Eksotisk krydstogt i Sydøstasien

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Krydstogt til eventyr og efterårsfarver i Beijing, Japan, Hongkong, Vietnam og Singapore

Beijing – Sasebo – Nagasaki – Singapore – Hongkong – Nha Trang – Ho Chi Minh – Singapore

Eventyret venter i Fjernøstens pulserende storbyer, hvor røgelse fra templerne blander sig med eksotiske dufte fra gadeboderne. Vi stævner ud fra Beijing, hvor en byrundtur og central overnatning er inkluderet. Herefter venter store oplevelser i Japan, inden vi kommer til storbyen, man aldrig bliver færdig med: Hongkong. Efter 2 dage i Hongkong venter Ho Chi Minh City og Nha Trang i Vietnam, inden rejsen rundes af i Singapore, hvor teknologi og historie mødes. Den perfekte rejse med både sightseeing, sol og sommer midt på efteråret. Du kan forme dagene som du vil eller købe udflugtspakken, som bl.a. tæller en byrundtur i Ho Chi Minh City samt Nha Trang. Helpension og drikkepenge er inkluderet på krydstogtskibet Quantum of the Seas, der vil være vores hjem på denne skønne rejse.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Krydstogt, Eksotisk krydstogt, Kulturkrydstogt

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Amerikansk dollar

Dagsprogram 16 dage
Dag 1–2
København – Beijing, Kina. Ankomst til Beijing
Dag 3
Beijing, Kina. Ombordstigning og afsejling
Dag 4
På havet mod Japan
Dag 5
Sasebo, Japan. Mulighed for udflugt til Kujukushima Islands (De 99 øer)
Dag 6
Nagasaki, Japan. Mulighed for udflugt til Atomic Museum and Park og Glover Garden
Dag 7–8
På havet mod Hongkong 
Dag 9
Hongkong, Kina. Mulighed for udflugt til Victoriabjerget, Stanley markedsplads og Aberdeen
Dag 10
Hongkong, Kina. Opdagelse på egen hånd
Dag 11
På havet mod Vietnam
Dag 12
Nha Trang, Vietnam. Mulighed for tur i det lokale miljø med landsbyer, risplantager og palmetræer
Dag 13
Ho Chi Minh City (Phu My), Vietnam. Mulighed for byrundtur i Ho Chi Minh City
Dag 14
På havet mod Singapore
Dag 15
Singapore. Byrundtur med bl.a. Chinatown, udsigt fra Merlion park og Little India.
Dag 16
Hjemkomst

Quantum of the Seas

Royal Caribbean Cruise Lines skib, Quantum of the Seas, er det første skib i Quantum-klassen og er fra 2014. De mange underholdningstilbud og faciliteter sørger for, at der er nok at give sig til fra morgen til aften. Prøv fx den lille juvelformede kapsel North Star, og bliv løftet op til 90 meter over havoverfladen. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over havet, skibet og de spændende rejsemål, du besøger. Desuden finder du de typiske Royal Caribbean-faciliteter som klatrevæg, flere svømmebassiner, adskillige restauranter og et førsteklasses spa-anlæg. 

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1–2
København – Beijing, Kina. Ankomst til Beijing
Beijing betyder ”den nordlige hovedstad”

Vi flyver fra Danmark og lander i Beijing den følgende dag. Efter ankomsten vil der være en byrundtur. Længden af denne vil dog afhænge af ankomsttidspunktet samt længden af transit-visum ansøgningen (se mere under ”praktiske oplysninger”). Vi skal se Den Forbudte By, og hvis tiden tillader det, meget mere af den himmelske by.

Efter indtjekningen på hotellet, kan du vælge om du vil opleve Beijing på egen hånd, eller om du vil slappe af oven på den lange rejse. Rejselederen hjælper naturligvis med gode idéer og input.

Beijing betyder ”den nordlige hovedstad”, og i mere end 500 år har byen været det politiske magtcentrum i det enorme kinesiske rige. Med 24 kilometer bymure og voldgrave havde den kvadratisk anlagte by allerede i 1400-tallet enorme dimensioner. Inden for bymurene lå Den Kejserlige By, og inde i den lå kernen, magtcentret Den Forbudte By. Med undtagelse af bymuren er det der alt sammen endnu.

Dag 3
Beijing, Kina. Ombordstigning og afsejling Afsejling kl. 19.00
Quantum of the Seas er fra 2014

Efter morgenmaden på hotellet bliver vi hentet og kørt til Tianjin krydstogthavn. Efter indtjekningsformaliteterne på skibet, kan vi gå på opdagelse og udforske skibet, som skal være vores hjem de næste mange dage og der er tid til at spise frokost om bord. Om aftenen nyder vi vores første middag om bord.

Dag 4
På havet mod Japan
Der er et førsteklasses spa-anlæg ombord

En dag til søs er den helt rigtige måde at opleve livet på et krydstogtskib på. For selve opholdet på skibet er en stor del af rejsen, hvor du kan nyde den afslappede rytme og i fred og ro fordøje de mange indtryk. Du kan slappe af ved poolen, snuppe en tur i motionscenteret eller benytte dig af de mange øvrige aktivitetsmuligheder om bord. Eller du kan nyde udsigten, læne dig tilbage med en bog i en dæksstol eller deltage i nogle af de mange underholdningsarrangementer.

Dag 5
Sasebo, Japan. Mulighed for udflugt til Kujukushima Islands (De 99 øer) Ankomst kl. 11.00, Afsejling kl. 21.00
Kujukushima-øerne betyder de 99 øer på japansk

Vi ankommer i dag til byen Sasebo, som oprindeligt var en lille landsby med en lille havn. I det 19. århundrede voksede landsbyen dog hurtigt til en flådebase. Byen blev delvist ødelagt under 2. Verdenskrig, men blev senere genoplivet og fungerer i dag som amerikansk marinebase og handels- og fiskerihavn. Det er en by, hvor kulturer krydser grænser og smelter sammen på en uventet måde. Dette mærkes specielt i den hollandsk-inspirerede park Huis Ten Bosch, hvor kombinationen af Japan og Holland mødes på skønneste vis.

Dagens Albatrosudflugt finder dog sted lidt uden for den hyggelige by. Vi bliver kørt ud til en af Japans smukkeste naturvidundere, nemlig Kujukushima-øerne, som betyder de 99 øer, hvorfra vi bliver sejlet ud imellem øerne. Læn dig tilbage i båden og nyd panoramaudsigten af de mere end 200 grønne øer (Ja, ’99’ skal ikke tages bogstaveligt), der stikker op fra det azurblå hav. Efter sejlturen vil vi, alt efter vejret, tage op til et af observationsdækkene i Tenkaihou eller Ishidake for at nyde den majestætiske udsigt over øerne og det smukke hav. 
(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet)

Dag 6
Nagasaki, Japan. Mulighed for udflugt til Atomic Museum and Park og Glover Garden Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 18.00
Glover Garden, hvor Thomas Glover boede i 1800-tallet

Navnet Nagasaki står mejslet ind i de flestes bevidsthed som stedet, hvor den anden atombombe sprængtes i august 1945. I et splitsekund omkom 75.000 mennesker, og øvrige 75.000 blev sårede, hvoraf mange efterfølgende døde. Men Nagasaki er værd at kende for andet end denne tragedie, da byen også  har en meget interessant historie som Japans vindue mod omverdenen. I 1571 fik portugiserne en handelsstation i byen, og samtidig begyndte en kristen mission med udgangspunkt i Nagasaki. Også andre europæiske lande oprettede handelsstationer her. Kun årtier senere begyndte man at opfatte udlændingene som en trussel mod den herskende klasse i Japan. Kristendommen blev derfor forbudt, og de fremmede blev smidt på porten. Fra 1639 var Japan et lukket land. Eneste undtagelse i Nagasaki var hollænderne, der fik lov til at beholde en lille handelsstation i et lukket område af havnen. Da Japan i 1850’erne blev tvunget til igen at åbne sig for omverdenen, blev Nagasaki atter et knudepunkt for handel takket være sin gamle – men ikke glemte – status og naturligvis den glimrende havn. Byen blev fuldstændigt genopbygget efter 2. Verdenskrig, og i dag er indbyggertallet cirka 450.000.

