Eksotisk krydstogt i Sydøstasien

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Krydstogt til eventyr og sommertemperaturer i Singapore, Vietnam, Hongkong, Filippinerne og Borneo

Eventyret venter i Fjernøstens pulserende storbyer, hvor røgelse fra templerne blander sig med eksotiske dufte fra gadeboderne. Vi stævner ud fra Singapore, hvor en byrundtur og velkomstmiddag er inkluderet. Herefter venter Ho Chi Minh City i Vietnam; Hongkong; Manila og paradisøen Boracay i Filippinerne; Kota Kinabalu på Borneo og et gensyn med storbyen, man aldrig bliver færdig med: Singapore. Den perfekte rejse med både sightseeing, sol og sommer midt om vinteren.

Du kan forme dagene, som du vil, eller købe udflugtspakken med bl.a. byrundture i Manila, Hongkong og Ho Chi Minh City samt den UNESCO-fredede by Hoi An.  Helpension er inkluderet på krydstogtskibet Celebrity Constellation, der har 4 store stjerner.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Krydstogt

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Amerikansk dollar, singaporeansk dollar, vietnamesisk dong, Hongkong-dollar, filippinske pesos, ringgit

Dagsprogram
Dag 1–2 Billund – Singapore
Dag 3 Singapore. Halvdagsbyrundtur med bl.a. Chinatown
Dag 4 På havet mod Vietnam
Dag 5 Ho Chi Minh City (Phu My), Vietnam. Mulighed for byrundtur i Ho Chi Minh City
Dag 6–7 På havet mod Hongkong
Dag 8 Hongkong, Kina. Mulighed for udflugt til Victoriabjerget, Stanley markedsplads og Aberdeen
Dag 9 Hongkong, Kina. Tid på egen hånd i kontrasternes metropol
Dag 10 På havet mod Filippinerne
Dag 11 Manila, Filippinerne. Mulighed for byrundtur gennem Manilas fortid og nutid bl.a. med den gamle bymidte
Dag 12 Boracay, Filippinerne
Dag 13 På havet mod Borneo, Malaysia
Dag 14 Kota Kinabalu, Borneo, Malaysia
Dag 15 På havet mod Singapore
Dag 16 Singapore, Singapore
Dag 17 Singapore og hjemrejse. Rundtur på Sentosa, Orchard Road, Malay distriktet og afskedsmiddag
Dag 18 Ankomst til Billund

Celebrity Constellation

Celebrity Constellation er et af rederiet Celebrity Cruises mellemstore skibe med plads til 2.000 passagerer

Om bord på det elegante skib kan du blandt andet nyde godt af pæne kahytter, et dejligt pool område, spa og fitnesscenter. Du kan nyde god mad fra flere forskellige restauranter og caféer og en drink i den hyggelige bar. Skibet har endvidere en iLounge med Mac-computere, hvorfra du kan komme på internettet døgnet rundt.

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejselufthavn Bemærk
28.998,–
Billund
Udsolgt
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
28.998,–
København
Udsolgt
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1–2
Billund – Singapore
Singapore by night
Vi flyver fra Billund og lander i Singapore den følgende dag. Herefter kører vi til vores hotel og spiser vores første middag sammen. Efter maden kan du vælge, om du vil opleve Singapore by night på egen hånd, eller om du hellere vil slappe af og være helt frisk til morgendagens oplevelser. Rejselederen hjælper naturligvis gerne med idéer og input til, hvad der er af muligheder.
Dag 3
Singapore. Halvdagsbyrundtur med bl.a. Chinatown Afsejling kl. 18.00
Singapores smukke kyst

Det hævdes ofte, at Singapore er verdens reneste by. Den højteknologiske stemning med himmelstræbende, glasklædte skyskrabere sammen med de pletfri gader får næsten byen til at fremstå som hørende til i en kommende tidsalder. Men under den glatte finans-overflade lurer gamle kinesiske, malaysiske og indiske traditioner, fra feng shui til storslåede hinduistiske festivaler.

Singapore er imponerende, flot, grøn og som allerede nævnt en utrolig ren by, og i øvrigt et kulinarisk slaraffenland. Befolkningen på cirka tre millioner indbyggere er en multietnisk cocktail af kinesere, malajer, indere og folk af europæisk oprindelse. Det er denne blanding af mennesker med forskellig religion, sprog og traditioner, som i høj grad gør Singapore så interessant og spændende at færdes i — fra den driftige havnefront og de moderne skyskrabere til det gamle Chinatown og Little India.

Vi tager på en byrundtur, som begynder i Singapores finansielle bydel, hvor moderne skyskrabere og gamle kolonitidsbygninger står side om side og huser byens største virksomheder og officielle institutioner.

Nu er det tid til at kigge lidt på et af Singapores spændende etniske kvarterer, nemlig Chinatown. Her finder vi Thian Hock Keng – et af byens ældste buddhistisk-taoistiske templer. Det smukke tempel med de snirklede dekorationer i røde og gyldne farver blev bygget til ære for Ma Cho Po, havets gudinde, af de første kinesiske immigranter, som var taknemmelige over den vellykkede sørejse til deres nye hjem.

Efter den orienterende byrundtur er det tid til at køre til Singapores krydstogthavn, hvor vores skib venter. Vi går om bord og kan spise en sen frokost. Du kan selv vælge, om du vil tage en middagslur i kahytten eller gå på opdagelse om bord, inden skibet sidst på eftermiddagen stævner ud fra Singapore med kurs mod Vietnam.

Dag 4
På havet mod Vietnam
På vej mod Vietnam

En dag til søs er den helt rigtige måde at opleve livet på et krydstogtskib på. For selve opholdet på skibet er en stor del af rejsen, hvor du kan nyde den afslappede rytme og i fred og ro fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Du kan slappe af ved poolen, snuppe en tur i motionscenteret eller benytte dig af de mange øvrige aktivitetsmuligheder om bord. Eller du kan nyde udsigten, læne dig tilbage med en bog i en dæksstol eller deltage i nogle af de mange underholdningsarrangementer.

Dag 5
Ho Chi Minh City (Phu My), Vietnam. Mulighed for byrundtur i Ho Chi Minh City Ankomst kl. 07.00, afsejling kl. 20.00
Trafik på vietnamesisk

Vi lægger til i Ho Chi Minh Citys havneby, Phu My. Millionbyen Ho Chi Minh City (eller Saigon, som den tidligere hed) i det sydlige Vietnam er landets økonomiske og industrielle hovedstad og en heksekedel på godt og ondt. Især trafikken er en oplevelse.

Gadebilledet domineres af moderne højhuse, farverige reklameskilte og tusindvis af scootere. De lokale er vant til udlændinge, og mange taler engelsk. Byen adskiller sig således markant fra for eksempel hovedstaden Hanoi i nord.

Ho Chi Minh City består af to tvillingebyer, den vestligt prægede Saigon og den kinesiske Cholon. Cholon kaldes også Chinatown, og her findes kinesisk og fransk kolonitidsarkitektur i skøn forening, der bidrager til den charmerende stemning. Dertil kommer pagoderne og kirkerne.

Nogle af de mest berømte er Thien Hau-pagoden, dedikeret til den kinesiske havgudinde, der beskytter fiskere, sømænd, handelsmænd og ”søens folk” i øvrigt.

Præsidentpaladset eller Uafhængighedspaladset, som man tidligere kaldte det, er en klassisk bygning fra 1960’erne, da den sydvietnamesiske præsident Ngo Dinh Diem bestemte sig for at skifte den gamle franske guvernørbolig ud med dette storslåede palads. Man får virkelig følelsen af svundne tiders storhed og rigdom, når man vandrer gennem de store sale, der står, som de blev efterladt i 1975.

Dagens Albatrosudflugt går til den sprudlende storby. Busturen fra havnen til Centrum tager cirka 2 timer. Vi skal se de største seværdigheder og blandt andet besøge Præsidentpaladset.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 6–7
På havet mod Hongkong
En dejlig dag på skibet

Efter gårsdagens oplevelser er det nu tid til en velfortjent fridag på havet.

Vi kan igen nyde krydstogtets dybere mening uforstyrret i et par døgn. Vi kan nyde gourmetmiddagene på en af skibets mange lækre restauranter, gå en tur i teateret, biografen eller på diskotek. Måske skal der trænes lidt i motionscenteret eller powershoppes i den toldfri butiksarkade. Der er noget for enhver smag.

Dag 8
Hongkong, Kina. Mulighed for udflugt til Victoriabjerget, Stanley markedsplads og Aberdeen Ankomst kl. 07.00
Peak Tram til Victoriabjerget

Med sin beliggenhed lige syd for det kinesiske fastland havde den golde klippeø Hongkong – og det omkringliggende område – stor interesse for det 19. århundredes driftige handelsmænd.

De så gode muligheder for at udvikle området til en sikker base for en lukrativ handel med det kinesiske rige mod nord. I 1841 blev det britiske flag hejst på øen, og senere blev en mindre del af Kinas sydspids indlemmet i den voksende kronkoloni. Sin nuværende størrelse fik Hongkong i 1898, da briterne lejede ”De Nye Territorier” af Kina. I 1997 blev Hongkong givet tilbage til Kina.

Med sine gigantiske skyskrabere minder Hongkong ved første øjekast på mange måder om New Yorks Manhattan. Dog skal man huske, at 98 procent af den næsten seks millioner store befolkning er kinesere med en typisk kinesisk levevis bestående af daglige indkøb på myldrende markeder, hårdt arbejde og trange boligforhold. Dertil kommer naturligvis en religion med utallige guder, der tilbedes i såvel hjemmet som i de røgfyldte templer.

Hongkong er både ældgammel kinesisk kultur og det 21. århundredes højteknologi.

Dagens Albatrosudflugt indledes med, at vi tager med den legendariske Star Ferry hvis mindre både sejler i pendulfart imellem Kowloon på fastlandet og selve Hong Kong Øen. Snart skifter vi til bjergbanen Peak Tram. Endestationen er tæt ved toppen af det 554 meter høje Victoriabjerg. Vel oppe får vi en fabelagtig udsigt over Hongkong-øen og hele sydspidsen af det kinesiske fastland.

Ved endestationen venter vores bus, og næste stop på dagens udflugt er bydelen Aberdeen på den anden side af Hongkong-øen. Aberdeen var tidligere Hongkongs vigtigste fiskerby, hvor tusindvis af mennesker boede på deres små både, også kaldet sampans. Intet sted i Hongkong er kontrasterne mere tydelige. De små sampans ligger og vugger i havnen og synes nærmest i miniature-størrelse i sammenligning med millionyachterne og de store fiskerbåde. Vi lejer sampans og sejler omkring i havneområdet og får indtryk af Aberdeen fra søsiden. En tur langs de fortøjede fiskerbåde giver et fint indblik i de lokale fiskeres hverdag med at reparere net, lave mad og sortere dagens fangst om bord på deres fiskerbåde. Efter frokost i Aberdeen kører vi til Stanley markedsplads, et meget populært udendørs marked. Her kommer de handlendes evner for alvor på prøve, når der pruttes om prisen på alt fra mærkevaretøj til kunsthåndværk, porcelæn, læder og de gængse souvenirs.  Efter et kort stop på den populære markedsplads går dagens spændende udflugt tilbage til vores skib.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 9
Hongkong, Kina. Tid på egen hånd i kontrasternes metropol Afsejling kl. 17.00
Hongkongs farvestrålende neonlys

Byen ligger både på fastlandet (Kowloon) og spredt over flere øer, først og fremmest Hong Kong Island. Både Kowloon og Hong Kong Island fascinerer med sine utrolige silhouetter af skyskrabere med spændende arkitektur og farvestrålende neonlys.

Brug dagen til at opleve Hongkong på egen hånd. En tur til Lantau island, Nan Lian-haven eller nonneklosteret Chi Lin kunne være forslag til spændende eventyr på egen hånd. Albatros’ rejseleder hjælper gerne til med tips og plejer desuden at komponere en egen udflugt, hvor alle er velkomne. Her skal man typisk tage lidt småpenge med til lokale transportmidler og oplevelser. Hør Albatros rejseleder ad på turen, det plejer at være hyggeligt.

Dag 10
På havet mod Filippinerne
En af de skønne kahytter

Husk at du er på ferie, og på ferier er det som regel rart med lidt fred og ro. Måske har du lyst til at trække dig tilbage til din kahyt og nyde en stille drink på din balkon, hvis du har sådan en. Det kan også være, at du finder et fredeligt område på soldækket, hvor du kan sidde uforstyrret med en bog.

Hvis du derimod trænger til at være aktiv, kan du gå en tur i skibets flot udstyrede motionscenter, hvor der er både motionscykler, trappemaskiner og løbebånd. Du kan også deltage i en undervisningstime med professionel træner (mod gebyr) og prøve yoga, pilates, spinning eller noget helt fjerde. Så kan du også med god samvittighed spise en lækker 3-retters middag om aftenen.

Dag 11
Manila, Filippinerne. Mulighed for byrundtur gennem Manilas fortid og nutid bl.a. med den gamle bymidte Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 17.00
En af Manilas tuk-tuk'er

Filippinerne er en af de sjældent besøgte destinationer i Sydøstasien, og på mange af øerne er turister stadig et ualmindeligt syn. Få danskere tager til dette eksotiske paradis på trods af alle de muligheder, som findes i det spændende land med over 7.000 tropiske øer.

Som man kan forvente af et ørige, er det dog havet omkring Filippinerne, der for mange udgør hovedattraktionen. Her er kokospalmer, krystalklart vand og desuden nogle af de bedste dykker- og snorklemuligheder i verden.

Den filippinske befolkning er i sig selv et besøg værd. Der venter et møde med utroligt venlige, smilende og imødekommende mennesker, overalt hvor man færdes, og næsten alle taler et glimrende engelsk.

Vores skib lægger til i hovedstaden Manila, som er en livlig by med masser af muligheder.

På dagens Albatrosudflugt skal vi opleve både det nye og moderne Manila samt den gamle historiske bydel fra den spanske periode. Vi starter med det nye og tager til Makati, som er centrum for den filippinske bank- og finansverden. Her finder vi også den amerikanske militær kirkegård som vi besøger. Her er begravet næsten 17.000 amerikanere, som faldt under 2. verdenskrig i slagene om især Filippinerne og Ny Guinea. Kirkegården er det største amerikanske mindesmærke uden for USA.

Vi kører tilbage til den gamle del af Manila og gør stop ved Rizal Parken hvor Filippinernes selvstændighed blev erklæret i 1945.  På den smukke Roxas Boulevard, byens hovedstrøg, med masser af forretninger og hyggelige caféer finder vi det historiske Manila Hotel hvor vi kigger indenfor. Her er en fantastisk atmosfære fra en svunden tid og besøget byder også på et kig ind på General Douglas MacArturs gamle gemakker (hvis de er tilgængelige).

Herfra tager vi ind i den gamle bymidte, Intramuros (inden for murene), hvor vi ser levn fra den tid, hvor spanierne var kolonimagt på disse kanter. Her er stadig en spansk atmosfære, og den spanske byggestil er helt tydelig at se i huse og kirker. Vi ser Manilas domkirke og går videre gennem de brostensbelagte gader til kirken San Agustin, som er landets ældste. Arkitekturen er ganske enkelt prægtig.

Undervejs på vores udflugt skal vi også se Fort Santiago, som er det gamle spanske fort, der vogtede over Pasigflodens munding.

Efter vores oplevelser i det gamle Manila drager vi tilbage til vores skib.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 12
Boracay, Filippinerne Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 18.00
Boracay

Den lille filippinske ø Boracay ligger cirka 175 sømil sydøst for Manila. Den ligner et kødben i formen, og den smallere midte på øen kan prale af at være flankeret af hele to af verdens smukkeste strande. At kalde White Beach på den vestlige side for hvid er nærmest en underdrivelse. Det er så stærkt hvid, at det næsten blænder øjnene, og det lave vand er helt gennemsigtigt med et turkisblåt skær. Tilføj så frodige kokospalmer og anden tropisk vegetation samt en spirende opblomstring af lækre resorts og små, hyggelige restauranter, og så har du opskriften på paradis!

Dagen i dag er din egen, men vi vil varmt anbefale, at du bruger den på stranden.

Dag 13
På havet mod Borneo, Malaysia

Vi sejler via Suluhavet og Det Sydkinesiske Hav mod Borneo.

Dag 14
Kota Kinabalu, Borneo, Malaysia Ankomst kl. 07.00, afsejling kl. 15.00
Kota Kinabalu

Så er vi ankommet til malaysisk Borneo, og vi lægger til i byen Kota Kinabalu, som de lokale for nemheds skyld kalder KK. Her kan man se nogle få reminiscenser fra perioden med britisk kolonistyre, blandt andet det gamle posthus og klokketårnet Atkinson, som ligger i den ældste bydel, men herudover er byen moderne anlagt. I kolonitiden oplevede området en blomstrende handel med gummi, honning og voks, men kun fordi englænderne satte hårdt mod hårdt over for piraterne i området.

Tag med rejselederen på opdagelse i byen, eller brug dagen på egen hånd. Du kan også vælge at tilkøbe en af skibets udflugter, som bestilles og betales om bord.

Dag 15
På havet mod Singapore

I dag kan du kaste dig over de mange underholdningstilbud, som findes om bord. Du kan starte med at høre klassisk musik til eftermiddagsteen, høre hyggepianisten spille musik fra storfilm, mens du nyder din aperitif, eller se skibets bigband under den store forestilling i teatersalen om aftenen.

Dag 16
Singapore, Singapore Ankomst kl. 14.00
Oplev Singapore på egen hånd
Om eftermiddagen ankommer vi atter til Singapore, og du kan vælge, om du vil tage på opdagelse i byen på egen hånd, eller blive om bord. Vores rejseleder er naturligvis gerne behjælpelig med idéer til, hvordan du kan tilbringe eftermiddagen og aftenen. Forslaget vil være en udflugt til en af Singapores helt nye seværdigheder – ”Garden by The Bay” som er en fortryllende oplevelse og skøn blanding af Botanik og moderne kunst. Besøget kan passende afsluttes med et besøg på udkigsterrassen på den nye luksus hotel Marina Bay sands hvis øverste del er bygget som skib, herfra er der en imponerende udsigt over Singapore og havne området. Udgifter til taxi/metro/entreer er ikke inkluderet.  Om aftenen nyder vi vores sidste middag på skibet og det er tid til at sige farvel til vores venlige tjenere der har opvartet os.
Dag 17
Singapore og hjemrejse. Rundtur på Sentosa, Orchard Road, Malay distriktet og afskedsmiddag
Raffles Hotel

Om morgenen er det tid til at gå fra borde, men heldigvis er vores rejse ikke slut endnu og der venter os en spændende dag i Singapore.

Fra havnen kører vi til Mount Faber som er en bakketop ikke lang fra havnen området. Herfra skal vi med kabelbane til den lille ø Sentosa. Øen var tidligere en del af byens fæstningsværk og er i dag omdannet til at stort forlystelses område. Turen med kabelbanen tager cirka 20 minutter of der er en fin udsigt over havneområdet. På Sentosa spadsere vi en tur og der bliver også tid til en kaffepause i en af de mange cafeer i området. Efter besøget i Singapore forlystelses mekka går turen med bus til Little India som er en af Singapores farverige bydele. Herefter går turen til Singapores pulserende shopping gade, Orchard Road hvor vi får lidt tid på egen hånd, dels til frokost og dels til at opleve de mægtige shopping centre som Singapore er så kendt for. Efter vores frokoststop går turen til Malay distriktet som igen er en af Singapores spændende bydele. Vi tager en spadsere tur i området og kommer blandt andet forbi den tidligere Sultans Palads. Vi slutter en oplevelsesrig dag med afskedsmiddag inden det er blevet tid til at køre til lufthavnen, hvor flyet mod Danmark venter.

Dag 18
Ankomst til Billund

Udflugtspakke

Kun for Albatros Travels gæster har vi udarbejdet en udflugtspakke ledet af vores danske rejseleder. Udflugtspakken indeholder:

 • Heldagstur (fra Phu My) med byrundtur i Ho Chi Minh City inkl. frokost
 • Heldagstur med byrundtur, Peak Tram og sampansejlads i Hongkong inkl. frokost
 • Halvdagstur med byrundtur i Manila inkl. den gamle bydel og den amerikanske kirkegård

Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Pris: 1.548,- pr. person

Peak Tram i Hongkong

Prisinformation

Tillæg for opgradering af kahyt og enkeltkahyt


Opgradering af kahyt
Tillæg for Ocean View-kahyt (kat. 07): kr. 2.298,- pr. person
Tillæg for balkonkahyt (kat. 2B): kr. 5.298,- pr. person

Enkeltkahyt
Tillæg for indvendig enkeltkahyt (kat. 10): kr. 14.998,-
Tillæg for Ocean View-enkeltkahyt (kat. 07): kr. 15.998,-
Tillæg for balkonkahyt (kat. 2B): kr. 23.498,-

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly Billund – Singapore t/r med mellemlanding
 • Velkomstmiddag i Singapore
 • 1 nat på centralt beliggende hotel i Singapore i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Byrundtur i Singapore
 • Udflugter og transport jf. program
 • 15 dages krydstogt med Celebrity Constellation (4½*) i delt indvendig dobbeltkahyt
 • Helpension på krydstogtskibet
 • Drikkepenge på krydstogtskibet (kr. 1.225,-)
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Evt. måltider på land
 • Tillæg for enkeltkahyt eller opgradering af kahyt
 • Udflugtspakke (kr. 1.548,-)
 • Eventuelle ekstra udflugter
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn ca. USD 10,- pr. person. Gæster med udflugtspakke bør beregne ca. USD 15,- pr. person).
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Obs! Ændring i rejserute

Afgangen 8/2-2018, har ændret ruten til ikke at inkludere stop i Chan May (med dertilhørende udflugtsmulighed til Hoi An). Derimod er der et længere ophold i Hong Kong. Programmet er opdateret til den nyeste udgave.

Drikkepakke på krydstogtet

Hvis du opgraderer til en udvendig kahyt eller højere kahytskategori, får du en Classic drikkevarepakke under hele krydstogtet. Pakken har en værdi af ca. kr. 365,- pr. person pr. døgn og inkluderer udvalgte ikke-alkoholiske drikke, øl, vine (pr. glas), cocktails og husets spiritus – alt ad libitum. Se detaljeret liste over drikkevarer her: https://secure.celebritycruises.com/celebrity/media/celebrity/shared_assets/pdf/Classic-Premium-Bev-Pckgs.pdf
Drikkevarepakken gælder kun for 1. og 2. person i kahytten og kun for gæster over 21 år.

Hvordan er kahytterne?

Indvendig kahyt
Kahytskategori 10, dæk 3. Kahytterne har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, minibar (mod betaling), aircondition og naturligvis bad og toilet.

Udvendig kahyt med vindue
Kahytskategori 07, dæk 2. Kahytterne har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, minibar (mod betaling), aircondition og naturligvis bad og toilet.

Udvendig kahyt med balkon
Kahytskategori 2B, dæk 6. Kahyt med egen balkon. Kahytterne har stort gulv-til-loft-vindue og to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, minibar (mod betaling), aircondition og naturligvis bad og toilet. Kontakt Albatros for pris.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Hvis du vil låse din kuffert, bør du bruge en såkaldt TSA-lås. Myndighederne har en ”hovednøgle”, som kan åbne TSA-låse. Har du låst din kuffert med en anden lås, forbeholder de sig ret til at bryde låsen op – det gælder også indbyggede låse i kufferten. TSA-låse kan købes i de fleste kuffertbutikker o.l. og fås både som hængelåse og kuffertremme.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Det er desværre ikke muligt at bestille tilslutning med indenrigsfly på denne rejse.

Før afrejsen

Pas
Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder fra hjemrejsedato. Børn – uanset alder – skal have eget pas, det er ikke nok, at de står i forældrenes pas. Send en kopi af dit pas til Albatros Travel senest 14 dage efter reservation. Bemærk i øvrigt, at navnet på flybilletten skal stemme 100 % overens med det navn, der står i passet. Konsekvensen ved det modsatte kan i værste fald være, at du bliver nægtet indrejse og må flyve hjem for egen regning.

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

Singapore: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/singapore
Vietnam:
www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/vietnam
Kina:
www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/kina
Filippinerne:
www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/filippinerne
Borneo:
www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/borneo
Malaysia:
www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/malaysia

Eller læs vores artikel med 7 fakta om Borneo

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse, eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet.

Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

Hos Albatros tilbyder vi ikke, at man kan have faste pladser i bussen, og det er derfor heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Ved ikke at tilbyde køb af bestemte pladser, risikerer man således ikke, at købstidspunktet er afgørende for, hvilken plads i bussen, man får adgang til. Derimod kan der aftales rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 5 out of 5 by from Fantastiske Sydøstasien En helt igennem dejlig tur med velvalgte udflugtsmål og efter omstændighederne med passende tid de fleste steder. Lidt presset program - men hvad ville vi dog have undværet? Vi fik sol, varme og en enkelt tropiske regnbyge. Så prøvede vi også det! En dejlig gruppe medrejsende og en dygtig, varm, humoristisk og vidende rejseleder, der altid var klar til at tage sig af os og slog en dejlig afslappet tone an fra starten. Fine lokalguider. Det var sjovt at opleve mylderet på Orchard Road i Singapore på Black Friday og nyde en overordentlig dyr Singapore Sling på Raffles Hotel! Et must - once in a lifetime. Det er svært at være sur efter sådan et dejligt cruise i november!
Date published: 2016-11-30
Rated 4 out of 5 by from Meget fin tur, men efter vores mening, lidt for meget hav og for lidt land. Rejsen var meget fint planlagt, og i forbindelse med en meget vidende og veloplagt, inspirerende rejseleder fik vi alle tiders tur. Rejselederen var bare eminent, . Alt klappede efter tidsplan. Busserne kom til tiden og kørte til tiden. (det skal nævnes at alle deltagere også kom til tiden) Vi har rejst flere gange med Albatros, men med mindre skibe (Max ca. 100 pasagerer) Og det vil vi gerne gøre igen. Det var første gang vi prøvede det store skib. Som min overskrift indikerer synes vi der var for meget sejllads i forhold til ophold i land. Det skal og må ikke opfattes negativt... Nu har vi prøvet det og det var en fin tur.. men vi gør det nok ikke igen.
Date published: 2017-02-21
Rated 4 out of 5 by from En god rejse, men med for få oplevelser. Rejselederen var suveræn, med en fantastisk viden og indsigt om de lande, vi besøgte. Men den sidste dag i Singapore, virkede som om Albatros ikke havde gjort sig nogle tanker om, hvad, der kunne være interessant. 5 timer i et indkøbscenter. Alle kedede sig bravt. Der må bestemt have været noget, der var mere interessant at vise os, og ovenpå skuffelsen over ikke at komme til Borneo, var det en meget flad fornemmelse.
Date published: 2016-02-03
Rated 3 out of 5 by from Generelt en spændende tur Vi havde en god oplevelse, rejselederen var Got inde i det lokale stof og havde mange gode anekdoter fra de forskellige steder, men når det kom til de praktiske informationer kneb det noget, godt vi var rejsevante i forvejen. Ærgerligt med Borneo, men det er jo ikke Albatros skyld, den økonomiske kompensation er ok , men er ligegyldig i forhold til oplevelsen Den sidste dag i Singapore var meget dårlig arrangeret, 4, 5 time i et indkøbscenter var helt forfejlet, den lokale guide gjorde dog noget for at rette på fejlen, hun var godt klar over at vi var alle utilfredse.
Date published: 2016-02-02
Rated 5 out of 5 by from En fantastisk rejse Det var helt igennem en pragtfuld rejse med supergode udflugter med dejlige frokoster. Det var dejligt med vand i busserne. Vores guide var meget vidende og havde humor - meget kompetent. MEN! Den sidste dag med 4,5 time i et koldt indkøbscenter for en deltagerkreds på +60 er uacceptabelt. Alt var hundedyrt og vores aldersgruppe mangler ikke at købe noget - især ikke på den sidste dag
Date published: 2016-02-02
Rated 4 out of 5 by from Spændende rejse En fin rejse, som bestemt blev mere interessant pga. rejselederens enorme viden om området. Et krydstogt er jo hvad det er, men turene i land var gode. Desværre blev turen til Borneo aflyst pga. dårligt vejr, så den manglede vi for at turen var helt tilfredsstillende.
Date published: 2016-02-02
Rated 5 out of 5 by from Rejsen var som helhed en rigtig god oplevelse. Rejselederen var helt fantastisk, en person som kendte til områderne og historien omkring de enkelte lande helt fantastisk. Rejselederen havde også en evne til at få alle til at føle sig godt tilpas, havde en dejlig smittende humor.
Date published: 2016-02-02
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse til Sydøstasien Super god rejse. Rejseleder helt fantastisk. Seriøs og stor viden om rejsemålene men også uhøjtidelig og med stor humor. Stor omsorg for alle.
Date published: 2016-11-29
 • y_2017, m_12, d_9, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_2, tr_34
 • loc_da_DK, sid_SGROC01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Anmeldelse af rejsen

Her kan du se anmeldelser fra andre gæster, som har været på turen. Vi håber, du kan bruge deres ærlige meninger, gode tips, ris og ros til at få en idé om, hvad der venter på rejsen – så du kan vælge den helt rigtige tur for dig. Anmeldelserne samles ind af et eksternt firma, som er din garanti for anmeldernes validitet. Læs mere her

Bemærk venligst, at flyselskab, flyrute, hoteller, rejseleder og/eller rejsens rute kan variere fra afgang til afgang, og dermed kan en anmeldt rejse være lidt anderledes end de rejser, som aktuelt er til salg.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål, som drejer sig om selve rejsen, eller læse andres spørgsmål. Bemærk, at andre gæsters evalueringer kommer efter sektionen med spørgsmål og svar.

Lignende rejser

18SGROC01HDK0802