Et Norsk Vintereventyr

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Skøn togrejse gennem Norge i vinterpragt. Vi tilbringer 2 nætter i den UNESCO-beskyttede by Röros. Rejsen starter i Oslo og går via Röros til Trondheim

Tag med til smukke vinterklædte Røros. Den gamle mineby er en af Europas bedst bevarede træbyer og er fyldt med nostalgi og gamle træhuse som udefra kan ligne et levende museum. Vi skal bl.a. opleve det UNESCO fredede bycentrum med den karakteristiske kirke som troner majestætisk over byen.

I vintermånederne er Røros en af Norges mest eftertragtede byer. Her viser den sig fra sin allermest eventyragtige og billedskønne side. Den populære, norske Netflix-serie «Hjem til jul» fra 2019 blev indspillet i de snedækkede gader mellem træhusene og det samme blev filmen om Pippi Langstrømpe som fejrer jul i 1969.

Rejsen starter dog i Oslo og efter et kort ophold i hovedstaden, sætter vi os godt til rette i toget der skal bringe os fra Oslo til Røros gennem det fantastiske vinterlandskab med udsigt til skove, frosne floder og sneklædte bakker. 

Vi bor 2 nætter i Røros på et dejligt hotel med en vidunderlig spa-afdeling. I Røros bliver der både tid til at dykke lidt ned i lokalhistorien samt at udforske byen på egen hånd. Der er mange flotte butikker som tilbyder lokalproducerede varer, samt spændende gallerier og hyggelige spisesteder.

Efter et par dejlige dage i Røros fortsætter vi med tog til Trondheim på Norges vestkyst. Vi har en enkelt overnatning her i middelalderbyen Trondheim inden vi flyver hjemad.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Togrejse, City Break

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta NOK

Dagsprogram 5 dage
Dag 1
Fly København – Oslo. Byrundtur i Oslo.
Dag 2
Togrejse fra Oslo til Røros. Fællesmiddag i Røros.
Dag 3
Røros. Byrundtur i den historiske verdensarvsby med den karakteristiske kirke samt tid på egen hånd
Dag 4
Røros. Tid på egen hånd og tog til Trondheim.
Dag 5
Trondheim. Byrundtur og hjemrejse.

Hoteller

Røros Hotell

Dette traditionsrige 4-stjernet hotel ligger lidt uden for byen omgivet af den smukke norske natur. Der er kun 10 minutters gågang til centrum hvor vi finder de fleste af byens seværdigheder. Hotellet består af i alt 157 værelser fordelt på tre etager. Alle værelserne er store og rummelige og har gratis wifi, tv og en lille minibar.

Hotellet har en vidunderlig spa-afdeling, bl.a. med en 27 meter lang indendørs pool med fantastisk udsigt til den flotte natur. Desuden er her et boblebad, en udendørs pool samt badstue. Boblebadet og den udendørs pool er opvarmet til 36 grader året rundt og er absolut anbefalelsesværdigt.

Hotellets restaurant er kendt for dens brug af gode lokale råvarer, og det siges at netop områdets klima og vegetation tilfører råvarerne ekstra god og fyldig smag.

Pianobaren er et naturlig samlingspunkt om aftenen med ild i pejsen og hyggelig atmosfære. Her kan man fordøje dagens indtryk og oplevelser med noget godt at drikke.

http://www.roroshotell.no

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
7.998,–
København
7.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Oslo. Byrundtur i Oslo.

Vi lander i Oslo og kører ind til vores hotel der er centralt beliggende i gåafstand til mange af byens seværdigheder. Oslo har inden for de seneste år udviklet sig til en moderne metropol efter at have stået lidt i skyggen af de andre nordiske hovedstæder. I centrum er der flere shopping gader, moderne indkøbscentre, nye museer og et bredt udbud af teatre, koncertsteder og andre forlystelser.

Fra hotellet tager vi på en fælles gåtur mod Oslos havnefront. Området omkring Bjørvika har ændret sig markant i de seneste år og har med det nye operahus fået et helt nyt look. Oslos operahus blev indviet i 2008, og opførelsen af den 49.000 m2 store bygning med ca. 1100 rum løb op i et samlet beløb på 4,3 milliarder norske kroner. Bygningen er tegnet af det verdensberømte norske arkitektfirma Snøhetta og har vundet masser af hæder for sit unikke design. Nordmændene er med god grund meget stolte af deres opera, som i modsætning til den københavnske er finansieret 100 procent af den norske stat. Som kuriosum kan nævnes, at tanken om et operahus i Oslo allerede så dagens lys i 1917, hvor en lokal skibsreder tilbød at finansiere projektet. Han gik dog kort tid efter personlig konkurs, så projektet faldt hurtigt til jorden.

 

Tæt ved Operaen ligger det nye Munch-museum, MUNCH. Museet, der slog dørene op for offentligheden i oktober 2021, er et af verdens største museer for en enkel kunstner og rummer mere end 26.000 værker (heraf 1183 malerier) af den berømte nordmand. Det ca. 60 meter høje byggeri er bygget efter helt nye standarder, og det er f.eks. opført efter FutureBuilt kriterier, der foreskriver, at forbruget af CO2 skal være min. 50% lavere end i konventionelt byggeri.

Bygningen, som er tegnet af den spanske arkitekt Juan Herreros, har skabt en stor og lidenskabelig debat i Norge. Den høje bygning er nemlig udvendigt beklædt med grå, gennemsigtige aluminiumsplader. Meget markant er de øverste etager forskudt, så det ser ud som om ”bygningen bukker”. Mange synes i øvrigt, at den store højde og den grå facade slet ikke passer ind i dette område ved fjorden, og museumsdirektøren selv kalder ligefrem bygningen for ”brutal” … Men døm selv!

Resten af dagen og aftenen er afsat til oplevelser på egen hånd, og rejselederen er naturligvis behjælpelig med anbefalinger til gode spisesteder m.m. Vi bor tæt på Centralstationen og Karl Johans Gate så en gåtur op ad den berømte gågade er nærliggende.

Dag 2
Togrejse fra Oslo til Røros. Fællesmiddag i Røros.

I dag starter vi på første del af vores togrejse gennem de sydlige norske vinterlandskaber.  Togene i Norge er en yderst behagelig transportform og det er bare at sætte sig godt til rette og nyde den smukke natur der glider forbi. I Hamar skal vi skifte tog og herefter fortsætter vi til Røros i regionen Trøndelag. I takt med at vi bevæger os længere mod nord bliver landskabet mere kuperet. Trøndelag er kendt for sine store naturattraktioner, som f.eks. de to nationalparker, Femundsmarka- og Forollhogna nationalpark. Er vi opmærksomme og har heldet med os kan vi være heldige at se en elg i den flotte vildmark.

Når vi er fremme ved Røros, checker vi ind på vores hotel og spiser en fælles middag i hotellets restaurant. Restauranten er kendt for sin brug af lokale råvarer, fokus på økologisk mad og naturligvis den gode smag.

Dag 3
Røros. Byrundtur i den historiske verdensarvsby med den karakteristiske kirke samt tid på egen hånd

Efter en dejlig morgenmad på hotellet er vi klar til at opleve Røros med al dens charme og historie.

Vi går fra hotellet på en byrundtur med flere spændende stop undervejs. Første stop bliver ved den karakteristiske kirke som ud over at være et velkendt motiv på de lokale postkort også er en af Norges mest profilerede kirker og et stykke kulturarv. Over indgangsdøren finder vi teksten «Til Guds Ære og Bergstadens «Ziir». Dette er en omskrivning af det tyske ord for pryd, zier, og kælenavnet ’Bergstadens ziir’ er stadig brugt i folkemunde. Kirken stod færdig i 1784 og har hele 1600 siddepladser. Røros Kobberværk stod for både bygningen og omkostningerne i forbindelse med opførelsen af kirken, et beløb som løb op på hele 23.000 riksdaler, svarende til ca. 450 årslønninger for en minearbejder. Kirken troner over byen og er et tydeligt symbol på kobberværkets velmagtsdage i 1700-tallet. I modsætning til de fleste andre kirker i Norge har Bergstadens Ziir sin hovedindgang mod sydøst, mens alteret er mod sydvest. Traditionelt set bygges norske kirker med alteret pegende mod Jerusalem – altså mod sydøst.

Hvis man ønsker at gå ind i kirken på egen hånd ved en senere lejlighed, så er det mulig. (entré til kirken er 50 nok pr person og er ikke inkluderet i rejsens pris).

Vi bevæger os videre mod centrum for at se nærmere på byens flotte træhuse.

Den charmerende arkitektur og stemning i byen er noget af det der gør byen unik. Røros har over 100 fredede bygninger og er en af Europas bedst bevarede træbyer, og meget af byens gademønster i dag er bevaret fra 1600-tallet. Samtidigt er byen fantastisk levende, og indbyggerne bor og arbejder stadig i disse karakteristiske træhuse. Det er netop på grund af disse træhuse i centrum fra 1700- og 1800-tallet at byen blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv i 1980. Vi spadserer rundt i byen og kigger nærmere på arkitekturen og dagliglivet.

Vi passerer flere spændende gallerier, små butikker med forskellige værkstedsvarer og hyggelige restauranter. Nogle gemmer sig i de gamle baggårde.

Vores rundtur slutter ved Rørosmuseet og Smelthytta som er en del af Rørosmuseet. Inde på museet findes udstillinger tilknyttet Røros Kobberverks historie. En tur på museet er som en rejse tilbage i tiden med modeller af miner, smeltehytter og tekniske indretninger der tidligere blev benyttet.

Smelthytta havde været en stor og vigtig arbejdsplads ved kobberværket i mange generationer da den lukkede i 1953. Her foregik den lange og omstændige smelteproces af kobbermalmen før produktet var færdig og klart til eksport.

En af årsagerne til Kobberværkets konkurs var den faldende kobberpris på verdensmarkedet, og at lande i Sydamerika og Afrika kunne levere kobber med meget lavere produktionsomkostninger.

Smelthytta blev genrejst som kulturminde og museum i 1986-1988. Det er den sidste smeltehytte fra 1888 der er brugt som forbillede for genopbygningen.

(Hvis man ønsker at se museet, så er det muligt. Entré til museet er 130,- nok pr person og er ikke inkluderet i rejsens pris).

Resten af dagen er afsat til aktiviteter på egen hånd i Røros. Det kan også være at hotellets flotte spa-afdeling frister.

Dag 4
Røros. Tid på egen hånd og tog til Trondheim.

Vi har formiddagen på egen hånd i Røros. Det er bl.a. muligt, med hjælp fra rejselederen, at arrangere en kanetur gennem den gamle vinterby. For mange lokale er et af vinterens højdepunkter en slædetur ned af Sleggveien og andre af byens små gader. Man sider godt pakket ind under et tæppe og kan blot nyde omgivelserne mens hesten gør det hårde arbejde for os. Alt vi hører er bjældeklang samt hestens prusten og lyden af dens hove mod sneen, men slæden glider hen over sneen.

Hen på eftermiddagen stiger vi igen ombord på toget og begiver os mod Trondheim, beliggende ved den smukke Trondheimsfjorden  Togturen tager ca. 3 timer og vel fremme i Trondheim går vi den korte vej til vores hotel.

Trondheim er en levende havne- og turistby men også Norges næststørste universitetsby med ca. 25.000 studerende på Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet, Kunstakademiet og Musikkonservatoriet.

Vi overnatter i Trondheim og kigger nærmere på byen den efterfølgende dag.

Dag 5
Trondheim. Byrundtur og hjemrejse.

Efter morgenmaden skal vi se nærmere på en af Skandinaviens ældste byer, middelalderbyen Trondheim. Vi tager en gåtur gennem byen som er en rejse gennem mere end tusind års norsk historie. Byen har på magisk vis formået at beholde sit historiske særpræg med de smalle gader fra middelalderen i den ældste del af byen og de senere brede boulevarder i renæssancestil fra 1700-tallet, hvorfra nogle af byens specielle træhuse også stammer. Byen blev grundlagt af vikingekongen Olav Tryggvason i 997 og var i en lang årrække Norges vigtigste by under navnet Nidaros.

Vi lægger vejen forbi Nidaros Domkirke, der er Norges største middelalderbygningsværk. Kirken er rejst over helgenkongen Olav Haraldssons grav. Olav den Hellige faldt ved slaget i Stiklestad 1030, og hans grav blev senere et pilgrimsmål i hele Norden. I 1070 startede byggeriet af kirken, som kom til at strække sig over flere århundreder. I dag har man genoptaget pilgrimsvandringen.

I løbet af eftermiddagen kører vi i bus mod lufthavnen hvor vores fly hjemad venter, og vores vintereventyr får sin afslutning.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 7.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
1.798,–
Priset inkluderar
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Oslo og Trondheim – København (hjemrejse via Oslo).
 • Udflugter og entréer jf. program
 • 4 nætter i delt dobbeltværelse (enkeltværelse mod tillæg).
 • Morgenmad dagligt.
 • Middag dag 2.
 • Transport jf. program:
 • Togrejse med VY Oslo – Røros.
 • Togrejse med VY Røros - Trondheim.
 • Skatter og afgifter
Priset inkluderar inte
 • Sygdomsafbestillingsforsikring, 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Øvrige måltider udover det inkluderede
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr per faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Praktiske oplysninger

Bagage

For at kunne deltage på denne tur skal du være i stand til selv at bære/trille din bagage mellem hotellerne og togstationerne. Vi bor på hoteller placeret tæt på togstationen, så det vil ikke være langt du skal bære din bagage. Desuden er det en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Togene

Vi kører med VY som er de norske statsbaner. Togene er moderne og med fine flysæder. Der er toilet ombord og der er også en spisevogn hvor man kan købe nogle lette retter samt lidt at drikke. Der er plads til opbevaring af bagage i den ene ende af hver togvogn, og plads til mindre bagage over sæderne. Der er ingen bagageservice, så man skal selv bære sin bagage ombord og få den på plads i togene.

Indkvartering

Hotellerne på rejsen er generelt meget moderne med en god standard (3- og 4-stjernede) og fin beliggenhed tæt på togstationerne. Trådløst internet er hurtigt og velfungerende og frit tilgængeligt på de fleste hoteller. Den endelige hotelliste fås sammen med øvrige informationer kort før afrejse (ca. 7 dage).

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser