kun nås med båd og ligger 5 km øst for Praslin og 45 km nordøst for Maché. Sejlturen tager kun omkring 20 minutter.

Her på La Digue reflekterer de fascinerende klippeformationer sollyset i varierende nuancer alt efter hvor højt solen står. De danner baggrund for solopgangen om morgenen på øen. 

Dette lille frodige paradis rummer en naturlig skønhed, der er helt enestående. Alt ånder fred og ro. Oksekærrer trækker kokoshøsten gennem palmelundene til den lille anløbsbro, mens de nytilkomne tager på lejede cykler til de fantastiske strande, der er omgivet af granitklipper og smukke palmetræer. Strandene er beskyttet af et ydre koralrev og mellem stranden og revet ligger enorme knaldrøde klippeformationer.

Der findes formentlig ikke mange steder på jorden, som er smukkere end dette! La Digues 2.000 indbyggere virker nærmest upåvirkede af udviklingen i resten af verden, hvis man ser bort fra de seks køretøjer, der må køre på øen. 

Det er som at være i en anden verden, og de fleste mennesker kan bruge mange dage på at cykle eller gå rundt til afsondrede, fredelige strande og små landsbyer, hvor livet går sin egen stille gang, eller besøge de grønne junglelignende bjerge på jagt efter sjældne fugle.

Dag 8
Afslapning og oplevelser på Parslin

I løbet af denne dag har vi ingen faste aktiviteter på programmet, og derfor kan du planlægge hele dagen, som du vil og bare nyde livet. Vores repræsentant står til rådighed hver dag under hele opholdet, og hjælper gerne med at arrangere forskellige udflugter.

Dag 9
Bådfærge tilbage til hovedøen Maché. Afslapning og hjemrejse

I dag tager vi båden tilbage til hovedøen Maché. Denne tur tager cirka 55 minutter.

Vi nyder den sidste feriedag og rejser senere hjem til Danmark.

Dag 10
Ankomst til København

Efter en skøn og begivenhedsrig rejse lander vi i København.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 29.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
6.998,–
Priset inkluderar
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Seychellerna t/r med mellemlanding(er)
 • Alle lufthavnsafgifter og skatter
 • 3 nætter på Coco De Mer Hotel. (Halvpension)
 • 4 nætter på Coral Strand Hotel. (Halvpension)
 • Transport i henhold til program
 • Udflugter med entré i følge program
 • Halvdagsudflugt Mahé - Botanisk Have & Mission Lodge View Point
 • Halvdagsudflugt Mahé - Hovedstaden Victoria
 • Heldagsudflugt til Vallee de Mai og øen La Digue
Priset inkluderar inte
 • Afbestillingsforsikring ved sygdom 7% af rejsens pris
 • Gouda rejseforsikring/tillæg til husforsikring
 • Eventuelle yderligere arrangementer
 • Enkeltværelsestillæg
 • Drikkevarer
 • Frokost hver dag
 • Tips til lokale guider og chauffører. Beregn ca. $70 per person.
 • Personlige fornødenheder
 • Transaktionsgebyr pr faktura 130 DKK (gælder ikke ved bestilling online)
 • Alt ikke nævnt nedenfor: Prisen er inklusiv

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Om at rejse i Seychellerne

Seychellerne har ingen farlige slanger, edderkopper eller andet kryb, som man skal gardere sig imod, og sygdomme som malaria og gul feber findes ikke.

Klimaet er behageligt året rundt, da den lette brise fra havet tager toppen af den tropiske hede. Det regner (statistisk set) mest i december og januar, men man må påregne voldsomme tropiske byger året rundt (sjældent langvarige).

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 14 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Mere om Seychellerne

Her kan du få mere at vide om Seychellerne: www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/seychellerne.

Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser