Drømmekrydstogt i Caribien med St. Croix

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Lækkert caribisk krydstogt til Caribien med Celebrity Silhouette. Inkl. hotel i Miami samt helpension og drikkepenge på skibet

Miami – Skt. Croix – St. Johns – St. Lucia – Barbados – Grenada – St. Vincent – St. Kitts – Fort Lauderdale

Vi sejler med det 4½-stjernede krydstogtskib Celebrity Silhouette, og inden vi stikker til søs mod tropernes bountyøer, lader vi os forkæle på vores hotel ved Miami Beach i Florida. Herfra går kursen mod Det Caribiske Hav hvor der venter postkortlignende sandstrande, vajende palmer og spændende kolonihistorie med bådedansk, fransk og engelsk islæt. Rejsen indeholder hele 7 caribiske stop, så der er noget for enhver smag!

Opgrader til udvendig kahyt eller højere kategori, og få drikkepakke med i prisen.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
  • Type Rundrejse, Krydstogt i Caribien

  • Rejseleder Dansk

  • Visum Ja

  • Vaccination Ja

  • Valuta Amerikansk dollar

Dagsprogram 15 dage
Dag 1
København – Miami, USA. Check-in på hotel ved Miami Beach
Dag 2
Miami Beach og ombordstigning
Dag 3–4
På havet mod Skt. Croix
Dag 5
Frederiksted, Skt. Croix. Mulighed for udflugt til Christiansværn og byvandring i Christiansted. Frivillig byvandring i Frederiksted
Dag 6
St. John’s, Antigua. Mulighed for udflugt til Nelson’s Dockyard, udsigtspunktet Shirley Heights og Turner’s Beach
Dag 7
Castries, St. Lucia. Tid til egne eventyr eller frivillig gåtur med rejselederen
Dag 8
Bridgetown, Barbados. Øen, hvor rommen blev opfundet. Mulighed for udflugt til Barbados’ forrevne østkyst og besøg på romdestilleri
Dag 9
St. Georges, Grenada. Mulighed for ørundtur inkl. Grand Etang Nationalpark, krydderiplantage, vandfald og strand
Dag 10
Kingstown, St. Vincent. Tid til egne eventyr
Dag 11
Basseterre, St. Kitts. Mulighed for ørundtur til gamle sukkerrørsplantager, fæstninger og skønne badestrande
Dag 12–13
God tid på havet til afslapning og fornøjelser
Dag 14
Miami og hjemrejse
Dag 15
Ankomst til København

Celebrity Silhouette

Opdag verden med stil på Celebrity Silhouette

Celebrity Silhouette er et af rederiet Celebrity Cruises store skibe med plads til næsten 3.000 passagerer. Skibet giver mange muligheder for dejlige oplevelser, og her kommer du ikke til at kede dig. Hvad med en opfriskende dukkert i poolen, en afslappende behandling i spaen eller en tur i fitnesscenteret? Du kan også nyde en lækker middag fra en af skibets restauranter, opleve et show eller nippe til en god drink, mens du nyder de smukke blå omgivelser, der glider forbi.

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Miami, USA. Check-in på hotel ved Miami Beach
Miami Beach består næsten kun af hoteller og strandvillaer

Fra København flyver vi til Miami i solskinsstaten Florida. Vi bliver hentet i lufthavnen og kører med bus til vores hotel, som ligger i Miami Beach-området.

Dag 2
Miami Beach og ombordstigning Afsejling kl. 16.00
Celebrity Silhouette

Formiddagen er til fri disposition, og du kan vælge, om du vil sove længe eller dase på stranden. Så kører vi til skibet, som ligger til i Fort Lauderdale, hvor vi tjekker ind og kan nyde vores første frokost ombord. Rejselederen sørger naturligvis for at samle gruppen og hjælpe med de praktiske spørgsmål, du måtte have. Rejselederen fortæller også om de mange muligheder om bord, og vi kan love én ting: Du kommer bestemt ikke til at kede dig! Om aftenen nyder vi vores første middag om bord, mens krydstogtskibet forlader Florida.

Dag 3–4
På havet mod Skt. Croix
Nyd dagene på Celebrity Silhouette

Vi nyder et par dejlige dage på skibet, mens vi glider gennem Det Caribiske Hav. Du har mulighed for at benytte nogle af de mange aktivitetstilbud om bord, og vil du gerne ud at røre dig lidt, kan du tage nogle runder på skibets gå- og løbebane eller gå en tur i fitnesscenteret. Det er også fristende blot at lade dagen stå i afslapningens tegn og nyde livet ved poolen med en god bog. Mulighederne er mange, og du kan forme dagen lige præcis, som det passer dig. Om aftenen er det oplagt at tage en tur i teateret og måske runde dagen af med at nyde en aftendrink til en gang livemusik.

Albatros’ danske rejseleder arrangerer også i løbet dagene forskellige arrangementer og afholder træffetider.

Dag 5
Frederiksted, Skt. Croix. Mulighed for udflugt til Christiansværn og byvandring i Christiansted. Frivillig byvandring i Frederiksted Ankomst kl. 08:00, afsejling kl. 18:00
Frederiksted, Skt. Croix

Har du købt udflugtspakken, er dagens Albatrostilbud en udflugt til hovedbyen Christiansted på øens nordkyst. På vej dertil passerer vi Salt River Bay, hvor Columbus’ folk gik i land i 1493. Christiansted er intet mindre end én stor uvurderlig dansk kulturskat, som stadig lever og ånder, fordi de gamle bygninger fortsat er i brug – dog til andre formål end i danskertiden. Husene er kalkede i gule eller hvidlige farver og har alle samme højde. Mange af dem har balkon på første etage, som overdækker skyggefulde arkader med forretninger, caféer, restauranter og hoteller. Byen er anlagt efter en streng byplan, og gaderne, der har danske navne, skærer hinanden vinkelret, ligesom i Fredericia, der er fra nogenlunde samme tid. Vi oplever byen til fods og starter ved Christiansteds gule fort, Christiansværn – kendt fra julekalenderen ”Nissernes Ø”. Fortet blev bygget i 1749 oven på ruinerne af et tidligere fransk fort fra 1645, og som så mange andre bygninger fra danskertiden er det opført i solide danske mursten, der havde fungeret som ballast i skibene på vej over Atlanten. Det er det mest imponerende og bedst bevarede af de gamle danske forter. Kanonerne ser kampklare ud, og kanonkuglerne ligger flot stablet.

På fortet er der et lille museum, der illustrerer levevilkårene for slaverne, de menige og officererne. Kommandantboligen ligger flot med højloftede lokaler og gode udluftningsmuligheder; officerernes, befalingsmændenes og de meniges indkvartering var knap så behagelig, og fangerne sad i det såkaldte hundehul. Vi ser fortet udefra (entré ikke inkluderet i udflugtspakkens pris). Bagefter ser vi blandt andet Steeple Building over for fortet, der tidligere var den lutherske menigheds kirke, men som i dag fungerer som museum. Vi skal også se den gamle vejerbod fra 1856, hvor man kontrollerede og vejede rom, sukker og tobak med mere, inden det blev sendt til Europa.

Og endelig lægger vi vejen forbi Guvernementshuset i Kongensgade, tidligere residens for guvernøren. I dag, når den nuværende guvernør er på besøg på Skt. Croix, er det naturligvis også her, han bor. Oprindeligt var det to huse, der blev bygget i 1700-tallet, det ene af købmand John William Schopens og det andet af plantageejer Adam Søbøtker. Imidlertid lod generalguvernør Peter von Scholten i 1830'erne de to huse bygge sammen og lavede en imponerende hovedtrappe. Den fører op til den store, åbne forhal, spejlsalen, hvor han holdt sine storslåede fester, der er omtalt i datidens memoirelitteratur. Spejlsalens inventar (spejle, skamler og lysekroner) blev sendt til Danmark i 1917, da øerne blev solgt til USA, men i 1952 lod den danske regering lave kopier, som i dag findes i salen sammen med et stort maleri af Frederik 7. Guvernementshuset regnes med rette for en af de smukkeste guvernørboliger i hele Vestindien. Der er som udgangspunkt ikke adgang for offentligheden i Guvernementshuset. Er vi heldige, får vi dog som danskere lov til at kigge ind, men ellers nyder vi det smukke byggeri udefra. Herefter er der tid til selv at snuse lidt rundt i byen, inden vi kører tilbage mod skibet og Frederiksted. (Dagens busudflugt er del af en særskilt udflugtspakke og er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere under prisinformation).

Frederiksted er en lille, charmerende by, og den største seværdighed i byen er Fort Frederik fra 1740. Her frigav Peter von Scholten den 3. juli 1848 slaverne med de bevingede ord: ”Now you are free, you are hereby emancipated”. Alternativet var et voldeligt slaveoprør. I dagene forinden var nemlig tusindvis af utilfredse slaver marcheret til Frederiksted for at kræve deres frihed. Fortet er i dag indrettet som museum, og den 3. juli er helligdag på øerne. Byen blev mere eller mindre nedbrændt under arbejderopstanden i 1878. Der var dog få huse, der blev skånet, blandt andet Benjamin House, for her boede dommer Reuben, som var meget vellidt blandt de farvede arbejdere. Vi tager på en lille gåtur rundt i byen, hvor vi går ad Strandgade, forbi det gamle danske hospital Aldershvile fra 1848 samt Bell House, der i sin tid tjente som realskole for danske embedsmænds børn, men som nu er indrettet til bibliotek. Navnet kommer af, at husets ejer placerede en klokke på trappen for hvert af sine børn. I Hospitalsgade ser vi den tidligere danske kirke Trinitatis, som er bygget i 1791 og er den ældste kirke i byen. Længere nede ad gaden ligger det gamle militærhospital, der i mange år blev anvendt som kommuneskole og hed The Dane School. Senere overtog de sociale myndigheder bygningen, som desværre blev meget ødelagt under orkanen i 1989, og det har siden knebet gevaldigt med at få det smukke hus repareret. Vi lægger også vejen ind forbi Fort Frederik, som vi ser udefra, og herefter kan du nyde byen på egen hånd, inden vi skal være tilbage på skibet.

(Frokost kan enten spises tilbage på skibet, ellers anbefaler vi at man spiser i Frederiksted for at få mere ud af tiden ved besøget)

Dag 6
St. John’s, Antigua. Mulighed for udflugt til Nelson’s Dockyard, udsigtspunktet Shirley Heights og Turner’s Beach Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 17.00
St. John's, Antigua

Vi lægger i dag til i Antiguas hovedstad, St. John’s. Øens europæiske opdager, Christoffer Columbus, kom hertil på sit andet Caribienstogt i 1493 og opkaldte øen efter Santa Maria la Antigua, Sevillas skytshelgen. I 1632 ankom en gruppe englændere fra naboøen St. Kitts og etablerede med succes bosættelser. Det blev startskuddet til sukkerproduktionen, som derpå nærmest eksploderede med over 150 sukkermøller.

Senere blev øen en vigtig indgang til de caribiske kolonier og blev ofte kaldt ”Porten til Caribien”. I hovedstaden St. John’s kan man opleve flotte, restaurerede historiske bygninger, ikke mindst St. John’s Cathedral, hvis tårne dominerer byens skyline. Beboelseshusene er malet i særdeles friske farver, og byen er et glimrende sted at nyde et spændende måltid og gøre et fund i de prisbillige forretninger.

Dagens Albatrosudflugt er en tur til en af de mest populære havne på Antigua, English Harbour på sydspidsen af øen, som i 1600- og 1700-tallet var base for det engelske søværn i Caribien. Lord Horatio Nelson skulle efter sigende have besøgt den flere gange. Det er et imponerende bygningsværk, og havnen var perfekt for den britiske flåde. Bugten ligger i læ for orkaner, og den eneste indgang til havnen er en smal åbning mellem to landtanger, som selvfølgelig i datiden var svært bevogtede.

Også det historiske værftsområde, Nelson’s Dockyard fra 1745, som ligger tæt ved English Harbour, er i dag fint restaureret og et populært udflugtsmål. Området med det gamle skibsværft og flådehavnen har helt op til vore dage bevaret sin funktion – nu som havn og samlingssted for store private lystyachter.

Fra udsigtspunktet Shirley Heights er der en fremragende udsigt over havneområdet, og her kan du få et rigtig godt indtryk af, hvorfor English Harbour var en så eftertragtet naturhavn.

Når vi har dykket ned i historien, er det tid til at dykke i bølgen blå. Vi kører tværs over øens frodige midte til Turner’s Beach, som er et pragteksempel på de fantastiske sandstrande, Antigua kan byde på. Turner’s Beach er blot en af de 365 strande på øen – en for hver af årets dage – og her er både restaurant og faciliteter. Efter et par timers afslapning på stranden kører vi tilbage til skibet. (Dagens udflugt er del af en særskilt udflugtspakke og er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere senere i programmet).

Dag 7
Castries, St. Lucia. Tid til egne eventyr eller frivillig gåtur med rejselederen Ankomst kl. 09.00, afsejling kl. 18.00
St. Lucia

I dag lægger skibet til på en af de smukkeste og mest frodige caribiske øer, nemlig St. Lucia. Langs kysten finder man lange hvide sandstrande, små hemmelige bugter og hyggelige fiskerlandsbyer, og inde midt på øen ligger der uberørt jungle, frodige bananplantager og de majestætiske Piton-bjerge, som er blevet øens kendemærke.

Som på mange af de andre caribiske øer er der også på St. Lucia en aktiv vulkan, der ligger på den sydlige del af øen ved byen Soufrier. Her kan man opleve boblende, sydende mudder og en umiskendelig svovllugt, der taler sit eget tydelige sprog om den vulkanske aktivitet. Der er varme kilder, hvor det er muligt at tage en dukkert, og de mange mineraler i vandet skulle have en gavnlig effekt på huden.

Bananeksport er stadig den største indtægtskilde for St. Lucia, hvor turismen endnu ikke har fået overtaget. Først franskmændene – og siden englænderne – har været koloniherrer på øen, der i 1967 fik sin uafhængighed. I dag er St. Lucia, ligesom de mange andre tidligere engelske kolonier, medlem af Commonwealth.

St. Lucia byder på saftiggrønne bananplantager, en malerisk vestkyst med de hyggelige fiskerlandsbyer Anse La Raye og Canaries samt de karakteristiske spidse Piton-bjerge. Her er også en botanisk have og farme, hvor der blandt andet dyrkes kakao, kaffe, kokosnødder, bananer og en række andre tropiske afgrøder.

Du kan gå på opdagelse i byen Castries, der er kendt for sit sprudlende marked, hvor velduftende krydderier og farverig frugt og grønt ligger til udstilling i markedsboderne. En tur gennem byen bør også gå forbi torvet Derek Walcott Square, opkaldt efter øens berømte forfatter Derek Walcott (f. 1930), som i 1982 fik Nobelprisen i litteratur. Det var værket ”Omeros”, Walcotts caribiske udgave af Homers ”Iliaden”, som udløste nobelpriskomiteens roser. På torvet knejser et 500 år gammelt ”regntræ” (Albizia saman) og symboliserer øens store frodighed, og ved siden af torvet ligger byens katedral, der er Caribiens største kirke.
Vores rejseleder går en tur i nærområdet, alle er velkomne til at følge med!

Dag 8
Bridgetown, Barbados. Øen, hvor rommen blev opfundet. Mulighed for udflugt til Barbados’ forrevne østkyst og besøg på romdestilleri Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 18.00
Bridgetown, Barbados

Vi ankommer i dag til Bridgetown på Barbados, som både er berømt for sine billedskønne hvide sandstrande – og for sin liflige rom. Midt på øen skærer de lange alléer sig ind mellem de vajende sukkerrør, og rundt om i landsbyerne ses gamle anglikanske landsbykirker og små typiske, kulørte og til tider faldefærdige træhuse. Øens indbyggertal er på cirka 260.000. Derudover lever her Barbados Green Monkey – aben, som blev bragt til øen fra Vestafrika for cirka 300 år siden. Den har blandt andet været med til at redde mange menneskeliv gennem produktion af poliovaccine. I dag er der mange tusinde aber på øen, men de anses efterhånden for skadedyr, fordi de spiser afgrøderne. Man skal dog være heldig for at spotte én – de gemmer sig som regel godt.

I modsætning til flertallet af de caribiske øer var Barbados underlagt samme kolonimagt, nemlig den britiske, under hele kolonitiden – undtagen de allerførste år. Barbados er den af de caribiske øer, der ligger længst ude mod Atlanterhavet, og det var da også først i 1536, øen blev opdaget af et portugisisk skib på vej til Brasilien. Da besætningen gik i land, fik de øje på Ficus citrofolia, figentræer med lange, skægagtige luftrødder, der hang ned fra trætoppene. Deraf har øen fået sit navn, Barbados – de skæggede.

Barbados er ikke en vulkanø som mange af de øvrige caribiske øer, men derimod et resultat af jordskorpens bevægelser og hævning af havbunden. Undergrunden er af kalksten, hvorfor man også tidligt fandt store ferskvandsreservoirer. Det kom både øens befolkning, sukkerproduktionen og naboøerne til gode. Barbados var det første sted, man begyndte at producere rom. Barbadosrom er i dag et ikon inden for spiritus, og rundt om på øen ligger romdestillerier, hvor man kan se produktionen af rommen, høre om rommens historie og naturligvis smage på varerne.

Dagens udflugtstilbud bringer os om til Barbados forrevne østkyst, hvor man mærker, hvordan det mægtige Atlanterhav gennem millioner af år har banket løs på klipperne. Vi skal naturligvis også prøvesmage den lokale rom, når vi lægger vejen forbi et destilleri.
(Dagens udflugt er del af en særskilt udflugtspakke og er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere senere i programmet).

Dag 9
St. Georges, Grenada. Mulighed for ørundtur inkl. Grand Etang Nationalpark, krydderiplantage, vandfald og strand Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 18.00
"Krydderiøen", Grenada

Grenada, som vi besøger i dag, er Caribiens mest velduftende ø og kaldes for ”Krydderiøen”. Nelliker, kanel, ingefær og muskatnød er blot nogle af de mange krydderier, som bliver dyrket på øen, og duften fra krydderierne ligger som en aromatisk dyne hen over den naturskønne ø. Ikke mindst muskatnødder er vigtige for Grenadas økonomi, og øens forholdsvis lille størrelse til trods er Grenada verdens næststørste producent af muskatnødder, kun overgået af Indonesien. Produktionen blev dog ganske hårdt ramt, da Grenada for nogle år tilbage blev ramt af orkanen Ivan, der også ødelagde 80 procent af alle øens bygninger.

Vi lægger til i hovedstaden St. George's, hvorfra vi kører i minibus op igennem regnskoven med høje bambus og enorme bregner. Vores første stop er i nationalparken Grand Etang, hvor vi ser søen, der er dannet i et udslukt vulkankrater. I solskin er søen smaragdgrøn og fantastisk smuk. Herefter fortsætter vi til det smukke Annandale-vandfald og går en tur i de frodige omgivelser med regnskov og frugttræer, bananplanter og høje mahognitræer.

Intet stop på Grenada er komplet uden at se øens væld af krydderibuske- og træer, så vi stopper ved en krydderiplantage. Her skærer vi bl.a. barken af kaneltræet og får en guidet rundvisning, hvor vi lærer om alle øens krydderiprodukter.

Vi slutter dagen af på en af Caribiens bedste strande: Grand Anse, hvor den kridhvide strand møder det flotteste azurblå vand. En lækker strandrestaurant sælger ananasburgere på tagterrassen med Caribien, stranden og krydstogtskibet som kulisse. Det fås ikke bedre! (Dagens udflugt er del af en særskilt udflugtspakke og er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere senere i programmet).

Dag 10
Kingstown, St. Vincent. Tid til egne eventyr Ankomst kl. 7.00, afsejling kl. 16.00
Kingstown på St. Vincent

I dag ankommer vi til St. Vincent, som er en af de mindre kendte øer i Caribien, hvilket også gør at øen ikke er så turistet som nogle af de andre caribiske øer. I 1400-tallet koloniserede franskmændene øen, men blev hurtigt tabt til briterne, som overtog St. Vincent inden for et år. Det holdt dog ikke længe. Franskmændene og

Englænderne skiftedes til at smide hinanden ud. Sådan blev det ved. Efter mange års koloniseringer og krige, blev St. Vincent og Grenadinerne endeligt selvstændige i 1979.

St. Vincent er kendt for sine smukke sandstrande med gyldent sand og utrolige koralrev, som ligger beskyttet i det rolige vand. Nyd en dag på stranden og svøm i det rolige vand og se på koraller, eller tag ind til Kingstown Botaniske have, og nyd de mange forskellige dufte af krydderier, de imponerende planter og den skønne atmosfære. 

Spørg rejselederen til råds, til hvordan dagen kan spenderet. Der vil også være mulighed for at tilmelde sig skibets rundture på øen (bestilles og betales direkte på skibet). 

Dag 11
Basseterre, St. Kitts. Mulighed for ørundtur til gamle sukkerrørsplantager, fæstninger og skønne badestrande Ankomst kl. 07.00, afsejling kl. 16.00
Basseterre, St. Kitts

St. Kitts er en af Caribiens knap så kendte øer, og det kan vi blot glæde os over, for dette er en rigtig lille uopdaget perle! Store dele af øen er fuldstændig uberørte, og overalt møder vi en hyggelig og tilbagelænet stemning. St. Kitts’ officielle navn er St. Christopher – navngivet af Columbus, der kom hertil under sin anden rejse til Den Nye Verden i 1493 – og sammen med naboøen St. Nevis har øen udgjort republikken ”St. Kitts and Nevis” siden 1983, hvor de brød med mere end 200 års engelsk herredømme.

St. Kitts and Nevis er den klassiske caribiske historie om europæisk kolonisering, afrikanske slaver og sukkerrørsplantager. Sukkeret røg direkte til London, hvor det stillede englændernes hang til søde sager. St. Kitts and Nevis er den ældste, engelske koloni i Caribien – og selvom franskmændene i en længere årrække også lagde billet ind på øernes frodige jord, så vandt englænderne det endelig slag og magten over øerne.

I St. Kitts’ hovedby, Basseterre, hvor vi lægger til, fornemmer man tydeligt både den franske og den engelske fortid. Og er du historisk interesseret, er det oplagt at besøge det velbevarede engelske fæstningsværk Brimstone Hill Fort, der ligger knap en halv times kørsel oppe ad vestkysten fra Basseterre. Her er der levn fra ikke færre end ni fæstninger, hvilket taler sit eget tydelige sprog om de magtkampe, der udspillede sig i Caribien, hvor der var rigtig mange penge at hente for de europæiske kolonimagter – med England, Spanien og Frankrig som de vigtigste aktører. Brimstone Hill Fort er det mest velbevarede og imponerende af St. Kitts’ mange fæstninger og er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. En tur rundt på øen er i det hele taget en rejse rundt i øens dramatiske historie.

Langs kysten med de mange fæstninger og spredt rundt i landskabet finder man ruiner af nedlagte sukkerrørsplantager og herskabsvillaer fra øens storhedstid som sukkereksportør. De sidste sukkerplantager drejede først nøglen om i 2005. Det er selvfølgelig også oplagt at besøge en af øens mange smukke strande og få sig en caribisk dukkert, men endelig kun ud mod Det Caribiske Hav – Atlanterhavssiden er for voldsom. Tæt på Basseterre ligger Frigate Bay, hvor bademulighederne går hånd i hånd med golf, kasinoer og shopping. Dagens udflugtstilbud er en rundtur i bus på øen. Undervejs går vi på opdagelse i historien og oplever verdenskulturarven. 
(Dagens udflugt er del af en særskilt udflugtspakke og er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere under prisinformation)

Dag 12–13
God tid på havet til afslapning og fornøjelser
Tid på havet til afslapning

Selve opholdet på skibet er en stor del af rejsen, hvor du kan nyde den skønne, afslappede rytme og i fred og ro fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Du kan slappe af ved poolen, tage en tur i motionscentret eller benytte dig af de mange øvrige aktivitetsmuligheder om bord. Eller du kan nyde udsigten, læne dig tilbage med en bog i en liggestol på dækket eller deltage i nogle af de mange underholdningsarrangementer.

Det er også en oplevelse at cirkle rundt mellem skibets mange temarestauranter og senere se den internationale kabaret, og måske slutte af i natklubben.

Dag 14
Miami og hjemrejse Ankomst 07.00
Tid i Miami inden hjemrejse

Tidligt om morgenen har vores dejlige skib nået Floridas kyst, og vi lægger til i Ft. Lauderdale. Det er tid til at sige farvel til skibets personale, som har taget sig så godt af os de sidste mange dage og drage på opdagelse i Miami.

Vi bliver hentet i bus og kører det korte stræk sydpå til USA’s solskinsby nr. 1! Her skal vi på byrundtur, hvor vi blandt andet ser de smukke art deco-bygninger og strandpromenaden Ocean Drive, hvor både turister og de lokale hygger sig med spadsereture og med at gå på caféer og restauranter. Vi nyder atmosfæren i Floridas største by.

Afslutningsvist er det tid til at sætte kursen mod lufthavnen, hvor flyet hjem mod Danmark venter.

Dag 15
Ankomst til København

Vi ankommer til København med kufferten fuld af gode minder om det eksotiske Caribien.

Udflugtspakke

Kun for Albatros Travels gæster har vi udarbejdet en udflugtspakke ledet af vores danske rejseleder. Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Inkluderet i udflugtspakken:

  • Skt. Croix. Halvdagsudflugt til Christiansværn og byvandring i Christiansted.
  • Antigua. Heldagsudflugt til Nelson’s Dockyard, udsigtspunktet Shirley Heights og Turner’s Beach
  • Barbados. Halvdagsudflugt til Barbados’ forrevne østkyst og besøg på romdestilleri
  • Grenada. Halvdagsudflugt med ø-rundtur inkl. Grand Etang Nationalpark, krydderiplantage, vandfald og strand
  • St. Kitts & Nevis. Halvdagsudflugt med ø-rundtur til gamle sukkerrørsplantager, fæstninger og skønne badestrande

Pris: kr. 2.198,- pr. person

Prisinformation

Enkeltkahyt

Tillæg for indvendig enkeltkahyt kat. 11: kr. 12.998,-

Tillæg for opgradering af kahyt

Dobbeltkahyt

  • Tillæg for udvendig dobbeltkahyt med balkon kat. 2C: kr. 3.998,- pr. person

Enkeltkahyt

  • Tillæg for udvendig enkeltkahyt med balkon kat. 2C: kr. 17.998,-
Prisen inkluderer
  • Dansk rejseleder
  • Fly København – Miami t/r med mellemlanding
  • Transport jf. program
  • 1 nætter på turistklasse hotel i delt dobbeltværelse (med morgenmad)
  • Byrundtur i Miami (på enten dag 2 eller 14)
  • Informationsmøder og foredrag ved rejselederen.
  • 12 nætters krydstogt med Celebrity Silhouette i delt indvendig dobbeltkahyt kat. 11
  • Frivillig byvandringer i Frederiksted og Castries
  • Helpension på krydstogtskibet • Kaffe, te og isvand på skibet
  • Drikkepenge på krydstogtskibet (kr. 1200,- pr. person)
  • Skatter og afgifter (Havneskatter værdi 745,-)
Prisen inkluderer ikke
  • Prisen inkluderer ikke 
  • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
  • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
  • Eventuelle ekstra udflugter
  • Tillæg for enkeltkahyt
  • Eventuelle måltider på land
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn ca. USD 20,- pr. person).
  • Personlige fornødenheder
  • Gebyr for indrejseregistrering til USA (ESTA, ca. 14 USD).
  • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura
  • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Før afrejsen

Pas

Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder fra hjemrejsedato. Børn – uanset alder – skal have eget pas, det er ikke nok, at de står i forældrenes pas. Send en kopi af dit pas til Albatros Travel senest 14 dage efter reservation. Bemærk i øvrigt, at navnet på flybilletten skal stemme 100 % overens med det navn, der står i passet. Konsekvensen ved det modsatte kan i værste fald være, at du bliver nægtet indrejse i USA og må flyve hjem for egen regning.

I USA er der ikke visumpligt for danskere og øvrige EU-borgere for ophold op til 90 dage, men toldpapirer udfyldes om bord på flyet. Ved indrejse får man automatisk 90 dages ophold med en gyldig returbillet.

ESTA - indrejsetilladelse til USA

Senest 72 timer før afrejse skal du søge om indrejsetilladelse på https://esta.cbp.dhs.gov

Her får du en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer, som du skal printe eller skrive ned og medbringe på rejsen, da lufthavnsmyndigheder i Danmark og USA kan kræve at se det. Det koster et mindre beløb – ca. 14 dollar – som betales med kreditkort. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.

Hvis du rejser sammen med børn, som ikke er dine egne, eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, skal du ud over ESTA-tilladelsen have en særlig tilladelse.

Læs mere om ansøgningen om indrejsetilladelse og om rejser med børn på www.albatros-travel.dk/praktisk/indrejse-i-usa

Sikkerhedskrav ved flyrejser til USA

De amerikanske myndigheder har skærpet deres sikkerhedskrav ved flyrejser til USA. Alt elektronisk udstyr, som medbringes i håndbagagen på flyet (mobiltelefoner, tablets, Ipads, laptops etc.), skal kunne tændes ved tjek i sikkerhedskontrollen. Det betyder, at du skal sørge for, at batteriet på udstyret er fuldt opladt, når du ankommer til lufthavnen.

Hvis det medbragte udstyr ikke kan tændes, kan genstanden ikke medbringes på flyet, men må efterlades i sikkerhedskontrollen. Den nye regel skyldes, at myndighederne er bange for, at de elektroniske apparater kan bruges i forbindelse med terrorhandlinger.

Vi henviser til British Airways hjemmeside for uddybende information: http://www.britishairways.com/travel/flightops/public/en_no?p_faqid=5047&source=hp_disruption_banner

Oplysninger om rejsen

Hvordan er kahytterne på krydstogtskibet?

Der er forskellige kahytskategorier – fra pæne, rummelige indvendige kahytter til pragtfulde suiter med egen balkon. Fælles for alle er, at de naturligvis har eget bad og toilet og rimelig skabs- og siddeplads, enkeltsenge eller dobbeltseng. Desuden er alle kahytter udstyret med minibar (mod betaling) og hårtørrer. Ønsker du at bestille en suite, bedes du rette henvendelse til Albatros Travel.

Indvendig kahyt 11 ”Inside Stateroom”
Indvendig kahyt på dæk 7. Kahytterne har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, aircondition og naturligvis bad og toilet.

Balkonkahyt 2C ”Deluxe Veranda (partially obstructed view)”
Udvendig kahyt med egen balkon på dæk 6. Kahytterne har stort gulv-til-loft-vindue og to enkeltsenge elleren dobbeltseng. Der findes hårtørrer, aircondition og naturligvis bad og toilet. Der er ikke 100 % fri udsigt fra balkonen, da der på dækket under er enten restaurant, overdækningen, nogle sikkerhedsreb eller toppen af redningsbådene. Der er dog på alle kahytter en fin havudsigt. 
 

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Hvis du vil låse din kuffert, bør du bruge en såkaldt TSA-lås. The Transportation Security Administration er dem, der kontrollerer bagagen i fly til, fra og via USA, og de har en ”hovednøgle”, som kan åbne TSA-låse. Har du låst din kuffert med en anden lås, forbeholder de sig ret til at bryde låsen op – det gælder også indbyggede låse i kufferten. TSA-låse kan købes i de fleste kuffertbutikker o.l. og fås både som hængelåse og kuffertremme.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Caribisk mentalitet

Der findes et udtryk på engelsk, der hedder ”Caribbean mentality”, som i bund og grund dækker over de fastboendes afslappede tilgang til livet og dagligdagen. Som europæer bør man derfor være indstillet på, at tingene foregår i et andet tempo, end vi er vant til. Dette kan for eksempel observeres på restauranterne, hvor man – selv på fire- og femstjernede hoteller – må væbne sig med en vis tålmodighed. Den til tider langsommelige service tilskriver vi derfor mere den lokale mentalitet og kultur, end at det er udtryk for ligegyldighed.

Udflugter – Halvdag og heldag

Det er normal praksis at sondre mellem halv- og heldagsudflugter. Dette betyder ikke nødvendigvis, at udflugterne varer hhv. en halv eller en hel dag. En halvdagsudflugt foregår vanligvis enten om formiddagen eller om eftermiddagen og vil ikke strække sig over et måltid. Således vil man oftest være hjemme så det passer med frokost eller middag. Udflugterne varer typisk 2-4 timer. En heldagsudflugt må man forvente varer ca. 5-9 timer, og strækker sig typisk ind over et hovedmåltid, som dog ikke altid behøver at være inkluderet. Dette vil dog være angivet i udflugtsbeskrivelsen.

Tidsangivelser i krydstogters dagsprogrammer

Tidsangivelserne i rejsens program og de havneanløb, der er nævnt, er med forbehold for ændringer fra rederiernes side. Vi oplever generelt meget få ændringer i havneanløb, men enkelte små tidsændringer forekommer på næsten alle rejser, hvor man er i vinden og vejrets magt. Vi vælger dog alligevel at inkludere tiderne i programmet, da det giver et ret godt billede af, hvor meget tid man skal regne med i havn/land på rejsens stop. Det er givetvis en del af oplevelsen ved at sejle på et krydstogt!

Destinationer på krydstogtet
Krydstogtrederiets væsentligste opgave er at sørge for gæsternes sikkerhed. Hvis vind- og vejrmæssige forhold gør det umuligt at lægge til på en planlagt destination, kan det blive nødvendigt at omlægge skibets rute. Heldigvis sker det relativt sjældent. Når det sker, vil det i reglen være på destinationer, hvor gæsterne skal sejles ind til land fra skibet i de mindre såkaldte tenderbåde, men det kan også hænde, at vejret er for dårligt til, at skibet kan lægge til kaj. Vejrmæssige og andre forhold kan også betyde forsinkelser i større eller mindre grad, så rederiet er nødsaget til at forkorte opholdet på en destination. Et krydstogt er en rejseform, hvor sejladsen og skibets mange aktiviteter og faciliteter udgør en meget væsentlig del. Der kompenseres således ikke for eventuelle ændringer i sejlplanen.

Om rejsemålene

Wifi

Wi-fi og internet på hotellerne i USA
Mange af vores hoteller har i dag gratis wi-fi eller internet via kabel på værelserne som en del af deres service til kunderne på lige fod med tv. Forbindelsen og kvaliteten kan dog være svingende. Nogle hoteller tilbyder gratis wi-fi på værelserne, mens andre tilbyder gratis internet på de fleste fællesområder (spørg derfor din rejseleder om wi-fi eller internet, eller når du tjekker ind). Nogle gange kan det bedre betale sig at benytte wi-fi i fællesområder, hvor signalet er stærkere, end at kæmpe med et svagt signal på værelset. Det afhænger ofte af, hvor dit værelse er placeret i forhold til nærmeste wi-fi-sender. Enkelte hoteller tager stadig gebyr for brug af wi-fi eller internet via kabel på værelset. Oftest er kvaliteten på disse dog bedre. En helt anden mulighed er ellers at benytte gratis wi-fi hos kæder som Starbucks eller lignende, som oftest i de større byer er at finde inden for kort afstand.

Wi-fi på busser i USA og udflugter
Man kan ikke regne med at der er wi-fi på turistbusserne hverken i USA eller i Caribien, da det stadig er en relativ sjælden service.

Wi-fi på skibet
Man kan efterhånden godt regne med, at de fleste skibe tilbyder en form for wi-fi. De mere moderne skibe kan forventes at kunne tilbyde wi-fi, der har forbindelse helt ind til kahytterne, mens de lidt ældre skibe typisk kun har stabilt wi-fi omkring fællesområder. Internettet klares ved en satellitforbindelse via den store hvide ”kuppel” man kan se på de nyere skibe. Vi henviser til Rederierne, hvor man kan få mere at vide, eller til når man kommer ombord, hvor de endelige løsninger og priser præsenteres. Mange rederier afregner nu i forbrug per Mb og ikke i tid, som var standarden før. Der sondres ofte mellem en ”surf” pakke, hvor man kan tjekke sine e-mails etc. og så en dyrere hurtigere ”stream” pakke, hvor man kan streame film/TV. Helt generelt skal man ikke forvente, at internet via satellit bliver ligeså stabilt og hurtigt, som det kablede man er vant til hjemmefra. Priserne bliver bedre og bedre, men det er stadig en relativt dyr fornøjelse. Der hvor mange skibe bevæger sig, er teknologien mere udviklet og derved stabil (Middelhavet og Caribien er gode eksempler). Husk også, at man de fleste steder i havn plejer at kunne finde fri wi-fi i nærheden. Alternativt kan man benytte undskyldningen for at være offline og nyde sin ferie!

Drikkevarepakke på krydstogtet

Hvis du opgraderer til en udvendig kahyt eller højere kahytskategori, får du en Classic drikkevarepakke under hele krydstogtet. Pakken har en værdi af ca. kr. 365,- pr. person pr. døgn og inkluderer udvalgte ikke-alkoholiske drikke, øl, vine (pr. glas), cocktails og husets spiritus – alt ad libitum. Se detaljeret liste over drikkevarer her:  https://www.celebritycruises.com/int/things-to-do-onboard/onboard-packages/beverage-packages

Drikkevarepakken gælder kun for 1. og 2. person i kahytten og kun for gæster over 21 år.

 

Morgenmad på hotel i USA

Den amerikanske morgenmadskultur er forholdsvis simpel, sammenlignet med den skandinaviske. Morgenmaden på de fleste standardhoteller i USA er den såkaldte ”continental breakfast”, hvilket typisk indebærer kaffe/te, juice og toastbrød med smør og marmelade. Det er ikke unormalt, at man på hoteller i USA kun har papservice ved morgenmaden, da mange bruger den som en ”to go”-løsning på farten.

Tidsangivelser i krydstogters dagsprogrammer

Tidsangivelserne i rejsens program og de havneanløb, der er nævnt, er med forbehold for ændringer fra rederiernes side. Vi oplever generelt meget få ændringer i havneanløb, men enkelte små tidsændringer forekommer på næsten alle rejser, hvor man er i vinden og vejrets magt. Vi vælger dog alligevel at inkludere tiderne i programmet, da det giver et ret godt billede af, hvor meget tid man skal regne med i havn/land på rejsens stop. Det er givetvis en del af oplevelsen ved at sejle på et krydstogt!

Opgraderinger

Hoteller, krydstogtselskaber eller flyselskaber har nogle gange mulighed eller behov for at give enkelte af vores gæster et bedre produkt end det, som er bestilt hjemmefra. Der kan således være nogle medrejsende som får havudsigt eller måske bliver opgraderet til en bedre kahytstype, til business class på flyet eller måske til en juniorsuite på et hotel. Det er helt og holdent disse selskabers valg hvem der er ”heldige”, og Albatros Travel hverken kan eller vil blande sig i til hvem og hvordan dette eventuelt fordeles. Vi glæder os blot over at der en af vores gæster, blev tilgodeset i denne omgang, og vi håber at de medrejsende har forståelse for dette. Hvem ved, måske bliver det os selv næste gang?

Luftfartselskab

På enkelte af vores krydstogter har vi så stor efterspørgsel, at vi sender såkaldte “parallelgrupper” af sted. Dette sker, da vi gerne vil kunne tilbyde så mange gæster som muligt en god ferieoplevelse. Det betyder, at flere grupper kan være på samme krydstogt på samme tid. Hver gruppe har dog altid sin egen rejseleder. Ofte vil Albatros i tilfælde af “parallelgrupper” være nødsaget til at flyve grupperne ud og hjem med forskellige luftfartsselskaber. I de tilfælde distribueres flysæderne så vidt muligt efter “først-til-mølle”-princippet. De gæster, som bestiller først, vil derfor oftest få den hurtigste/mest direkte flyrute.

Tilslutning med indenrigsfly
Det er desværre ikke muligt at bestille tilslutning med indenrigsfly på denne rejse. 

 

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Den skønneste tur til Caribien En spændende rejse, Thomas vores rejseleder, var mega god til st fortælle, vi har oplevet andet end hvis vi var på egen hånd, han var også både sjov og altid smilende, det var så hyggelig en gruppe vi var med.
Date published: 2022-11-23
Rated 5 out of 5 by from En dejlig rejse med mange gode oplevelser Nu hjemvendt efter en spændende rejse - Drømmekrydstogt i Caribien med St. Croix - spændende at se de steder, som en gang var danske, men nu dsv. er noget forfaldende. Vi havde en meget vidende og kompetent og ikke mindst meget nærværende rejseleder med på turen, så det kan bestemt anbefales at tage på dette eventyr. Husk solcreme - hat og godt fodtøj, da der skal traves en del.
Date published: 2022-11-21
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk oplevelse i vores historie bl.a samt meget mere. Rejsen er supergodt arrangeret og med fantastik dygtig rejseleder. Dog skal vores hotelophold i Miami nævnes. Efter lang flyvetid og med ombordstigning på båden dagen om eftermiddagen er morgenmåltidet for dårlig. Beliggenhed af hotellet er perfekt, men standarden for dårlig.
Date published: 2022-02-23
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse Vi har haft en masse skønne oplevelser på denne rejse. Et godt mix af spændende besøg på forskellige øer, og afslapning og forkælelse på skibet Fantastisk rejseleder, som gjorde alt for at vi fik det bedste ud af rejsen.
Date published: 2022-02-21
Rated 5 out of 5 by from En rigtig skøn oplevelse med mange gode turer og en super god rejseleder Rejsen var spændende og rejselederen var udover det sædvanlige 10 stjerner
Date published: 2022-02-20
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse i Coronaens skygge. Meget vidende og dygtig rejseleder Til trods for en rejse i Coronaens tid, med bekymringer om test, risiko for smitte og karantæne, så blev det en rigtig god tur, uden Corona. Fantastisk god rejseleder der gjorde alt for at vi skulle få en god tur.
Date published: 2022-02-19
  • y_2024, m_4, d_18, h_3
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.41
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_1, tr_6
  • loc_da_DK, sid_USCOC21, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_albatros-travel

Lignende rejser