Dagens Albatrosudflugt starter med et besøg i Glover Garden, der ligger på en bakketop med flot udsigt. I dette område er der omkring 12 træhuse og en katolsk kirke, og det hele har en europæisk og kolonial atmosfære. Det var nemlig her, at repræsentanter for de store handelshuse, der lavede forretninger med Østen, levede. En af dem var den ganske unge Thomas Glover, der i 1859 kom til Shanghai, og kort efter blev han sendt til Nagasaki for at handle. Han benyttede fuldt lovlige metoder til at tjene penge med alt fra import af maskiner og varer fra vesten. Det gjorde ham til en yderst holden mand. Men det var Glovers involvering i våbensmugling, der skulle blive nøglen til hans venskaber med samuraierne på hele øen Kyushu. Samuraierne endte med at vælte shogunatet Tokugawa, og det blev begyndelsen på Menji-perioden (1868-1912), hvor Japan fra at være et lukket feudalsamfund gik til at blive et moderne samfund. En af Glovers venner i finansverdenen var Iwasaki Yatarō, der med Glovers hjælp anskaffede sig maskiner til at bygge skibe. Firmaet fik navnet Mitsubishi (de tre vandkastanjer), og det ligger stadig i Nagasaki.  

Glover Garden er det hus med tilhørende have, hvor Thomas Glover boede med sin japanske hustru og deres to børn, en pige og en dreng. Det menes at Glovers Kone, Tsuru, gav Puccini inspiration til operaen ”Madame butterfly”, da hun bar en sommerfugl på hendes kimono og på hendes grav. Dog stemmer historien ikke helt overens med operaen, og ved hjælp af slægtsbøger, fandt man ud af, at deres søn ikke var Tsurus søn men søn af en anden kvinde, Maki Kaga, en Geisha der arbejdede i en af byens finere ”tehuse”.

Udflugten fortsætter til Urakami-området, hvor atombomben eksploderede. Vi skal se mindesmærkerne og besøge Atomic Museum, der fortæller historien bag sprængningen. Før vi går om bord igen, bliver der tid på egen hånd i det centrale shopping-område. Og det er altid en oplevelse at shoppe i Japan, uanset om man er til vindues-shopping eller power-shopping! Du vil helt sikkert finde masser af ting, som aldrig når frem til danske butikshylder – og serviceniveauet i alle butikkerne er i absolut verdensklasse.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).
 

Dag 7–8
På havet mod Hongkong 
Der er adskillige restauranter ombord

Efter gårsdagens oplevelser er det nu tid til et par velfortjente fridage på havet.
Vi kan igen nyde krydstogtets dybere mening uforstyrret i et par døgn. Vi kan nyde gourmetmiddagene på en af skibets mange lækre restauranter, gå en tur i teateret, biografen eller på diskotek. Måske skal der trænes lidt i motionscenteret eller powershoppes i den toldfri butiksarkade. Der er noget for enhver smag.
 

Dag 9
Hongkong, Kina. Mulighed for udflugt til Victoriabjerget, Stanley markedsplads og Aberdeen Ankomst kl. 08.00
Bjergbanen Peak Tram til Victoriabjerget i Hongkong

Med sin beliggenhed lige syd for det kinesiske fastland havde den golde klippeø Hongkong – og det omkringliggende område – stor interesse for det 19. århundredes driftige handelsmænd. 
De så gode muligheder for at udvikle området til en sikker base for en lukrativ handel med det kinesiske rige mod nord. I 1841 blev det britiske flag hejst på øen, og senere blev en mindre del af Kinas sydspids indlemmet i den voksende kronkoloni. Sin nuværende størrelse fik Hongkong i 1898, da briterne lejede ”De Nye Territorier” af Kina. I 1997 blev Hongkong givet tilbage til Kina. 
Med sine gigantiske skyskrabere minder Hongkong ved første øjekast på mange måder om New Yorks Manhattan. Dog skal man huske, at 98 procent af den næsten seks millioner store befolkning er kinesere med en typisk kinesisk levevis bestående af daglige indkøb på myldrende markeder, hårdt arbejde og trange boligforhold. Dertil kommer naturligvis en religion med utallige guder, der tilbedes i såvel hjemmet som i de røgfyldte templer. Hongkong er både ældgammel kinesisk kultur og det 21. århundredes højteknologi!
Dagens Albatrosudflugt indledes med, at vi tager med en af øens karakteristiske dobbeltdækker-sporvogne. At sidde øverst oppe, mens man kører ad byens myldrende gader, er en oplevelse for sig. Snart skifter vi til bjergbanen Peak Tram. Endestationen er tæt ved toppen af det 554 meter høje Victoriabjerg. Vel oppe får vi en fabelagtig udsigt over Hongkong-øen og hele sydspidsen af det kinesiske fastland. 
Ved endestationen venter vores bus, og næste stop på dagens udflugt er Stanley markedsplads, et meget populært udendørs marked. Her kommer de handlendes evner for alvor på prøve, når der pruttes om prisen på alt fra mærkevaretøj til kunsthåndværk, porcelæn, læder og de gængse souvenirs. 
Efter et kort stop på den populære markedsplads går det videre ned til bydelen Aberdeen på den anden side af Hongkong-øen. Aberdeen var tidligere Hongkongs vigtigste fiskerby, hvor tusindvis af mennesker boede på deres små både, også kaldet sampans. Intet sted i Hongkong er kontrasterne mere tydelige. De små sampans ligger og vugger i havnen og synes nærmest i miniature-størrelse i sammenligning med milliondollaryachterne og de store fiskerbåde. 
Vi lejer sampans og sejler omkring i havneområdet og får indtryk af Aberdeen fra søsiden. En tur langs de fortøjede fiskerbåde giver et fint indblik i de lokale fiskeres hverdag med at reparere net, lave mad og sortere dagens fangst om bord på deres fiskerbåde. 
(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet)

Dag 10
Hongkong, Kina. Opdagelse på egen hånd Afsejling kl. 18.00
Om aftenen i Hong Kong

Efter en overnatning på skibet kan du kan vælge, om du vil tage på opdagelse i byen på egen hånd, eller blive på skibet.

Byen ligger både på fastlandet (Kowloon) og spredt over flere øer, først og fremmest Hongkong Island. Både Kowloon og Hongkong Island fascinerer med sine utrolige silhuetter af skyskrabere med spændende arkitektur og farvestrålende neonlys. 

En tur til Nan Lian-haven eller nonneklosteret Chi Lin kunne være forslag til spændende eventyr på egen hånd. Albatros’ rejseleder hjælper gerne til med tips og plejer desuden at komponere en egen udflugt, hvor alle er velkomne. Her skal man typisk tage lidt småpenge med til lokale transportmidler og oplevelser. Hør Albatros’ rejseleder ad på turen, det plejer at være hyggeligt.

Dag 11
På havet mod Vietnam
Stort træningscenter ombord

Husk, at du er på ferie, og på ferier er det som regel rart med lidt fred og ro. Måske har du lyst til at trække dig tilbage til din kahyt og nyde en stille drink på din balkon, hvis du har sådan en. Det kan også være, at du finder et fredeligt område på soldækket, hvor du kan sidde uforstyrret med en bog.

Hvis du derimod trænger til at være aktiv, kan du gå en tur i skibets flot udstyrede motionscenter, hvor der er både motionscykler, trappemaskiner og løbebånd. Du kan også deltage i en undervisningstime med professionel træner (mod gebyr) og prøve yoga, pilates, spinning eller noget helt fjerde. Så kan du også med god samvittighed spise en lækker 3-retters middag om aftenen.
 

Dag 12
Nha Trang, Vietnam. Mulighed for tur i det lokale miljø med landsbyer, risplantager og palmetræer Ankomst kl. 07.00, afsejling kl. 17.00
Hverdagsliv, som det leves af flertallet af vietnameserne

Vi lægger til ved Nha Trang, eller nærmere bestemt havnen Cau Da. I havneområdet fra 1924 finder man lidt butikker og det Oceanografiske museum. Nha Trang er ellers kendt for sit fine kystklima og hvide sandstrande.

Dagens udflugt er en skøn mulighed for at komme ud og opleve Vietnam bag om de hektiske storbyers facader. Vi skal ud og mærke landets sjæl, opleve landsby- og hverdagslivet og møde landbefolkningen, som er landets rygrad.

Køreturen tager os langs kysten, hvor palmetræerne svajer i brisen, og forbi plantager, hvor der dyrkes eksotiske frugter. Vores tur fører os også til en families hus. Her får vi muligheden for at se, hvorledes familiens medlemmer med seje og krogede, men smidige fingre, fletter traditionelle sivmåtter. Et håndværk, som har været familiens levebrød i mange generationer. Måtterne sælges på det lokale marked eller bruges som byttegods for mad og andre dagligvarer. Vi passerer adskillige frugtplantager og kommer forbi den lokale café ved floden, hvor børnene hyppigt bader med deres vandbøffel som afslutning på en hård dags arbejde i rismarkerne, for såvel barn som bøffel. Udflugten i dag giver os et uforglemmeligt indtryk af hverdagslivet, som det leves af flertallet af vietnameserne. Vi spiser en lokal frokost.

Vær opmærksom på, at for gangbesværede kan udflugten være anstrengende, da de små stier og gader i landsbyerne er ujævne.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).
 

Dag 13
Ho Chi Minh City (Phu My), Vietnam. Mulighed for byrundtur i Ho Chi Minh City Ankomst kl. 07.00, afsejling kl. 19.00
I Thien Hau-pagoden i Ho Chi Minh City

Vi lægger til i Ho Chi Minh Citys havneby, Phu My. Millionbyen Ho Chi Minh City (eller Saigon, som den tidligere hed) i det sydlige Vietnam er landets økonomiske og industrielle hovedstad og en heksekedel på godt og ondt. Især trafikken er en oplevelse. Gadebilledet domineres af moderne højhuse, farverige reklameskilte og tusindvis af scootere. De lokale er vant til udlændinge, og mange taler engelsk. Byen adskiller sig således markant fra for eksempel hovedstaden Hanoi i nord.
Ho Chi Minh City består af to tvillingebyer, den vestligt prægede Saigon og den kinesiske Cholon. Cholon kaldes også Chinatown, og her findes kinesisk og fransk kolonitidsarkitektur i skøn forening, der bidrager til den charmerende stemning. Dertil kommer pagoderne og kirkerne. Nogle af de mest berømte er Thien Hau-pagoden, dedikeret til den kinesiske havgudinde, der beskytter fiskere, sømænd, handelsmænd og ”søens folk” i øvrigt.

Præsidentpaladset eller Uafhængighedspaladset, som man tidligere kaldte det, er en klassisk bygning fra 1960’erne, da den sydvietnamesiske præsident Ngo Dinh Diem bestemte sig for at skifte den gamle franske guvernørbolig ud med dette storslåede palads. Man får virkelig følelsen af svundne tiders storhed og rigdom, når man vandrer gennem de store sale, der står, som de blev efterladt i 1975.

Dagens Albatrosudflugt går til den sprudlende storby. Vær opmærksom på, at vejene i Vietnam ikke er, som vi kender det hjemmefra. Køreturen tager derfor cirka tre timer hver vej. Vi skal se de største seværdigheder og blandt andet besøge Præsidentpaladset.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).
 

Dag 14
På havet mod Singapore
Den store biograf på skibet

I dag kan du kaste dig over de mange underholdningstilbud, som findes om bord. Du kan starte med at høre klassisk musik til eftermiddagsteen, høre hyggepianisten spille musik fra storfilm, mens du nyder din aperitif, eller se skibets bigband under den store forestilling i teatersalen om aftenen. Nyd den sidste hele dag om bord på vores dejlige skib.

Dag 15
Singapore. Byrundtur med bl.a. Chinatown, udsigt fra Merlion park og Little India.
Singapores finansielle bydel

Det hævdes ofte, at Singapore er verdens reneste by. Den højteknologiske stemning med himmelstræbende, glasklædte skyskrabere sammen med de pletfri gader givet et indtryk af en by fra fremtiden. Men under den glatte finans-overflade lurer gamle kinesiske, malaysiske og indiske traditioner, fra feng shui til storslåede hinduistiske festivaler. Singapore er imponerende, flot, grøn og som allerede nævnt en utrolig ren by, og i øvrigt et kulinarisk slaraffenland. Befolkningen på cirka tre millioner indbyggere er en multietnisk cocktail af kinesere, malajer, indere og folk af europæisk oprindelse. Det er denne blanding af mennesker med forskellig religion, sprog og traditioner, som i høj grad gør Singapore så interessant og spændende at færdes i — fra den driftige havnefront og de moderne skyskrabere til det gamle Chinatown og Little India.

