Eksotisk krydstogt i Sydøstasien

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Krydstogt til eventyr og sommertemperaturer i Singapore, Vietnam, Taiwan, Japan og Hongkong

Singapore – Ho Chi Minh City – Nha Trang - Hué/Danang – Taiwan – Kagoshima – Okinawa - Hongkong

Eventyret venter i Fjernøstens pulserende storbyer, hvor røgelse fra templerne blander sig med eksotiske dufte fra gadeboderne. Vi stævner ud fra Singapore, hvor en byrundtur og central overnatning er inkluderet. Herefter venter Ho Chi Minh City i Vietnam; Nha Trang; Hué; Taipei i Taiwan og et historisk nedslag på den japanske ø Okinawa langt ude i Stillehavet samt en afsluttende overnatning ved en storby, man aldrig bliver færdig med: Hongkong. Den perfekte rejse med både sightseeing, sol og sommer midt om vinteren.

Du kan forme dagene som du vil eller købe udflugtspakkerne som bl.a. tæller byrundtur i Ho Chi Minh City samt den UNESCO-fredede by Hoi An. Helpension er inkluderet på krydstogtskibet Celebrity Millennium, der har 4 store stjerner. Opgrader til udvendig kahyt eller højere kategori, og få drikkepakke med i prisen.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Krydstogt

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Amerikansk dollar, singaporeansk dollar, Hongkong-dollar

Dagsprogram
Dag 1–2 København – Singapore. Ankomst, indtjekning og frivillig aftentur i Singapore
Dag 3 Singapore. Halvdagsbyrundtur med bl.a. Chinatown, udsigt fra Merlion park og Little India. Ombordstigning
Dag 4 På havet mod Vietnam
Dag 5 Ho Chi Minh City (Phu My), Vietnam. Mulighed for byrundtur i Ho Chi Minh City
Dag 6 Nha Trang, Vietnam. Mulighed for tur i det lokale miljø med landsbyer, risplantager og palmetræer
Dag 7 Hué/Da Nang (Chan May), Vietnam. Mulighed for udflugt til Hoi An
Dag 8–9 På havet mod Taiwan
Dag 10 Taipei (Keelung), Taiwan. Mulighed for byrundtur med Taipei 101 og Paladsmuseet
Dag 11 Taipei (Keelung), Taiwan
Dag 12 På havet mod Japan
Dag 13 Kagoshima, Japan. Mulighed for udflugt til haven Sengan-en, Shuko Shuseikan Museum og Sakurajima-vulkanen
Dag 14 Okinawa, Japan. Mulighed for udflugt til frilandsmuseet Ryukyu Village og Peace Memorial
Dag 15 På havet mod Hongkong
Dag 16 Hongkong, Kina. Tid på egen hånd i kontrasternes metropol eller frivillig tur med rejselederen
Dag 17 Hongkong, Kina og hjemrejse. Rundtur til Victoriabjerget, Stanley markedsplads og Aberdeen. Afskedsmiddag og hjemrejse
Dag 18 Hjemkomst

Celebrity Millennium

Celebrity Millennium er et af rederiets Celebrity Cruises mellemstore skibe med plads til 2.000 passagerer

Om bord på det elegante skib kan du nyde faciliteter som pool, spa, fitnesscenter, kasino og det helt nye koncept Celebrity iLounge, hvor du har mulighed for at benytte dig af iMac-computere med internetadgang døgnet rundt. Her kan du også deltage i de såkalde iLearn-kurser, hvor du kan blive klogere på det sidste nye inden for fotografi og video.

Læs mere om skibet og andre praktiske oplysninger på www.albatros-travel.dk/rejsetyper/skibe/celebrity-millennium

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
22.998,–
København
Udsolgt
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1–2
København – Singapore. Ankomst, indtjekning og frivillig aftentur i Singapore
Singapore by night

Vi flyver fra Danmark og lander i Singapore den følgende dag. Efter indtjekning kan du vælge, om du vil opleve Singapore by night på egen hånd, eller om du hellere vil slappe af og være helt frisk til morgendagens oplevelser. Rejselederen hjælper naturligvis gerne med idéer og input til, hvad der er af muligheder.

Det kunne være en tur på Singapores pulserende shoppinggade, Orchard Road. Her kan man på egen hånd shoppe, købe sig lidt aftensmad eller bare sidde på en café og kigge på mennesker.

Vi bor heller ikke langt fra det engelske kolonistilshotel Raffles Hotel, hvor den berømte cocktail Singapore Sling blev opfundet i den legendariske Long Bar. Måske har du endda lyst til at købe dig et eksemplar af den verdensberømte drink?

Mulighederne er mange, men måske en kortere aftentur og så vente med den forkromede byrundtur som jo er på programmet næste morgen.

Dag 3
Singapore. Halvdagsbyrundtur med bl.a. Chinatown, udsigt fra Merlion park og Little India. Ombordstigning Afsejling kl. 17.00
Singapore City

Det hævdes ofte, at Singapore er verdens reneste by. Den højteknologiske stemning med himmelstræbende, glasklædte skyskrabere sammen med de pletfri gader får næsten byen til at fremstå som hørende til i en kommende tidsalder. Men under den glatte finans-overflade lurer gamle kinesiske, malaysiske og indiske traditioner, fra feng shui til storslåede hinduistiske festivaler. Singapore er imponerende, flot, grøn og som allerede nævnt en utrolig ren by, og i øvrigt et kulinarisk slaraffenland. Befolkningen på cirka tre millioner indbyggere er en multietnisk cocktail af kinesere, malajer, indere og folk af europæisk oprindelse. Det er denne blanding af mennesker med forskellig religion, sprog og traditioner, som i høj grad gør Singapore så interessant og spændende at færdes i — fra den driftige havnefront og de moderne skyskrabere til det gamle Chinatown og Little India.

Vi tager på en byrundtur, som begynder i Singapores finansielle bydel, hvor moderne skyskrabere og gamle kolonitidsbygninger står side om side og huser byens største virksomheder og officielle institutioner.

Nu er det tid til at kigge lidt på et af Singapores spændende etniske kvarterer, nemlig Chinatown. Her finder vi Thian Hock Keng – et af byens ældste buddhistisk-taoistiske templer. Det smukke tempel med de snirklede dekorationer i røde og gyldne farver blev bygget til ære for Ma Cho Po, havets gudinde, af de første kinesiske immigranter, som var taknemmelige over den vellykkede sørejse til deres nye hjem.

Efter den orienterende byrundtur er det tid til at køre til Singapores krydstogthavn, hvor vores skib venter. Vi går om bord og kan spise en sen frokost. Du kan selv vælge, om du vil tage en middagslur i kahytten eller gå på opdagelse om bord, inden skibet sidst på eftermiddagen stævner ud fra Singapore med kurs mod Vietnam.

Dag 4
På havet mod Vietnam
På vej mod Vietnam

En dag til søs er den helt rigtige måde at opleve livet på et krydstogtskib på. For selve opholdet på skibet er en stor del af rejsen, hvor du kan nyde den afslappede rytme og i fred og ro fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Du kan slappe af ved poolen, snuppe en tur i motionscenteret eller benytte dig af de mange øvrige aktivitetsmuligheder om bord. Eller du kan nyde udsigten, læne dig tilbage med en bog i en dæksstol eller deltage i nogle af de mange underholdningsarrangementer.

Dag 5
Ho Chi Minh City (Phu My), Vietnam. Mulighed for byrundtur i Ho Chi Minh City Ankomst kl. 07.00, afsejling kl. 20.00
Trafik på vietnamesisk

Vi lægger til i Ho Chi Minh Citys havneby, Phu My. Millionbyen Ho Chi Minh City (eller Saigon, som den tidligere hed) i det sydlige Vietnam er landets økonomiske og industrielle hovedstad og en heksekedel på godt og ondt. Især trafikken er en oplevelse. Gadebilledet domineres af moderne højhuse, farverige reklameskilte og tusindvis af scootere. De lokale er vant til udlændinge, og mange taler engelsk. Byen adskiller sig således markant fra for eksempel hovedstaden Hanoi i nord.

Ho Chi Minh City består af to tvillingebyer, den vestligt prægede Saigon og den kinesiske Cholon. Cholon kaldes også Chinatown, og her findes kinesisk og fransk kolonitidsarkitektur i skøn forening, der bidrager til den charmerende stemning. Dertil kommer pagoderne og kirkerne. Nogle af de mest berømte er Thien Hau-pagoden, dedikeret til den kinesiske havgudinde, der beskytter fiskere, sømænd, handelsmænd og ”søens folk” i øvrigt.

Præsidentpaladset eller Uafhængighedspaladset, som man tidligere kaldte det, er en klassisk bygning fra 1960’erne, da den sydvietnamesiske præsident Ngo Dinh Diem bestemte sig for at skifte den gamle franske guvernørbolig ud med dette storslåede palads. Man får virkelig følelsen af svundne tiders storhed og rigdom, når man vandrer gennem de store sale, der står, som de blev efterladt i 1975.

Dagens Albatrosudflugt går til den sprudlende storby. Vær opmærksom på, at vejene i Vietnam ikke er, som vi kender det hjemmefra. Køreturen tager derfor cirka tre timer hver vej. Vi skal se de største seværdigheder og blandt andet besøge Præsidentpaladset.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 6
Nha Trang, Vietnam. Mulighed for tur i det lokale miljø med landsbyer, risplantager og palmetræer Ankomst kl. 09.30, afsejling kl. 17.30
Frisk kød på markedet, Vietnam

Vi lægger til ved Nha Trang, eller nærmere bestemt havnen Cau Da. I havneområdet fra 1924 finder man lidt butikker og det Oceanografiske museum.

Nha Trang er ellers kendt for sit fine kystklima og hvide sandstrande.

Dagens udflugt er en skøn mulighed for at komme ud og opleve Vietnam bag om de hektiske storbyers facader. Vi skal ud og mærke landets sjæl, opleve landsby- og hverdagslivet og møde landbefolkningen, som er landets rygrad.

Køreturen tager os langs kysten, hvor palmetræerne svajer i brisen, og forbi plantager, hvor der dyrkes eksotiske frugter. Vores tur fører os også til en families hus. Her får vi muligheden for at se, hvorledes familiens medlemmer med seje krogede, men dog imponerende smidige fingre, fletter traditionelle sivmåtter. Et håndværk, som har været familiens levebrød i mange generationer. Måtterne sælges på det lokale marked eller bruges som byttegods for mad og andre dagligvarer. Vi passerer adskillige frugtplantager og kommer forbi den lokale café ved floden, hvor børnene hyppigt bader med deres vandbøffel som afslutning på en hård dags arbejde i rismarkerne, for såvel barn som bøffel. Udflugten i dag giver os et uforglemmeligt indtryk af hverdagslivet, som det leves af flertallet af vietnameserne. Vi spiser en lokal frokost.

Vær opmærksom på, at for gangbesværede kan udflugten være anstrengende, da de små stier og gader i landsbyerne er ujævne.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 7
Hué/Da Nang (Chan May), Vietnam. Mulighed for udflugt til Hoi An Ankomst kl. 07.00, afsejling kl. 19.00
I kejserbyen Hué

Skibet lægger i dag til i havnen Chan May ud for byerne Da Nang og Hué. Da Nang er bl.a. kendt for sit lille museum, der rummer verdens bedste samling af skulpturer fra Chamdynastiet. Under Vietnamkrigen lå en af amerikanernes største lufthavne i Da Nang – ja, endog blev det formodet, at det var verdens travleste lufthavn i den periode. Kejserbyen Hué byder på et smukt gammelt citadel, hvor kun kejsere og konkubiner havde adgang, på samme måde som det gjaldt for Den Forbudte By i Beijing.

Dagens Albatrosudflugt går dog til den lille UNESCO-fredede by Hoi An, der er Vietnams mest charmerende og bedst bevarede by med en tusindårig historie. Mange af de kinesiske, franske og vietnamesiske bygninger i den gamle bydel er fredede og er små arkitektoniske perler, der på magisk vis har overlevet de mange krige og uroligheder.

Førhen var Hoi An en travl handelshavn. I 1700-tallet kom især mange handelsskibe fra Holland, Portugal, Kina og Japan hertil, og der blev handlet med silke, tekstiler, papir, porcelæn, te, sukker, melasse, nødder, peber, kinesisk medicin, elfenben, bivoks, perlemor, lakvarer, svovl og bly. I Hoi An kan man krydse Den Japanske Bro, som blev bygget af japanerne i 1593 for at forbinde den japanske bydel på den ene side af floden med den kinesiske på den anden side. Broen er solidt bygget på grund af japanernes frygt for jordskælv, som de kendte hjemmefra, og den er overdækket for at skærme mod sol og vind og smukt dekoreret med japanske ornamenter. På den nordlige side blev der bygget et tempel.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 8–9
På havet mod Taiwan
Et par dejlige dage på skibet

Efter gårsdagens oplevelser er det nu tid til et par velfortjente fridage på havet.

Vi kan igen nyde krydstogtets dybere mening uforstyrret i et par døgn. Vi kan nyde gourmetmiddagene på en af skibets mange lækre restauranter, gå en tur i teateret, biografen eller på diskotek. Måske skal der trænes lidt i motionscenteret eller powershoppes i den toldfri butiksarkade. Der er noget for enhver smag.

Dag 10
Taipei (Keelung), Taiwan. Mulighed for byrundtur med Taipei 101 og Paladsmuseet Ankomst kl. 08.00
I Taipei

I dag ankommer vi til Taiwan, også kendt som Republikken Kina – en lille ø-nation ud for Kinas østkyst. Den er på en og samme tid et af Asiens økonomiske kraftcentre og et kulturelt mekka for enhver, der interesserer sig for antik kinesisk kunst. Nationalmuseet i Taipei har en enorm samling, der spænder over 8.000 års kinesisk historie. Disse skatte blev evakueret fra det kinesiske fastland, da kommunisterne overtog styringen, og Chiang Kai-shek flyttede sin regering til Taipei.

I dag skal vi på opdagelse i hovedstaden Taipei samt opleve noget af øens smukke natur. I Taipei ser vi blandt andet det farvestrålende smukke Longshan-tempel og en af verdens højeste skyskrabere, Taipei 101, hvor man har mulighed for at se det imponerende syn fra udsigtsdækket på 89. etage

Dernæst begiver vi os videre til Paladsmuseet, bag hvis mure gemmer sig historiske artefakter, der kan dateres 8.000 år tilbage i tiden. Her finder mand blandt andet snusdåser fra Tang- og Ming-dynastiet, smukke malerier, udsøgte eksempler på kalligrafi-kunsten, sirligt udskårne æsker samt flotte keramik-, jade- og bronzefigurer.

Dagen byder også på besøg i Taipeis gamle bydel med mange små forretninger og gadekøkkener. Her går vi en lille tur ad de små gader, og der er mulighed for at købe sig til nogle delikate smagsprøver på det taiwanske køkken.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 11
Taipei (Keelung), Taiwan Afsejling kl. 13.00
Det farvestrålende smukke Longshan-tempel i Taipei

Vi har endnu en dag i Keelung.

I dag er det muligt at tage på opdagelse på egen hånd, eller man kan vælge at følges med rejselederen. Eventuelle transporter, måltider og entreer er ikke inkluderet i rejsens pris.

Albatros rejseleder tager en spadseretur ned til downtown, en tur hvor alle kan være med. Derfra er det op til alle og enhver hvis det er keramikmuseet ”Yingge”, Tzuhr templet eller den gamle gade Sansia der virker mest spændende.

Dag 12
På havet mod Japan
En af de skønne kahytter

Husk at du er på ferie, og på ferier er det som regel rart med lidt fred og ro. Måske har du lyst til at trække dig tilbage til din kahyt og nyde en stille drink på din balkon, hvis du har sådan en. Det kan også være, at du finder et fredeligt område på soldækket, hvor du kan sidde uforstyrret med en bog.

Hvis du derimod trænger til at være aktiv, kan du gå en tur i skibets flot udstyrede motionscenter, hvor der er både motionscykler, trappemaskiner og løbebånd. Du kan også deltage i en undervisningstime med professionel træner (mod gebyr) og prøve yoga, pilates, spinning eller noget helt fjerde. Så kan du også med god samvittighed spise en lækker 3-retters middag om aftenen.

Dag 13
Kagoshima, Japan. Mulighed for udflugt til haven Sengan-en, Shuko Shuseikan Museum og Sakurajima-vulkanen Ankomst kl. 07:00, afsejling kl. 16:00
Kagoshima på øen Kyushu

I dag lægger vi til i Kagoshima på øen Kyushu, den tredjestørste og sydligste af de fire japanske hovedøer. Kagoshima bliver ofte kaldt Japans Napoli, idet byen – ligesom Napoli – er landets sydligste hovedby, ligger ud til kysten, har et lunt og solrigt klima og en dejlig, tilbagelænet stemning. Og som prikken over i’et har Kagoshima en yderst aktiv vulkan som nabo – Sakurajima, som er byens pendant til Napolis Vesuv. Den røde tråd i Kagoshimas historie er Shimazu-klanen, der i næsten 700 år – igennem hele 29 generationer – dominerede byen. Ligesom Nagasaki var Kagoshima blandt de første steder i Japan med udenlandsk kontakt. I mange år var byen knudepunkt for landets handel med kineserne, også efter at Japan officielt var lukket for al kontakt med omverdenen under Tokugawa-styret (1603-1867).

Japans første møde med kristendommen fandt også sted her i Kagoshima, da den spanske munk og missionær Sankt Francisco de Xavier ankom i 1549 sammen med en portugisisk delegation. Med sit ihærdige missionsarbejde lagde Xavier grundstenen til Japans kristne mindretal. Den dag i dag udgør de kristne blot to procent af den japanske befolkning, der overvejende er buddhister – samtidig med at en lang række traditioner fra shintoismen, den oprindelige, japanske folkereligion, er tæt vævet ind i det japanske hverdagsliv både for buddhister og kristne.

På dagens Albatrosudflugt besøger vi den smukke, traditionelle japanske have Sengan-en, også kaldet Isoteien, som blev anlagt i 1658 som sommerresidens for Shimazu-klanen. Haven blev udvidet til sin nuværende form i 1848, og selve placeringen af haven er en sand genistreg med en enestående udsigt over bugten og Sakurajima-vulkanen.

I Sengan-en er der blandt andet anlagt en sø fyldt med store, japanske karper, en bambuslund, et vandfald og et lille vandløb, hvor Shimazu-klanen yndede at holde poesifester. En kop sake blev sat ud i vandløbet, og inden koppen var drevet ned til deltagerne, skulle de nå at skrive et haikudigt. Haikudigtet som kunstform opstod i 1600-tallet og var en yndet beskæftigelse blandt den japanske elite. Digtene skulle skrives efter en helt fast form med tre linjer og 17 stavelser i alt – fordelt på henholdsvis 5-7-5 stavelser, og digtet skulle på en eller anden måde have elementer med fra naturen.

Vi besøger herefter Shuko Shuseikan Museum, som giver et spændende indblik i Shimazu-klanens historie, og sejler ud til Sakurajima-øen, hvor Sakurajima-vulkanen ligger. Her ser vi det månelignende lavalandskab, der gradvist er opstået af de mange udbrud. I dag følger forskerne nøje med i hver eneste lille bevægelse i vulkanen – den tætte beliggenhed på byen gør det til en livsnødvendighed.

(Udflugten er ikke inkluderet i rejsens pris. Se under priser bagerst i programmet for tilkøb af særskilt udflugtspakke).

Dag 14
Okinawa, Japan. Mulighed for udflugt til frilandsmuseet Ryukyu Village og Peace Memorial Ankomst kl. 13:00, afsejling kl. 20.00
I Peace Memorial Park i Okinawa, Japan

Vi ankommer til øgruppen Okinawa på den sydvestlige kant af Japan. Med over 100 øer er Okinawa Japans eksotiske paradis, og man fornemmer da også en markant anderledes natur og temperatur end i hovedlandet. Sproget og kulturen er anderledes end i resten af Japan, og det hele virker lidt mere afslappet her.

Vi lægger til på selve hovedøen på Okinawa i dens hovedstad, Naha. Herfra tager vi på udflugt til Ryukyu Village, som bedst kan beskrives som en slags frilandsmuseum med en historisk og kulturel gennemgang af livet på Okinawa gennem tiderne. Manza-klippen er blevet et vartegn for Okinawa, og udsigten over klipperne og den dramatiske kyst er fascinerende. Der bliver også mulighed for at gå en kort tur ad de mange stier langs kysten. Vi skal også stifte bekendtskab med et af øens dystre kapitler, da øen var skueplads for et af 2. verdenskrigs blodigste slag. Mod slutningen af krigen i april 1945 var de amerikanske styrker efterhånden nået helt tæt på det japanske moderland. Den amerikanske landgang på Okinawa og slaget på øen skulle vise sig at blive et af de blodigste i krigen. USA vandt slaget men det kostede dyrt for amerikanerne. De enorme tab af menneskeliv var en medvirkende årsag til at USA valgte at bombe japanerne ud af krigen med atombomberne i Hiroshima og Nagasaki. På vores udflugt besøger vi Peace Memorial Park og museet, som ligger på sydspidsen af øen.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 15
På havet mod Hongkong
Forkæl dig selv med massage
I dag kan du kaste dig over de mange underholdningstilbud, som findes om bord. Du kan starte med at høre klassisk musik til eftermiddagsteen, høre hyggepianisten spille musik fra storfilm, mens du nyder din aperitif, eller se skibets bigband under den store forestilling i teatersalen om aftenen.
Dag 16
Hongkong, Kina. Tid på egen hånd i kontrasternes metropol eller frivillig tur med rejselederen Ankomst kl. 15.00
Hongkongs farvestrålende neonlys

Om eftermiddagen ankommer vi til Hongkong, og du kan vælge, om du vil tage på opdagelse i byen på egen hånd, eller blive om bord. Morgendagen byder på den forkromede byrundtur, så den skal du holde in mente, når du lægger dine planer.

Byen ligger både på fastlandet (Kowloon) og spredt over flere øer, først og fremmest Hong Kong Island. Både Kowloon og Hong Kong Island fascinerer med sine utrolige silhouetter af skyskrabere med spændende arkitektur og farvestrålende neonlys.

En tur til Nan Lian-haven eller nonneklosteret Chi Lin kunne være forslag til spændende eventyr på egen hånd. Albatros’ rejseleder hjælper gerne til med tips og plejer desuden at komponere en egen udflugt, hvor alle er velkomne. Her skal man typisk tage lidt småpenge med til lokale transportmidler og oplevelser. Hør Albatros’ rejseleder ad på turen, det plejer at være hyggeligt.

Dag 17
Hongkong, Kina og hjemrejse. Rundtur til Victoriabjerget, Stanley markedsplads og Aberdeen. Afskedsmiddag og hjemrejse
Peak Tram til Victoriabjerget

Med sin beliggenhed lige syd for det kinesiske fastland havde den golde klippeø Hongkong – og det omkringliggende område – stor interesse for det 19. århundredes driftige handelsmænd. De så gode muligheder for at udvikle området til en sikker base for en lukrativ handel med det kinesiske rige mod nord. I 1841 blev det britiske flag hejst på øen, og senere blev en mindre del af Kinas sydspids indlemmet i den voksende kronkoloni. Sin nuværende størrelse fik Hongkong i 1898, da briterne lejede ”De Nye Territorier” af Kina. I 1997 blev Hongkong givet tilbage til Kina. Med sine gigantiske skyskrabere minder Hongkong ved første øjekast på mange måder om New Yorks Manhattan. Dog skal man huske, at 98 procent af den næsten seks millioner store befolkning er kinesere med en typisk kinesisk levevis bestående af daglige indkøb på myldrende markeder, hårdt arbejde og trange boligforhold. Dertil kommer naturligvis en religion med utallige guder, der tilbedes i såvel hjemmet som i de røgfyldte templer. Hongkong er både ældgammel kinesisk kultur og det 21. århundredes højteknologi.

Vi indleder dagens udflugt med bjergbanen Peak Tram. Endestationen er tæt ved toppen af det 554 meter høje Victoriabjerg. Vel oppe får vi en fabelagtig udsigt over Hongkong-øen og hele sydspidsen af det kinesiske fastland.

Ved endestationen venter vores bus, og næste stop på dagens udflugt er Stanley markedsplads, et meget populært udendørs marked. Her kommer de handlendes evner for alvor på prøve, når der pruttes om prisen på alt fra mærkevaretøj til kunsthåndværk, porcelæn, læder og de gængse souvenirs.

Efter et kort stop på den populære markedsplads går det videre ned til bydelen Aberdeen på den anden side af Hongkong-øen. Aberdeen var tidligere Hongkongs vigtigste fiskerby, hvor tusindvis af mennesker boede på deres små både, også kaldet sampans. Intet sted i Hongkong er kontrasterne mere tydelige. De små sampans ligger og vugger i havnen og synes nærmest i miniature-størrelse i sammenligning med millionyachterne og de store fiskerbåde. Vi lejer sampans og sejler omkring i havneområdet og får indtryk af Aberdeen fra søsiden. En tur langs de fortøjede fiskerbåde giver et fint indblik i de lokale fiskeres hverdag med at reparere net, lave mad og sortere dagens fangst om bord på deres fiskerbåde.

Mens Aberdeen forsvinder i bussens bagrude, kigger vi fremad mod den restaurant, hvor vi skal spise vores afskedsmiddag.

Og så er det ellers blevet tid til at køre til lufthavnen, hvor flyet hjem mod Danmark venter.

Dag 18
Hjemkomst
Vi lander i Danmark fulde af indtryk fra en eventyrlig krydstogtrejse i Singapore, Vietnam, det Japanske ørige, Taiwan og Hong Kong.

Udflugtspakke i Vietnam

Kun for Albatros Travels gæster har vi udarbejdet to udflugtspakker der begge ledes af vores danske rejseleder.

Udflugtspakken Vietnam indeholder:

 • Heldagstur (fra Phu My) med byrundtur i Ho Chi Minh City inkl. frokost
 • Halvdagstur til den UNESCO-fredede by Hoi An fra Hué/Danang (Chan May) inkl. frokost
 • Halvdagstur fra Nha Trang med lokalt liv, landsbyer, ris plantager og palmetræer

Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Pris: 1.698,- pr. person

Udflugtspakke i Taiwan og Japan

Udflugtspakken Taiwan/Japan indeholder:

 • Kagoshima, Japan. Besøg i klassisk japansk have, Shuko Shuseikan museet og Sakurajima vulkanen inkl. frokost
 • Okinawa, Japan. Ø-rundtur, frilandsmuseum og ”Fredsparken” fra 2. verdenskrig
 • Taipei (Keelung) Taiwan. Byrundtur, Taipei 101 skyskraber og paladsmuseet – inkl. frokost

Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Pris: 1.698,- pr. person

Vulkanøen Sakurajima

Prisinformation

Tillæg for enkeltkahyt
 • Tillæg for indvendig enkeltkahyt (kat. 11): kr. 11.198,-
Tillæg for opgradering af kahyt

Dobbeltkahyt

 • Tillæg for Ocean View-kahyt (kat. 07): kr. 4.498,- pr. person
 • Tillæg for balkonkahyt (kat. C3): kr. 8.998,- pr. person
 • Tillæg for balkonkahyt (kat. 2A-2B): kr. 8.998,- pr. person

Enkeltkahyt

 • Tillæg for Ocean View-enkeltkahyt (kat. 07): kr. 19.998,-
 • Tillæg for balkonkahyt (kat. C3): kr. 28.998,-
 • Tillæg for balkonkahyt (kat. 2A-2B): kr. 28.998,-
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Singapore og Hongkong - København med mellemlanding
 • 1 nat på centralt beliggende hotel i Singapore i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Byrundtur i Singapore
 • Byrundtur i Hongkong
 • Udflugter og transport jf. program
 • 14 nætters krydstogt med Celebrity Millennium (4½*) i delt indvendig dobbeltkahyt
 • Helpension på krydstogtskibet
 • Drikkepenge på krydstogtskibet (kr. 1.397,-)
 • Havneskatter (kr. 696,-)
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Evt. måltider på land
 • Tillæg for enkeltkahyt eller opgradering af kahyt
 • Udflugtspakker (2x kr. 1.698,-)
 • Eventuelle ekstra udflugter
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn ca. USD 10,- pr. person. Gæster med udflugtspakker bør beregne ca. USD 30,- pr. person).
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Drikkepakke på krydstogtet

Hvis du opgraderer til en udvendig kahyt eller højere kahytskategori, får du en Classic drikkevarepakke under hele krydstogtet. Pakken har en værdi af ca. kr. 365,- pr. person pr. døgn og inkluderer udvalgte ikke-alkoholiske drikke, øl, vine (pr. glas), cocktails og husets spiritus – alt ad libitum. Se detaljeret liste over drikkevarer her: https://secure.celebritycruises.com/celebrity/media/celebrity/shared_assets/pdf/Classic-Premium-Bev-Pckgs.pdf
Drikkevarepakken gælder kun for 1. og 2. person i kahytten og kun for gæster over 21 år.

Hvordan er kahytterne?

Der er forskellige kahytskategorier – fra pæne, rummelige indvendige kahytter til pragtfulde suiter med egen balkon. Fælles for alle er, at de naturligvis har eget bad og toilet og rimelig skabs- og siddeplads, enkeltsenge eller dobbeltseng. Desuden er alle kahytter udstyret med køleskab og hårtørrer. Ønsker du at bestille en suite, bedes du rette henvendelse til Albatros Travel.

Indvendig kahyt ”Inside Stateroom”

Kahytskategori 11, dæk 2. Kahytterne har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, minibar (mod betaling), aircondition og naturligvis bad og toilet.

Udvendig kahyt med vindue ”Ocean View”

Kahytskategori 07, dæk 2. Kahytterne har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, minibar (mod betaling), aircondition og naturligvis bad og toilet.

Udvendig kahyt med balkon ”Concierge Class”

Kahytskategori C3, dæk 7. Kahyt med egen balkon. Kahytterne har stort gulv-til-loft-vindue og to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, minibar (mod betaling), aircondition og naturligvis bad og toilet.

Udvendig kahyt med balkon ”Deluxe Ocean View with Balcony”

Kahytskategori 2A-2B, dæk 6. Kahyt med egen balkon. Kahytterne har stort gulv-til-loft-vindue og to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes hårtørrer, minibar (mod betaling), aircondition og naturligvis bad og toilet.

Udflugter – Halvdag og heldag

Det er normal praksis er at sondre mellem halv- og heldagsudflugter. Dette betyder ikke nødvendigvis, at udflugterne varer hhv. en halv eller en hel dag. En halvdagsudflugt foregår vanligvis enten om formiddagen eller om eftermiddagen og vil ikke strække sig over et måltid. Således vil man oftest være hjemme så det passer med frokost eller middag. Udflugterne varer typisk 2-4 timer. En heldagsudflugt må man forvente varer ca. 5-9 timer, og strækker sig typisk ind over et hovedmåltid, som dog ikke altid behøver at være inkluderet. Dette vil dog være angivet i udflugtsbeskrivelsen.

Tidsangivelser i krydstogters dagsprogrammer

Tidsangivelserne i rejsens program og de havneanløb, der er nævnt, er med forbehold for ændringer fra rederiernes side. Vi oplever generelt meget få ændringer i havneanløb, men enkelte små tidsændringer forekommer på næsten alle rejser, hvor man er i vinden og vejrets magt. Vi vælger dog alligevel at inkludere tiderne i programmet, da det giver et ret godt billede af, hvor meget tid man skal regne med i havn/land på rejsens stop. Det er givetvis en del af oplevelsen ved at sejle på et krydstogt!

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Hvis du vil låse din kuffert, bør du bruge en såkaldt TSA-lås. Myndighederne har en ”hovednøgle”, som kan åbne TSA-låse. Har du låst din kuffert med en anden lås, forbeholder de sig ret til at bryde låsen op – det gælder også indbyggede låse i kufferten. TSA-låse kan købes i de fleste kuffertbutikker o.l. og fås både som hængelåse og kuffertremme.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Det er desværre ikke muligt at bestille tilslutning med indenrigsfly på denne rejse.

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

Singapore: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/singapore
Vietnam:
www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/vietnam
Kina:
www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/kina
Japan:
https://www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/japan

Visum til Kina

Albatros Travel kan nu hjælpe med at lave gruppevisum til Kina. Senest 60 dage før afrejse skal Albatros Travel have modtaget en kopi af dit pas samt et pasfoto. Læs mere om visumproceduren her www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/kina/visum

Læs Albatros’ vejledning her.

Før afrejsen

Pas

Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder fra hjemrejsedato. Børn – uanset alder – skal have eget pas, det er ikke nok, at de står i forældrenes pas. Send en kopi af dit pas til Albatros Travel senest 14 dage efter reservation. Bemærk i øvrigt, at navnet på flybilletten skal stemme 100 % overens med det navn, der står i passet. Konsekvensen ved det modsatte kan i værste fald være, at du bliver nægtet indrejse og må flyve hjem for egen regning.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Fantastiske Sydøstasien En helt igennem dejlig tur med velvalgte udflugtsmål og efter omstændighederne med passende tid de fleste steder. Lidt presset program - men hvad ville vi dog have undværet? Vi fik sol, varme og en enkelt tropiske regnbyge. Så prøvede vi også det! En dejlig gruppe medrejsende og en dygtig, varm, humoristisk og vidende rejseleder, der altid var klar til at tage sig af os og slog en dejlig afslappet tone an fra starten. Fine lokalguider. Det var sjovt at opleve mylderet på Orchard Road i Singapore på Black Friday og nyde en overordentlig dyr Singapore Sling på Raffles Hotel! Et must - once in a lifetime. Det er svært at være sur efter sådan et dejligt cruise i november!
Date published: 2016-11-30
Rated 4 out of 5 by from Meget fin tur, men efter vores mening, lidt for meget hav og for lidt land. Rejsen var meget fint planlagt, og i forbindelse med en meget vidende og veloplagt, inspirerende rejseleder fik vi alle tiders tur. Rejselederen var bare eminent, . Alt klappede efter tidsplan. Busserne kom til tiden og kørte til tiden. (det skal nævnes at alle deltagere også kom til tiden) Vi har rejst flere gange med Albatros, men med mindre skibe (Max ca. 100 pasagerer) Og det vil vi gerne gøre igen. Det var første gang vi prøvede det store skib. Som min overskrift indikerer synes vi der var for meget sejllads i forhold til ophold i land. Det skal og må ikke opfattes negativt... Nu har vi prøvet det og det var en fin tur.. men vi gør det nok ikke igen.
Date published: 2017-02-21
Rated 4 out of 5 by from En god rejse, men med for få oplevelser. Rejselederen var suveræn, med en fantastisk viden og indsigt om de lande, vi besøgte. Men den sidste dag i Singapore, virkede som om Albatros ikke havde gjort sig nogle tanker om, hvad, der kunne være interessant. 5 timer i et indkøbscenter. Alle kedede sig bravt. Der må bestemt have været noget, der var mere interessant at vise os, og ovenpå skuffelsen over ikke at komme til Borneo, var det en meget flad fornemmelse.
Date published: 2016-02-03
Rated 3 out of 5 by from Generelt en spændende tur Vi havde en god oplevelse, rejselederen var Got inde i det lokale stof og havde mange gode anekdoter fra de forskellige steder, men når det kom til de praktiske informationer kneb det noget, godt vi var rejsevante i forvejen. Ærgerligt med Borneo, men det er jo ikke Albatros skyld, den økonomiske kompensation er ok , men er ligegyldig i forhold til oplevelsen Den sidste dag i Singapore var meget dårlig arrangeret, 4, 5 time i et indkøbscenter var helt forfejlet, den lokale guide gjorde dog noget for at rette på fejlen, hun var godt klar over at vi var alle utilfredse.
Date published: 2016-02-02
Rated 5 out of 5 by from En fantastisk rejse Det var helt igennem en pragtfuld rejse med supergode udflugter med dejlige frokoster. Det var dejligt med vand i busserne. Vores guide var meget vidende og havde humor - meget kompetent. MEN! Den sidste dag med 4,5 time i et koldt indkøbscenter for en deltagerkreds på +60 er uacceptabelt. Alt var hundedyrt og vores aldersgruppe mangler ikke at købe noget - især ikke på den sidste dag
Date published: 2016-02-02
Rated 4 out of 5 by from Spændende og i helhed en dejlig tur Efter en dårlig start i Singapore på hotel Oasis, hvor vi fik en død kedelig middag i cafeteria lignende omgivelser, udviklede turen sig til en spændende tur med en fremragende guide. Ombord på Constallation blev vi forkælet med god mad, flot underholdning og musik for alle aldre. Et stort minus var at wi- fi ikke er med i prisen, men koster små 2.000,- kr for 16 dage. Det duer ikke i år 2018. Skibet er nydeligt, men mangler den luksus som man møder på andre krydstogtskibe. Andre skibe har lys over stag i havnen, men vi var bare kedelige i forhold til de andre skibe i havnen. Pool område og restauranter er i top.
Date published: 2018-03-03
Rated 4 out of 5 by from Spændende rejse En fin rejse, som bestemt blev mere interessant pga. rejselederens enorme viden om området. Et krydstogt er jo hvad det er, men turene i land var gode. Desværre blev turen til Borneo aflyst pga. dårligt vejr, så den manglede vi for at turen var helt tilfredsstillende.
Date published: 2016-02-02
Rated 5 out of 5 by from Rejsen var som helhed en rigtig god oplevelse. Rejselederen var helt fantastisk, en person som kendte til områderne og historien omkring de enkelte lande helt fantastisk. Rejselederen havde også en evne til at få alle til at føle sig godt tilpas, havde en dejlig smittende humor.
Date published: 2016-02-02
 • y_2020, m_1, d_20, h_13
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.4
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_3, tr_44
 • loc_da_DK, sid_SGROC01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

20SGROC01IDK3001