Familieeventyr i Indien – Mumbai & Goa

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev kontrasternes megaby Mumbai kombineret med fem dages afslappende badeferie med fred, idyl og ren selvforkælelse på et lækkert resort i det sydlige Goa.

En symfoni af dufte fra fisk, krydderier og tusindvis af blomster breder sig i Mumbais gader og vækker vores sanser. Fra det sprudlende Crawford Market og de berømte dhabbawalla-frokostbude til Bollywood, Mahatma Gandhi museum og grottetemplerne på Elephanta Island – vi skal opleve alle nuancerne af det farvestrålende Mumbai.

Fra den hektiske storby flyver vi til roligere omgivelser, nemlig Goa ved Indiens tropiske vestkyst. De skønne sandstrande, svajende palmerækker og Det Indiske Ocean er det perfekte sidestykke til Mumbais sprudlende byliv. Vil man gå på opdagelse byder Goa også på farvestrålende sarier, duftende markeder og smukke kirker fra tiden som portugisisk koloni. Vores base er et 5-stjernet hotel beliggende ved Raj Baga beach, et dejligt og uberørt kystområde. Der er mulighed for at dyrke yoga hver dag på resortet og et væld af andre aktivitetsmuligheder. 

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Rupi

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra Danmark
Dag 2 Ankomst til Mumbai. Gateway of India, sejltur og besøg i grottetemplerne på Elephanta Island
Dag 3 Mumbai. Byrundtur med besøg til dhobi ghats, dhabbawallaerne, Prince of Wales museum, Mahatma Gandhi museum og Malabar Hill
Dag 4 Mumbai. Mumbai ved daggry og Crawford marked. Mulighed for tilkøb af Bollywood-tur
Dag 5 Mumbai - Goa. Fly til Goa, kørsel til strandhotellet og afslapning
Dag 6–9 Strandliv i Goa. Tid på egen hånd
Dag 10 Goa. Fly til Mumbai og tilbage til Danmark
Dag 11 Mumbai – Danmark

Hoteller

The LaLiT Golf & Spa Resort

I det sydlige Goa ligger Raj Baga beach, et dejligt og uberørt kystområde, hvor vi kan nyde nogle afslappende dage med selvforkælelse på et lækkert resort, langt fra verdens støj og larm.
 
Det 5-stjernede LaLiT Golf & Spa Resort er omgivet af bjergkæden Sahyadri og ligger tæt på Talpone-floden. Fra resortet er der kun få minutters gang ned til den kridhvide strand og det krystalklare Arabiske Hav. Resortet er bygget i barok-portugisisk stil, er omgivet af smukke og velplejede haver og har en flot pool med udsigt til havet. Der er hele fem restauranter på resortet, som alle tilbyder et varieret udvalg af kulinariske fristelser. Her er selvfølgelig også en spaafdeling, der tilbyder behandling i den 5.000 år gamle ayurveda tradition, der er mulighed for morgenyoga hver morgen og der er en squash bane og en lille golfbane. Man skal betale ekstra for disse ydelser. 

Hotellet består af 263 værelser fordelt på to etager. Hotellet har fem værelsestyper og vi bor i Garden View suites med udsigt til hotellets flotte have. Alle værelser har enten terrasse eller balkon, eget bad og toilet, aircondition, tv, hårtørrer og minibar. Der er te- og kaffefaciliteter på værelset og Wi-Fi og sikkerhedsboks er også til rådighed. 
 
Læs mere på hotellets hjemmeside https://www.thelalit.com/the-lalit-goa/

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra Danmark

Vi sætter kursen mod den indiske delstat Maharashtra og megabyen Mumbai.

Dag 2
Ankomst til Mumbai. Gateway of India, sejltur og besøg i grottetemplerne på Elephanta Island

Havnebyen Mumbai, indtil 1996 Bombay, er Indiens vigtigste økonomiske center og den stærkest industrialiserede og tættest befolkede af landets millionbyer. Briterne inddæmmede i 1800-tallet de oprindelige småøer til én, Bombay Island, med havn og fort på sydøstsiden. Byen opdeltes i et britisk handelskvarter mod syd, et regeringskvarter omkring et fort i midten og et indisk basarkvarter mod nord. Byen bærer stadig præg af kolonitidens opdeling, og dårlig vedligeholdelse har sammen med den enorme befolkningsvækst uddybet forskellene i byen; moderne højhuse og ældre bygninger kæmper om pladsen, alt imens skurboliger klemmer sig ind, hvor de kan. Mumbai er sandsynligvis den by i verden med den største slumbefolkning, samtidig med, at den er centrum for Indiens film- og tv-industri og har lagt navn til fænomenet Bollywood, en sammentrækning af Bombay og Hollywood. I Bollywood indspilles de karakteristiske indiske musicalinspirerede film fyldt med patos og kærlighed, en genre, inderne aldrig bliver trætte af.  

Vi starter med at køre til Gateway of India, inden vi begiver os ud på en sejltur i Mumbai havn. Færgeoverfarten til Elephanta Island tager cirka en time og her udforsker vi labyrinten af udskårne grottetempler, nogle af Indiens mest imponerende templer og en del af UNESCOs verdensarvliste.

Dag 3
Mumbai. Byrundtur med besøg til dhobi ghats, dhabbawallaerne, Prince of Wales museum, Mahatma Gandhi museum og Malabar Hill

Vi begynder dagens byrundtur med at besøge et lidt pudsigt sted, nemlig dhobi ghats, et udendørs vaskeri-kollektiv, hvor de lokale vaskerifolk, ”dhobi wallas”, vasker, banker, tørrer og stryger byens tøj. Et sindrigt system sikrer, at alle får deres rette tøj tilbage. Efter besøget forstår man, hvorfor hver eneste inder altid fremstår ren og med nystrøgede klæder. Ved den nærliggende banegård oplever vi de verdensberømte dhabba wallaer. En ”dhabb awalla” er en person, hvis job er at bringe varm frokost ud til det arbejdende folk. Han henter maden på kundens egen bopæl og bringer den ud til arbejdspladsen og retur igen om eftermiddagen. Hver dag bliver flere millioner frokoster leveret på denne måde i Mumbai! De benytter sig af et hundrede år gammelt system baseret på farvekoder, nødvendiggjort af det faktum, at de stort set alle er analfabeter. Dernæst besøger vi et af de mest berømte museer i Indien, Prince of Wales museum samt Mahatma Gandhi museum. Den indiske nations landsfader fungerede med sin filosofi om at besejre sine modstandere uden brug af vold som inspirator for andre store personligheder, såsom Martin Luther King og Nelson Mandela.

Har man i Mumbai et lokalt svar på Hollywood, har man selvfølgelig også et lokalt svar på Beverly Hills. I Mumbai hedder det Malabar Hill, og de unge, smukke og rige herfra blander sig i gadebilledet med tiggere, forretningsfolk, børsmæglere, sælgere, prostituerede, gadesælgere og meget mere. Her i Malabar Hill-området ser vi blandt andet den berømte Banganga vandtank, hvis vand siges at have en helende virkning. Tanken ligger omringet af smukke hinduistiske templer, og vi besøger et hindutempel dedikeret til Lord Rama og et jain-tempel, som betegnes som det smukkeste tempel i Mumbai.  

Dag 4
Mumbai. Mumbai ved daggry og Crawford marked. Mulighed for tilkøb af Bollywood-tur

Det er en stor oplevelse at se Mumbais gader når byen vågner, så dagens eventyr starter tidligt om morgenen. Vi begynder ved byens store lokale avisdistribution, hvor avis-gadesælgere i hundredvis sidder på gaden og sorterer aviser på mange forskellige lokale sprog, uden at de selv kan læse et ord. Vi besøger også et madmarked, hvor duften af grønsager, krydderier og fisk vækker alle vores sanser. Vi fortsætter dernæst til den store havn Sassoon, hvor en stor del af byens fisk bliver håndteret og handlet hele dagen lang. På byens store blomstermarked finder vi tusindvis af smukke farverige blomster, og en dejlig duft breder sig i området. Her kommer de lokale og køber blomster til deres huse og til templerne, hvor blomsterne bruges til pynt og offergaver. Vi slutter morgenens byrundtur af med det store grøntsagsmarked, som spreder sig over et område på omkring en kilometer ved en bro i det centrale Mumbai. På mindre end tre timer, fra de tre til fire tons spinat, koriander, fennikel, basilikum, mynte, chili m.m. ankommer til markedet, er det hele solgt igen! På trods af kaos og forskellighed giver denne byrundtur os et indblik i, hvordan alt i sidste ende går op i en højere enhed i denne storby.

Vi tager tilbage til hotellet og spiser morgenmad. Og lidt senere hopper vi ind i en flok autorickshaws, trehjulede scootertaxier, som er så udbredt i Indien, og kører til Mumbais største marked, Crawford marked. Markedet ligger indenfor i en kæmpestor bygning fra 1869 og i 1882 var denne bygning den første i Indien til at få indlagt elektricitet. Her er der et leben af sælgere og handlende, og vi kaster os ind i virvaret. Måske kan man finde en god souvenir her, men husk endelig at prutte om prisen.

For de interesserede er der i dag yderligere mulighed for at snuse til det verdensberømte fænomen Bollywood. Turen er en ekstraudflugt, som skal tilkøbes hjemmefra inden afrejsen. Vi kommer helt indenfor i Bollywood og får som det store højdepunkt lov til at overvære nogle rigtige optagelser. Selvom vi ikke forstår et ord hindi, så har udbrud og kropssprog ingen sprogbarrierer. Af vores Bollywood-guide får vi en introduktion til hele den indiske filmindustri lige fra stumfilmenes tid og op til nu om dage, og vi ser nogle af de rige og berømte skuespilleres boliger, beliggende i Bollywood-området.  

Dag 5
Mumbai - Goa. Fly til Goa, kørsel til strandhotellet og afslapning

Vi forlader storbyen Mumbai og flyver til Goa, en flyvetur på knap halvanden time. Straks efter ankomsten til Goas lufthavn bliver vi transporteret til vores hotel The LaLit Spa & Resort, en køretur på et par timer. Hotellet ligger i det sydlige Goa ved Raj Baga beach, et dejligt og uberørt kystområde, hvor vi nu kan nyde nogle afslappende dage med selvforkælelse. Det 5-stjernede LaLiT Golf & Spa Resort er omgivet af bjergkæden Sahyadri og ligger tæt på Talpone-floden. Fra resortet er der kun få minutters gang ned til den kridhvide strand og det krystalklare Arabiske Hav. Resortet er bygget i barok-portugisisk stil, omgivet af smukke og velplejede haver og har en flot pool med udsigt til havet. Der er hele fem restauranter på resortet, som alle tilbyder et varieret udvalg af kulinariske fristelser. Her er selvfølgelig også en spaafdeling, der tilbyder behandling i den 5.000 år gamle ayurveda tradition, med mulighed for morgenyoga alle dage, og både en squashbane og en lille golfbane. Man skal betale ekstra for disse ydelser. Vi bor i Garden View suites med udsigt til hotellets flotte have. Alle værelser har enten terrasse eller balkon, eget bad og toilet, aircondition, tv, hårtørrer og minibar. Der er te- og kaffefaciliteter på værelset og Wi-Fi og sikkerhedsboks er også til rådighed. 

Vær venligst opmærksom på at der på denne del af rejsen ikke er nogen rejseleder tilknyttet. 

Dag 6–9
Strandliv i Goa. Tid på egen hånd

Hvis ikke det rene driverliv på det dejlige hotel og på stranden lige udenfor kan gøre det, er der også rig mulighed for at tage på opdagelse i disse dage. Lige udenfor hotellet er der en taxa holdeplads, hvor man selv kan hyre en taxa og tage på sightseeing eller udforske andre strande i nærheden. For eksempel er der Palolem beach cirka 10 minutters kørsel eller en halv times vandring fra hotellet. Ved Palolem beach er der mange små butikker og restauranter. Vi kan anbefale den charmerende Jaali Cafe, hvor man kan sidde i den udendørs have og nyde et godt måltid til en meget rimelig penge. En anden seværdig strand er Covalum beach som ligger cirka en halv times kørsel fra hotellet. 

Dag 10
Goa. Fly til Mumbai og tilbage til Danmark

Om eftermiddagen påbegynder vi rejsen hjem. Vi kører til lufthavnen og flyver til Mumbai. Herfra fortsætter vi direkte rejsen videre tilbage til Danmark. 

Dag 11
Mumbai – Danmark

Efter en oplevelsesrig rejse er det tid til at sige farvel til Indien. 

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder (OBS! Ingen rejseleder i Goa) 
 • Fly Danmark – Mumbai t/r med mellemlanding 
 • Udflugter jf. program
 • Indkvartering på godt hotel i Mumbai i delt dobbeltværelse
 • Indkvartering på 5-stjernet strandresort i Goa i delt dobbeltværelse i kategorien Garden View suite
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 2-4
 • Aftensmad dag 2-4
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Bollywood udflugt DKK 998,- per person. Skal tilkøbes hjemmefra senest 1 måned inden afrejse  
 • Spa, morgenyoga og golf på The LaLit Spa & Resort
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Visa til Indien (læs mere her
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til guide, chauffør og assistent (beregn ca. USD 25,-)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online bestilling)
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. 

Håndværkerbesøg

På rejsen har vi indlagt enkelte besøg på små virksomheder og kooperativer, som producerer nogle af de ting, som er karakteristisk for Indien: tekstiler, marmor og juveler. Der vil naturligvis være mulighed for indkøb på disse stop. 

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Mere om Indien

Her kan du få mere at vide om Indien: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/indien
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Visum til Indien

Albatros anbefaler at du selv søger e-Visa til Indien.
Du kan tidligst søge om e-Visa 120 dage før afrejse og senest 10 dage inden afrejse.
Der kan gå op til 72 timer for at få godkendt et e-visa.
Læs Albatros’ vejledning her

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser

INRTR40ADK