Vi tager på en byrundtur, som begynder i Singapores finansielle bydel, hvor moderne skyskrabere og gamle kolonitidsbygninger står side om side og huser byens største virksomheder og officielle institutioner. Nu er det tid til at kigge lidt på et af Singapores spændende etniske kvarterer, nemlig Chinatown. Her finder vi Thian Hock Keng – et af byens ældste buddhistisk-taoistiske templer. Det smukke tempel med de snirklede dekorationer i røde og gyldne farver blev bygget til ære for Ma Cho Po, havets gudinde, af de første kinesiske immigranter, som var taknemmelige over den vellykkede sørejse til deres nye hjem.

Efter den orienterende byrundtur er det tid til at køre til lufthavnen of vores odyssé af en rejse, er ved at være ved sin ende.
 

Dag 16
Hjemkomst

Vi lander i Danmark fulde af indtryk fra en eventyrlig krydstogtrejse i Beijing, Japan, Hongkong, Vietnam og Singapore. 

Udflugtspakke

Kun for Albatros Travels gæster har vi udarbejdet to udflugtspakker der begge ledes af vores danske rejseleder.

Udflugtspakken indeholder:

 • Sasebo, Japan. Udflugt til Kujukushima Islands (De 99 øer)
 • Nagasaki, Japan. Udflugt til Atomic Museum and Park og Glover Garden
 • HongKong, Kina. Udflugt til Victoriabjerget, Stanley markedsplads og Aberdeen
 • Heldagstur (fra Phu My) med byrundtur i Ho Chi Minh City inkl. frokost
 • Halvdagstur fra Nha Trang med lokalt liv, landsbyer, ris plantager og palmetræer inkl. frokost

Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Pris: 3.198,- pr. person

Aberdeen var tidligere Hongkongs vigtigste fiskerby

Prisinformation

Tillæg for enkeltkahyt

Tillæg for indvendig enkeltkahyt (kat. 4U): kr. 9.998,-

Tillæg for opgradering af kahyt

Opgradering af kahyt

 • Tillæg for udvendig kahyt (kat. 2N): kr. 1.498,- pr. person
 • Tillæg for balkonkahyt (kat. 4D): kr. 3.498,- pr. person

Enkeltkahyt

 • Tillæg for indvendig enkeltkahyt (kat. 4U): kr. 9.998,-
 • Tillæg for Ocean View-enkeltkahyt (kat. 2N): kr. 11.998,-
 • Tillæg for balkonkahyt (kat. 4D): kr. 16.498,-
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Beijing og Singapore - København med mellemlanding
 • 1 nat på centralt beliggende hotel i Beijing i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Byrundtur i Beijing
 • Byrundtur i Singapore
 • Udflugter og transport jf. program 12 nætters krydstogt med Quantum of the Seas i delt indvendig dobbeltkahyt Helpension på krydstogtskibet Drikkepenge på krydstogtskibet (kr. 1.198,-) Havneskatter (kr. 890,-) Visum til Kina Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Evt. måltider på land
 • Tillæg for enkeltkahyt eller opgradering af kahyt
 • Udflugtspakker (kr. 3.198,-)
 • Eventuelle ekstra udflugter
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn ca. USD 10,- pr. person. Gæster med udflugtspakker bør beregne ca. USD
 • 30,- pr. person).
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Indvendig kahyt ”Inside Stateroom”

Kahytskategori 4U, dæk 7. Kahytterne har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, minibar (mod betaling), aircondition og naturligvis bad og toilet.
 

Før afrejsen

Pas

Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder fra hjemrejsedato. Børn – uanset alder – skal have eget pas, det er ikke nok, at de står i forældrenes pas. Send en kopi af dit pas til Albatros Travel senest 14 dage efter reservation. Bemærk i øvrigt, at navnet på flybilletten skal stemme 100 % overens med det navn, der står i passet. Konsekvensen ved det modsatte kan i værste fald være, at du bliver nægtet indrejse og må flyve hjem for egen regning.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser