Drømmekrydstogt til Caribien med Skt. Croix

group-tour
Dansk med dansk rejseleder

Lækkert krydstogt til Caribien med Celebrity Silhouette. Inkl. hotel i Miami samt helpension og drikkepenge, Classic drikkepakke og internet på skibet

Miami – Den Dominikanske Republik – Puerto Rico– Skt. Croix – Antigua – St. Kitts – St. Maarten –Miami

Vi sejler med det 4½-stjernede krydstogtskib Celebrity Silhouette, og inden vi stikker til søs mod tropernes bountyøer, lader vi os forkæle på vores hotel ved Miami Beach i Florida. Herfra går kursen mod Det Caribiske Hav hvor der venter postkortlignende sandstrande, vajende palmer og spændende kolonihistorie med både dansk, fransk og engelsk islæt. Rejsen indeholder hele 6 caribiske stop, så der er noget for enhver smag!
Albatros danske rejseleder står for at holde sammen på gruppen og holder spændende foredrag undervejs.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Krydstogt, Krydstogt i Caribien, Eksotisk krydstogt

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta USD

Dagsprogram 13 dage
Dag 1
København – Miami, USA. Check-in på hotel ved Miami Beach
Dag 2
Miami Beach – Fort Lauderdale og ombordstigning
Dag 3
På havet mod Den Dominikanske Republik
Dag 4
Puerto Plata, Den Dominikanske Republik. En dag i bountyland
Dag 5
San Juan, Puerto Rico. Mulighed for gåtur i den gamle bydel med rejselederen
Dag 6
Frederiksted, Skt. Croix. Mulighed for udflugt til Christiansværn og byvandring i Christiansted. Frivillig byvandring i Frederiksted
Dag 7
St. John’s, Antigua. Mulighed for udflugt til Nelson’s Dockyard, udsigtspunktet Shirley Heights og Turner’s Beach
Dag 8
Basseterre, St. Kitts. Mulighed for ørundtur til gamle sukkerrørsplantager, fæstninger og skønne badestrande
Dag 9
Philipsburg, St. Maarten. Verdens mindste stykke land delt af to nationer
Dag 10–11
God tid på havet til afslapning og fornøjelser
Dag 12
Miami og hjemrejse
Dag 13
Ankomst til København

Celebrity Silhouette

Opdag verden med stil på Celebrity Silhouette

Celebrity Silhouette er et af rederiet Celebrity Cruises store skibe med plads til næsten 3.000 passagerer. Skibet giver mange muligheder for dejlige oplevelser, og her kommer du ikke til at kede dig. Hvad med en opfriskende dukkert i poolen, en afslappende behandling i spaen eller en tur i fitnesscenteret? Du kan også nyde en lækker middag fra en af skibets restauranter, opleve et show eller nippe til en god drink, mens du nyder de smukke blå omgivelser, der glider forbi.

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
25.998,–
København
Udsolgt
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Miami, USA. Check-in på hotel ved Miami Beach
Miami Beach består næsten kun af hoteller og strandvillaer

Fra København flyver vi til Miami i solskinsstaten Florida. Vi bliver hentet i lufthavnen og kører med bus til vores hotel, som ligger i Miami Beach-området.

Dag 2
Miami Beach – Fort Lauderdale og ombordstigning Afsejling kl. 16:00
Miamis berømte art deco-bygninger

Efter morgenmaden på hotellet skal vi forladeforlader vi metropolen Miami, men først tager vi dog på byrundtur, hvor vi blandt andet ser de smukke art deco-bygninger og strandpromenaden Ocean Drive, hvor både turister og de lokale hygger sig med spadsereture og med at gå på caféer og restauranter. Vi nyder atmosfæren i Floridas største by og sætter herefter kursen stik nord og kører op til krydstogtshavnen i Fort Lauderdale, hvor vores skib venter. Efter indtjekningsformaliteterne stævner vi ud på Atlanterhavet, og mens USA glider ud i horisonten, sættes kursen mod Caribiens kyster.

Dag 3
På havet mod Den Dominikanske Republik

Vi nyder en dejlig dag på skibet, mens vi glider gennem Det Caribiske Hav. Du har mulighed for at benytte nogle af de mange aktivitetstilbud om bord, og vil du gerne ud at røre dig lidt, kan du tage nogle runder på skibets gå- og løbebane eller besøge fitnesscenteret. Det er også fristende blot at lade dagen stå i afslapningens tegn og nyde livet ved poolen med en god bog. Mulighederne er mange, og du kan forme dagene lige præcis, som det passer dig. Om aftenen er det oplagt at tage en tur i teateret og måske runde dagen af med at nyde en aftendrink til en gang livemusik.

Albatros’ danske rejseleder arrangerer også i løbet af dagene forskellige arrangementer og afholder træffetider.

Dag 4
Puerto Plata, Den Dominikanske Republik. En dag i bountyland Ankomst kl. 7:00, afsejling kl. 16:00
Puerto Plata

Krydstogtskibet ankommer i dag til øen Hispanola, hvoraf Den Dominikanske Republik udgør størstedelen. Øens mindre vestlige del udgøres af Haiti. Vi stævner ind i havneområdet ved bugten Amber Cove ligger på Den Dominikanske Republiks nordkyst. Den blev bygget så sent som i 2015 og er opført som en hyldest til landets koloniale arkitektur. Her ligger restauranter, barer og butikker, men det er den omkringliggende region kendt som ravkysten, der har gjort området kendt, grundet overfloden af de smukke, gyldne halvædelstene, der findes i rigt mål.

Ud over de gyldne sandstrande og imponerende klipper kan den nærliggende by Puerto Plata bryste sig af at være en af de ældste i Caribien, grundlagt i begyndelsen af 1500-tallet. En anden udflugtsmulighed er byen Santiago de los Caballeros, lokalt kendt som Santiago, som ligger ca. en times kørsel fra havnen. Den er den næststørste by i Den Dominikanske Republik og byder på fremragende museer, historiske bygninger og cigar- og romproducenter i rigt mål.

Tag med rejselederen på opdagelse (evt. transport og entreer er ikke inkluderet) eller nyd bountylandet på egen hånd.

Dag 5
San Juan, Puerto Rico. Mulighed for gåtur i den gamle bydel med rejselederen Ankomst kl. 9:30, afsejling kl. 18:30

I dag vil rejselederen tilbyde en lille gåtur rundt i den hyggelige gamle bydel i hovedstaden San Juan, efterfulgt af lidt tid på egen hånd (transport fra/til skibet og eventuelle entreer er ikke inkluderet). Den stemningsfulde gamle bydel dækker over 500 års kolonihistorie og er kendetegnet ved smalle brostensbelagte gader, farvestrålende huse med smukke balkoner, små hyggelige pladser samt et væld af kirker. Den ældste del af Vieja San Juan er lukket inde bag en solid bymur, og bag ved denne gemmer der sig adskillige monumenter, der fortæller om San Juans spændende historie som en af hovedbyerne i koloniseringen af det amerikanske kontinent.

Størstedelen af Vieja San Juan er fantastisk velbevaret, og flere af monumenterne er af UNESCO erklæret som verdenskulturarv, blandt andet det imponerende og velbevarede fæstningsværk Fort San Felipe del Morro. Grundstenen til vore dages San Juan blev lagt i 1508, da spanieren Juan Ponce de Léon, som deltog på Columbus’ anden rejse, byggede fortet Caparra. I 1521 blev bebyggelsen navngivet San Juan de Bautista de Puerto Rico (efter Johannes Døberen), og efterfølgende voksede byen hurtigt som følge af sin placering som et af de første stop for de mange nyankomne spanske opdagelsesrejsende, eventyrere, missionærer og erobrere (conquistadores) til “Den Nye Verden”.

Som en af de første og største havnebyer i Caribien blev San Juan hurtigt eftertragtet af andre kolonimagter. Især englænderne, der håbede at kunne udvide deres territorium fra det nordlige Amerika, gjorde adskillige forsøg på at angribe og indtage San Juan. I 1595 var det den berømte engelske søhelt Sir Francis Drake, der forsøgte sig. Men i stedet endte angrebet med at koste Drake livet. Efterfølgende prøvede både hollændere samt flere englændere at indtage San Juan, men dets stolte forsvarere og de voldsomme fæstningsværker imod havet fik hver gang drevet angriberne på flugt. Først i 1898 under den spansk-amerikanske krig måtte San Juan overgive sig. Indbyggerne lod dog aldrig de fremmede styrker indtage selve byen, men efter kraftige bombardementer af San Juan og amerikansk landgang i det sydvestlige Puerto Rico overgav de lokale styrker sig. Og med Paris-traktaten samme år blev Puerto Rico en del af det hastigt ekspanderende United States of America. Derfor kan San Juan i dag kalde sig den ældste by i USA. Efter gåturen rundt i byen er der mulighed for at fortsætte på egen hånd og købe lidt aftensmad eller en kop kaffe på en af byens pladser eller ned mod havnefronten, mens du nyder folkelivet og den caribiske stemning.

Dag 6
Frederiksted, Skt. Croix. Mulighed for udflugt til Christiansværn og byvandring i Christiansted. Frivillig byvandring i Frederiksted Ankomst kl. 08:00, afsejling kl. 17:00
Fort Frederik fra 1740

Har du købt udflugtspakken, er dagens Albatrostilbud en udflugt til hovedbyen Christiansted på øens nordkyst. På vej dertil passerer vi Salt River Bay, hvor Columbus’ folk gik i land i 1493. Christiansted er intet mindre end én stor uvurderlig dansk kulturskat, som stadig lever og ånder, fordi de gamle bygninger fortsat er i brug – dog til andre formål end i danskertiden. Husene er kalkede i gule eller hvidlige farver og har alle samme højde. Mange af dem har balkon på første etage, som overdækker skyggefulde arkader med forretninger, caféer, restauranter og hoteller. Byen er anlagt efter en streng byplan, og gaderne, der har danske navne, skærer hinanden vinkelret, ligesom i Fredericia, der er fra nogenlunde samme tid. Vi oplever byen til fods og starter ved Christiansteds gule fort, Christiansværn – kendt fra julekalenderen ”Nissernes Ø”. Fortet blev bygget i 1749 oven på ruinerne af et tidligere fransk fort fra 1645, og som så mange andre bygninger fra danskertiden er det opført i solide danske mursten, der havde fungeret som ballast i skibene på vej over Atlanten. Det er det mest imponerende og bedst bevarede af de gamle danske forter. Kanonerne ser kampklare ud, og kanonkuglerne ligger flot stablet.
På fortet er der et lille museum, der illustrerer levevilkårene for slaverne, de menige og officererne. Kommandantboligen ligger flot med højloftede lokaler og gode udluftningsmuligheder; officerernes, befalingsmændenes og de meniges indkvartering var knap så behagelig, og fangerne sad i det såkaldte hundehul. Vi ser fortet udefra (entré ikke inkluderet i udflugtspakkens pris). Bagefter ser vi blandt andet Steeple Building over for fortet, der tidligere var den lutherske menigheds kirke, men som i dag fungerer som museum. Vi skal også se den gamle vejerbod fra 1856, hvor man kontrollerede og vejede rom, sukker og tobak med mere, inden det blev sendt til Europa.

Og endelig lægger vi vejen forbi Guvernementshuset i Kongensgade, tidligere residens for guvernøren. I dag, når den nuværende guvernør er på besøg på Skt. Croix, er det naturligvis også her, han bor. Oprindeligt var det to huse, der blev bygget i 1700-tallet, det ene af købmand John William Schopens og det andet af plantageejer Adam Søbøtker. Imidlertid lod generalguvernør Peter von Scholten i 1830'erne de to huse bygge sammen og lavede en imponerende hovedtrappe. Den fører op til den store, åbne forhal, spejlsalen, hvor han holdt sine storslåede fester, der er omtalt i datidens memoirelitteratur. Spejlsalens inventar (spejle, skamler og lysekroner) blev sendt til Danmark i 1917, da øerne blev solgt til USA, men i 1952 lod den danske regering lave kopier, som i dag findes i salen sammen med et stort maleri af Frederik 7. Guvernementshuset regnes med rette for en af de smukkeste guvernørboliger i hele Vestindien. Der er som udgangspunkt ikke adgang for offentligheden i Guvernementshuset. Er vi heldige, får vi dog som danskere lov til at kigge ind, men ellers nyder vi det smukke byggeri udefra. Herefter er der tid til selv at snuse lidt rundt i byen, inden vi kører tilbage mod skibet og Frederiksted.

(Dagens busudflugt er del af en særskilt udflugtspakke og er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere under prisinformation).

Frederiksted er en lille, charmerende by, og den største seværdighed i byen er Fort Frederik fra 1740. Her frigav Peter von Scholten den 3. juli 1848 slaverne med de bevingede ord: ”Now you are free, you are hereby emancipated”. Alternativet var et voldeligt slaveoprør. I dagene forinden var nemlig tusindvis af utilfredse slaver marcheret til Frederiksted for at kræve deres frihed. Fortet er i dag indrettet som museum, og den 3. juli er helligdag på øerne. Byen blev mere eller mindre nedbrændt under arbejderopstanden i 1878. Der var dog få huse, der blev skånet, blandt andet Benjamin House, for her boede dommer Reuben, som var meget vellidt blandt de farvede arbejdere. Vi tager på en lille gåtur rundt i byen, hvor vi går ad Strandgade, forbi det gamle danske hospital Aldershvile fra 1848 samt Bell House, der i sin tid tjente som realskole for danske embedsmænds børn, men som nu er indrettet til bibliotek. Navnet kommer af, at husets ejer placerede en klokke på trappen for hvert af sine børn.

I Hospitalsgade ser vi den tidligere danske kirke Trinitatis, som er bygget i 1791 og er den ældste kirke i byen. Længere nede ad gaden ligger det gamle militærhospital, der i mange år blev anvendt som kommuneskole og hed The Dane School. Senere overtog de sociale myndigheder bygningen, som desværre blev meget medtaget under orkanen i 1989, og det har siden knebet gevaldigt med at få det smukke hus repareret. Vi lægger også vejen ind forbi Fort Frederik, som vi ser udefra, og herefter kan du nyde byen på egen hånd, inden vi skal være tilbage på skibet.

(Frokost kan enten spises tilbage på skibet, ellers anbefaler vi at man spiser i Frederiksted for at få mere ud af besøget)

Dag 7
St. John’s, Antigua. Mulighed for udflugt til Nelson’s Dockyard, udsigtspunktet Shirley Heights og Turner’s Beach Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 17.00
Turner Beach

Vi lægger i dag til i Antiguas hovedstad, St. John’s. Øens europæiske opdager, Christoffer Columbus, kom hertil på sit andet caribienstogt i 1493 og opkaldte øen efter Santa Maria la Antigua, Sevillas skytshelgen. I 1632 ankom en gruppe englændere fra naboøen St. Kitts og etablerede med succes bosættelser. Det blev startskuddet til sukkerproduktionen, som derpå nærmest eksploderede med over 150 sukkermøller.

Senere blev øen en vigtig indgang til de caribiske kolonier og blev ofte kaldt ”Porten til Caribien”. I hovedstaden St. John’s kan man opleve flotte, restaurerede historiske bygninger, ikke mindst St. John’s Cathedral, hvis tårne dominerer byens skyline. Beboelseshusene er malet i særdeles friske farver, og byen er et glimrende sted at nyde et spændende måltid og gøre et fund i de prisbillige forretninger.

Dagens Albatrosudflugt er en tur til en af de mest populære havne på Antigua, English Harbour på sydspidsen af øen, som i 1600- og 1700-tallet var base for det engelske søværn i Caribien. Lord Horatio Nelson skulle efter sigende have besøgt den flere gange. Det er et imponerende bygningsværk, og havnen var perfekt for den britiske flåde. Bugten ligger i læ for orkaner, og den eneste indgang til havnen er en smal åbning mellem to landtanger, som selvfølgelig i datiden var svært bevogtede.

Også det historiske værftsområde, Nelson’s Dockyard fra 1745, som ligger tæt ved English Harbour, er i dag fint restaureret og et populært udflugtsmål. Området med det gamle skibsværft og flådehavnen har helt op til vore dage bevaret sin funktion – nu som havn og samlingssted for store private lystyachter.

Fra udsigtspunktet Shirley Heights er der en fremragende udsigt over havneområdet, og her kan du få et rigtig godt indtryk af, hvorfor English Harbour var en så eftertragtet naturhavn.

Når vi har dykket ned i historien, er det tid til at dykke i bølgen blå. Vi kører tværs over øens frodige midte til Turner’s Beach, som er et pragteksempel på de fantastiske sandstrande, Antigua kan byde på. Turner’s Beach er blot en af de 365 strande på øen – en for hver af årets dage – og her er både restaurant og faciliteter. Efter et par timers afslapning på stranden kører vi tilbage til skibet.

(Dagens udflugt er del af en særskilt udflugtspakke og er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere senere i programmet).

Dag 8
Basseterre, St. Kitts. Mulighed for ørundtur til gamle sukkerrørsplantager, fæstninger og skønne badestrande Ankomst kl. 08:00, afsejling kl. 17:00
Brimstone Hill Fort

St. Kitts er en af Caribiens knap så kendte øer, og det kan vi blot glæde os over, for dette er en rigtig lille uopdaget perle! Store dele af øen er fuldstændig uberørte, og overalt møder vi en hyggelig og tilbagelænet stemning. St. Kitts’ officielle navn er St. Christopher – navngivet af Columbus, der kom hertil under sin anden rejse til Den Nye Verden i 1493 – og sammen med naboøen St. Nevis har øen udgjort republikken ”St. Kitts and Nevis” siden 1983, hvor de brød med mere end 200 års engelsk herredømme.

St. Kitts and Nevis er den klassiske caribiske historie om europæisk kolonisering, afrikanske slaver og sukkerrørsplantager. Sukkeret røg direkte til London, hvor det stillede englændernes hang til søde sager. St. Kitts and Nevis er den ældste, engelske koloni i Caribien – og selvom franskmændene i en længere årrække også lagde billet ind på øernes frodige jord, så vandt englænderne det endelige slag og magten over øerne.

I St. Kitts’ hovedby, Basseterre, hvor vi lægger til, fornemmer man tydeligt både den franske og den engelske fortid. Og er du historisk interesseret, er det oplagt at besøge det velbevarede engelske fæstningsværk Brimstone Hill Fort, der ligger knap en halv times kørsel oppe ad vestkysten fra Basseterre. Her er der levn fra ikke færre end ni fæstninger, hvilket taler sit eget tydelige sprog om de magtkampe, der udspillede sig i Caribien, hvor der var rigtig mange penge at hente for de europæiske kolonimagter – med England, Spanien og Frankrig som de vigtigste aktører. Brimstone Hill Fort er det mest velbevarede og imponerende af St. Kitts’ mange fæstninger og er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. En tur rundt på øen er i det hele taget en rejse rundt i øens dramatiske historie.

Langs kysten med de mange fæstninger og spredt rundt i landskabet finder man ruiner af nedlagte sukkerrørsplantager og herskabsvillaer fra øens storhedstid som sukkereksportør. De sidste sukkerplantager drejede først nøglen om i 2005. Det er selvfølgelig også oplagt at besøge en af øens mange smukke strande og få sig en caribisk dukkert, men endelig kun ud mod Det Caribiske Hav – Atlanterhavssiden er for voldsom. Tæt på Basseterre ligger Frigate Bay, hvor bademulighederne går hånd i hånd med golf, kasinoer og shopping.

Dagens udflugtstilbud er en rundtur i bus på øen. Undervejs går vi på opdagelse i historien og oplever verdenskulturarven.

(Dagens udflugt er del af en særskilt udflugtspakke og er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere under prisinformation)

Dag 9
Philipsburg, St. Maarten. Verdens mindste stykke land delt af to nationer Ankomst kl. 07:00, afsejling kl. 16:00

Vi er nu fremme ved St. Maarten, som er det mindste stykke land i verden, der deles af to nationer. Øen er lidt mindre end Amager, men alligevel er delingen skam en alvorlig sag. Holland og Frankrig har hver en bid – og det sætter sit præg på øen.

Legenden siger, at Christoffer Columbus sejlede forbi øen den 11. november, den hellige Sankt Martins dag, og opkaldte øen efter ham. Det var dog først i 1631, at europæerne slog sig ned på øen. De var specielt interesserede i at få fat i øens store reserver af salt, som man dengang brugte til konservering af madvarer.

Både hollændere og franskmænd strømmede til øen. Hollænderne slog sig ned på den sydlige del af øen og franskmændene på den nordlige, og de enedes om at dele øen. Det holdt dog ikke længe. Franskmændene overtog først det hele, og så gik hollænderne i krig, og smed franskmændene ud igen. Sådan blev det ved. Først i 1817 blev der ro om grænsedragningen.

Skibet lægger til i Philipsburg på den hollandske side af øen. Du kan vælge selv at tage på opdagelse på øen eller tilmelde dig en af skibets udflugter (bestilles og betales direkte på skibet).

For de ekstra eventyrlystne er et af de helt store St. Maarten-hit at befinde sig på stranden Maho Beach, når dagens fly lander. Stranden, som ligger cirka en halv times kørsel fra Philipsburg, ligger så tæt på landingsbanen, at flyet bogstaveligt talt befinder sig lige over hovedet på en, lige inden det lander. Dette er bestemt ikke for sarte sjæle!

Dag 10–11
God tid på havet til afslapning og fornøjelser

Selve opholdet på skibet er en stor del af rejsen, hvor du kan nyde den skønne, afslappede rytme og i fred og ro fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Du kan slappe af ved poolen, tage en tur i motionscentret eller benytte dig af de mange øvrige aktivitetsmuligheder om bord. Eller du kan nyde udsigten, læne dig tilbage med en bog i en liggestol på dækket eller deltage i nogle af de mange underholdningsarrangementer.

Det er også en oplevelse at cirkle rundt mellem skibets mange temarestauranter og senere se den internationale kabaret, og måske slutte af i natklubben.

Dag 12
Miami og hjemrejse Ankomst 07.00

Tidligt om morgenen har vores dejlige skib nået Floridas kyst, og vi lægger til i Fort Lauderdale. Det er tid til at sige farvel til skibets personale, som har taget sig så godt af os de sidste mange dage og sætte kursen mod lufthavnen, hvor flyet hjem mod Danmark venter.

Dag 13
Ankomst til København

Vi ankommer til København med kufferten fuld af gode minder om det eksotiske Caribien.

Udflugtspakke

Kun for Albatros Travels gæster har vi udarbejdet en udflugtspakke ledet af vores danske rejseleder. Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Udflugtspakken inkluderer:

 • Skt. Croix. Halvdagsudflugt til Christiansværn og byvandring i Christiansted.
 • Antigua. Heldagsudflugt til Nelson’s Dockyard, udsigtspunktet Shirley Heights og Turner’s Beach
 • St. Kitts & Nevis. Halvdagsudflugt med ø-rundtur til gamle sukkerrørsplantager, fæstninger og skønne badestrande

Pris: kr. 1.198,- pr. person

Christiansteds gule fort, Christiansværn

Prisinformation

Tillæg for enkeltkahyt
 • Indvendig enkeltkahyt, kategori 12 - 15.698,-
 • Udvendig enkeltkahyt (kat. 07) - 16.498,-
 • Udvendig enkeltkahyt med balkon (kat. 1C) - 17.798,-
Tillæg for opgradering af kahyt
 • Delt udvendig dobbeltkahyt (kat. 07) - 2.798,-
 • Delt udvendig dobbeltkahyt med balkon (kat. 1C) - 1.098,-
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Miami t/r med mellemlanding
 • Transport jf. program
 • 1 nat på turistklassehotel i delt dobbeltværelse (med morgenmad)
 • Byrundtur i Miami
 • Informationsmøder og foredrag ved rejselederen.
 • 10 nætters krydstogt med Celebrity Silhouette i delt indvendig dobbeltkahyt kat. 12
 • Frivillig byvandringer i Frederiksted og San Juan
 • Helpension på krydstogtskibet
 • Kaffe, te og isvand på skibet
 • Drikkepenge på krydstogtskibet (kr. 997,- pr. person)
 • Classic drikkepakke om bord (værdi kr. 3.450,-)
 • Fri wifi om bord
 • Skatter og afgifter (Havneskatter værdi 1.019,-)
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra udflugter
 • Tillæg for enkeltkahyt
 • Tillæg for opgradering af kahyt
 • Eventuelle måltider på land
 • Drikkevarer ud over de nævnte under ”Prisen inkluderer”
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn ca. USD 20,- pr. person. Gæster med udflugtspakke bør beregne ca. USD 30,- pr. person)
 • Udflugtspakke kr. 1 198 pr. person
 • Personlige fornødenheder
 • Gebyr for indrejseregistrering til USA (ESTA, ca. 21 USD).
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Hvordan er kahytterne?

Der er forskellige kahytskategorier – fra pæne, rummelige indvendige kahytter til pragtfulde suiter med egen balkon. Fælles for alle er, at de naturligvis har eget bad og toilet og rimelig skabs- og siddeplads, enkeltsenge eller dobbeltseng. Desuden er alle kahytter udstyret med køleskab og hårtørrer. Ønsker du at bestille en suite, bedes du rette henvendelse til Albatros Travel.

Indvendig kahyt
Kahytskategori 12, dæk 3. Indvendig kahyt med to enkeltsenge.

Udvendig kahyt
Kahytskategori 07, dæk 3. Udvendig kahyt med vindue og to enkeltsenge.

Balkonkahyt
Kahytskategori 1C, dæk 8. Udvendig kahyt med egen privat balkon. Kahytterne har stort gulv-til-loft-vindue og to enkeltsenge eller dobbeltseng.

Drikkevarepakke på krydstogtet

Der er inkluderet en Classic drikkevarepakke under hele krydstogtet. Pakken har en værdi af ca. kr. 365,- pr. person pr. døgn og inkluderer udvalgte ikke-alkoholiske drikke, øl, vine (pr. glas), cocktails og husets spiritus – alt ad libitum. Se detaljeret liste over drikkevarer her: https://www.celebritycruises.com/int/things-to-do-
onboard/onboard-packages/beverage-packages

Drikkevarepakken gælder kun for 1. og 2. person i kahytten og kun for gæster over 21 år.

Caribisk mentalitet

Der findes et udtryk på engelsk der hedder ”caribbean mentality”, som i bund og grund dækker over de fastboendes afslappede tilgang til livet og dagligdagen. Som europæer bør man derfor være indstillet på, at tingene foregår i et andet tempo, end vi er vant til. Dette kan for eksempel observeres på restauranterne, hvor man – selv på fire- og femstjernede hoteller – må væbne sig med en vis tålmodighed. Den til tider langsommelige service tilskriver vi derfor mere den lokale mentalitet og kultur, end at det er udtryk for ligegyldighed.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Hvis du vil låse din kuffert, bør du bruge en såkaldt TSA-lås. The Transportation Security Administration er dem, der kontrollerer bagagen i fly til, fra og via USA, og de har en ”hovednøgle”, som kan åbne TSA-låse. Har du låst din kuffert med en anden lås, forbeholder de sig ret til at bryde låsen op – det gælder også indbyggede låse i kufferten. TSA-låse kan købes i de fleste kuffertbutikker o.l. og fås både som hængelåse og kuffertremme.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Destinationer på krydstogtet

Krydstogtrederiets væsentligste opgave er at sørge for gæsternes sikkerhed. Hvis vind- og vejrmæssige forhold gør det umuligt at lægge til på en planlagt destination, kan det blive nødvendigt at omlægge skibets rute. Heldigvis sker det relativt sjældent. Når det sker, vil det i reglen være på destinationer, hvor gæsterne skal sejles ind til land fra skibet i de mindre såkaldte tenderbåde, men det kan også hænde, at vejret er for dårligt til, at skibet kan lægge til kaj. Vejrmæssige og andre forhold kan også betyde forsinkelser i større eller mindre grad, så rederiet er nødsaget til at forkorte opholdet på en destination.
 
Et krydstogt er en rejseform, hvor sejladsen og skibets mange aktiviteter og faciliteter udgør en meget væsentlig del. Der kompenseres således ikke for eventuelle ændringer i sejlplanen.

Luftfartselskab

På enkelte af vores krydstogter har vi så stor efterspørgsel, at vi sender såkaldte “parallelgrupper” af sted. Dette sker, da vi gerne vil kunne tilbyde så mange gæster som muligt en god ferieoplevelse. Det betyder, at flere grupper kan være på samme krydstogt på samme tid. Hver gruppe har dog altid sin egen rejseleder.
 
Ofte vil Albatros i tilfælde af “parallelgrupper” være nødsaget til at flyve grupperne ud og hjem med forskellige luftfartsselskaber. I de tilfælde distribueres flysæderne så vidt muligt efter “først-til-mølle”-princippet. De gæster, som bestiller først, vil derfor oftest få den hurtigste/mest direkte flyrute.

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.
USA: www.albatros-travel.dk/destinationer/nordamerika/usa

Før afrejsen

Pas

Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder fra hjemrejsedato. Børn – uanset alder – skal have eget pas, det er ikke nok, at de står i forældrenes pas. Send en kopi af dit pas til Albatros Travel senest 14 dage efter reservation. Bemærk i øvrigt, at navnet på flybilletten skal stemme 100 % overens med det navn, der står i passet. Konsekvensen ved det modsatte kan i værste fald være, at du bliver nægtet indrejse i USA og må flyve hjem for egen regning. I USA er der ikke visumpligt for danskere og øvrige EU-borgere for ophold op til 90 dage, men toldpapirer udfyldes om bord på flyet. Ved indrejse får man automatisk 90 dages ophold med en gyldig returbillet.

ESTA - indrejsetilladelse til USA

Senest 72 timer før afrejse skal du søge om indrejsetilladelse på https://esta.cbp.dhs.gov
Her får du en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer, som du skal printe eller skrive ned og medbringe på rejsen, da lufthavnsmyndigheder i Danmark og USA kan kræve at se det. Det koster et mindre beløb som betales med kreditkort. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.

Hvis du rejser sammen med børn, som ikke er dine egne, eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, skal du ud over ESTA-tilladelsen have en særlig tilladelse.
Læs mere om ansøgningen om indrejsetilladelse og om rejser med børn på www.albatros-travel.dk/praktisk/indrejse-i-usa

Elektronisk udstyr i håndbagagen

Sikkerhedskrav ved flyrejser til USA

De amerikanske myndigheder har skærpet deres sikkerhedskrav ved flyrejser til USA. Alt elektronisk udstyr, som medbringes i håndbagagen på flyet (mobiltelefoner, iPads og andre tablets, bærbare computere etc.), skal kunne tændes ved tjek i sikkerhedskontrollen. Det betyder, at du skal sørge for, at batteriet på udstyret er fuldt opladt, når du ankommer til lufthavnen.

Hvis det medbragte udstyr ikke kan tændes, kan genstanden ikke medbringes på flyet, men må efterlades i sikkerhedskontrollen. Den nye regel skyldes, at myndighederne er bange for, at de elektroniske apparater kan bruges i forbindelse med terrorhandlinger. Vi henviser til British Airways hjemmeside for uddybende information: http://www.britishairways.com/travel/flightops/public/en_no?p_faqid=5047&source=hp_disruption_banner

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Fantastisk oplevelse i vores historie bl.a samt meget mere. Rejsen er supergodt arrangeret og med fantastik dygtig rejseleder. Dog skal vores hotelophold i Miami nævnes. Efter lang flyvetid og med ombordstigning på båden dagen om eftermiddagen er morgenmåltidet for dårlig. Beliggenhed af hotellet er perfekt, men standarden for dårlig.
Date published: 2022-02-23
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse Vi har haft en masse skønne oplevelser på denne rejse. Et godt mix af spændende besøg på forskellige øer, og afslapning og forkælelse på skibet Fantastisk rejseleder, som gjorde alt for at vi fik det bedste ud af rejsen.
Date published: 2022-02-21
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse i Coronaens skygge. Meget vidende og dygtig rejseleder Til trods for en rejse i Coronaens tid, med bekymringer om test, risiko for smitte og karantæne, så blev det en rigtig god tur, uden Corona. Fantastisk god rejseleder der gjorde alt for at vi skulle få en god tur.
Date published: 2022-02-19
Rated 5 out of 5 by from En rigtig skøn oplevelse med mange gode turer og en super god rejseleder Rejsen var spændende og rejselederen var udover det sædvanlige 10 stjerner
Date published: 2022-02-20
 • y_2022, m_9, d_23, h_20
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_4
 • loc_da_DK, sid_USCOC21, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser